senin yoruma durunun rüyasına kurban olurummbekleyecek ablacımm artık yapacak bişi yokk :))
gelelim rüyada ablacım çok güzel rüya görmüşsün sanırım nurcandan bişeyler bekleyecekk mavi renk çok güzeldir ne bileyim içimdeki ses nurcanım hamiş kalacak diyorrr çünkü çok güzel rüya görmüşsün hayır olsunnn
belkide aynı zamanlarda hamile kalırızı hee ne dersin duru bacımmikinci kez rüyamda gördüm nurciki
aşılama yaptırmış bende yaptırmışımhayırlısı olsun bakalım bekleyelim
bacım doğal oldan beklemiyorum artık tedaviye razıyım yeterki olsun .aynı zamanlarda seninle beraber hamile olmak isterim birde fatoş var artık, o da şubatta antalyaya bizim merkeze gelecek eşinden izin çıkmış ..3ü bir arada:) el elle sırt sırtta verip moral verecez birbimizedurucummm rüyan hayrolsunn ne güzel bir rüya böleeee çok beğendimmm inşallahhh bacım tedaviden önce süpriz yapacak nevom sen tuğbiş hatırladığım bunlar hepiniz yakın zamanda gördünüz
adetim 2 gün geçti hiç belirtim yok
acı varmı acıı ayy çok güldüm tamüfff tuba yine neler yaşamışsın öyleee okurken içim acıdı resmen ..acımasızböylelerini tenhada kıstırıp bacımında dediği gibi arkalı önlü işkence çektirecen ACII VARMII ACII diycen bakalım nasıl oluyormuşş
yanlış yaptın olmadı sınıfta kaldın kontağı aç vitesi ayarla,ama gaza basma hemen uçarsın :)) debriyaja bas diğer ayak gazdayken sonra hafif çe debriyajdan çekercen gaza yavaşça bas de hade güle güle
yurcanım sen nasılsın görüşmeyeli
tubikim bende okudum yazdıklarını valla yuh dedim içim bi tuhaf oldu yeminle,onlarda düşsün kendileri gibi birinin eline de vocurt vocurt kurcalasınlar içlerini acımasız şeylerin bakalım nasıl oluyormuş,ne o öyle bidondan tuşu çıkarır gibi yaa hamilesin bide acımasız mikroplar
estagfirullah canım ne cahiline yapıyım cahal insanın hali bir başka oliyi:89: araba hiç kullanmadımki kontağı takmakla araba gider sanıyorumama benim araba öyle gidiyorrr:86: yaniii rüyadaaaa:86: kusursuz araba sürüyorum rüyada
ben onları allaha havale ettim canı yanansadece ben değilim oradaki hanımlarıına canı yandu aahh diye inledi o ah kalmasın yanlarınayurcanım sen nasılsın görüşmeyeli
tubikim bende okudum yazdıklarını valla yuh dedim içim bi tuhaf oldu yeminle,onlarda düşsün kendileri gibi birinin eline de vocurt vocurt kurcalasınlar içlerini acımasız şeylerin bakalım nasıl oluyormuş,ne o öyle bidondan tuşu çıkarır gibi yaa hamilesin bide acımasız mikroplar
bende öyleyim nurcan yemek dışında sadece uyuyarak geçiyo zamanım alıştırmamak lazım aslında bünyeyi alışınca hergün aynı saatte istiyo çünkü
minnak iyiyim canım aynı işte devam sen nasıl oldun daha iyisindir umarım
nurcik bu gidişle ilk ben başlıcam tedaviye sonra fatoş gelecek sonra ben gitmiş oluyom sen geldiğinde sanırımhayırlısı bakalım hakkımızda bu arada adet günün bugünmü :44: 28 günde bir oluyon canım sen genelde o yüzden yarın adet günün bana göre :)) inşallahhh gelmezzzde bu rüyalar çıkar canım
hakkat sevom nereye gittin biz geldik sen gittin...bu arada aklıma gelmişken sorayım libidon ne alemde :))eski temposuna dönmeye başladımı kerata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?