Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

senin yoruma durunun rüyasına kurban olurumm
bu arada geçmiş olsun canom hastalıklar peşini bırakmıyor dikkat et sıcak tut ayacıklarını
ikinci kez rüyamda gördüm nurciki
aşılama yaptırmış bende yaptırmışım hayırlısı olsun bakalım bekleyelim
belkide aynı zamanlarda hamile kalırızı hee ne dersin duru bacımm

durucummm rüyan hayrolsunn ne güzel bir rüya böleeee çok beğendimmm inşallahhh bacım tedaviden önce süpriz yapacak nevom sen tuğbiş hatırladığım bunlar hepiniz yakın zamanda gördünüz
bacım doğal oldan beklemiyorum artık tedaviye razıyım yeterki olsun .aynı zamanlarda seninle beraber hamile olmak isterim birde fatoş var artık, o da şubatta antalyaya bizim merkeze gelecek eşinden izin çıkmış ..3ü bir arada:) el elle sırt sırtta verip moral verecez birbimize ama önce şu adetlerimizi aynı zamanlara denk getirmemiz lazım ..benim bugün adet olmam gerekirdi olmadım ve adet sancımda yok böyle gecikirse , adet zamanlarımız dahada uzaklaşır ...d.k hapı alsam bu sefer şubat tailine denk gelmez :44:
seninle fatoşun yakın yine aynı zamanlarda başlıyacaksınız benim hesabıma göre sizin transfer olmuş olacak ben yeni adet olacam offf

adetim 2 gün geçti hiç belirtim yok

hemen belirti bekleme zaten inşallah hamişsindir

üfff tuba yine neler yaşamışsın öyleee okurken içim acıdı resmen ..acımasız böylelerini tenhada kıstırıp bacımında dediği gibi arkalı önlü işkence çektirecen ACII VARMII ACII diycen bakalım nasıl oluyormuşş

laramm dudağın iyileşmemiş hala rüyanda korktuğundan çıkmış olmasın benimde normalde çıkar o uçuklardan nasıl şiştiğini ve nasıl tatlı talı kaşındığını bilirim kaşıdıkçada şişer ..dokunma sen geçer 2 güne

acı varmı acıı ayy çok güldüm tam

ne yapıyım cahal insanın hali bir başka oliyi:89: araba hiç kullanmadımki kontağı takmakla araba gider sanıyorum ama benim araba öyle gidiyorrr:86: yaniii rüyadaaaa:86: kusursuz araba sürüyorum rüyamda

Son düzenleme:
yurcanım sen nasılsın görüşmeyeli

tubikim bende okudum yazdıklarını valla yuh dedim içim bi tuhaf oldu yeminle,onlarda düşsün kendileri gibi birinin eline de vocurt vocurt kurcalasınlar içlerini acımasız şeylerin bakalım nasıl oluyormuş,ne o öyle bidondan tuşu çıkarır gibi yaa hamilesin bide acımasız mikroplar

iyiyim ballıçem asıl seni sormalı öksürük geçtimi biraz daha iyisin umarım

ne yapıyım cahal insanın hali bir başka oliyi:89: araba hiç kullanmadımki kontağı takmakla araba gider sanıyorum ama benim araba öyle gidiyorrr:86: yaniii rüyadaaaa:86: kusursuz araba sürüyorum rüyada
estagfirullah canım ne cahili

ben onları allaha havale ettim canı yanansadece ben değilim oradaki hanımlarıına canı yandu aahh diye inledi o ah kalmasın yanlarına
beni en çok üzen kişiye göre muamekle yapmaları ye kürküm ye misali olunca çok sinirim bozuldu

ohooo bizim hatunlardan ses çıkmaz oldu ben gidiyorum diğer topiğe bi göz atıp çıkayım yemek yapıp uyuyucam sonra öptüm sizleri kooocaman

benim bu uyku halim ne olacak yaa bu saat olunca gözlerim açılmıyo uykudan herkes burdaykende çıkmakta istemiyorumm :78::78:

Son düzenleme:
bende öyleyim nurcan yemek dışında sadece uyuyarak geçiyo zamanım alıştırmamak lazım aslında bünyeyi alışınca hergün aynı saatte istiyo çünkü

bende öyleyim nurcan yemek dışında sadece uyuyarak geçiyo zamanım alıştırmamak lazım aslında bünyeyi alışınca hergün aynı saatte istiyo çünkü

kursa gittiğimden beri böyleyim sabah erken uyanmaya alışık değilim E gecede erken yatamöayınca uykusuz kalıyorum

minnak iyiyim canım aynı işte devam sen nasıl oldun daha iyisindir umarım

nurcik bu gidişle ilk ben başlıcam tedaviye sonra fatoş gelecek sonra ben gitmiş oluyom sen geldiğinde sanırım hayırlısı bakalım hakkımızda bu arada adet günün bugünmü :44: 28 günde bir oluyon canım sen genelde o yüzden yarın adet günün bana göre :)) inşallahhh gelmezzzde bu rüyalar çıkar canım

hakkat sevom nereye gittin biz geldik sen gittin...bu arada aklıma gelmişken sorayım libidon ne alemde :))eski temposuna dönmeye başladımı kerata

benim yerimede uyuyunn evde olmak ne güzelllmişşş bir an önce borcu harcı bitirip ev alıp oturmak istiyom yani 7-8 yıl sonra

ben onları allaha havale ettim canı yanansadece ben değilim oradaki hanımlarıına canı yandu aahh diye inledi o ah kalmasın yanlarına
beni en çok üzen kişiye göre muamekle yapmaları ye kürküm ye misali olunca çok sinirim bozuldu[/QUOTE]

Bu devran böyle dönüyor yavrum naparsın etiketine ya da parana göre muamele görürsün.Hayırlısıyle bir yumurtlada hepsinden kurtul inşallah allahın izniyle o zaman hepsi vız gelir tırıs gider zaten.

fıstıklı künefem şerbetli yurcanım ben hala öskürüyorum yaa 10 gün olacak geçmedi,sabah göslerim yuvalarından fırlıyordu öksürücem diye,sedat bucak gibi oldum valla kendimden korktum.yaa bide okulda ders anlatırken bi öksürüyorum anam balgam geliyo hoop mırs diye gerisin geri yutuyorum pis şeyleri,sınıfat hak huk deyip tüküresim geliyo valla artık ,demek sen rüyanda araba sğrüyodun hu ha ha aynı ben bende anca rüyada sürüyom reelde sıfır cesaret,amma deiğin gibi rüyada bi güzel sürüyom allah allah hem o da bişey mi ben rüyamda uçak bile sürüyom hey gidi heeey

9 eylülde olmuştum hesabım yanlış olabilir...
yaaa ama beraber olsunnn ben geldikten sonra siz gittiyseniz ne anlamı kaldıkii

hakkat sevom nereye gittin biz geldik sen gittin...bu arada aklıma gelmişken sorayım libidon ne alemde :))eski temposuna dönmeye başladımı kerata

burdayım canım yaa şu göz altı çöküklüğü ve morlukları ile ilgili bilgilere bakıyodum

libidomm hımm bilmiyomki akşam bişey olmadı ben dizi izledim eşim de oyun falan onları inceliyodu ölelikle yatma saati oldu bu akşamda ben yan çizerim zati yine duşa giremem diye yarına allah kerim zaten sarı sarı akıntım var çok azda olsa

geldimmmmmmhatun güzelleri hamiş mankenler nasılsınız bakalımm ahhh tuğbişim bende çok üzüldüm gerçekten ettiklerini çeksinler şırfıntılar bide oralarda daha ilgisizlerdir demi insanlar ses çıkaramadıkçaa şefersizler..

maiberf yawrum şu turşu banzetmene çok güldümmmmnerden aklına gelir böyle şeylerrrrrilahi
bak ben dedim seninki erkek
ha bu arada geçmemiş öksürüğün dikkat et canım kendine
ballı limonlu ihlamurra devam
adaçayı içme sakın bitki diye rahim duvarlarını kasıyor ve erken doğuma sebebiyet veriyormuş

nurcikim acı varrrrrrrr dedikçe sokacan öylelerineebacım korkulu rüya felan görmedim yaww kendi kendine çıktı meret
stresten olabilir belki bilmiyorum

sevom benimde yüzümde yaralar çıkmıştı nazardan, kuzenimin düğününe gitmiştik 3 yıl önce ankarayaanneme kadının biri yanaşıp senin kızın ne kadar güzelmiş demiş, evlimi felan konuşmuşlar bayaa
ertesi gün benim suratımdan yaralar çıkmaya başladı ama annem demediğini bırakmadı kadına okutturdular felan geçti şükürr
bu dudak nazardan değildir bacım kim görecek beni sabah gel akşam gitt bi patronlar bi herüfüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…