- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
9 eylülde olmuştum hesabım yanlış olabilir...
yaaa ama beraber olsunnnben geldikten sonra siz gittiyseniz ne anlamı kaldıkii
benim bu uyku halim ne olacak yaa bu saat olunca gözlerim açılmıyo uykudan herkes burdaykende çıkmakta istemiyorumm :78::78:
hakkat sevom nereye gittin biz geldik sen gittin...bu arada aklıma gelmişken sorayım libidon ne alemde :))eski temposuna dönmeye başladımı kerata
fıstıklı künefem şerbetli yurcanım ben hala öskürüyorum yaa 10 gün olacak geçmedi,sabah göslerim yuvalarından fırlıyordu öksürücem diye,sedat bucak gibi oldum valla kendimden korktum.yaa bide okulda ders anlatırken bi öksürüyorum anam balgam geliyo hoop mırs diye gerisin geri yutuyorum pis şeyleri,sınıfat hak huk deyip tüküresim geliyo valla artık ,demek sen rüyanda araba sğrüyodun hu ha ha aynı ben bende anca rüyada sürüyom reelde sıfır cesaret,amma deiğin gibi rüyada bi güzel sürüyom allah allah hem o da bişey mi ben rüyamda uçak bile sürüyom hey gidi heeey
hımm ozaman tamam canım ben 10 eylül diye biliyodum senin hesabın doğru ozaman
sormaa yaa bu şekilde olacak sanırım canım keşke elimizde olsada bir olsakhem benim eşim yanımda olmayacak ilk başlarda sizinle olurdum
yaa libido dedinizde ben muzdaribim yaaaa sölemiyim diyorum takmıyım diyorum amma olmuyo biz resmen emekli moduna girdik aylardır,ilk üç ay riskli diye tık yok zaten şimdide,ayıp olmasın diye kırkta bir.yaa ben bu olayı kafaya takacak hale geldiysem durum vahim yani.en komiği toce diyoki sen annesin yaa sana yapılmaz öyle şey allahım manyadı herif ne dicemi şaşırdım korkuyorum bişe olursa diyip duruyo,yaa resmen olaylar tersine döndü..yanlış anlamayın bende aman aman delirmiyorum amma ilerisi korkutuyor ne bileyim
ha bide yavrular sorayım dedim benim göbük çıkmaya başladı sadece bebe yağı kullanıyorum bugün biton şey okudum herkes ayrı bişey tutturmuş,100 liralık kremler falan yuh dedim,kimisi ne yaparsan yap çatlayacağı varsa çatlar demiş.iyice şaşkın oldum.
bir yolunu bulmak laızm gerekirse doğum kontrol hapı içerim 15 şubata denk getirmeye çalışırım sizde az fedakarlık yaparsınız artık:))
ben ciddiyim valla madem aynı ayda tedavimiz olacak adetlerimizi aynı zamanlara denk getirelim olmazmı
allam ya delimisin sen herkes münüşüdüzeltir öyle gider buda arkadaşlarla olmak için motoru bozupgidecek ilaç milaç içme sakın şaka yapıyosun zaten eminim içmezsinbir yolunu bulmak laızm gerekirse doğum kontrol hapı içerim 15 şubata denk getirmeye çalışırım sizde az fedakarlık yaparsınız artık:))
ben ciddiyim valla madem aynı ayda tedavimiz olacak adetlerimizi aynı zamanlara denk getirelim olmazmı
canım bende 4.ayda basenden ufacık cırıldım ki 3. yada badem kakao yağına başlamıştım 5.ayda bi baktım totomun o pürüzsüz yanaklarıkedi tırmalamış gibi cırılmuış rosensenin vazelinini aldım tamamen kesti cırılmayı bence bi çok yağdan daha etkili hem krem filanda aldım doktor önerdi ama gebelk kategorisi b olduğu için cesaret edemedim sen vazelini kullan bence tavsiye ederim göbük toto bacaklar bi sıva abartmadan tabi elinde kalanıda memuklara sür doğum sonrası memuklar çatlamasın yara bere olmasın bebik emdikçe süt fışkırsın kalanıda mayalayıp satak günlük teza yoğurt diye
hele sen bugünki beklenmeyen adetin netleşsin ozaman yapılması gerekirse plan yaparız canım belkide plana gerek kalmıcak bu ay hamiş olucanolaylar netleşsin ona göre ben geç adet olmaya çalışır5ım kist olurum falan filan sen erken olmak için böğürtlen kökü falan sonra dengeler bozulsun hepimizin tedavisi ertelensin allah korusunn
canım bende 4.ayda basenden ufacık cırıldım ki 3. yada badem kakao yağına başlamıştım 5.ayda bi baktım totomun o pürüzsüz yanaklarıkedi tırmalamış gibi cırılmuış rosensenin vazelinini aldım tamamen kesti cırılmayı bence bi çok yağdan daha etkili hem krem filanda aldım doktor önerdi ama gebelk kategorisi b olduğu için cesaret edemedim sen vazelini kullan bence tavsiye ederim göbük toto bacaklar bi sıva abartmadan tabi elinde kalanıda memuklara sür doğum sonrası memuklar çatlamasın yara bere olmasın bebik emdikçe süt fışkırsın kalanıda mayalayıp satak günlük teza yoğurt diye
yok bu ay imkansız gibi bişey beklemiyorum zaten gelmesin bu ayda
hiii allah korusun kız ertelenmesin tedavilerimiz töbe de
yoo ben gayet ciddiyim valla :44: zaten şimdiden hesapladım sevo 2 şubatta fatoş 8 şubatta bende 20 şubatta adet olucam (hesaplarımıza göre ) adettimi ilaçla 5 gün geriye attırsam bişey olmaz diyorum:44: ..çünkü sevonun doktoruda iznine göre doğum kontrol ilacını ayarlamış doktor böyle yapıyorsa hastalar ne yapsın imamla cemat meselasi gibi :)))allam ya delimisin sen herkes münüşüdüzeltir öyle gider buda arkadaşlarla olmak için motoru bozupgidecek ilaç milaç içme sakın şaka yapıyosun zaten eminim içmezsin
KIZLAR DONUYORUM ÇOK SOĞUK KALKIP KOMBİYİ AÇAYIM YEMEĞİ YAPAYIM NANE LİMON KAYNATIP İÇEYİM VE BEN STANDART HAYATIMA DEVAM EDEYİM UYUYARAK YANİİİ PÖFFFF SIKILDIM ARTIK YE İÇ KUS,SONRA PİŞİR YE YİNE KUS SONRA MEYVE YE SÜT YOĞURT VE UYKU BU NASIL Bİ HAYAT YAA ÖN
MÜZDE KIŞ BEN ELAZIĞA GİTMEZSEM İYİDİR BU GİDİŞLE ÖPÜLDÜNÜZ ALLAHA EMANET OLUN
ilahii tuğbişş yaaabi tane mandıra açalım sizleri çalıştıralım bizler olarmı
bu arada benim memukların hiç ucu yokkomşum gördü çok zorlanırsın bu şekilde dedi pompaya bile gelmez dedi yıllardır büyük bebe ilgileniyo ama ıhıh ilerleme yok uçlarda
hiç belli olmaz canım
töbeeeeeeoldumu yok bişeycikler olmaz merak etme canım herşey yolunda gidecek inşallahh ama doktorla konuşmaya başladığında muayeneye gştmeden yada gidince sor bakalım 3 arkadaş aynı zamanda başlamak istiyoruz bu konuda ne yapabiliriz diye :44:
yoo ben gayet ciddiyim valla :44: zaten şimdiden hesapladım sevo 2 şubatta fatoş 8 şubatta bende 20 şubatta adet olucam (hesaplarımıza göre ) adettimi ilaçla 5 gün geriye attırsam bişey olmaz diyorum:44: ..çünkü sevonun doktoruda iznine göre doğum kontrol ilacını ayarlamış doktor böyle yapıyorsa hastalar ne yapsın imamla cemat meselasi gibi :)))
bakalım doğumdan sonrada böyle diyebilecekmisin .yemek yapmaya uyumaya fırsatın olmuycak hatta tuvalete bile:)) hayatın nasıl değişiyor bak gör yanlış anlama güzel yönden değişecek hepimöizin hayal ettiği gibi :97:
ha haaa demek sende sevom benimde öle ergen memesi gibi yaa birinin biraz var ama biri ı ıh.artık bakacaz çaresine vardır bize de uygun bi pompa canııııım dert etme iş oraya gelsin yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?