- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
doğru yaa doktora danışırız bu meseleyi o daha iyi bilir :94::94::94:
kızlar kontağı taktım ve gidiyorummmgörüşrüzzzz
ben bankaya gidiyorum çıktımmmmmmmmmmm
kıslar bende kaçayım yavaştan bişeyler yiyip yemeğimi yapıp polarımın altına büzüşüp kitabımı okuyayım hem biraz dinlenmiş olurum asılsa uyuyamıyorum.öper koklar uçar kaçarım
çiğdem canım adet gelmiş mübarek sende hem alttan hem diğer türlü çok hastalanıyorsun:44: en son ne zaman adet başlamıştı senin
başhekiimle konuşmaya pazartesi günü gittim canım başhekim hatalı bişey yok ama eksik yapılan bişey var siz haklısınız dedi.ama benim para iadesi gibi bir yetkim yok burada dedi maalesef üniversiteler doktorları gönderiyorlar dedi. Ama resmi tüm merciler size açık doktorla ilgili tüm hakkınızı savunursunuz ve sonucu alırsınız dedi keşke elimden gelse ama yapabileceğim bişey yok dedi.isterseniz bir kezde doktorla görüşün dedi.
Bende eşimle konuştum doktorla konuşayım belki tırsar parayı iade eder zannetmiyorum ama :)) ondan sonra bakarız dedim gerekli yerlere şikayet ederiz dedim.şimdi eşim izin alamıyo geçen hafta izin çok aldığı için haftaya perşembe nöbetçiymiş doktor olmazsa ozaman gidecez eşimle
benim bir arkadaşta olmuş bu köye gittiğinde bir anda şişmiş ağzını açamıyomuş ağzı resmen şişlikten yamulmuş ve bu nazardan dolayı olmuş..bir kadının çok nazarı değermiş köyde arkdaşıma bişeyler demiş bu kadın akşama kalmadan o hale gelmiş kız neyseki koca karı işlevlerinden sonra bir patlamış o şekilde geçmiş canım seninde böle bişey olabilirmi :26: bazılarının nazarı çok değer :18:
bende açıktım şimdi yemek söyledim üff evde yapsam getirsem masraf yapmasam iyi olacak ama evdede pek yemek yapmıyomki getireyimsana afiyet olsun canım benim bu arada ben tantuni yemedim hiç :26:
senin yoruma durunun rüyasına kurban olurumm
bu arada geçmiş olsun canom hastalıklar peşini bırakmıyor dikkat et sıcak tut ayacıklarını
belkide aynı zamanlarda hamile kalırızı hee ne dersin duru bacımm
bacım doğal oldan beklemiyorum artık tedaviye razıyım yeterki olsun .aynı zamanlarda seninle beraber hamile olmak isterim birde fatoş var artık, o da şubatta antalyaya bizim merkeze gelecek eşinden izin çıkmış ..3ü bir arada:) el elle sırt sırtta verip moral verecez birbimizeama önce şu adetlerimizi aynı zamanlara denk getirmemiz lazım ..benim bugün adet olmam gerekirdi olmadım ve adet sancımda yok böyle gecikirse , adet zamanlarımız dahada uzaklaşır ...d.k hapı alsam bu sefer şubat tailine denk gelmez :44:
seninle fatoşun yakın yine aynı zamanlarda başlıyacaksınız benim hesabıma göre sizin transfer olmuş olacak ben yeni adet olacam offf
hemen belirti bekleme zaten inşallah hamişsindir
üfff tuba yine neler yaşamışsın öyleee okurken içim acıdı resmen ..acımasızböylelerini tenhada kıstırıp bacımında dediği gibi arkalı önlü işkence çektirecen ACII VARMII ACII diycen bakalım nasıl oluyormuşş
laramm dudağın iyileşmemiş hala rüyanda korktuğundan çıkmış olmasın benimde normalde çıkar o uçuklardan nasıl şiştiğini ve nasıl tatlı talı kaşındığını bilirim kaşıdıkçada şişer ..dokunma sen geçer 2 güne
kursa gittiğimden beri böyleyim sabah erken uyanmaya alışık değilim E gecede erken yatamöayınca uykusuz kalıyorum
ha bide yavrular sorayım dedim benim göbük çıkmaya başladı sadece bebe yağı kullanıyorum bugün biton şey okudum herkes ayrı bişey tutturmuş,100 liralık kremler falan yuh dedim,kimisi ne yaparsan yap çatlayacağı varsa çatlar demiş.iyice şaşkın oldum.
bende şubatta başlarsam tedaviye nurcikle daha uyumlu günlerimiz kızlarsevo ve fatoş size biraz uzağımm bu arada fatoş kimdi
ohh ne güzellbananeeeee bende adet olmıcamm tutucam içimde sizinle aynı zamana getiricem
fatoş sevdamce canım
senin en son kaç eylüldü sevom
benim 12 eylül
nurcik 9 eylül
sende yaz fatoşu biliyosanız onuda yazın
benim 24 eylüldü canım
fatoşu bilmiyorum sen kaç günde bir oluyorsun ben nurcikle benimkini hesap formatıonda yazdım otomatik hesaplıyo
çiğdem adet başlangış tarihinden bu adet başlangıç tarihine göre gayet normal 27 günde bir adet oluyosun hiçbir sorun yok canım erken geldi diye düşünme
lara hoşgeldin
geldim bacılarım yürüyeyerek gittim geldim 30 dk da işimi halletmişim maşallah bana
ben nurcik kamer
24.09.2011 09.09.2011 12.09.2011
20.10.2011 06.10.2011 09.10.2011
15.11.2011 02.11.2011 05.11.2011
11.12.2011 29.11.2011 02.12.2011
06.01.2012 26.12.2011 29.12.2011
01.02.2012 22.01.2012 25.01.2012
27.02.2012 18.02.2012 21.02.2012
yaa aslında benim sonraki adet döngüm 27/02 daha yakın nurcikle 9 gün aramız oluyo oda d.kontrol hapı kullansa zaten aynı azman olur ama sömest tatili ne zamanki :26:
20 ocakmış sevom
nasıl ocak ya şubat olması gerek değilmi nurcikte şubatta demişti :26: oda yanlış biliyo ozaman
ne biliyim bacım bide sen baksana:26::26::26::26: ben baktım 20 ocak başlayıp 6 şubat bitecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?