Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

demek yanlış hesaplıyorummm bak hep biz adet bitiminden itibaren hesaplıyorduk annemde sülalede dahil
valla sevom dr hep beni yumurtlama gününde çağırdı yumurtama baktı boyutu iyi işte ilişki olsun falan filan 2 kere de çatlatma iğnesi yaptı ondan sonrada kaldı bi ara sen link vermiştin yumurta takibi bizim işyerimizde bazı siteler yasaklandığı için gönderdiğin link açılmadı engelli yazısı çıktı eve gidincede hep unuttum şimdi de vede net yokkkdurum böyle sevommmmmm

kızlar yaa benim yürümem lazım deli gibi yürümek istiyorum göbüş aldı başını gidiyor yawakşam yemeğinde kendimi frenleyemiyorum
3 gündür işe yürüyerek gidip geliyorum, dün akşamda yemekten sonra çatlayacaktım nerdeyseeşimde dışarı çıkamadı yorgunmuş yarım saat evin içinde yürüdüm biraz erittim günlük 30dk sabah 30dk akşam yürüyorum sizce yeterlimi bu:26:

Kızlar ben maaşları yetiştirmem lazım yazamayabilriim görüşürüz

kolay gelsin ablacımmmm

valla canım aynı bende sabah akşam 30 dk yürüyorum ve öğlen mümkün olduğunca 1 saat yürüyorum ama akşam yemeklerinde ekmeği lokmalık olarak ısırıyorum bi daha yokkk bide sabah aç karınla ılık su içiyorum bunları yapabilirsin canım ekmeği tam kestim ben ondan sanırım biraz kilo verdim yoksa veremezdim 1 günde 1 dilim ekmeği zor yiyorum neredeyse bide tabaklarımı küçülttüm ona göre de yemek yiyorum bide mekik çekebilirsin aslında çok faydası oluyor mesela ben iş yerimde oturduğum koltukta ayaklarım yere değmeden bi uzatıyorum bi çekiyorum acaip faydasını görüyorum bide popomu karnımı çekip çekip bırakıyorum ablacımm

çiğdemim aslında bende çok fazla ekmem yemiyorum sabah 2 dilim yedim mesela sabahları en çok 2 dilim yiyorum zaten fazlasını yyemiyorum31:
akşamlarıda en fazla 4 dilim yiyorum ama makarna pilav mutlaka olur yemeğimin yanında, çok iştahlıysam ekmek yiyorum değilsem makarna pilav yiyorum ama genede sadece göbek varrrrrrrrr
bide kızlar bennim adetime yakınken aşırı iştahım açılıyor sizinde öylemi yaa

Kızlar ben maaşları yetiştirmem lazım yazamayabilriim görüşürüz

evet öyle ablacım mesela köyde ben durmadan ekmek yedim allah allah dedim iştahım bi açılmıştı adet olacağım aklıma gelmemişti güya kendimce erken yaagöğüslerimde ağrıyordu şiddetli ama iştee neyse bende iştahlı oluyorummmm o zaman ablacım sen en iyisi mekik çek sadece göbekse bende basen göbek yaa ilk kilo verirken göğüslerim gidiyor ya sinir oluyorum onlar kalsın ben göbekle basenlerim gitsin diyorum dinlemiyorlar beni yaaaaa:84:

yaaaa hepimizde aynısı oluyor demekki deli gibi ne yiyeceğimi şarırıyorum yaklaşınca günü talıyla tuzluyu, eşiyi karıştırıyom valla bu günlerde aynen böyleyim

benim sadece göbek gitsin ya biraz popo var ama memnunum ben ondan abes değil yani ne demişlerrrrrrrrrrrrrrrrrryemekte salça kadında kalçaaaa

o zaman sen en iyisi mekik çek faydasını görürsünn canımm

benim çıkmam lazım bacılar patronlar çıkmışken halletmem gereken işler var
gelemezsem çıkış saatinize kadar hepinize iyi akşamlarrr, hepinizi öperim kaçarımmm

geld,mmmm

demek kilolardan bahsediyonuz bende göbek ve yanlar yani simit gibi pantolon giyince çıkıyooo ıyy iğrenççç yaa bu arada ben eczaneden bi ilaç aldım emziren kadınlar bile kullanabiliyo yan etkisi yok dedi bende aldım ayda 3-5 kilo verdiriyomuş tedavi olacam diye başlamamıştım ama ertelenince başlamak farz oldu artık yarın falan başlıcam eğer katkısını görürsem devam ederim. ayda 3 kilo versem 3 ay kullansam 59 lara insemm tamamm :86: ben boğazımdan kesemiyorum bende çok ekmek yemem ama öğle arasında hep dürümdü bilmem neydi hep yiyom akşamda makarna pilav eee daha ne olsunn inşallah bu ilaç işe yarar da kilo veririm :78:

ama çıkış saatim gelmiş benim iyi akşamlar diliyorum bir an önce eve gidip şu topuklu ayakkabılarımı çıkartıp yatmak istiyom kırkda yılda bir topuklu giyiyom sonrada nerden giydim diyom ama çok güzel görünüyo herkeş çok beğeniyo ahh bi araba alabilseydim hep giycemm topukluu

o ilaçlara pek güvenmemek lazım sevom benim eşim kullandı 1 ay 9 kilo verdi ama ben çok korkmuştu 2.kutuyu aldığında hiç faydasını göremedii
ahh ahhhh bende diyorum bırak araba kullanmasını bile bilmiyorum bugün öğlen annemle görüştük elleri dolu dolu kıyamamdım ahh bi arabam olsaydı anne nereye istiyorsun oraya bırakayım derdim diyorum halaa kendime kızıyorum bi cesaret edemedim gitti yaaaa offfff topuklu ayakkabı kadınları çok güzel gösterir sevom bende nadir giyiyorummm neden mi ayaklarım üşüyor üşümese devamlı topuklu ayakkabı giyerdim vallaaaa

hadi bana da iyi akşamlar yavaş yavaş hazırlanıp çıkayım bari akşama ne yemek yapayım diye düşüneyim

aa 1 ayda 9 kilo mu neymiş o ilaç merak ettim eczaneden mi almıştı keşke 9 kilo direk versem de almasam bi daha eski halimi çok özlüyorumm çokkk
sormaaa araba her aileye şart yaaa inşallah bizimde olur en kısa zamanda
hadi öptüm seni bebemmm iyi akşamlarrr

eczaneden aldı ablacım hatta 3 tane denedi 2 tanesinde baya faydasını gördü bi tanesi sulandırıp içiyorsun adıda 4321 böyle heryerde bulunmuyormuş sanırım diğeride peper time di ablacımmm ahh ahh bendee özlüyorum bi 3 kilo daha versem tamam aynı dert ablacım almasak keşke geri sadece hamile kaldığımda alsammmm inşallah onuda görecez inşallahhhhhh hadi uzattım bendeee
iyi akşamlar ablacımmmm bende seni kocaman kocaman öptüm muckkkkkk

mandıra hmm iyi fikir sağ sağ sat :))) günlük taze hemde senin memukların ucu yok öylemi hmm gel ben çıkqrayım annem vakum görevide yapar bu kız merak etme allah hayırlısıyla evladını kucağına almanı nasip ets,nde ben sağar sağr yollarım annem sana senin memuklar düzelene kadar

ben kesinlikle faydasını gördüm rosensenin bilmemne yağı içeriyomuş kesinlikle dene hemde şimdiden başla bence

hayırlısıyla o günü bi görsem hala inanamıyorum sanki hamilelğin 3,4.aylarında gibiyim var bi gariplik bende:44: allah hayaline kavuştırsın tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…