- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
yeterrr kardeşinin transferi yapılacakmış ki yapılmıştır artık hayırlısıyla tutunurlar anneciğine inşallahhh
durucummm rüyan hayrolsunn ne güzel bir rüya böleeee çok beğendimmm inşallahhh bacım tedaviden önce süpriz yapacak nevom sen tuğbiş hatırladığım bunlar hepiniz yakın zamanda gördünüz
günaydın canlarımm
tuğba ne hakkım varsa helal olsun canım, helallik istiyosun diye verdim yoksa diğer yazdığın şeylere çok katılmıyorumben normalde de kin tutan ve kırılgan bir insan değilimdir burda olup biten şeler bana göre ufaktefek büyütmemeiz gereken şeyler diye düşünüyorum o yüzden de üstünde fazla durmam,hepimiz bir tek amaç için burdayız neden yaralarımızı sarmak,manevi destek görmek-göstermek varken üstüne gereksiz üzülelim demi
sözüm burdan ve meclisten dışarı, aslında ben çok asabi biriyimdir ve çok korumacıyımdır, damarıma basılmadığı sürece, can evimden vurulmadığım sürece çok sinirlenmem ama sinirlendiğim halimi hiç kimse görmek istemez
yeterim şu an saat tam 10:30 ayetel kürsü okudum size canım gönderdimallah kabul etsin kardeşinin göbüşüne sıkıca tutunup bırakmasın bebeleri inşallahh
çiğdemimmmmmm aynı benim gibi düşünüyosun kızbende yarın kırmızı kartımı görecem dudaklarım falaket arap bacının dudakları gibi bide gerilince su çıkıyor şişen yerlerden sızlıyor offf neyse haftaya inşallah hem dudaklarım iyileşecek hemde adetim bitmiş olacak
duru ablammm yok dudaklar 1 haftada anca iyileşir ablamm
kızlar anca yazabildim yarım saatte bacılarımbiraz yazıp biraz başka şelere bakınca telefona ıvıra zıvıra normal
hatta yazacağım şeyleri bile tam yazamadım ama neyse artık
hadi hepinizi yanacıklaradan öperim şlap şulap
GÜnaydın cicoşlarım tubiş geçmiş olsun canım o nasıl ebeymiş öyle çok sinir oldum ona beee az kaldı tubişim dayan laram dudağın nasıl oldu bugün nasılsın çiğdemcim geçmiş olsun kocişin 1 hafta beklesin artık melike nasılsın bebeiş nasıl yeteer canım bugün transfer oluyo cnaım inşllah bebeler anneleirne sıkı sıkı tutunurlar
kızalr szler nasılsınız
gelelim benim rüyamaaa nurciiikkk seni gördüm iki oldu hayır olsun sen aşılama yaptırmışsın bende yanındayım yatıyoruz bende yaptırmışım sen diyosunki ben yan dönecem yok yok yüzüstü dönecem aman bişi olmaz nasılsa üzeründen kaç saat geçti diyosun sonra havuzu hatırlıyorum hani havuzda dans eden yüzücüler varya aynı onlar gibi havuzda eşinle birlikte düzerek dans ediyosun tabi aşılama olduğun için yavaş yapıyosun onlara yetişemiyosun eşin elinden tutup yardım ediyo sana havuzun rengi çok güzel mavi ve tertemiz su bu kadar başka hatırlayamaıyorum
bilen yorum yapsın hadi nurcik aşılama yaptırmış bana ne oluyor anlamadım
Günaydın canlarımm nasılsınız bakalım beni sorarsanız bütün hastalıkları yaşıyorum boğazlar hasta başım ağrıyor bel altı hasta dün kızlar adet olmuşum vee çok erken olamaz beklemiyordum seni dedim ama olan oldu geldi istesekte istemezsektee bizim kociş neden yaa dedi ayy garibimmm kıyamam dedimmm 1 hafta bekle durrrbende diyorum ki bu hafta bütün hastalıkları çıkarayım bi daha 9 ay hasta olmayayım normal hastalıklarıda ömür boyu olmayalım hepimiz inşallahhh normal hastalık dediğim boğaz kulak böbrek vs hastalık aman ya hastalık kafamı bullak ettim ama sabah çok zorlandımm adet sancım vardı zorladım düşünmemeye çalıştım yürüyerek işe gelmeye çalıştım geldimdee şimdi iyiyim şükür dün bide hasta halimlee mutfak dolapları sildim ev süpür dikiş diktim o kadar yorulmuşum ki yatınca ortaya çıktı kızlar annem bi deterjan almış bana yağ sökücü diye her yerde kullanabiliyormuşun jelli sulandırıyorsun sileceğin yerler sık 5 dk bekle suyla sil bütün kirler çıkıyor dedi ben mutfak dolaplarımı 1 ay olmadı sildim bu kadar kir çıkmamıştı deterjanı kullandım 5 dk bekledim anam yağlar su gibi şıpır şıpır aktııı ayy pırıl pırıl oldu hiç uğraştırmadıı beni ayy ne çok yazdım kusuruma bakmayın kızlar emi
sevom demek fik fik varrr dikkat et kendine ayaklarını fazla üşütme emi bende dedim eşime yazı yaşayamadım diye ama ben kışlıklarımı taa geçen hafta çıkardımm
tubişim dün akşam neler yaşamışsın sen öylee ayy kıyamam sana canım benim yaa bi de tek başınasınız allahımmm yardımcınız olsunn inan var ya okuyunca içim bi tuhaf oldu çok çektin tubişim kıyamam sanaa allahım işlerini yüklerini hafifletsin kolaylaştırsın inşşalllahhh dualarımdasın hep allahım başka dertler vermesin canım tubişim yüzünü güldürecek inşallah bunu yürekten hissediyorum tubişim canım benimmmm canımm
duru ablacım annene ve ege ye büyük geçmiş olsunn allahım acil şifalar versin
yeter canımmm inşallah hayırlı haberlerle dön emiii bebişlerr kardeşinin karnıcığına konsun tutunsun bırakmasınlar inşallahhhhhhh
nurcikim allah zihin açıklığı versin kurstasındır şimdi
laracım noldu dudağınaaaa sinir stere yaptıysa sonradan dışa atar ben kendimden biliyorum bide hasta olup bitince
unuttuğum varsa affınıza sığınırımmm
kızlar sağolun
kızlar yaaaa başından 5 defa tüp bebek geçmiş ben bu gün öyle heycanlıydımki:18::18::18::18: kendi tarnsferleimde bile böyle olmamaıştımmm