Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar sağolun teşekür ederim allah razı olsunnnn canlarım benimmmmm evet bu gün gittik 8 hücreli 1 kalite ve küçük melelğimizi aldık geldikkkk inşşş sımsıkı tutunur annesine kök salar 9 ay sonrada hayatımıza doğarrrr
kızlar yaaaa başından 5 defa tüp bebek geçmiş ben bu gün öyle heycanlıydımki:18::18::18::18: kendi tarnsferleimde bile böyle olmamaıştımmm çok değişk bir duyguydu allahım kucakladığımız günleride nasip etsinnn çok dua ettim hem orada bulunan bütün anne adaylarına(8 tane bayan vardı) hemde sizlere hepimizeeee

canımmm inşallahh hayırlı haber alcaz yatmadan yasin okucam kardeşinide ancam inşallah ve tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklısnı dilicem...

aklıma son transferim geldi hastaneye koşarak gitmiştim yolda o heyecan içinde o hızla koşarken nasıl olduysa bi nazar boncuğu buldum ve evet dedim olucak bu bana uğur getiricek dedim hemen üzerime taktım hele doktorla konuşurken bir anda hıçkırıklara boğuldum ki dışarda taş gibiyimdir belli etmem pek transfer sırasında gözyaşlarım boynuma akarken allahım bu son olsun diye yalvarmıştım şükürler olsun zilloş içimde şimdi ama ağzıma s...tı resmen canı sağolsun kuzumun çok merak ediyorum nasılbi şey olucak kime benzicek sağlıklımı diye... içimdeki kula can veren allahtan diliyorum bebek özlemi çeken her yürek tatsın bu mutluluğu heyecanı

yeter canım bebiş sıkı sıkı tutanacak allahım izniyle inşallahhhhh hayırlı haberlerle dönün inşallahhhhh
tubişim senin gözlerini almasını çok isterim inşallah gözlerinide alırrrrrr

günaydın canlarım hayırlı cumalar hepinize bu mübarek günde hepinizin ne dileği ne isteği varsa allahım ol desin dualarınızı kabul etsin inşallahhhhh

yeterim hayırlı olsun bebişiniz 1 tanemi yerleştirdiler canım, allahım inşallah 9 ay sonra kucağınıza almanızı nasip etsin inşallahhhhh

hepinizi kocaman kucak dolusu öperimmmm

herkese günaydınlar hayırlı cumalar nasılsınızz güzel hatunlarrr

çiğdemcim dün soracaktım unuttum o annenin dediği yağ çöz hangisi canım bende alayım.. bu arada bugünkü mesajın çok güzeldi birde eşin yeniden kilo aldımı bırakınca yoksa aynı kiloda kaldımı canım

laracım sen nasılsın bakalım dudağın ne alemde

durucumm nasılsın

tuğbişş evet zilloşun biraz uğraştırdı seni ama doğunca herşeyi unutucaksın evet insan merak eder yaww kime benzicek diyee

yeterr hayırlısıyla transferi yapılmış artık en zor olanı bekleme zamanına geldi :18: bu arada diğer yumoşları donduruldumu..

canım istiyorsan ben sana kargoyla yollayayım ablacımmm
eşime gelince eşim bıraktıktan sonra bi ay falan kilo almadı ama benim herif bi oturuşta 1 ekmek yemeye devam ederse düşün yani formunu korumadııı ondan geri aldıı
bu arada sevom sen acı ezme yaparmısın yada yapan varmı nurcik kesin yapıyordur bana tarifi verseniz ben netten bakıyorum amaa :26:

günaydın canım dudağıma ilaç sürüyorum hala kötü ama kurumaya başladı işte yavaştan
sen nasılsın

günaydın canım dudağıma ilaç sürüyorum hala kötü ama kurumaya başladı işte yavaştan
sen nasılsın

demek hala kötüü ablacım tahta kaşığı ateşte ısıt bastır yakar yanar ama bi daha ordan çıkmaz dediler ben yapıyorum aradaaaaa eskisine göre az uçuk çıkıyor

yok canım sen bana markasını falan söle ben bulurum çok sağolasın
ben elimde ilacı içmeye başlıyayım olmazsa eşinin ilacının yan etkileri yoksa onu da kullanırım gerçi eşim böle ilaç olaylarına çok karşı ama olsunn bu araalr benim eşimde çok yiyo çok acıkıyomuş neden böle oldu anlamadım..

canım ben acılı ezme yapmadım ama tarifini bende almıştım netten yengem yapmıştı bide o çok güzeldi mükemmeldi ama o yengemle konuşmuyorum şuan yoksa tarifini alırdım senin için.. bakalım nurcik bilir sanırım..ama bildiğim kadarıyla anlatayım atmasyon olarak domates,biberikuru soğan,yeşil soğan,sarımsak,salça,maydanozu ince ince doğra sonra rondada iyice doğra sonra yağını falan koy oldu bitti

sen nasılsın

hımm kuruması iyi canım geçmeye başlıyor demekki bende iyiyim iştee aynııı iş ev sıkıldımmm

heheeeee atmasyonnnnn ben bi kere yapmıştım çok güzel olmuştu ama 2.cide tutturamadımmm ay bi sinir oldum anlatamammm bakalım nurcik gelsin yada bilen varsa yazarlar tarifi canım o deterjan bi tek eskişehirde satılıyormuş kendi imalatıymış canım ondan dedim kargoyla yollayayım diye 10 tl iş arkadaşlarıma anlattım istediler varya mutfak dolaplarım şimdi pırıl pırıl hatta mutfağımın camına bile sıktım sildim ohh be dedimmm yalnız eldiven kullan canım elleri garip bişey yapıyor zaten yağ sökücü olduğu için bide benim bi iş arkadaşım bi deterjan satıyor bunu kız kardeşi üretiyormuş ondan da çok memnun kaldım mesela boya badana yaptığımızda yerler parke çizemiyorsun bazı boyalarda çıkmıyor ama bu uğraştırmadan hemen çıkarıyor halı yıkamada kullanıyorum 2 tane ayrı ayrı memnun kaldım 2sinden bide parlatıcıdannn döktürdüm valla ablacımmm

öfffff bende sıkıldımm valla kızlar yawwbende öyle turşu yapıyorum sizin tarifiniz gibi soğan ve yağ hariç hepsinden koyuyorum salatalık ve havuçta koyuyorum hepsini rondoda geirip turşu yapıyorum plavlarla makarmalarla nefis oluyorrkahvaltıda bile yenilir yani yumurtaylada harika oluyorayyyyy iştahım zaten açıkk bu günlede midem guruldayıp duruyor pöf sustum

adet yaklaşıyor desene ablaa sorma benim adet bitmek üzere ben bile onu bunu şunu yiyecem istiyorummm deyip duruyorummmm

off offff şimdi evde olup var yaaa neler yapmazdımmm deli gibi halı yıkayasım deli gibi yemek yapasım varr haftasonları gezmek tozmak istiyorummm emekli olmak istiyorumm:84:

cumanız mübarek olsun arkadaşlar nasılsınız bugün ben çarşamba akşamı adet oldum yanii 5.de bu sefer 29 günde oldum

ohhh hamaratt hatunumm benimde evim şuan b.k götürüyo Bugün pazara falan gitcem iş yapamam yarın bayaaa bir işimiz var evde..kardeşim normalde iş yapmayı pek sevmez abla ya evi temizleyelim diyo düşünün Ee 2 haftadır evde bişey yapılmıyo tozlar almış başını gidiyo :18: Ammaaa yarınn cillop gibi yapıcazzz ohhh düşününce içim rahatlıyo
Okadar güzel temizlik maddesi neden sadece eskişehirde yaaa

hımm salamura yapıyosun yanii seninde bilmediğin yok heee
Adet zamanın yaklaştı normaldirrr ye gitsin kendinizi sıkmayın yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…