Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

adet yaklaşıyor desene ablaa sorma benim adet bitmek üzere ben bile onu bunu şunu yiyecem istiyorummm deyip duruyorummmm

işte böyle olunca göbeksiz olunmuyor maaleseff
yürüyüşe başladımya bakalım belki birkaç kilo veririm:81::81::81::81::81:bugün 4 gün oldu hatta bugün spor ayakkabiları geçirdim ayağıma topuklularıda çantama attım gelince değiştirdim aboww kaç gündür yapmadım bunu salak gibi nasıl zorlanıyordum

cumanız mübarek olsun arkadaşlar nasılsınız bugün ben çarşamba akşamı adet oldum yanii 5.de bu sefer 29 günde oldum
günaydın canım hoşgeldin seninde cuman mübarek olsun

yok bilmediğim anacım ecicik çok bilmişimdirr
evet yaa yarın bekliyorum bende sinyalleri veriyor zaten şu an gelemeyesice

bilmiyorum ki ablacım ama ben sana 2 sininde tarifini vereyim mutfak dolaplarımı sildiğim çağlar yağ sökücü diğeri de clear-o ama şimdi nette baktım nette de var bize neden öyle dedi bilmiyorum ama bu deterjanı 3 yıldır kullanıyorum demek geliştirmişler adamlar parlatıcıyıda çay döküldüğünde halıları kapıları fayanslara siliyorum parlatıyorrr anam benim gidişiat iyi değil sanrıımmm hala canım temizlik yapmak istiyor

off offff şimdi evde olup var yaaa neler yapmazdımmm deli gibi halı yıkayasım deli gibi yemek yapasım varr haftasonları gezmek tozmak istiyorummm emekli olmak istiyorumm:84:

ahh ahh bende istiyomm 15 yıl çalışma sürem ve 3600 günü doldurursam tazminat hakkı kazanılıyo oda ancak 2016 da oluyo Başka türlü tazminatımı alacağımı bilsem şimdi çıkarım

ben halı yıkamayı hiçç sevmemmm ama mutfak dolapları sileyim buzdolabını sileyim koltukları sileyim nevresimlerimi değiştirip mis kokulularını sereyim balkonları yıkayayımm aahhh ahh çok ev hanımı görüm kendimi

cumanız mübarek olsun arkadaşlar nasılsınız bugün ben çarşamba akşamı adet oldum yanii 5.de bu sefer 29 günde oldum

sağol canım seninde mübarek olsun iyiyiz sen nasılsın bakalım adetlerin düzensizmiydi canım 29 günde olması gayet güzel canım

ablacım sen anlattıkça canım çekiyor benim yaa iş olmasa valla izin alıp gidecem dün işleri teslim ettim hala iş gelecek acilmiş nasıl acilseeee
ahh ahh ben kimbilir nezaman tazminat emekli olacammm

sagol bebekdls dudağım daha iyi canımm
amanda aman topiğimizin titiz hatunlarıışu an yabancı biri gelse şuraya derki bunlar gece gündüz hergün cam hapı halı siliyo, yıkıyo ayyyyyy ne titizler

kızlar geçen gün bizim şef anlatıyodu onun teyzesi halıları koltukları yerleri bir deterjan varmı onla temizliyomuş adı aspirin yani heryeri herşeyi özellikle fayans aralığını süper temiliyomuş tabii sulandırarak yapıyomuş evine bir gitmiş mis gibi kadın birde evine yarım kalan parfümleri sıkıyormuş

niyeki abla parfüm yarım kaldıktan sonra kullanılmıyomuymuşyumoşun parfümü var alsın onu sıksın yazık kız parfüme

seyhancım iyimisin yok yavrum adetlerim maaşallah çok düzenli bu sefer 28 yerine 29 da oldum ondan öle şeyettim

çağlara şimdi baktımda online satışlar var hem başka birçok malzeme var o dimi canım :44:

niyeki abla parfüm yarım kaldıktan sonra kullanılmıyomuymuşyumoşun parfümü var alsın onu sıksın yazık kız parfüme

bence yarım kalan parfüme su koyup onu sıkar her yere
ben bir ara yumuşatıcıyı sulanduırıp koltuklara halılara sıkıyordum yalnız yerlere sıkmayın kayıp düşersiniz
oda güzel oluyo

canlarım ben ilk evlendiğim sene ev sahibim bana bi tarif verdi çok güzel siizinle paylaşayım
domates gibi kırmızı bibberler var onun içini oyup güzelce yıkıyorsunuz içinde suyu kalmayacak sonra fırın tepsisinde diziyorsunuz 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı sirke 1 diş sarımsak her biberlerin içine koyuyorsunuz sonra fırına verip kızartıyorsunuz kabukları hafif soyulacak kadar olacak sonra fırından çıkartır çıkartmaz hemen cam kavanozlara koyuyorsunuz nasıl aldıysanız aynen öyle dağıtmadan dökmeden sıkı sıkı bastıryorsunuz sonra ağzını kapatıp bekliyorsunuz soğunca buzdolaba koyun çok güzel oluyor hem etli hem içinde sarımsak oluyor görüntüsü harikaaa

bence yarım kalan parfüme su koyup onu sıkar her yere
ben bir ara yumuşatıcıyı sulanduırıp koltuklara halılara sıkıyordum yalnız yerlere sıkmayın kayıp düşersiniz
oda güzel oluyo

bende yumuşatıcıyı viledaya koyup yerleri siliyodum kaydırmaz yaw ecicik bişey merak etmeyin ev mis gibi kokuyor

ahh çiğdemm ben biliyorum onu süper oluyo yaaa kambe biberi senin o dediğin biber harika oluyo annem de yaptı bi kere asıl ben eşimin ark. karısı yapıyo hayatımda öle güzel şey yemedim süper lenn ağzım sulandı beee

sagol bebekdls dudağım daha iyi canımm
amanda aman topiğimizin titiz hatunlarıışu an yabancı biri gelse şuraya derki bunlar gece gündüz hergün cam hapı halı siliyo, yıkıyo ayyyyyy ne titizler

ne titiz ammaaaaa

aaa ama ben elimdekilerden memnunummmm yaa

çağlara şimdi baktımda online satışlar var hem başka birçok malzeme var o dimi canım :44:

dur ablacım netten bakayım linki varsa yollayayımmm

durucum selam bence minik oğlun için pek öle parfüm falan kullanma canım yaaa allerjiye davetiye çıkartıyo

ablacım bahsettim buuu nette de var mış fiyatına bakayımmm anam ben mi yanlış anlıyorum saftirik olacam böyle giderseee zaten hastalıktan yarısını duyuyorum geri kalanını işitmiyor beynim almıyor ondan yanlış anlıyorummmm kesinnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…