adet yaklaşıyor desene ablaa sorma benim adet bitmek üzere ben bile onu bunu şunu yiyecem istiyorummm deyip duruyorummmm
günaydın ablacım seninde cuman mübarek olsun bende 5.de oldum
günaydın canım hoşgeldincumanız mübarek olsun arkadaşlar nasılsınız bugün ben çarşamba akşamı adet oldum yanii 5.de bu sefer 29 günde oldum
ohhh hamaratt hatunumm benimde evim şuan b.k götürüyoBugün pazara falan gitcem iş yapamam yarın bayaaa bir işimiz var evde..kardeşim normalde iş yapmayı pek sevmez abla ya evi temizleyelim diyo düşünün Ee 2 haftadır evde bişey yapılmıyo tozlar almış başını gidiyo :18: Ammaaa yarınn cillop gibi yapıcazzz ohhh düşününce içim rahatlıyo
Okadar güzel temizlik maddesi neden sadece eskişehirde yaaa
hımm salamura yapıyosun yanii seninde bilmediğin yok heee
Adet zamanın yaklaştı normaldirrr ye gitsin kendinizi sıkmayın yaaa
ohhh hamaratt hatunumm benimde evim şuan b.k götürüyoBugün pazara falan gitcem iş yapamam yarın bayaaa bir işimiz var evde..kardeşim normalde iş yapmayı pek sevmez abla ya evi temizleyelim diyo düşünün Ee 2 haftadır evde bişey yapılmıyo tozlar almış başını gidiyo :18: Ammaaa yarınn cillop gibi yapıcazzz ohhh düşününce içim rahatlıyo
Okadar güzel temizlik maddesi neden sadece eskişehirde yaaa
hımm salamura yapıyosun yanii seninde bilmediğin yok heee
Adet zamanın yaklaştı normaldirrr ye gitsin kendinizi sıkmayın yaaa
off offff şimdi evde olup var yaaa neler yapmazdımmm deli gibi halı yıkayasım deli gibi yemek yapasım varr haftasonları gezmek tozmak istiyorummm emekli olmak istiyorumm:84:
cumanız mübarek olsun arkadaşlar nasılsınız bugün ben çarşamba akşamı adet oldum yanii 5.de bu sefer 29 günde oldum
ahh ahh bende istiyomm 15 yıl çalışma sürem ve 3600 günü doldurursam tazminat hakkı kazanılıyo oda ancak 2016 da oluyoBaşka türlü tazminatımı alacağımı bilsem şimdi çıkarım
ben halı yıkamayı hiçç sevmemmm ama mutfak dolapları sileyim buzdolabını sileyim koltukları sileyim nevresimlerimi değiştirip mis kokulularını sereyim balkonları yıkayayımm aahhh ahh çok ev hanımı görüm kendimi
sağol canım seninde mübarek olsun iyiyiz sen nasılsın bakalım adetlerin düzensizmiydi canım 29 günde olması gayet güzel canım
kızlar geçen gün bizim şef anlatıyodu onun teyzesi halıları koltukları yerleri bir deterjan varmı onla temizliyomuş adı aspirin yani heryeri herşeyi özellikle fayans aralığını süper temiliyomuş tabii sulandırarak yapıyomuş evine bir gitmiş mis gibi kadın birde evine yarım kalan parfümleri sıkıyormuş
ahh ahh bende istiyomm 15 yıl çalışma sürem ve 3600 günü doldurursam tazminat hakkı kazanılıyo oda ancak 2016 da oluyoBaşka türlü tazminatımı alacağımı bilsem şimdi çıkarım
ben halı yıkamayı hiçç sevmemmm ama mutfak dolapları sileyim buzdolabını sileyim koltukları sileyim nevresimlerimi değiştirip mis kokulularını sereyim balkonları yıkayayımm aahhh ahh çok ev hanımı görüm kendimi
sağol canım seninde mübarek olsun iyiyiz sen nasılsın bakalım adetlerin düzensizmiydi canım 29 günde olması gayet güzel canım
bilmiyorum ki ablacım ama ben sana 2 sininde tarifini vereyim mutfak dolaplarımı sildiğim çağlar yağ sökücü diğeri de clear-o ama şimdi nette baktım nette de var bize neden öyle dedi bilmiyorum ama bu deterjanı 3 yıldır kullanıyorum demek geliştirmişler adamlar parlatıcıyıda çay döküldüğünde halıları kapıları fayanslara siliyorum parlatıyorrr anam benim gidişiat iyi değil sanrıımmm hala canım temizlik yapmak istiyor
niyeki abla parfüm yarım kaldıktan sonra kullanılmıyomuymuşyumoşun parfümü var alsın onu sıksın yazık kız parfüme
bence yarım kalan parfüme su koyup onu sıkar her yere
ben bir ara yumuşatıcıyı sulanduırıp koltuklara halılara sıkıyordum yalnız yerlere sıkmayın kayıp düşersiniz
oda güzel oluyo
canlarım ben ilk evlendiğim sene ev sahibim bana bi tarif verdi çok güzel siizinle paylaşayım
domates gibi kırmızı bibberler var onun içini oyup güzelce yıkıyorsunuz içinde suyu kalmayacak sonra fırın tepsisinde diziyorsunuz 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı sirke 1 diş sarımsak her biberlerin içine koyuyorsunuz sonra fırına verip kızartıyorsunuz kabukları hafif soyulacak kadar olacak sonra fırından çıkartır çıkartmaz hemen cam kavanozlara koyuyorsunuz nasıl aldıysanız aynen öyle dağıtmadan dökmeden sıkı sıkı bastıryorsunuz sonra ağzını kapatıp bekliyorsunuz soğunca buzdolaba koyun çok güzel oluyor hem etli hem içinde sarımsak oluyor görüntüsü harikaaa
sagol bebekdls dudağım daha iyi canımm
amanda aman topiğimizin titiz hatunlarıışu an yabancı biri gelse şuraya derki bunlar gece gündüz hergün cam hapı halı siliyo, yıkıyo ayyyyyy ne titizler
kızlar geçen gün bizim şef anlatıyodu onun teyzesi halıları koltukları yerleri bir deterjan varmı onla temizliyomuş adı aspirin yani heryeri herşeyi özellikle fayans aralığını süper temiliyomuş tabii sulandırarak yapıyomuş evine bir gitmiş mis gibi kadın birde evine yarım kalan parfümleri sıkıyormuş
çağlara şimdi baktımda online satışlar var hem başka birçok malzeme var o dimi canım :44:
seyhancım iyimisin yok yavrum adetlerim maaşallah çok düzenli bu sefer 28 yerine 29 da oldum ondan öle şeyettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?