Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çiğdem şu kırmızı biberlerdenmi yapılıyo
pınarcım ona dikkat ediyorum ben sadece banyoda sıkıyorum oda üzerime

demiiiiii benimde sulandııı

çiğdem şu kırmızı biberlerdenmi yapılıyo
pınarcım ona dikkat ediyorum ben sadece banyoda sıkıyorum oda üzerime

ablacımmm pınar ablamın dediği kamber biber bazıları ne o deyip karıştıryorlar görüntüsü aynı domatesss biberlerden ablacım bi deneyin var ya ben bi tepsi yapacam annemsizz bakalım becerebilecem mii ceee yapacam

kızlar ben b..m e gidip gelecem olurmu patronie çıkmadan ihtiyaçlarımı alıp geliyimmm grüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzz

kızlar kırmızı yağ biberinin domates gibi yuvarlak olanı

bence yarım kalan parfüme su koyup onu sıkar her yere
ben bir ara yumuşatıcıyı sulanduırıp koltuklara halılara sıkıyordum yalnız yerlere sıkmayın kayıp düşersiniz
oda güzel oluyo

hımm ben oda spreyi kullanıyorum en kestirme iş

hımm afiyet olsunn acıktımm be yavvv

bende yumuşatıcıyı viledaya koyup yerleri siliyodum kaydırmaz yaw ecicik bişey merak etmeyin ev mis gibi kokuyor

ben yerler için ahşap temizleyici çamaşır suyu ve yüzey temizleyicisi kokusuz ise oda spreyide sıkıyorum

ben de dün camlarımı sildim çok şükür ondan önce ki günde evimi dip bucak temizledim bugün kendime vakit ayıracam p.tesi kapılarımı silecem mutfak dolaplarım var bide konsolumun içini döküp silersem ahan daa içim o zaman rahat edecek işte

evet canım netteki bu ama üye olmadan fiyat göremedim müsait zamanda üye olucam

pınar geçenlerde sen cam silmemişmiydin bacım :44:

heeee istanbol'da oturuyorum
yaff benim kafa basmadı gene yoksa şu dolmalık biberlerin kırmızı olanındanmı yaff bi resimleyiveriin

yok canım değel bu başka her yerde olmuyo bide zamanı var sanırım kırmızı yağ biberinin domates gibi yuvarlağı canım kambe biberi adı

pınar geçenlerde sen cam silmemişmiydin bacım :44:

1 aydan fazla olduı canım sileli bide benim camlarıma güvercinler kaka yapıyolar allahım sıcakta kuruyolar onlar o kadar zor çıkarıyorum ki üst komşunun panjurunun demirine konuyolar mutfak bide balkon camlarım sürgülü ellerim mahfoluyo silerken yaaa

kızlarrrr ben de çıkıyorum kahvaltı yapıyım hiç canım istemiyo ama yerim artık bişeyler herkeze iyi günler iyi hafta sonları haa biz yarın akşam tiyatroya gidicez inşallah arkadaşlarla çok severim ama çok nadir gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…