Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canlarım hayırlı mübarek cumalar , inşallah çok yakında hepimizin yüzleri gülsün

selam millett ..cumanız mübarek olsun Allah hepimizn dileklerini kabul etsin inşallah

sevo ben galiba kafayı sıyırmış vaziyetteyim şubat 20 nerden geldiyse aklıma ,sömestr tatili şubat sanıyordum ..halbuki eşim ocak 20 demişti ama ben salak şubat diye tutmuşum aklımda :))birden 1 ay geriye geldi tedavimiz:18:valla korkularım başladı zaten adette olmadım adet zamanlarımız uzaklaştıkça uzaklaşacak göremiyecez birbirmizi ,fatoşada söylemek lazım ocak ayına hazırlasın garibimde şubat diye biliyordu

çiğdem ben acı ezmesi hiç yapmamıştım bu zamana kadar geçen eşimin dayısında yedim çok hoşuma gitti hafta sonu mazlzemelerimi alıp yaptım bakalım tutturabilmişmiyim
şöyle yaptım

malzemeler:süs biber,domates,kornişon.sarmısak,şeker ,zeytin yağı,tuz ve beyaz sirke

biber ve kornişonları ufacık ufacık doğruyorsun ..domateslerini rendeliyorsun ..bir tatlı kaşığı kadar toz şeker ,göz kararı tuzunu ve ufak ufak doğradığın sarmısaklarını koyup kavanoza kouyorsun üstüne biraz (yarım çay bardağı kadar )zeytin yağı ve yarım çay bardağından daha az sirkeyi koyup kapağı kapatıp dolaba koyuyorsun 1 hafta 10 güne kadar bekletiyorsun sonrada afiteyle kahvaltıda ve yemeklerde yiyorsun :))

Son düzenleme:

selam bacım hoşgeldin
demek adet olmadın belirtilerin varmı canım ne alemdesin
adet olmaman benim için iyi çünkü normalde sein adetin 22/01 ta gelecekti şimdi gecikiyo bende 01/02 ta olucam adet yani sen geciktikçe bana yaklaşıyon

bu arada fatoşun son adet tarihi nedir onuda hesaplayayım kaç günde bir oluyo bide bilsek :26:

yok canım belirtilerim, bugün kurstayken bir akıntı geldi birde sancım vardı heh oldum dedim herhalde ama olmamışım, aslında niye geciktiğini bugün öğrendim ..dişim için ağrı kesici ve antibiyotik içmiştim 10 gün kadar ben ne kadar ilaç içtiysem 2_3 gün gecikmiştir..

eğerki sana yaklaşacaksa adetlerimiz geciksin önemli değil, yeterki uzaklaşmasın

hımm evet sen ilaç içince gecikme yapıyo bende şey düşündüm belki süpriz vardır diye ama hiç belli olmaz bakalım..
geçmişte tablo ekledim canım bak yeniden ekliyeyim sen adet olmayınca değişti

ben
24.09.2011
20.10.2011
15.11.2011
11.12.2011
06.01.2012
01.02.2012

nurcik
09.09.2011
08.10.2011
04.11.2011
01.12.2011
28.12.2011
24.01.2012

adet tarihlerimiz şimdilik bunlar canım yani aramızda 8 gün oluyo

slm canımmm ee senin tarifte soğan salça da yokmuş değişikmiş canımmm bide sulu oluyor sanırımmm

kızlar nabersiniz canlarımmmm

hadi sevo nurcik az kaldı uğraşın yaklaşıyor tarihleriniz yavaş yavaş

nurcikim senin acı sosunda güzelmiş canım çiğdem seç beğen al canım bak sana değişik birkaç sos-ezme tarifi verildi

papatyam selam canım

2 gün daha gecikirsem süper olacakk

slm canımmm ee senin tarifte soğan salça da yokmuş değişikmiş canımmm bide sulu oluyor sanırımmm
evet canım sulu oluyiii

niye herkes susuyoda konuşmuyo yaaa
telefondaydımmm :102:

senin tedavin ne zaman canım belli olmadımı

2 gün daha gecikirsem süper olacakk

evet canım sulu oluyiii

telefondaydımmm :102:

senin tedavin ne zaman canım belli olmadımı

nurcikim benim tedavim en kısa zamanda inşallahhbelki size yakın, belki sizden de yakın fırsat yaratmaya çalışıyorum bacım o fırsatı yakalıycam az kaldı

nurcikim benim tedavim en kısa zamanda inşallahhbelki size yakın, belki sizden de yakın fırsat yaratmaya çalışıyorum bacım o fırsatı yakalıycam az kaldı

izin olaylarını nasıl yapıcan peki :26: bende şuan onu düşünüyorum adet tarihim tam ay başı ve ay sonuna kadar gelemicem bir aylık bir iş var vergi zamanları var allahımm yardım etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…