hadi bakalım inşallah hiç bir aksilik çıkmazda hayırlı zamanda tedavini olursun sendenurcikim benim tedavim en kısa zamanda inşallahhbelki size yakın, belki sizden de yakın fırsat yaratmaya çalışıyorum bacım o fırsatı yakalıycam az kaldı
merak etme canım benimde erken adetlerim olur muhakkak
izin olaylarını nasıl yapıcan peki :26: bende şuan onu düşünüyorum adet tarihim tam ay başı ve ay sonuna kadar gelemicem bir aylık bir iş var vergi zamanları var allahımm yardım etsinn
hadi bakalım inşallah hiç bir aksilik çıkmazda hayırlı zamanda tedavini olursun sende
evet sende 1-2 gün erken olursan çok yakşalaçcaz
bu arada bizmle beraber tedavi olacak arkadaşı aradım şimdi(adımı orda deşifre etmeyin dedi takipçisi varda) dün adet olmuş onuda hesaplasana bakalım..bide ocak ayında gelemem zor dedi
valla sevom zaten adam gibi izin almadım ne bu sene ne geçmiş senedegeçen sene 1 hafta izin kullandırtmadı bana tam hafta verirsem zorlanırız biz burda dedi izinimin içine ettiler bu senede 4 gün kullandım gerisini tedavi için kullanırsın demişti amannnnnnnnnnnn ben pek umursamıyorum izin olayını şahsen :26::26:transferden sonra 3-4 gün alsam yeter bana
hemen iş yerimin arkasında merkez saten işten gelir giderim kontrollerede olur biter
yaww bu isimden tek kişimi var nerden bilecekler hemen bunun olduğunubenim eşim arkadaşlarının eşleride takılıyomuş buralara onlara nickimi veriyo konuşun tanışın diyo eşim düşünün neyseee falancının tarihleri şöyle oluyo..
06.10.2011
02.11.2011
29.11.2011
26.12.2011
22.01.2012
18.02.2012
niye herkes susuyoda konuşmuyo yaaa
kızlar nabersiniz canlarımmmm
hadi sevo nurcik az kaldı uğraşın yaklaşıyor tarihleriniz yavaş yavaş
nurcikim senin acı sosunda güzelmiş canımçiğdem seç beğen al canım bak sana değişik birkaç sos-ezme tarifi verildi
papatyam selam canım
heh kızlar şuna tikkat ettimben nurcik ve falanca akadaşş 3ümüz de yılbaşı gecesi kırmızı don giyemiyecez giysekte pek işe yaramayacak
senin işin biraz zor sevom, yıl sonu ve başı olmasıda zor
gerçi yıl sonu bayaa bişeyler toparlarsında ocağa sarkar demi bazı şeyler:26::26::26::26::26rdan kimseden yardım isteyemiyomusun bu konuda:26::26::26::26:
özel şirketler olduğu için izini ben takmıyorum, memurmuyuz canım o kadarda sıkılık olmasın sizin oranın kurallarını bilmiyorum ama :26::26::26:bensiz burası birkaçgün idare ediveriri sorun değil, drumuma göre izinimi alırım:26:
var gerçekten bir takipçisi var :)ve her zaman ismi aşağıda görüyorum ..etlisi oluyo kendisi ,anladın sen:))
demek eşin nickini bile veriyormuşaslında arkadaş çevren bilse o kadar önemli değilde aileden biri olsa her mesajını didik didik eder ne yazmış diye bakar bu falanca arkadaş aileden gizli tedavi olacağı için direk ismim telefuz edilmesin diyo e haklıda yane şahsen bende akrabalardan birinin gelipte burda tedavi olacağını öğrenmesini istemem ama felanca arkadaşımızda haksız hiç vermiyecekti nickini
evet yılbaşı üstü işler yoğun olacak ama yapabileceğim bişey yok
patronlarım anlayışlılar ama kendi işlerimi kimseye emanet edemiyorum normalde büro muhasebecimiz var ama onalr benim gibi detaylı değiller ben pinpirikliyim bu konuda patronlarda kimseye ellettirmek istemiyolar yaptığım işleri canım.bakalım ne göstercek ilerleyen zamanlar belki ist. döndüğümde transferden sonra eve getirtirim bazı evrakları evden çalışırım
hıııııııı bak sen cadaloz etliyebende ondan dolayı şeettirdim işte kızlar siz anlayıın yani şeettirdiğim kısmı ama gelinimiz eskiden de ve hala arada girip benim bilgilerimi alıyorr ben söyledim ona ama oda anlayabilecek biri çünkü kendiside 6 yıl tedavi gördü ama başkası okusun istemem şahsen bilmeyen birinin soruları hakketten çekilmez oluyor
çok samimi arkadaşıma bahsetmiştim bir keresinde tüp bebek düşünüyoruz diye, hemen dediki nasıl güveneceksiniz ya size ait değilse nasıl karıştırmıyolarhaaaaaaaaaaa dedim demekki kimseye bişey söylemeyip gizli yapacaksın, gerekirse sonradan söylerim bişeyler dedimmm
hıııııııı bak sen cadaloz etliyebende ondan dolayı şeettirdim işte kızlar siz anlayıın yani şeettirdiğim kısmı ama gelinimiz eskiden de ve hala arada girip benim bilgilerimi alıyorr ben söyledim ona ama oda anlayabilecek biri çünkü kendiside 6 yıl tedavi gördü ama başkası okusun istemem şahsen bilmeyen birinin soruları hakketten çekilmez oluyor
çok samimi arkadaşıma bahsetmiştim bir keresinde tüp bebek düşünüyoruz diye, hemen dediki nasıl güveneceksiniz ya size ait değilse nasıl karıştırmıyolarhaaaaaaaaaaa dedim demekki kimseye bişey söylemeyip gizli yapacaksın, gerekirse sonradan söylerim bişeyler dedimmm
sen kalkarsın altından güveniyorum sana işini çok iyi yapıyorsun..gitmeden hafifletirsin işleri ...geldiğinde de evde yaparsın işlerini dediğin gibi
aaa evet sevom en iyisi eve getirt canım daha rahat olur sanabu seferde işe dönünde bir yığın stresin altında kalmaktan kurtulursun bacım dönüncede rahat edersin
yaaaaa nurcik, kime söylesen ayrı sinirini bozuyoolar insanınhele anneme söylesem incini cincini sorar durur artık oda çok sıkar beni, oldumu oluyomu naptın gittnmi geldinmi ohoooooooo onla hiç uğraşamam en iyisi kendikendimize sessizce bu işi bitirmekk demi
pazara çıkmam lazım ama hiç gidesim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?