- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
pazara çıkmam lazım ama hiç gidesim yok
erken daha bacım çıkarsın şurda 2 muhabbet ediyos dur şimdi
ohooo bende akşam eve giderken yapacam pazarımı düşün bak çalışanın halini
aynen canımmm :85::85:bende akşam gidicem inşallahh yetişirsem tabii
laracım benimde annemler hergün arar ama ona kesinlikle kızmam yanımda olmak için elinden geleni yapıyo benden çok o üzülüyo biliyorum o yüzden ne derse desin katlanırımanacığımı özledimm yaaaa
sevom kız sana hep soracam unutuyorum bacımsen hava alanından servisle çınca benim iş yerimin önünden geçmişindir muhakkak bacım önceden görüşseydik sana camdan el sallardım
bu arada nereye kadar gidip merkeze ulaştıydın
bu saaten sonra gidincede yakışıklı sebse ve meyveler kalmıyii.. en güzelini seçiyo koca karılarr
sevom kız sana hep soracam unutuyorum bacımsen hava alanından servisle çınca benim iş yerimin önünden geçmişindir muhakkak bacım önceden görüşseydik sana camdan el sallardım
bu arada nereye kadar gidip merkeze ulaştıydın
bende sana soracam unutuyorum hep..
peki otobüsle gelirsek tüp bebek merkezi uzak kalırmı?
şehir içi minbüsü otogardan tüp merkezine gidiyormu ...ulaşımı kolaymı zormu
otobüsle gelirseniz yürüyerek 10 dk da tüp bebe merkezindesiniz nurcikime bu durumda taksiyle 3 dk
bende sana soracam unutuyorum hep..
peki otobüsle gelirsek tüp bebek merkezi uzak kalırmı?
şehir içi minbüsü otogardan tüp merkezine gidiyormu ...ulaşımı kolaymı zormu
işte kızlar bende o yüzden bişey söylemek istemiyorum zaten annemebu seferde dönüp ben onu teselli etmek zorunda kalırım diye olumsuz bişeyde ben üzülürüm ağlarım o baygınlık geçirir daha çok strese girerim ben ondan sessiz olsun istiyorum
iyi nurcik bacım git hadi al yakışıklı yakışıklı sebze meyve
bende akşam çıkacam demek pazarlarımız cuma günü kuruluyor hepimizin
evet laradan geçtim canım fark ettim :))
normalde meydanda indircekti sonra tramvayı bekleme yarım saat dedi f... kavşağında indirdi ismini unuttum :)) ordan dolmuşa bin dedi ama güzergahlar hep değişmiş olduğundan ve kimseninde bilgisi olmadığındantaksiye bindim 8 tl falan tuttu sanırım canım ölelikle geldim
otobüsle gelirseniz yürüyerek 10 dk da tüp bebe merkezindesiniz nurcikime bu durumda taksiyle 3 dk
ciddimisinnnnnn bunaa çok sevindimmmyürürüz canım 10 dakka nekii 3 tl cebimde kalsın kendime ve bacıma ciklet alırım o parayla
ciddimisinnnnnn bunaa çok sevindimmmyürürüz canım 10 dakka nekii 3 tl cebimde kalsın kendime ve bacıma ciklet alırım o parayla
tamamm gelince cikletimi isterimmm
peki larada aklında kalan biyer oldumu
naneli_ nanesiz,şekerli_şekersiz hangisinden istersen bacımm
hımmm hayırrrYaa sağ tarafta bir tane pano vardı bi yerdede lara yazıyodu o aklımda
naneli_ nanesiz,şekerli_şekersiz hangisinden istersen bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?