tamam not ettim bacımmşekersiz nanesiz falım olabülüAyy uzun zamandır sakız çiğnemiyom ben yaa
haydinn kızlar bu kadar gırgır yeter pazar işi beni bekler
haydinn kızlar bu kadar gırgır yeter pazar işi beni bekler
iyi hadi ditte gel kolay gelsin bacımmmmmm
tamamm hadi kolay geleee
laracım sen neler alcan bakemm pazardan :76:
domates
2-3 çeşit yemeklik hangisi cazip gelirse o an için
salata malzemesi yeşillik
çerezciden kavrulmamış çekirdekkocamada fıstık
hımm bende yemeklik için gidiyorum bakalım ne varmışsonra bende salata için yeşillik alırım
aynen bende çerezciden fındık badem eşim içinde keçiboynuzu alıcam
bide göz altlarım için bişey duydum üzüm çekirdeği yağı onu alıcam
ablacım kayısı çekirdeği yağı de iyi geliyormuşşş
tamda canım bişey içmek istiyoduuu ellerine sağlık bacım
çiğdemm ben o siteye üye olmak istedim sporsor adı istiyo illa
hımmmmmmmmmmm ellerine sağlık çiğdemimmmm kahveler enfes olmuuşşş
bende bugün araştırırken dikkatimi çekti yüzüme bitkisel maskeavokado- bal- zeytinyağ- süt( ben süt yerine süt kaymağı koymak istiyorum olurmu acaba?)
kızlar benim cildim aşırı kuru pul pul dökülüyor her yerim göz kapaklarıma kaşlarımın arasına kadar her yerim kurubide kış geldi daha fena olacak sizin başka önerileriniz varmı? kozmatik değilde doğal bişeyler yapıyım diyorum
hımmmmmmmmmmm ellerine sağlık çiğdemimmmm kahveler enfes olmuuşşş
bende bugün araştırırken dikkatimi çekti yüzüme bitkisel maskeavokado- bal- zeytinyağ- süt( ben süt yerine süt kaymağı koymak istiyorum olurmu acaba?)
kızlar benim cildim aşırı kuru pul pul dökülüyor her yerim göz kapaklarıma kaşlarımın arasına kadar her yerim kurubide kış geldi daha fena olacak sizin başka önerileriniz varmı? kozmatik değilde doğal bişeyler yapıyım diyorum
afiyet olsun ablacımmmm
sen boşver ben sana kargoyla gönderirim uğraşmaaaa
afiyet olsunn canımmm
ablacım ben bu tür şeyleri pek yapmıyorum zaten duyduğum kadarıyla kimse pek önermiyormuş cildi dahada zarar verdiğini duymuştum benimde cildim çok kuru ben nemlendirici kullanıyorum birde banyodan sonra kurulanmadan bebeyağı sürüyorum heryerime biraz su döküp havluma sarılıyorum o zaman cildim yumuşacık oluyor kuru olmuyor bunu bi arkadaşım önermişti o gün bugündür yapıyorummm
canım devamlı nemlendirmen lazım cildini heleki bu mevsim geçişlerinde daha fena olur cildin ben sana doğal katkısız gülsuyunu öneririm sprey şeklinde olanları var kozmetik için kullanılıyo canım benim cildime çokkk iyi geldi hatta bitti kaç gündür rahatsız oluyorum onu kullanmayınca..ama dikkat et halis gül suyu olsun tonik yerine onu kullan canım
yaa istemem öle bentşk ettim yinede nazik düşüncen için neyse elimdekilerle yetinmeyi bileyim bari
bende alıcam bebe yağı canım hatta bugün alsam olur giderken bende biliyorum iyi oluyormuş
peki nemlendirici ne kullanıyosun? aslında ben kendim amway e üyeyim ama maskeleriyle felan kullanılması lazım ordaki ürünlerin şimdilik alamıcam onları göz kremini cilt aydınlatıcısını temizleyicisini kullanıyorum ama bende çok bişey farketmedi çünkü cildimin temeline inilmesi lazım benimm
canım devamlı nemlendirmen lazım cildini heleki bu mevsim geçişlerinde daha fena olur cildin ben sana doğal katkısız gülsuyunu öneririm sprey şeklinde olanları var kozmetik için kullanılıyo canım benim cildime çokkk iyi geldi hatta bitti kaç gündür rahatsız oluyorum onu kullanmayınca..ama dikkat et halis gül suyu olsun tonik yerine onu kullan canım
yaa istemem öle bentşk ettim yinede nazik düşüncen için neyse elimdekilerle yetinmeyi bileyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?