Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

domates
2-3 çeşit yemeklik hangisi cazip gelirse o an için

salata malzemesi yeşillik

çerezciden kavrulmamış çekirdekkocamada fıstık

hımm bende yemeklik için gidiyorum bakalım ne varmış sonra bende salata için yeşillik alırım
aynen bende çerezciden fındık badem eşim içinde keçiboynuzu alıcam
bide göz altlarım için bişey duydum üzüm çekirdeği yağı onu alıcam

ablacım kayısı çekirdeği yağı de iyi geliyormuşşş

hımmmmmmmmmmm ellerine sağlık çiğdemimmmm kahveler enfes olmuuşşş

bende bugün araştırırken dikkatimi çekti yüzüme bitkisel maske avokado- bal- zeytinyağ- süt( ben süt yerine süt kaymağı koymak istiyorum olurmu acaba?)
kızlar benim cildim aşırı kuru pul pul dökülüyor her yerim göz kapaklarıma kaşlarımın arasına kadar her yerim kurubide kış geldi daha fena olacak sizin başka önerileriniz varmı? kozmatik değilde doğal bişeyler yapıyım diyorum

afiyet olsunn canımmm
ablacım ben bu tür şeyleri pek yapmıyorum zaten duyduğum kadarıyla kimse pek önermiyormuş cildi dahada zarar verdiğini duymuştum benimde cildim çok kuru ben nemlendirici kullanıyorum birde banyodan sonra kurulanmadan bebeyağı sürüyorum heryerime biraz su döküp havluma sarılıyorum o zaman cildim yumuşacık oluyor kuru olmuyor bunu bi arkadaşım önermişti o gün bugündür yapıyorummm

Son düzenleme:

canım devamlı nemlendirmen lazım cildini heleki bu mevsim geçişlerinde daha fena olur cildin ben sana doğal katkısız gülsuyunu öneririm sprey şeklinde olanları var kozmetik için kullanılıyo canım benim cildime çokkk iyi geldi hatta bitti kaç gündür rahatsız oluyorum onu kullanmayınca..ama dikkat et halis gül suyu olsun tonik yerine onu kullan canım

afiyet olsun ablacımmmm
sen boşver ben sana kargoyla gönderirim uğraşmaaaa

yaa istemem öle ben tşk ettim yinede nazik düşüncen için neyse elimdekilerle yetinmeyi bileyim bari

bende alıcam bebe yağı canım hatta bugün alsam olur giderken bende biliyorum iyi oluyormuş
peki nemlendirici ne kullanıyosun? aslında ben kendim amway e üyeyim ama maskeleriyle felan kullanılması lazım ordaki ürünlerin şimdilik alamıcam onları göz kremini cilt aydınlatıcısını temizleyicisini kullanıyorum ama bende çok bişey farketmedi çünkü cildimin temeline inilmesi lazım benimm

aa bak bu gülsuyu baya faydalı olur bende görürsem alırımmmm
aşk olsun abla aşk olsunnnnnnn darılırımmmmmmmmmm ne demek istememmmmmmmm onu yollayacam 1 sene kullanırsın sulandırıp yapıyorsun ne diye zorluyorsun imkanlarııı

ben kayısı çekirdek yağın kremini kullanıyorum faydasını gördüm bide en çok arkonun gliserinli kreminden acaip memnun kaldım çok iyi geldi cildime

sevom ıspartadan getirtecem gül suyunugelinimizin annesi ıspartada yaşıyor kasımda gelinimizin doğumu var doğumdan önce gelecek ısmarladım zaaten onudaa

kızlar bebe yağıda çok güzel benimde banyoda duruyo bak kullanmıyom bende kullanım bari.ben duştan sonra tüm vucuduma vucut losyonları sürüyorum malum kaşıntı sorunum var bide herşeyi vucudum kabul etmiyo bir losyon var ınnova nın kuru ciltler için losyonu o çok güzel ama 15 tl cik oda bana 15 gün gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…