çiğdem lara selam kızlar nasılsınız
çiğdem lara selam kızlar nasılsınız
ipekim selam hoşgeldinnnnnnasılsınız ömer ve sen
hoşbulduk ömer çok şükür iyi bugün kontrolü vardı doktor bana teşekkür etti çok memnun oldum valla
hoşuma gitti çok iyi toparlamış iyileşmiş bu kadar beklemiyodum dedi ama küçük bir sorun var şimdide ben nezleyim sen nasılsın
slm canımmmm iyiyim sen nasılsınnn ömer paşamız nasıllll
ipeğim hoşgeldin canım
çiğdem yukarıya bakmamışım o yüzden görmedim canım cevap yazdım
hoşbulduk ömer çok şükür iyi bugün kontrolü vardı doktor bana teşekkür etti çok memnun oldum valla
hoşuma gitti çok iyi toparlamış iyileşmiş bu kadar beklemiyodum dedi ama küçük bir sorun var şimdide ben nezleyim sen nasılsın
oyyyyy kuzucum benim maşallahannesi seninde ellerine sağlık ne güzel bekmışsın paşaya grip olman kötü olmuş ama yapacak bişey yok heralde bu durumd ömer ilaçlara devam ediyorsa tekrar kötüleşmez heralde:26::26::26::26:
hoşbulduk bacılar güzellik konularına girilmiş en sevdiğim konu
yok valla bende sizden bi şey öğrenirim diyodumbu konuda bilgin varsa paylaş ablacımmm
inşallah ateşin çıkmaz o zaman çokkkkkk geçmiş olsun ikinizede seni yanaklaradan ömeribana ilaç vermedi ateşin çıkarsa dahliyeye git beni ara dedi ömerin antibiyotiğini vermeye devam ediyoruz koruma amaçlı
birde ben maske takıyorum
bu konuda bilgin varsa paylaş ablacımmm
sende neden dert ediyosun ömerin kremini bebe yağını sabununu şampuanını kullan gitsinnnnnnnyok valla bende sizden bi şey öğrenirim diyodum
ipeğim geçmiş olsun Ömerimiz maişallahh seninde güzel bakmanla iyleşmiş
kızlar ben kaçıyorumm iyi akşamlarrr lara ipekk çiğdemm
yok valla bende sizden bi şey öğrenirim diyodum
ipeğim geçmiş olsun Ömerimiz maişallahh seninde güzel bakmanla iyleşmiş
kızlar ben kaçıyorumm iyi akşamlarrr lara ipekk çiğdemm
kzılar cilt için franksiyonel lazer var bakalım müsait zamanda görüşmeye gidicem sizde araştırın isterseniz 30 dk da kırışıklık yara izleri sivilcelere son veriyomuş..fiyatını felan öğrencem yan etkisi varmı falan filan onları öğrencem çarşıya ininceahhh bi yaptırıyomuşumm taş gibi cildim oluyomuş kaymakkkk kaymakkkk hayalll dimii bu
iyi akşamlar sevom ...kızlar bende çıkıyorum yemek yok
kzılar cilt için franksiyonel lazer var bakalım müsait zamanda görüşmeye gidicem sizde araştırın isterseniz 30 dk da kırışıklık yara izleri sivilcelere son veriyomuş..fiyatını felan öğrencem yan etkisi varmı falan filan onları öğrencem çarşıya ininceahhh bi yaptırıyomuşumm taş gibi cildim oluyomuş kaymakkkk kaymakkkk hayalll dimii bu
yok valla bende sizden bi şey öğrenirim diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?