Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipeğim hoşgeldin canım

çiğdem yukarıya bakmamışım o yüzden görmedim canım cevap yazdım

ipekim selam hoşgeldinnnnn nasılsınız ömer ve sen

hoşbulduk ömer çok şükür iyi bugün kontrolü vardı doktor bana teşekkür etti çok memnun oldum valla
hoşuma gitti çok iyi toparlamış iyileşmiş bu kadar beklemiyodum dedi ama küçük bir sorun var şimdide ben nezleyim sen nasılsın

geçmiş olsunnnn iyi olmasına çok sevindim maşallah bi daha hasta olmasın inşallahhhh

oyyyyy kuzucum benim maşallah annesi seninde ellerine sağlık ne güzel bekmışsın paşayagrip olman kötü olmuş ama yapacak bişey yok heralde bu durumd ömer ilaçlara devam ediyorsa tekrar kötüleşmez heralde:26::26::26::26:

bana ilaç vermedi ateşin çıkarsa dahliyeye git beni ara dedi ömerin antibiyotiğini vermeye devam ediyoruz koruma amaçlı
birde ben maske takıyorum

ipeğim geçmiş olsun Ömerimiz maişallahh seninde güzel bakmanla iyleşmiş

kızlar ben kaçıyorumm iyi akşamlarrr lara ipekk çiğdemm

bana ilaç vermedi ateşin çıkarsa dahliyeye git beni ara dedi ömerin antibiyotiğini vermeye devam ediyoruz koruma amaçlı
birde ben maske takıyorum
inşallah ateşin çıkmaz o zaman çokkkkkk geçmiş olsun ikinizede seni yanaklaradan ömeri gıdılardan pampiş ayaklardan, koltuk altından öperim oralar pek tatlı oluyorrr

bu konuda bilgin varsa paylaş ablacımmm

heeeeee paylaş bakalım ipek sende nemlendirici bişilerr

kzılar cilt için franksiyonel lazer var bakalım müsait zamanda görüşmeye gidicem sizde araştırın isterseniz 30 dk da kırışıklık yara izleri sivilcelere son veriyomuş..fiyatını felan öğrencem yan etkisi varmı falan filan onları öğrencem çarşıya inince ahhh bi yaptırıyomuşumm taş gibi cildim oluyomuş kaymakkkk kaymakkkk hayalll dimii bu

yok valla bende sizden bi şey öğrenirim diyodum
sende neden dert ediyosun ömerin kremini bebe yağını sabununu şampuanını kullan gitsinnnnnnnvalla ben dalin kullanıyom şampuan olarakama sert yapıyo azıcık dökülmesini durdurdu bid pırıl pırıl parlıyor, ayrıca kepek kaşıntı yapmıyorsert yapmasına ne çare bulsam krem kuulanıyorum ama oda içime sinmiyor

iyiakşamlar canımmmmmmmmm pazartesi görüşürüz iyitatillerrrrr

herkes marifetini döktürüyor ablacım rtaya bişeyler çıkıyor paylaşıyoruz bakalımmm

iyi akşamlar ablacım dikkat et kendineee erkencisinnn:80::80:

hayal olur mu ablacım zaten taş bebek gibisin maşallahhhhhhbende ufak tefek silveler var ama geçiyor eskiden çoktu şimdicik yokk bakalım bidaha da çıkmaz özel kremim var benimmm

bacım 40ından sonra ne yaptıracan şimdiden bunları yaptırırsan

aklıma geldi ablacım sütün vardır ömeri emziriyorsun demi kendi sütünü ömerin ve kendi yüzüne sür çok faydalıymış cilde çok önem katıyormuş benim alttaki komşum koca karı ilaçları yaparda kadın gelmiş 60 yaşına sanki 40 yaşındaaa ondan bilgi toplarımmmmm o demişti bi kere aklında bulunsun demişti bak sana özel kremmmmmm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…