- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
aklıma geldi ablacım sütün vardır ömeri emziriyorsun demi kendi sütünü ömerin ve kendi yüzüne sür çok faydalıymış cilde çok önem katıyormuş benim alttaki komşum koca karı ilaçları yaparda kadın gelmiş 60 yaşına sanki 40 yaşındaaa ondan bilgi toplarımmmmm o demişti bi kere aklında bulunsun demişti bak sana özel kremmmmmm:))
ayyy bi çıkamadımmm heee ipeğimmm kolay gele sanaa canım
işyerinden birinin doğum günü varda pasta yicez mum söndürcek
ohh gider ayak iyisiniz bakıyorummmmmmafiyet olsun doğm gününüz kutlu olsun
laracım 40 dan sonra ne yapayım ben ne gereği var ha cildim kırışmış ha kırışmamışönemli olan gençken güzel görünmek şimdiden cilidmi düzeltirsem zaten yaşlılıktada rahat ederim
çiğdem (lara yazmışım ) taş bebek mii ilahiii sen hele beni yakından gör harita gibi cildim ege kıyıları gibigirintili çıkıntılı çöküntülü herşey var
ayyy bi çıkamadımmm heee ipeğimmm kolay gele sanaa canım
işyerinden birinin doğum günü varda pasta yicez mum söndürcek
gider ayak alayım kalorilerisağol canım hep beraber kutlu olsunn frambuazlı demiştim pastayı yokmuş böğürtlenli almış böğürtlenlide hiç sevmem ama frambuazlıya bayılırım
gider ayak alayım kalorilerisağol canım hep beraber kutlu olsunn frambuazlı demiştim pastayı yokmuş böğürtlenli almış böğürtlenlide hiç sevmem ama frambuazlıya bayılırım
ayşe hoşgeldin amin sende gelmez oldun hayırdır :44:
yeter canım bebiş sıkı sıkı tutanacak allahım izniyle inşallahhhhh hayırlı haberlerle dönün inşallahhhhh
tubişim senin gözlerini almasını çok isterim inşallah gözlerinide alırrrrrr
canımmm inşallahh hayırlı haber alcaz yatmadan yasin okucam kardeşinide ancam inşallah ve tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklısnı dilicem...
aklıma son transferim geldi hastaneye koşarak gitmiştim yolda o heyecan içinde o hızla koşarken nasıl olduysa bi nazar boncuğu buldum ve evet dedim olucak bu bana uğur getiricek dedim hemen üzerime taktım hele doktorla konuşurken bir anda hıçkırıklara boğuldum ki dışarda taş gibiyimdir belli etmem pek transfer sırasında gözyaşlarım boynuma akarken allahım bu son olsun diye yalvarmıştım şükürler olsun zilloş içimde şimdi ama ağzıma s...tı resmen canı sağolsun kuzumun çok merak ediyorum nasılbi şey olucak kime benzicek sağlıklımı diye... içimdeki kula can veren allahtan diliyorum bebek özlemi çeken her yürek tatsın bu mutluluğu heyecanı
günaydın canlarım hayırlı cumalar hepinizebu mübarek günde hepinizin ne dileği ne isteği varsa allahım ol desin dualarınızı kabul etsin inşallahhhhh
yeterim hayırlı olsun bebişiniz1 tanemi yerleştirdiler canım, allahım inşallah 9 ay sonra kucağınıza almanızı nasip etsin inşallahhhhh
hepinizi kocaman kucak dolusu öperimmmm
herkese günaydınlar hayırlı cumalar nasılsınızz güzel hatunlarrr
çiğdemcim dün soracaktım unuttum o annenin dediği yağ çöz hangisi canım bende alayım.. bu arada bugünkü mesajın çok güzeldibirde eşin yeniden kilo aldımı bırakınca yoksa aynı kiloda kaldımı canım
laracım sen nasılsın bakalım dudağın ne alemde
durucumm nasılsın
tuğbişş evet zilloşun biraz uğraştırdı seni ama doğunca herşeyi unutucaksınevet insan merak eder yaww kime benzicek diyee
yeterr hayırlısıyla transferi yapılmış artık en zor olanı bekleme zamanına geldi :18: bu arada diğer yumoşları donduruldumu..
sinirlenme canım benimd eilk 4 hafta ipğnem vardı ve sağlık ocağındaki hemş.aram çok iyi olmasına rağmen yapmadılar ve ben elimd ereçetesiyle (reçetesiz zaten yapılmıyo) her hafta hastaneye gidiyodumkızlar sağolun inşşşşş güzel haberler veririm sizedualrınız için allah razı olsunnn bu gün iğnesi vardı kız kardeşimin:26: diğer kardeşimin eşi arabayla bizim aile hekimine götürmüş :26 radaki hemşire kendi aile hekimize gidin biz yapamayız iğneyi demiş kardeşimde durumu anlatıp (tüp bebek olduğunu)elinde reçete olduğunu ve yapılması gerektiğini anlatmış:26::26::26: (bu kardeşime bazan sinir oluyorumm ne sakin karı yaaaa )sonra bekle demişler oda enişete acile gidelim demişşş gidip has yaptımış iğneyi o kadar sinirlendimki pzrts gidippp bunun hesabını soracağım gerekiyorsa şikayet edeceğimmmmm ne demek biz enjeksiyon yapmayızzzz benim misafirim olan birine (benim kaydım var sağlık ocağında ve misafirime bakmakla yükümlüler )
kızlar yaaa birde ne oldu biliyormusnuz eşime aldığım istirahat rapor vardı geçen gün buradaki sgk teslim etmeye gittim yanlış yazılmış düzeltir dedilerrgittim düzeltirdimm (biliyorsunuz git gel 3 satlik yol)bu gün götürdüm yine yanlış dedi delirdim yaaaa bu raporu hazırlayan insalarmı işlerini bilmyor yoksa sgk daki adam gıcıklıkmı yapıyor anlamdım gitti pzrts tekrar gideceğim has :18::18::18::18::18::18:
sinirlenme canım benimd eilk 4 hafta ipğnem vardı ve sağlık ocağındaki hemş.aram çok iyi olmasına rağmen yapmadılar ve ben elimd ereçetesiyle (reçetesiz zaten yapılmıyo) her hafta hastaneye gidiyodum
kızlar ben bugün dr gittim ama sonuçsuz geldim diğer tarafa yazdım gerçide buraya yarın daha detaylı yazarım olurmu kimse kırılmasın çok uykusuz ve beyin olarak yorgunum moralsizim karmakarışığım herkesi çok öperim allaha emanet olun
iyi pazarlar
ayşe o adamı allah bildiği gibi yapsın..
allahsız ,kitapsız 15 senelik karısını bu yüzden nasıl boşar yaa
Allah bundan sonrada vermesin diyecem ama günaha girmekten korkuyorum .
boşandığı karısı perişan olmuştur yaaa
tuba çok önemli bişey olsa acilen alırlardı bebeğini merak etme
sevoda söylemiş zaten ipeğede son bir kaç hafta kala doktor suyun azaldığını söylemişti..
sende lütfen bundan sonra dinlenmene bak vakit yakaştı artık hayırlısıyla sağlıkla doğur inşallah zor bir hamilelik geçirdin inşallah doğumun rahat geçer canım
yeter kardeşinden güzel haberler bekliyoruz hayırlı sonuçlar alsın inşallah
sevo ben adet olmadım hala aynı zamanlara denk gelecek yine adetlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?