Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

laracım 40 dan sonra ne yapayım ben ne gereği var ha cildim kırışmış ha kırışmamış önemli olan gençken güzel görünmek şimdiden cilidmi düzeltirsem zaten yaşlılıktada rahat ederim

çiğdem (lara yazmışım ) taş bebek mii ilahiii sen hele beni yakından gör harita gibi cildim ege kıyıları gibi girintili çıkıntılı çöküntülü herşey var

Son düzenleme:

aaaa evet bende kardeşime söylemiştim onu
göğüs pedi kullanıyolarya süt aktığı için o ped ıslanında sürmüştü yarımm saat sonrada duruladı sivilceyede iyi geliyormuş hem o

ayyy bi çıkamadımmm heee ipeğimmm kolay gele sanaa canım

işyerinden birinin doğum günü varda pasta yicez mum söndürcek

ohh gider ayak iyisiniz bakıyorummmmmm afiyet olsun doğm gününüz kutlu olsun

gider ayak alayım kalorileri sağol canım hep beraber kutlu olsunn frambuazlı demiştim pastayı yokmuş böğürtlenli almış böğürtlenlide hiç sevmem ama frambuazlıya bayılırım

sana öyle geliyordur ablacıımmmm sen bi özel krem kullan nasıl bebek gibi oluyorsun zaten taş bebeksin

ayyy bi çıkamadımmm heee ipeğimmm kolay gele sanaa canım

işyerinden birinin doğum günü varda pasta yicez mum söndürcek

ohhhhh pastalar afiyet olsunnnn bakalım bizde kutlama yapsak akşamaa ama olmazz malum durum meydandaaaa

gider ayak alayım kalorileri sağol canım hep beraber kutlu olsunn frambuazlı demiştim pastayı yokmuş böğürtlenli almış böğürtlenlide hiç sevmem ama frambuazlıya bayılırım

afiyet olsun ablacım hadi çık sennnnn

yok bacım ne öyle zengin işi gibi frambuaz böğürtlenhalisss çikolatalı olacak pasta dediğin çikolatasının taze kokusunu alarak yiyecen mis mis coca colada olacak yanında ahanda başladı gene ağzımın suyu akacak şimdi iyiakşamlar bacım

hadi bana müsadeee bende çıkayım çıkış saatim yaklaşmış yavaş yavaş hazırlanadurayım hepinizi öperim pazartesi görüşmek üzereee muck muck muckkkk

ayşe hoşgeldin amin sende gelmez oldun hayırdır :44:

seyhan bir haftadır kayınvalidemlerdeydik eşim izinliydi
onların evde bilgisayar olmadığı için gelemedim
sizlerle sohbet etmeyi çok özledim
çok şükür bi yaramazlık yok herşey aynı
ama biraz canım sıkkın bu günlerde
bi akrabamız eşinden ayrıldı bir hafta sonra doğudan kız getirdi evlendiler
ayrılmalarının sebebi çocukları olmuyordu sorun kadındaymış 15 senelik evlilerdi
kayınvalidemlerdeyken karısıyla tanıştırmaya getirdi acayip üzüldüm hiç yeni boşanmış gibi değildi gözlerinin içi gülüyordu sanki garanti bu kadından çocuğu olacağı boşadığı eşi ne durumda aceba allah kader etmesin çocuk olmazsa olmaz mı:26:

yeter canım bebiş sıkı sıkı tutanacak allahım izniyle inşallahhhhh hayırlı haberlerle dönün inşallahhhhh
tubişim senin gözlerini almasını çok isterim inşallah gözlerinide alırrrrrr

kızlar sağolun inşşşşş güzel haberler veririm size dualrınız için allah razı olsunnn bu gün iğnesi vardı kız kardeşimin:26: diğer kardeşimin eşi arabayla bizim aile hekimine götürmüş :26radaki hemşire kendi aile hekimize gidin biz yapamayız iğneyi demiş kardeşimde durumu anlatıp (tüp bebek olduğunu)elinde reçete olduğunu ve yapılması gerektiğini anlatmış:26::26::26: (bu kardeşime bazan sinir oluyorumm ne sakin karı yaaaa )sonra bekle demişler oda enişete acile gidelim demişşş gidip has yaptımış iğneyi o kadar sinirlendimki pzrts gidippp bunun hesabını soracağım gerekiyorsa şikayet edeceğimmmmm ne demek biz enjeksiyon yapmayızzzz benim misafirim olan birine (benim kaydım var sağlık ocağında ve misafirime bakmakla yükümlüler )

kızlar yaaa birde ne oldu biliyormusnuz eşime aldığım istirahat rapor vardı geçen gün buradaki sgk teslim etmeye gittim yanlış yazılmış düzeltir dedilerr gittim düzeltirdimm (biliyorsunuz git gel 3 satlik yol)bu gün götürdüm yine yanlış dedi delirdim yaaaa bu raporu hazırlayan insalarmı işlerini bilmyor yoksa sgk daki adam gıcıklıkmı yapıyor anlamdım gitti pzrts tekrar gideceğim has :18::18::18::18::18::18:

sinirlenme canım benimd eilk 4 hafta ipğnem vardı ve sağlık ocağındaki hemş.aram çok iyi olmasına rağmen yapmadılar ve ben elimd ereçetesiyle (reçetesiz zaten yapılmıyo) her hafta hastaneye gidiyodum

kızlar ben bugün dr gittim ama sonuçsuz geldim diğer tarafa yazdım gerçide buraya yarın daha detaylı yazarım olurmu kimse kırılmasın çok uykusuz ve beyin olarak yorgunum moralsizim karmakarışığım herkesi çok öperim allaha emanet olun

vala çok sinirlendimmmmmm çok saçma ya reçete olduktan sonra neden yapılmazki enjeksiyon :26:[:26:FONT=Arial Black][/FONT]

iyi akşamlar

tuğbiş diğer sayfada okudum senin sabit doktrun yokmuydu yaa :26: her doktorun dediği farklı olabilir güvendiğin bir doktora kendini emanet etmen lazım.ipeğede suyu azalmış denilmişti hatta melikeyede ama hatırladığım kadarıyla dinlenince su seviyesi nrmale dönmüştü. bol bol dinlen canım herşey yolunda gidiyor bence kafana takma

sevdamce bugün konuştuk sesini duymak güzeldi

iyi pazarlar

ayşe o adamı allah bildiği gibi yapsın..
allahsız ,kitapsız 15 senelik karısını bu yüzden nasıl boşar yaa
Allah bundan sonrada vermesin diyecem ama günaha girmekten korkuyorum .
boşandığı karısı perişan olmuştur yaaa

tuba çok önemli bişey olsa acilen alırlardı bebeğini merak etme
sevoda söylemiş zaten ipeğede son bir kaç hafta kala doktor suyun azaldığını söylemişti..
sende lütfen bundan sonra dinlenmene bak vakit yakaştı artık hayırlısıyla sağlıkla doğur inşallah zor bir hamilelik geçirdin inşallah doğumun rahat geçer canım

yeter kardeşinden güzel haberler bekliyoruz hayırlı sonuçlar alsın inşallah

sevo ben adet olmadım hala aynı zamanlara denk gelecek yine adetlerimiz

canım sağol inşşşş güzel haber veiriz inşşş çok şikinliği varmış bide bulatısı (iğne kulanıyor ) bulantının buna bağlı olduğunu düşünüyoruz ama iyi evde dolanıp duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…