iyi akşamlar kızlar kimsecikler yok kız nurcan adetin bayağı geçikti senin sanırım yoksa yoksaaaaaaaaaaaikimiz 2 gün arayla olmuştuk ben öle hatırlıyorum senden 2 gün önce ben oldum(geçen ay) bitmek üzereyim bugün 5. günüm allahım inşallah hamilesindir
iyi akşamlar
tuğbiş diğer sayfada okudum senin sabit doktrun yokmuydu yaa :26: her doktorun dediği farklı olabilir güvendiğin bir doktora kendini emanet etmen lazım.ipeğede suyu azalmış denilmişti hatta melikeyede ama hatırladığım kadarıyla dinlenince su seviyesi nrmale dönmüştü. bol bol dinlen canım herşey yolunda gidiyor bence kafana takma
iyi pazarlar
ayşe o adamı allah bildiği gibi yapsın..
allahsız ,kitapsız 15 senelik karısını bu yüzden nasıl boşar yaa
Allah bundan sonrada vermesin diyecem ama günaha girmekten korkuyorum .
boşandığı karısı perişan olmuştur yaaa
tuba çok önemli bişey olsa acilen alırlardı bebeğini merak etme
sevoda söylemiş zaten ipeğede son bir kaç hafta kala doktor suyun azaldığını söylemişti..
sende lütfen bundan sonra dinlenmene bak vakit yakaştı artık hayırlısıyla sağlıkla doğur inşallah zor bir hamilelik geçirdin inşallah doğumun rahat geçer canım
sağol canımm teşekkürler bakalım hayrıolsıı olsun ama erkene alınsın bence korkuyorum ya bi zarar görürse bebek diye amiiinnn diyorum duana ve darısı tez vakitte başına diyorum şifamla birdahaki görüşmenize bebeler konmuş olsun göbüşünze inşallahhhhhhhtuğbağcım geçmiş olsun canım allah büyük çoğu gitti azı kaldı çok şükür
salı günü hayırlı haberlerle dönersin inşallah doğum tarıhi erkene alınmasın vakti saatinde sağlıcakla kavuşmak nasip etsin rabbim
kızlar sağolun inşşşşş güzel haberler veririm sizedualrınız için allah razı olsunnn bu gün iğnesi vardı kız kardeşimin:26: diğer kardeşimin eşi arabayla bizim aile hekimine götürmüş :26 radaki hemşire kendi aile hekimize gidin biz yapamayız iğneyi demiş kardeşimde durumu anlatıp (tüp bebek olduğunu)elinde reçete olduğunu ve yapılması gerektiğini anlatmış:26::26::26: (bu kardeşime bazan sinir oluyorumm ne sakin karı yaaaa )sonra bekle demişler oda enişete acile gidelim demişşş gidip has yaptımış iğneyi o kadar sinirlendimki pzrts gidippp bunun hesabını soracağım gerekiyorsa şikayet edeceğimmmmm ne demek biz enjeksiyon yapmayızzzz benim misafirim olan birine (benim kaydım var sağlık ocağında ve misafirime bakmakla yükümlüler )
kızlar yaaa birde ne oldu biliyormusnuz eşime aldığım istirahat rapor vardı geçen gün buradaki sgk teslim etmeye gittim yanlış yazılmış düzeltir dedilerrgittim düzeltirdimm (biliyorsunuz git gel 3 satlik yol)bu gün götürdüm yine yanlış dedi delirdim yaaaa bu raporu hazırlayan insalarmı işlerini bilmyor yoksa sgk daki adam gıcıklıkmı yapıyor anlamdım gitti pzrts tekrar gideceğim has :18::18::18::18::18::18:
sinirlenme canım benimd eilk 4 hafta ipğnem vardı ve sağlık ocağındaki hemş.aram çok iyi olmasına rağmen yapmadılar ve ben elimd ereçetesiyle (reçetesiz zaten yapılmıyo) her hafta hastaneye gidiyodum
kızlar ben bugün dr gittim ama sonuçsuz geldim diğer tarafa yazdım gerçide buraya yarın daha detaylı yazarım olurmu kimse kırılmasın çok uykusuz ve beyin olarak yorgunum moralsizim karmakarışığım herkesi çok öperim allaha emanet olun
iyi pazarlar
ayşe o adamı allah bildiği gibi yapsın..
allahsız ,kitapsız 15 senelik karısını bu yüzden nasıl boşar yaa
Allah bundan sonrada vermesin diyecem ama günaha girmekten korkuyorum .
boşandığı karısı perişan olmuştur yaaa
tuba çok önemli bişey olsa acilen alırlardı bebeğini merak etme
sevoda söylemiş zaten ipeğede son bir kaç hafta kala doktor suyun azaldığını söylemişti..
sende lütfen bundan sonra dinlenmene bak vakit yakaştı artık hayırlısıyla sağlıkla doğur inşallah zor bir hamilelik geçirdin inşallah doğumun rahat geçer canım
yeter kardeşinden güzel haberler bekliyoruz hayırlı sonuçlar alsın inşallah
sevo ben adet olmadım hala aynı zamanlara denk gelecek yine adetlerimiz
sağolun kızlar o mesajı yazdığım gü bendne su sızması varmı diye emin olmak için kan tahlil istemişti sonuç 2 saate çıkar demişlerdi ama yetişmedi yani cihaz arıza verdi dennmişti doktora yarın sabah beni arayın ben bakıp bilgilendireyim gerkeirs eçağırırım demişti ertesi gün yani cumartesi günü sabah doktoru aradım bende sizi arıcaktım dedi evetsu sızması var dedi karın ağrın ateşin herzamankindne fazla akıntın varmı dedi hepsi bende var olduğunu söledim pzartesi ameliyattayım salı tekrar görüşelim doğum tarihini erkene alabilirz dedi 19 ekime gün vermişti sabah 7 de yatışyapılıcaktı ama bakalım salı günü neler olucak
sevonormal dktorum vardı ama tayin oldu sonra başka buldum oda izne ayrıldı kafam çok karışık zaten son bi kaç gündür bebeğin hareketleri eskisinden az özellikle akşamları normale dönüyo bunadaşükür...
öyle saçma bi iş olduki aynı gün iki hastaneye gittim sabah gittiğimde haftası suyu plesenta vs.hepsi normaldi ama böbrek ölçümü yapmadığı için sinirlendim baştan saldı deidm sonuçta doğum tarihini böbrekleirn durumuna göre belirliceklerdi başka hastaneye gittim ordada dotor böbrek ölçümü ve bebek için 2 ayrı usg istedi böbrekler şükür ne ilerlemiş ne gerilemiş korkma dedi iki hafta daha idare edebilrsin ama doğumdan sonra sende bebekte mutlska bi usg ye girin deid sonra bebeğin durumuna bakıldı ayrıntılı usg de ondada herşey normal bebeğin geçen ay böbreğinde sınıra yakın büyüme varmış bu ay o düzelmiş dedi ama suyu azalmış dedi emin olamadı başka dr çağırdı oda baktı ıda suyu az sıkı takiplazım dedi
sonra yukarı dr odasına .çıktık oda bende görmek istiyorum deyip kendi odasındaki usgden bakınca hayır bence suyu normal ama plesentasında yaşlanma başlamış dedi kafamı şişirdi yani, nasıl oluyorda ayrıntılı usg de suyu az çıkarken eski diyebileceğim usg de normal çıkıyo orada çalışan bi tanıdıkta sen ayrıntılıya güven sonuçta böbrek sorununda o usg deçıktı doktorda senin hassas olduğunu anladıysa söememiştir öyle bi yönü var dedi hayırlısı bakalım salıyı bekliyorum gidip bi söliceklerini dinlicem öğlendne sonrada başka bi doktora gidicem
bu arada beni şok eden bi durum daha 4 ay önce 550 olan doğum fiyatı 4 ay sonra 850 olmuş yuh çüş dedim ebe olup kendimi doğurtmak varmışneyse hayırlısıyla kurtulayımda giren girdi zaten pardon giden gitti yani
sağolun kızlar öpüldünüz
günaydın canalrım nasılsınız bakalım ben iyiyim ama çok yorgunummm havalarda bi garippp burnum akmaya başladı tam iyileşmiştim gene başladıııı dün akşam adetim bitti haftasonu iyi temizlik yaptım mutdağımın halısı kirlenmişti halıyı yıkadım köşe bucak temizlik yaptım bide uyku setin yorganlarını yastıkları nevresim takımları yıkadım şükür dün akşam son çamaşırı attım bidaha 1 hafta çalıştırmam artık ama iyi oldu yaa neyse hepinizi çok çok öperim canlarım muckk
Günaydın akidelerim şekerlerim hayırlı haftalar diliyorum
günaydın canlarım
tuğbacım korkma canım bu saatten sonra dr bugün alıyoruz bebeği desede bişey olmaz allahın izniyle tehlikeli dönemleri atlatıldı zaten demiçok şükür çok zorluda olsa bu günleri gördün, allahın izniyle bebişinide alırsın sağlıklıca kucağına maşallah darısı bizim başımıza inşallah
nurcikim benimde gecikmeli olarak bu sabah geldigelmez olsıca aslında ecicik heves yapmıştım bacım herifim romanyadan gelen ilacı kullanmıştı bu ay ama yok bacım nerde bizde o şans diyeceğim şuki sende çok heves yapma bacım sonra üzülüyozz
kızlar burda hava felaket bacılarr :44: dün sabahtan beri sağnak yağmur var, dün benim herih beni evde bırakıp kendisi balığa gitti gitmesini istemediğim haldeama her hafta sonuda belığa gidilmezki demi yani
bende küstüm :82: neyse 3 gibi geldi gönlümü alacakya hadi sinemaya gidelim dedi bende eccik nazdan sonra kabul ettimneyse yemeğimizi yedik 6 gibi evden çıktık öyle bir yağmur var silecekler yetişmiyor
yavaş yavaş ilerliyoruz derken yolu yarı ettik ama dua ediyoruz yolda kalmadan gidelim diye derken yolun ortasında kaldıksuyun boyu arabanın yarısında nerdeyse sadece biz değil yolda kalan kalana bütün arabalar sırallanmış kalmış neyse bekleyelim dedik yapacak bişey yok derken bir baktık arabanın içine sular girmeye başladıbileğimize kadar suyun içindeyiz arabanın içinde felaket filmlerinde gibi hissettim kendimi yazık kocacım mecburen çıkıp arabayı kenara biyere itmek zorunda kaldı tabi sıçam gibi oldu
biraz dinlenince araba zorlada olsa çalıştı inat edip avm ye gittik kocama kuru bişeyler alıp giydirdik sinemamıza girdik keyif yaptık ama dönüş yolunda kocamın böbrek ağrısı tuttuçok üşüyünce hemen oluyor 3-4 saat çekti geçiremiyoruz ağrıyı abimi çağırıp hastaneye gittik iğne yapıldı eve geldik yattık saat 2 felandı çok uykusuzum ve yorgunum dün macaralı bir gündü
günaydın bal kaymaklarım
yetercim allah sana sabır kolaylık versin çok koşturuyorsun allahım yardımcın olsun pazartesi günü son gidişin olur inşallahhhh
tubişim bol bol dinlen yat uyu canım allahım yardımcın olsunnnn
nurcanım hamile misin yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tubişiim allahım herşeyi o güzel yüreğine göre versin nasip etsin hayırlısıylar sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına almanı nasip etsin inşallahhhh allahım yardımcın olsun canım
ayyyyyy çğdemim sormagünaydın canımmm dün neler yaşamışsınız siz öylee çok geçmiş olsun eşine de canımmm keşke çıkmasaydınız bu arada hangi filme gittiniz
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sağol bebeğim allah razı olsun
tuğba kuzum her şey güzel olacak allahın izni ile duarımdasın bebğim
canlar birazdan has gideceğimmm gelince yazarımmmm
ayyyyyy çğdemim sormason pişmanlık fayda etmiyi bacım gittik işte çelik yumruklara girdik güzeldi beğendik biz
günaydın yeterimmm
günaydın canlarım
tuğbacım korkma canım bu saatten sonra dr bugün alıyoruz bebeği desede bişey olmaz allahın izniyle tehlikeli dönemleri atlatıldı zaten demiçok şükür çok zorluda olsa bu günleri gördün, allahın izniyle bebişinide alırsın sağlıklıca kucağına maşallah darısı bizim başımıza inşallah
nurcikim benimde gecikmeli olarak bu sabah geldigelmez olsıca aslında ecicik heves yapmıştım bacım herifim romanyadan gelen ilacı kullanmıştı bu ay ama yok bacım nerde bizde o şans diyeceğim şuki sende çok heves yapma bacım sonra üzülüyozz
kızlar burda hava felaket bacılarr :44: dün sabahtan beri sağnak yağmur var, dün benim herih beni evde bırakıp kendisi balığa gitti gitmesini istemediğim haldeama her hafta sonuda belığa gidilmezki demi yani
bende küstüm :82: neyse 3 gibi geldi gönlümü alacakya hadi sinemaya gidelim dedi bende eccik nazdan sonra kabul ettimneyse yemeğimizi yedik 6 gibi evden çıktık öyle bir yağmur var silecekler yetişmiyor
yavaş yavaş ilerliyoruz derken yolu yarı ettik ama dua ediyoruz yolda kalmadan gidelim diye derken yolun ortasında kaldıksuyun boyu arabanın yarısında nerdeyse sadece biz değil yolda kalan kalana bütün arabalar sırallanmış kalmış neyse bekleyelim dedik yapacak bişey yok derken bir baktık arabanın içine sular girmeye başladıbileğimize kadar suyun içindeyiz arabanın içinde felaket filmlerinde gibi hissettim kendimi yazık kocacım mecburen çıkıp arabayı kenara biyere itmek zorunda kaldı tabi sıçam gibi oldu
biraz dinlenince araba zorlada olsa çalıştı inat edip avm ye gittik kocama kuru bişeyler alıp giydirdik sinemamıza girdik keyif yaptık ama dönüş yolunda kocamın böbrek ağrısı tuttuçok üşüyünce hemen oluyor 3-4 saat çekti geçiremiyoruz ağrıyı abimi çağırıp hastaneye gittik iğne yapıldı eve geldik yattık saat 2 felandı çok uykusuzum ve yorgunum dün macaralı bir gündü
geçmiş olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?