aklıma gelmişken bacılar söylemeden edemicembu bana bu güne kadar ehliyet almadığım için bu yıl ehliyet alacam aht ettim kesin alacam kocaı felan dinlemicem valla kapımızda arabamız var gecenin bir yarısı abimi çağırmak zorunda kaldık hastaneye gitmek için ben kullansam arabayı kötümü olurdu çok kızdım kendime çokkkkk
dinleme ablacım arabanız varsa öğren ne olursa olsun lazım oluyor valal bende niyetlendim geçen eşime dedim arabamız olsun bakarız dedi arabamızı sattık alırsak eğer bende yazlmaya düşünüyorummm
bizde de ehliyet var araba yok hep bi eksiklik var iştebende geçende eşime dedim ya şu taksi durağı ile konuşsanda anlaşma yapsak beni işe götürse her sabah bezdim artık koştur koştur otobüse yetişmeye çalışmaktan dedim.oda az kaldı araba alcaz sana didi şu tedaviyi bi atlatalım didi
bizde de ehliyet var araba yok hep bi eksiklik var iştebende geçende eşime dedim ya şu taksi durağı ile konuşsanda anlaşma yapsak beni işe götürse her sabah bezdim artık koştur koştur otobüse yetişmeye çalışmaktan dedim.oda az kaldı araba alcaz sana didi şu tedaviyi bi atlatalım didi
aynen çiğdemim bu sefer kesin kararlıyımne gerek var bekle biraz diye diye aldırtmadı bana hatta şimdi aradım söyledim sen ne dersen de ehlieyete yazılacam dedim akşam ben götürseydim seni kötümü olurdu başkalarına minnet ediyoruz dedim al yawrum iyi olur tabi diyo hemen önceden niye demiyodun
herkese günaydınlar hayırlı haftalar nasılsınız bakalımm
tuğbişimm demek yarın belli olacak canım bencede erkene alabilirler ki eğerki kızında iyi ise bencede alsınlar derimartık kızınla bu kadar acıdan sonra kavuşmanızı uzatmamak senin içinde iyi olacak arıyacam seni dün pazardı arayamadım
nurcik bacı harbiden sen hamile olmayasın bi test falan yapsana canım hiç olmazsa içimiz rahatlarda ona göre plan yapılır ne kadar olmaz desende hiç belli olmaz bu işler
laracım ayy ne olmuş dün öle geçmiş olsun yaa insan tırsar o durumdayken allah korusunneyseki sağ sağlim gelmişsiniz eve..bencede ehliyet şart kızlar annem bile köyde öğrenmek istiyo hastalık olur kim götürcek babanı diyo traktör ve arabayı kullanmak istiyo bence şart kızlar
çiğdemcim demek sende temizlik yaptınn ohh elleirne sağlık mis gibi olmuştur.bende cumartesi 9,30 ta kalktım hemen işe başladım akşam 7 ye kadar yaptım yatağı falan çektim sil süpür koltukları falan çektim bel falan tutuldı artık düşün bide kardeşimde işe gitmek zorunda kaldı tek başıma yaptım akşam üzeride uff kasık rahim ve bel ağrımdan duramadımneyseki viks ile eşim masaj yaptı o rahatlattı pazar günüde dinlendim
lara hiçte öle düşünme sekretersin diye aracın olamazmı aksine bence daha havalı olursunbence sanada yakışır makul ücretle yaşam sürdürenler yani bizler için ikinci araç çok lüks tabisi zaten arabanız varmış bizim hiç yok olursada eşim senin diyo ama zannetmiyom benden çok onun olur aman bir araba olsunda onun benim farketmez yeterki işe gidip geleyim yeter bana
aslında iyiydim laracım ama işler ağır geldi biraz demekki haklısın ama içime de sinmiyoki öle evi görünceneyseki şimdilik bitti yapsam daha çok iş olurda şimdilik bitti
çiğdemcim demek yakışır bana mersi canım bence her bayana yakışır
hakketdenmi gıııııııı gaz verme bak bana sevoo akşam herifi sıkıştırtmaşaka yapıyorum tabükü erimin olsunda o benim şöförlümü yapsın bende arada kullanayım yiter bana
bu arada patronlar geldi 20 dk da şu yazıyı anca gönderiyomm
kızlar apartmanda bir komşum var cumartesi bana uğradı bebek meselesi açıldı kendisi bir tanıdığına kavanoz kapatmış o ay hamile kalmış ikinci bebek düşündüğünde yine olmamış bebesi yine yapmışlar yinhe o ay kalmış tabi rabbimin gücü herşeyin vakti zamanı var dedi ama sanada yapalım istersen dedi.bende bizim sorunumuz daha ciddi ama denemedim demeyeyim tabiki yaparız dedim adet olup temizlenince oluyomuş bakalım önümüzdeki adetimde onu deniyecem kavanoz kapattırmadım demiyeyim dimi onuda deniyeyim
ayyyyyyyyyyyyyyy sevoo yazıyı okurken telaş yaptım yaa kavanoz kapattırdım diyeceksin sandımdaha ameliyat yaraların iyileşmeden diye çok kızacaktım valla neyseki yapmamışsınız daha
bacım bende testi kapattırdımeşşekler gibi pişmanım şimdi ya bana bişey olsaydı çünkü göbek deliğimden kapattılar ya göbeğe bişey olaydı ne kadar tehlikeli aslında keşke yaptırmasaydım hep kaynana ve görümce yüzünden
kavanozu nereye kapatacaklar belinse eğer çok tehlikeli olabileceğini sanmıyorum bel sırt bilinen bişey çünkü
kızlar apartmanda bir komşum var cumartesi bana uğradı bebek meselesi açıldı kendisi bir tanıdığına kavanoz kapatmış o ay hamile kalmış ikinci bebek düşündüğünde yine olmamış bebesi yine yapmışlar yinhe o ay kalmış tabi rabbimin gücü herşeyin vakti zamanı var dedi ama sanada yapalım istersen dedi.bende bizim sorunumuz daha ciddi ama denemedim demeyeyim tabiki yaparız dedim adet olup temizlenince oluyomuş bakalım önümüzdeki adetimde onu deniyecem kavanoz kapattırmadım demiyeyim dimi onuda deniyeyim
iyi bakalım bacım dene bakalım yaptırmadım demezsinyok canım daha dediğin gibi iç sızılarım var yaptırırmıyım hemen :44:
canım sanırım belime kapatacaklar açıkçası net bişekilde sormadım ama eşimle belime denemiştik dedim ama onun zamanı var dedi o yüzden bele yapıyordur diye tahmin ediyorum.göbektense zaten yaptırmam canım zaten bağırsaklarımda sorunlu daha fazla sorun yaşamaktan bende korkarım
hadi yaaa inşallah olur canım ya belden mi nasıl bişi acabaaaaa merak ettimmm
hadi kızlar bana baş başşş ben çıkıyorum babacığımla buluşacam anacığım yok ankarada çok özledim bu gece yada yarın gelecekmişneyse hadi baş başşş:79::79:
hadi yaaa inşallah olur canım ya belden mi nasıl bişi acabaaaaa merak ettimmm
hadi kızlar bana baş başşş ben çıkıyorum babacığımla buluşacam anacığım yok ankarada çok özledim bu gece yada yarın gelecekmişneyse hadi baş başşş:79::79:
iyi bakalım bacım dene bakalım yaptırmadım demezsin
tamam canım buluş babanla hasret gider görüşürüz sonra
kızlar selam nasılsınız inşallah herşey yolundadır ben iyiym bu ara pek sık giremiorum kendinize iyi bakın hepinizi öptüm
hoşgeldin nuraycım
kimseler kalmamış bende çıkıyım bişeyler atıştırayım kızlar sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?