Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi bakalım bacım dene bakalım yaptırmadım demezsin

tamam canım buluş babanla hasret gider görüşürüz sonra

giderdimmmm özledim valla babacığımı

ne güzell ailenle birbirinize çok düşkünsünüz annenin hasraetine dayanamıyon demek yaa bende özledim anacığımıı neyse bayramda gideriz artık

aynen öle bacım

evet sevom sorma o kadar düşkünüm kiii hergün görmek istiyorumm onlarda bana çok düşkünler valla gurbette olsam napardım bilmem allahım size dayanma gücü vermiş bayramda bol bol hasret giderirsiniz inşallah ablacımmm

çiğdemcim normalde benim evim annemlere yakın ama babam 1 seneyi aşkın köydeki evde hayvancılık yapıyor annemde nisan ayından beridir falan orda 1-2 kere bikaç günlüğüne geldi okadar yani bende alışkınım yanımda olmasına böle uzak olunca kötü oluyo..neyseki bayramdan sonra gelecek annem babamsa sanırım temmeli orada artık :44:

ne güzel demek yakın oturuyorsunuz bizimkiler çok uzak yaaa öğle tatilimde annem yanıma geliyor daha iyi oluyor valla keşke yakın oturabilsekkk

ne güzel demek yakın oturuyorsunuz bizimkiler çok uzak yaaa öğle tatilimde annem yanıma geliyor daha iyi oluyor valla keşke yakın oturabilsekkk

ben önceden çalıştığım yere yakın oturuyodum sonra anneme yakın olayım diye sevmesemde o yeri taşındım cnaım.anneme yakın olmak iyi oluyo tabi annem burdayken anlamı var o olmayınca neden burda oturuyorum diyorum

demi öyle oluyor bizim yakın oturmamız imkansız gibi bişey hem babamın evinde oturyoruz hem bide kıyamet kopulur anneme yakın oturursak onun için artık böyle idare ediyoruzzzz

demi öyle oluyor bizim yakın oturmamız imkansız gibi bişey hem babamın evinde oturyoruz hem bide kıyamet kopulur anneme yakın oturursak onun için artık böyle idare ediyoruzzzz

olsun canım hiç olmazsa kirada falan değilsiniz ailenle zaten sık sık görüşüyosunuz hem kendi ailene yakın oturmak bencede kıyamet koparttırır

laraaa şimdi haberlere baktımda antalyada 6 kişi kayıpmış

ben varım :82: afiyet olsun bacım
e bacım 1 üye vardı sadece oda bendim hayalet filan gözükmüyodu yoksa seni bir başına bırakıp gidermiyim
iyi etmişsin canım arada lazım
aman boşver babayı ana olsun yeterr

taşın kız geri 10 günde 1 görüşseniz bile teyer ne olacak

kızlar fenalardayım acayip sancım var ağrı kesici aldım ama hala geçmedisabah almıştım 1 tane bu saate kadar zor durdurttu beni ayyyyyyy ölmek istiyorummmm hamile kalıp 9 ay şu ağrıları unutmak istiyorummmm urtarın beniiiiii imdattttttttttttttttttttt:84::84:

ayyyyyyyy allah aiilelerine sabır versin antalyanın köyü serik bize çok uzak biri bulunmuş

evet ablacım hiç olmazsa kendi evim miş gibi oturuyoruzzzz şükür sık sık görüşüyoruz

aayyyyyy allahım yardımcın olsun geçen hafta bende öyleydim şimdi dün akşam bitti adetimmm allahım kurtarsın inşallah son adetin olur buu

çiğdmmmmmmmm çok kötüyümmmmm ne gribi canım hani hastalıkları toptan savmıştın sen
ayyy yazamıcam bir süre bennnnnnnnnn

çiğdmmmmmmmm çok kötüyümmmmm ne gribi canım hani hastalıkları toptan savmıştın sen

Ayy işlere daldımm

laracımm sorun değil bende zaten yoktum olsada fark etmez aç mı kalcan bacım

Demek ağrın çok şerbet içsene canım iyi gelir ne dersin Inşallahh dediğin gibi 9 ay boyunca bu sancıları çekme inşallahhh

evet kızlar biri bulunmuş ama ölü olarak

Laracım annem temelli köye yerleşirse şuan herşey mualllakta yani öle olursa zaten işyerime yakın yerde otururum gerçi buralar daha pahalı ama olsun insanları daha çağdaş daha rahat olurum hem yolda zahmet çekmem bakalımm... Zaten önümüzdeki 5 yıl içersinde bebeğim olmazsa temelli istanbulu terkediceğim

iyileştim zannettim sanırım çünkü son zamanlarda iyiydim bugün sabah baş ağrısı oldu bende bide burnum şıpır şıpır akıyor bide hağpşuruk yok mu off offf bunuda atlatacam inşallah ben grip değilim diyecem hipnoz yapacammmmmm
sanada geçmiş olsun ablacım ayaklarını bacaklarını sıcak tut faydası oluyor inan ki

nereye gitmeyi düşünüyorsunuz sevom palnladınız sanrıım bazı şeyleri ama senin nur topu gibi bi oğluşun olacak ne bileyim içime öyle doğdu inşallah olurrr

ayy ablacım ne bileyim nolacak benim bu halim bilmem hastalığımın biri biter öteki başlar topu topuna ayda 1 hafta çok iyiyimdir geri kalanı hastaaaa

senin garantin dolmadan eşine söyle geri versin seni Yada eskiyi götür yeniyi getir kampanyası yokmu

Ben eşime böle takılırım benim sürem doldu diye oda bana takılır böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…