Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nereye gitmeyi düşünüyorsunuz sevom palnladınız sanrıım bazı şeyleri ama senin nur topu gibi bi oğluşun olacak ne bileyim içime öyle doğdu inşallah olurrr

inşallahh canım olursa olur olmazsada napimm şurada 5 sene daha çabalarım sonrada uzunn bir ara veririm
tam olarak plan yok canım ama ben ege kıyısı istiyorum küçük bir kasaba olsun geçinip gidelim istiyorum yada sapanca tarafına bilemiyorum bu benim düşüncem tabisi eşim nereyi ister bilmem

senin garantin dolmadan eşine söyle geri versin seni Yada eskiyi götür yeniyi getir kampanyası yokmu

Ben eşime böle takılırım benim sürem doldu diye oda bana takılır böle

valla benim eşimde diyorrr ama ben hemen iyi ya işte erkenden giderim sende yeni hatun alırsın koynuna diyorum bozuk çıkmış der hiç takmam ama içimden hafif bozluyorum çaktırmıyorummm

ya ablacım ist da yaşayanlara allah sabır versin diyorum çok zor ya orda yaşanmaz diyorum bebiş olursa da gel sen ege kıyısına bende çok severimmm ahh ahhh ne güzel oralarıııı:97::97::97::97::97::97::97:

ayyyyyyyyyyyy çıldırmak üzereyimmmmm kızlar evimde olaydım sıcacık çorba içeydim sıcak battaniyenin altına gireydim nolurduuuuuuuuu

ya ablacım ist da yaşayanlara allah sabır versin diyorum çok zor ya orda yaşanmaz diyorum bebiş olursa da gel sen ege kıyısına bende çok severimmm ahh ahhh ne güzel oralarıııı:97::97::97::97::97::97::97:

bende çok bıktım burada yaşamaktan sesten,beklemekten,zorluklardan,geçim sıkıntısından..
inşallahhh canım

ayyyyyyyyyyyy çıldırmak üzereyimmmmm kızlar evimde olaydım sıcacık çorba içeydim sıcak battaniyenin altına gireydim nolurduuuuuuuuu

izin al cnaım kaç saat kaldı çıkmana zaten versinler izin hastasın hoş

azalıyor gibi yavaş yavaş of lanet olsun canımdan bezdirdi beni bu ne yaaa her ay
kızlar şimdi izin alasam eve gitmek eziyet olacak yağmur hala devam ediyor çünkü eşimde geledim diyesiye 1 saat geçer zaten, en iyisi biraz daha sabır geçecek inşallah 1,5 saat oldu ilacı alalı

ben antalyamdan başka biyere gitmem ve yaşayamam heraldeaşığım ben buraya denizine havasına herşeyine sizde gelin bacım buraya

etkisini gösteriyor demek yavaş yavaşşş
ahh ahh bendee denize yakın olacak bahçemde sebzelerim meyvelerim olacakk bebeişlerim olacak anne anne diye bağıracak kocaman bi evim mutlu huzurlu bi şehire gitmek isterdim

etkisini gösteriyor demek yavaş yavaşşş
ahh ahh bendee denize yakın olacak bahçemde sebzelerim meyvelerim olacakk bebeişlerim olacak anne anne diye bağıracak kocaman bi evim mutlu huzurlu bi şehire gitmek isterdim

kurun anacım hayalleri kurun hayal kurmak bedava nasılsagözüm açılmaya başladı yavaştan 15 dk sonra bomba olurumne sebze dikme meraklısıymışız be topikçekben önceden balkonda yeşil soğan maydanoz nane ekiyodum artık ekmiyorum sizde yapın öyle bişiler

yok ben yapmam benim bahçemm olacakkk güllerim olacak o zaman ekerim güzel oluyor ama yapasım gelmiyor demi hayal kurmak bedava ama hayali bil çok güzel şuanda gözümde canlandırıyorum ben gülleri koklarken bebişlerim annecimmmmmm diye sarıp öpmesini kokusunu içime çekmesinin hayalini kuruyorum o kadar işlerin arasında beceriyorum ya bravo banaaaa:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:

yok ben yapmam benim bahçemm olacakkk güllerim olacak o zaman ekerim güzel oluyor ama yapasım gelmiyor demi hayal kurmak bedava ama hayali bil çok güzel şuanda gözümde canlandırıyorum ben gülleri koklarken bebişlerim annecimmmmmm diye sarıp öpmesini kokusunu içime çekmesinin hayalini kuruyorum o kadar işlerin arasında beceriyorum ya bravo banaaaa:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:

sen bi kahve yapsanda içsek çiğdemm olmazmısenin kahvelerin güzel oluyorda ondan istedim çikolata da olsun yanındayoksa bu hayallerden çıkamıcazz

çiğdemm benimde hayalim tam öle iştee sahil kasabası olsun bahçem olsunn salıncağım olsun mangalım olsun olsunnn olsunnn :))))

lara daha iyisin aman iyi canım

bu arada kahveler lezizzz ellerine sağlık yalnız yanındaki çikolatalı pasta değil tramisuuu ben çok yaparımda ordan biliyomm

nurcikle konuştum binaya dayı gelini taşınıcakmış temizliğini yapıyolar ve hala adet olmamışş test yapsana didim aklıma geldi ama bugünü de atlatayım dediii ayyy yarınn test yapcakk kızlarrr bacımm belkidee bir süprizzz yapacakkk inşallahhhh yaaaaa

tuğbişlede konuştum oda iyi şimdilik yarın belli olacak herşey bu arada komşuları gelecekmiş kız dinlen dedim komşular haber verdi bana gelceklermiş dedi yani kız yine rahat edemedi..

melikeylede konuştum selamı var sizlere oda paşasıyla uğraşıyodu iyiydi allaha şükür

kamerrr ve çiğdemm sizleride yarın akşam arayacağımm sıkı durunn niye sıkı durcaksanız

Son düzenleme:

eeee beni ne zaman arayacan ablaaaa
afiyet olsun ablacım tiramisunun tarifini isterim ablacım eğer güzel oluyorsa ben nettekini çok beğenmedimm onun için yapmıyorummmm
nesli halim çıksın falimmm

tubişime de çok üzülüyorum ya komşularında hiç anlayış yok mu yazık kıza inşallah en kısa zamanda prensesini kucağına alır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…