afiyet olsun canım bende çikolatalısını çok svdim ama marketlerde bulamıyorum gelinimizde içmiştim bir kaçkere almak için gittim yok bacım bulamıyom:26::26:afiyet olsunn ablacım ben şuanda içiyorummm damla sakızlııı çok güzel
çiğdemm benimde hayalim tam öle iştee sahil kasabası olsun bahçem olsunn salıncağım olsun mangalım olsun olsunnn olsunnn :))))
lara daha iyisin aman iyi canım
bu arada kahveler lezizzz ellerine sağlık yalnız yanındaki çikolatalı pasta değil tramisuuuben çok yaparımda ordan biliyomm
nurcikle konuştum binaya dayı gelini taşınıcakmış temizliğini yapıyolar ve hala adet olmamışştest yapsana didim aklıma geldi ama bugünü de atlatayım dediii ayyy yarınn test yapcakk kızlarrr bacımm belkidee bir süprizzz yapacakkk inşallahhhh yaaaaa
tuğbişlede konuştum oda iyi şimdilik yarın belli olacak herşey bu arada komşuları gelecekmiş kız dinlen dedim komşular haber verdi bana gelceklermiş dediyani kız yine rahat edemedi..
melikeylede konuştum selamı var sizlere oda paşasıyla uğraşıyodu iyiydi allaha şükür
kamerrr ve melikeee sizleride yarın akşam arayacağımm sıkı durunnniye sıkı durcaksanız
eeee beni ne zaman arayacan ablaaaa
afiyet olsun ablacım tiramisunun tarifini isterim ablacım eğer güzel oluyorsa ben nettekini çok beğenmedimm onun için yapmıyorummmm
nesli halim çıksın falimmm
Eki Görüntüle 270738
tubişime de çok üzülüyorum ya komşularında hiç anlayış yok mu yazık kıza inşallah en kısa zamanda prensesini kucağına alır inşallah
ben kamer ve melike demişim ama kamer ve çiğdem diyecektimm :26: yoksa melikeyi aradım canım niye bi daha yazayım öle seni yarın arayacağım
ben o resimdeki tarifin aynısını yapıyorum şuan yanımda değil tarif ama yazarım eve gidince canım ben beğeniyorum çok ağır bir tat yapmıyorum bide üzerine kakao yerine çikolata rendeliyorum yani sadece kekinden kahve tadı alıyorum
ben kamer ve melike demişim ama kamer ve çiğdem diyecektimm :26: yoksa melikeyi aradım canım niye bi daha yazayım öle seni yarın arayacağım
ben o resimdeki tarifin aynısını yapıyorum şuan yanımda değil tarif ama yazarım eve gidince canım ben beğeniyorum çok ağır bir tat yapmıyorum bide üzerine kakao yerine çikolata rendeliyorum yani sadece kekinden kahve tadı alıyorum
allah allah o komşularda gelmeyip gelmeyip tam kızın yatıp dinleneceği vakit gelip durmasalar olmaz sankianlayışsızlar
bayılırım bacım tramisuyada bayılırım konuşun konuşun zaten tam ağrı geçti tatlı krizine girdimşimdi pc yi yalamaya başlıcam
şaka yaptım ablacımmmm ama sevindim düşünmen yeterli ablacımmmm
işte bende ağır olmayan tiramusu istiyorum sanırım aynı şeyden bahsediyoruz unutma emi ablacım bak misafirlerimde gelecek yapayım mı yada yapabilir miyim senceee:18::18::18::18:
ahh bi dinlenemedim tubişim işallah prensesi doğduktan sonra bol bol dinlenirrr
allah allah o komşularda gelmeyip gelmeyip tam kızın yatıp dinleneceği vakit gelip durmasalar olmaz sankianlayışsızlar
kız dur başka yalayacak bişey bulamadınmıgit bi tane lolipop falan al bari
demek sende bayılanlardansın tiramisuya
evet canım çok ağır bir tat olmuyo sadece damağa kreması ile gelen hafif kahve tadı okadar bence becerirsin canım çok basit ne zaman gelcek misafirin..keşke gelmeden bir kez deneseydinde ondan sonra misafirlere yapsaydın daha iyi olurdu. birde yapıp en az 3 saat dolapta durunca daha lezzetli oluyo yani öel yapıp hemen soğut ye olayından daha çok bu şekilde bekleyince güzel oluyo istersen bu akşam yazarım tarifi sana yarın akşam denersin bakarsın tadına çarşamba da misafirlerini çağırırsın olmazmı :26:
birde sana pratik bir börek söyliyeyim ama çokta lezzetli olan ve herkesin soracağı bişey
tamam tamam aramam bacım bende o zaman bolcanaaaa dinlen bu akşam yarın görüşürüz
aa arayana her zaman kulağım açıkama bu kez ben arayacam o yüzden yarın görüşürüz daha iyi olur hep sen beni aradın olmaz şimdi bende sıra bedava yaptım her yöne 30 gayme verip 1 ay 12 dk her yöne konuşucam
iyi akşamlar kızlar nabersiniz ben anca geldim yemek yaptım burada çok ama çok yağmur ve fırtına var
hoşgeldin canım sanırım yurdun bütün blgeleri yoğun yağış altındaahava durumu spikeri gibim konuştum aynı dimi
heee valla geçmiş olsun canım ahh demek sende benim gibi çok ağrılı adet oluyosun ben de geberirim ağrıdan apranax fort içmessem ölürüm herhalde
iyi akşamlar kızlar nabersiniz ben anca geldim yemek yaptım burada çok ama çok yağmur ve fırtına var
ben de 2 gün önce yaptım tramisu hatta biraz daha var dolapta çok kolay bi tatlı yarım saat bile sürmüyo yapması hem de lezzetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?