Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

afiyet olsunn ablacım ben şuanda içiyorummm damla sakızlııı çok güzel
afiyet olsun canım bende çikolatalısını çok svdim ama marketlerde bulamıyorum gelinimizde içmiştim bir kaçkere almak için gittim yok bacım bulamıyom:26::26:

ohhhhhhhhh maşallah herkesin keyfi yerinde allah bozmasın aleyküm selam
dimek nurcik yarın test yapıyor hayırlısı olsun inşallahhh

bacım niden yarın akşam bir özelliğimi var yarın akşamın dur ben seni bu akşam arayım unutmazsam eğer

ben kamer ve melike demişim ama kamer ve çiğdem diyecektimm :26: yoksa melikeyi aradım canım niye bi daha yazayım öle seni yarın arayacağım

ben o resimdeki tarifin aynısını yapıyorum şuan yanımda değil tarif ama yazarım eve gidince canım ben beğeniyorum çok ağır bir tat yapmıyorum bide üzerine kakao yerine çikolata rendeliyorum yani sadece kekinden kahve tadı alıyorum

tubişime de çok üzülüyorum ya komşularında hiç anlayış yok mu yazık kıza inşallah en kısa zamanda prensesini kucağına alır inşallah

allah allah o komşularda gelmeyip gelmeyip tam kızın yatıp dinleneceği vakit gelip durmasalar olmaz sankianlayışsızlar

laracım yarının özelliği yok bugün ilk iş günü olduğundan hepimiz yorgunuz bitkiniz ve eve gidince bişeylerle uğraşınca dediğin gibi unutma olayı oluyo o yüzden size istirahat verdim bu akşamlık

bayılırım bacım tramisuyada bayılırım konuşun konuşun zaten tam ağrı geçti tatlı krizine girdimşimdi pc yi yalamaya başlıcam

şaka yaptım ablacımmmm ama sevindim düşünmen yeterli ablacımmmm
işte bende ağır olmayan tiramusu istiyorum sanırım aynı şeyden bahsediyoruz unutma emi ablacım bak misafirlerimde gelecek yapayım mı yada yapabilir miyim senceee:18::18::18::18:

allah allah o komşularda gelmeyip gelmeyip tam kızın yatıp dinleneceği vakit gelip durmasalar olmaz sankianlayışsızlar

ahh bi dinlenemedim tubişim işallah prensesi doğduktan sonra bol bol dinlenirrr

bayılırım bacım tramisuyada bayılırım konuşun konuşun zaten tam ağrı geçti tatlı krizine girdimşimdi pc yi yalamaya başlıcam

kız dur başka yalayacak bişey bulamadınmı git bi tane lolipop falan al bari
demek sende bayılanlardansın tiramisuya

evet canım çok ağır bir tat olmuyo sadece damağa kreması ile gelen hafif kahve tadı okadar bence becerirsin canım çok basit ne zaman gelcek misafirin..keşke gelmeden bir kez deneseydinde ondan sonra misafirlere yapsaydın daha iyi olurdu. birde yapıp en az 3 saat dolapta durunca daha lezzetli oluyo yani öel yapıp hemen soğut ye olayından daha çok bu şekilde bekleyince güzel oluyo istersen bu akşam yazarım tarifi sana yarın akşam denersin bakarsın tadına çarşamba da misafirlerini çağırırsın olmazmı :26:

birde sana pratik bir börek söyliyeyim ama çokta lezzetli olan ve herkesin soracağı bişey

bende öyle düşünmüştüm ne zaman geleceklerse 1 gün öncesinden yapayım dedim zaten hep öyle yaparım dediğin gibi pastayı 1 gün bekletince daha lezzetli oluyor ver ablacım merak ettim

tamam tamam aramam bacım bende o zaman bolcanaaaa dinlen bu akşam yarın görüşürüz

aa arayana her zaman kulağım açık ama bu kez ben arayacam o yüzden yarın görüşürüz daha iyi olur hep sen beni aradın olmaz şimdi bende sıra bedava yaptım her yöne 30 gayme verip 1 ay 12 dk her yöne konuşucam

iyi akşamlar kızlar nabersiniz ben anca geldim yemek yaptım burada çok ama çok yağmur ve fırtına var

12 dk nasıl oluyor orasını anlamadım bacım günlük 12 dk bedavanmı var yani

ben de 2 gün önce yaptım tramisu hatta biraz daha var dolapta çok kolay bi tatlı yarım saat bile sürmüyo yapması hem de lezzetli

hoşgeldin canım sanırım yurdun bütün blgeleri yoğun yağış altındaa hava durumu spikeri gibim konuştum aynı dimi

heee valla geçmiş olsun canım ahh demek sende benim gibi çok ağrılı adet oluyosun ben de geberirim ağrıdan apranax fort içmessem ölürüm herhalde

heee valla geçmiş olsun canım ahh demek sende benim gibi çok ağrılı adet oluyosun ben de geberirim ağrıdan apranax fort içmessem ölürüm herhalde

bende önceden apranax fort alırdım canım ama bak sana söyleyim mazajik al bebem 20 dk ağrı mağrı kalmıyor ayrıca miğdene zarar vermiyor adetinide kesmiyor ben almayı unutmuşum evde yoktu sabak bi ağrı kesici aldım 4 saaat sonra felan etkisi geçti burda tekrar aprol aldım 2 saatte zor etki ettihalbuki sabah mazajik alaydım o bana yeterdine çok dertliymişim ammada yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…