Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet oda çok iyi bi ilaç bana apranax dokunmuyo o yüzden içiyorum bana 1.5 satte anca fayda ediyo bacaklarım bile tutmaz yürüyemem midem bulanır ayy neyse adetim bitti 6.günüm 1 ay rahatım

pınar hoşgeldin canım nasılsın

laracım 120 dk yazacağıma 12 dk yazmışım aylık toplam 120 dk.

kızlar prarik börek tarifi :))

1 tepsi için ;
3 yufka
süt
sıvıyağ
yumurta
maydanozlu lor peynir

1-hazır taze yufkanın 1 tanesini serin (masaya tezgaha falan )süt ve sıvı yağ ile çok ıslanmadan bulaştırın ama çok ıslak olmasın
2- ikinci yufkayıda üzerine yerleştirin aynı işlemi yapın
3-üçüncüyüde aynı şekilde yapın ve yuvarlak şekilde duran yufkayı sağdan soldan üstten ve alttan bir karış gibi katlayın..yani yufkayı kare şekline getirin çok küçük olmasın büyükte olmasın ◘ (karenin uçlardan tutup üçgen ortasına getirdiğizde bohça gibi kapanmış olması gerek)
4-kare halindeki yufkanın üzeirne maydonozlu loru güzelce serpin ve uçlardan yufkayı tutup ortaya toplayın bu sefer şekil
/\ bu şekilde olacak ve bunu küçük üçgenler olacak şekilde kesip üstüne yumruta sarısı sürüp fırına vericeksiniz susamda koyarsanız daha güzel görünür
\/ görüntüsü güzel ve içide kat kat görünüyo ve çok lezzetli oluyo

ama anlatması biraz zor umarım anlamışsınızdır :26:

Son düzenleme:

valla ben biraz zor anladımm anlamadım desem yeridir acaba yaptığın zaman fotolasannn çok mu şey istemiş oluruzz

valla ben biraz zor anladımm anlamadım desem yeridir acaba yaptığın zaman fotolasannn çok mu şey istemiş oluruzz

evet oda çok iyi bi ilaç bana apranax dokunmuyo o yüzden içiyorum bana 1.5 satte anca fayda ediyo bacaklarım bile tutmaz yürüyemem midem bulanır ayy neyse adetim bitti 6.günüm 1 ay rahatım

ayyyyy sorma bacım hemen başlar başlamaz ilacı alırsam yırttım yoksa ağrı şidetlendikçe afedersin kusmaktan miğdemde ilaçta kalmıyor duvarlara tırmanıyorum nerdeyseo an uçurumda felan olsam atarım kendimi o denli yanibaygınlık geçirttiriyo banaaaa obooo sustum

bir kere söylesen anlardım canım 3 kere tekrarlamışsın şaka bi yana canım tabisi resimlerim evdede bütün malzemeler var aslında üşenmesemde yapsam :26:

kızlar süt ve yağı iyi ayarlamak lazım az sürerseniz kuru olur böreğin anlamı kalmaz birbiriyle yufkalar içiçe geçecek ama ilk yufka çok ıslanmasınki alt tabakayı zedelemeyin

seyhan ben yapıyorum canım bu böreği tel tel oluyo milföy gibi yalnız peynirli harca bi tane yumurtanın akını kırıyorum bölece peynir ya da lor akmıyo

ayyy yazık beeee aynı benim gibi hele gece adet olduysam allahhh tam geberik oluyorum

sanırım bu ağırlık konsu kişiden kişiye değişen bişeymesela ben siyah çikolata severim çoğu insan sütlü çikolata sever acı diye ondan dolayı tramisu bana hafiif geliyor heralde sze ağır geliyor

sevo bende anlamadım bacım valla

ayyy yazık beeee aynı benim gibi hele gece adet olduysam allahhh tam geberik oluyorum

biraz sert bi tatlı ama ben çok seviyorum eşimde öle zaten bi oturuşta yarısını yiyo

abowww oda iyimiş

biz çok keskin tadı sevmiyos o yüzden tramisunun tarifinide biraz kendimce değiştiriyom o şekilde beğeniyos yoksa dışardakiler çok ağır oluyo gerçekten kahveden yenmiyo..

demekki ben tatlı şeyleri seviyomm
ama hiçbir tatlıya değişmem etimek tatlısınııı ufff olsada yesekkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…