Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben bi avcı böreği yapıyorumm süper oluyo geçen yaptım eşime yıllardır neden yapmadın bunu dedi sizde yapın eminim eşiniz bidaha aşık olacak sizeee

ben de biraz değiştiriyorum seyhan mesela sadece ortasına dökülüyo yaa normalde kreması ben yarısını ortasına yarısını üstüne döküyorum bide kahvesini çok az döküyorum bi kere çok dökmüştüm hep öksürmüştük ağzımızdan duman gibi kahveler çıktıydı

biraz sert bi tatlı ama ben çok seviyorum eşimde öle zaten bi oturuşta yarısını yiyo

bir kere söylesen anlardım canım 3 kere tekrarlamışsın şaka bi yana canım tabisi resimlerim evdede bütün malzemeler var aslında üşenmesemde yapsam :26:

3 kere değil 6 kere tekrarlamışım yuhh dedim kendime artık valla kusura bakma ablacım benim değil pc nin suçu çünkü ben tıkladıkça 5 sn 20 sn bekle deyip dururrr

ben bi avcı böreği yapıyorumm süper oluyo geçen yaptım eşime yıllardır neden yapmadın bunu dedi sizde yapın eminim eşiniz bidaha aşık olacak sizeee

sende ver ablacım bakalımmmm:97:

seyhan ben yapıyorum canım bu böreği tel tel oluyo milföy gibi yalnız peynirli harca bi tane yumurtanın akını kırıyorum bölece peynir ya da lor akmıyo

hımm demek biliyosun o yüzden anladın tarifimden benim iç harçlarda yumurtayı sevmediğimden hiç kullanmam canım ama dağılmaması için olabilir

valla ben biraz zor anladımm anlamadım desem yeridir acaba yaptığın zaman fotolasannn çok mu şey istemiş oluruzz

kız tamamm çekecemmm yeter tekrarlama

evet canım tat meselesi herkese göre değişken işte

tamam canım en yakın zamanda fotolu göstercem size zaten ben yazarken zorlandım siz nasıl anlayacaksınız

aaa versene tarifini şekerimmm

bende üstüne eklerim zaten eklenmiyomu üstüne krema :44:
ben üstüne çikolata rendeliyorum canım bir kere kahveli denedim bize ağır geldi

patroniçem çıkarken 5:30 da kapat dediohhhhh gidip eve yatacam çok şükür zaten ağrı çekmekten halim kalmadı gidip dinleneyim

kızlar yazın siz o börekleri bande tarifini alıyım lazım olurbebekdls tekrarmı aşık olacaklar e süpermiş hadi ver

tamam tekrarlamıyommm

ohh bol dinlenmeler az kaldııı

haydi kocacım geliyor yolda 15 dk var işlerimi toparlayıp çıkıyorum hepinize iyiakşamlar yarın görüşürüz
ben tariflere yarın bakarım öptümmmmmmmmmm

ohhh yine patroniçen dayanamamış bak Hadi iyisin canım erkenden git evinede dinlen

tamam tekrarlamıyommm

avcı böreği eşinizi bidaha avlamak için:
önce içini hazırlayın önce kıymayı az yağda kavurun 250 gr kıymadan 12 tane çıkıyo 2 kuru soğanıda kıyma suyunu çekince ekleyin 1 domates 2 sivri biber baharat olarak ta sadece tuz ve k.biber bunlarla harcını hazırlayın soğuyunca 1 çay bar. iri doğranmış ceviz ekleyin kenar da beklesin 2 yufkanın arasını 1 yumurta sarısı ve bi çay br.suyu ile karıştırıp ıslatın 2. yufkanın üstüne harç koymayın sonra bi yufkaları önce 2 ye sonra 4 sonra da herbir parçayı 3 e bölün yani 12 tane çıkıyo sigara böreği gibi aynı soğuyan kıymalı içi de 1 yemek kaşığı dolusu yufkalara koyup sarın sigara böreği gibi biraz sıkı olsun kenarlarda üst üste gelsin sonra bu börekleri önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp kızartın aynı içli köfte gibi oluyo kızartma olduğuna bakmayın çok hafifi oluyo anladanız mı kızlar

avcı böreği eşinizi bidaha avlamak için:
önce içini hazırlayın önce kıymayı az yağda kavurun 250 gr kıymadan 12 tane çıkıyo 2 kuru soğanıda kıyma suyunu çekince ekleyin 1 domates 2 sivri biber baharat olarak ta sadece tuz ve k.biber bunlarla harcını hazırlayın soğuyunca 1 çay bar. iri doğranmış ceviz ekleyin kenar da beklesin 2 yufkanın arasını 1 yumurta sarısı ve bi çay br.suyu ile karıştırıp ıslatın 2. yufkanın üstüne harç koymayın sonra bi yufkaları önce 2 ye sonra 4 sonra da herbir parçayı 3 e bölün yani 12 tane çıkıyo sigara böreği gibi aynı soğuyan kıymalı içi de 1 yemek kaşığı dolusu yufkalara koyup sarın sigara böreği gibi biraz sıkı olsun kenarlarda üst üste gelsin sonra bu börekleri önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp kızartın aynı içli köfte gibi oluyo kızartma olduğuna bakmayın çok hafifi oluyo anladanız mı kızlar

anaaaaaaaaaaaaa ben yazana kadar kızlar çıkmış neyse artık yarın bakarsınız ama gerçekten harika oluyo yapın sıcak sıcak yiyin hatta buzluğa bile koyabilirsiniz yapıp çıkartıp kızartırsınız hemen

hımmm anladımmmmm 2 yufka üst üste olacak sigara böreği gibi sarılacak demii ben kocamı avlayayımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…