Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hımmm anladımmmmm 2 yufka üst üste olacak sigara böreği gibi sarılacak demii ben kocamı avlayayımmmmmmmmm

evet canım çok güzel oluyo sen çalışıyosun yaa akşamdan içini hazırla eve gelince de kızart hemen aynı içli köfte gibi hatta daha da güzel oluyo bak gör kocan bayılıcak önce böreğe sonra da sana

hadi bakalımm kollarımızı sıvalayalım ablacımmm detaylarını yazarımmmm ama ileri derecede yazamammm
ablacım bende yavaş yavaş çıkayım anca hazırlanırım grip oldummmm:2::2::2::2:bide kaynanaya gidecezzz bulaştırayım bariiiiiine kötü gelinim demiii
hadi baş başşş kocaman öptüm seni abla
hepinizi öptüm muck muck muck sümüklü sümüklüüü

kızlar kalp kalbe karşı derlermiş pc nin başına tramisu tariflerine bakmak için girmiştim bide ne göreyim sizde tramisudan bahsediyorsunuz
pınar tarifin için teşekkürler hiç denememiştim tarif ettiğin şekli anladım
seyhan senin böreğin şekli nasıl oluyor anlayamadım daha anlaşılır şekilde anlatsan ve resimlesen çok merak ettim

aaa versene tarifini şekerimmm

bende üstüne eklerim zaten eklenmiyomu üstüne krema :44:
ben üstüne çikolata rendeliyorum canım bir kere kahveli denedim bize ağır geldi

seyhancım ben şöle yapıyorum hazır pasta keki alıyorum 2 kat oluyolar yaa onlar genelde 2 tarafınıda 2 yemek kaşığı nescafe 2 yemek kaş.şeker 1 su bar. su ile karıştırıp ıslatıyorum kremasınıda yarım lt. süt 2 yumurta sarısı 1 çay bar.un 2 çay bar. şeker bunları çırpıp muhallebi yapıyorum altını kapatıp biraz soğuyunca 1 paket labne peyniri( 250 300 gr)ekleyip karıştırıyorum kekin arasına bu kremanın hepsi dökülüyo normalde ama ben yarısını arasına diğer yarısını da 2.katın üstüne döküyorum buzdaolabında soğutuyorum yemeğe yakın süzgeçle kahve döküyorum servis yapıyorum herkez bayılıyo çok kolay

alllah senin gibi gelin versin herkeze hadi öpüyorum

tarfil hoşgeldin naasılsın ayşe yalnız kakaosunu çok az dök süzgeçle döküyosun bide çok kakaolu olunca boğuluyomuş gibi oluyo insan soracağın bişey var mı ben çıkıyorum

tarfil hoşgeldin naasılsın ayşe yalnız kakaosunu çok az dök süzgeçle döküyosun bide çok kakaolu olunca boğuluyomuş gibi oluyo insan soracağın bişey var mı ben çıkıyorum

hoşbuldum canım çok saol iyim çok şükür yeğenim hastaydı onun yanından geç geldim yemek yapmaya çalışıyorum ama duramıyom işte bi yandanda buraya bakim dedim ne var ne yok diye şimdi çıkmam lazım canım öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…