y
tubişim bol bol dinlen yat uyu canım allahım yardımcın olsunnnn
tubişiim allahım herşeyi o güzel yüreğine göre versin nasip etsin hayırlısıylar sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına almanı nasip etsin inşallahhhh allahım yardımcın olsun canım
tuğba kuzum her şey güzel olacak allahın izni ile duarımdasın bebğim
tubişime de çok üzülüyorum ya komşularında hiç anlayış yok mu yazık kıza inşallah en kısa zamanda prensesini kucağına alır inşallah
ya kim düşünüyor beni sizler kadar gerçekten canlarımsınız iyiki sizleri tanıdm sağolun kızlar iyiki varsuınız ay baaa bişi oliyyyyyy:111::111::111:allah allah o komşularda gelmeyip gelmeyip tam kızın yatıp dinleneceği vakit gelip durmasalar olmaz sankianlayışsızlar
işte korktuğumda buydu aklımada geldi bendede olmuşru çünkü 39 yumurtadan sonrakızlar mrhb nasılsınız :26::26::26: ben pek iyi değilimmm :26::26:bu gün eşim için has gittim geldim :26::26::26:saat 14 00 gibi kız kardeşim aradı abla çok şişkinlik var bende rahatsız edecek derecede dediii bende normaldir her halde dedimmmm(hala iğğneler kulanıyor )ama sen genede dr bir ara dedim :44::44::44:aramış dr gel demiş hemen kalkıp dr gittik yol biraz uzun 1 saat falan sürüyor vardık dr muayene etti ohss oluşmuş dediiiii yatış verdi yatış işlemleri falan derken şimdi girdim içeriye bir çay yapıp içeceğim sabahta erkenden gideceğim yanına refakatçı almadılar bizde hazırlıksız gitmiş sabah biraz eşya falan götüreceğim inşş bir şey olmaz kızlar yyyaaaa:18::18::18::18:
sen 30 larda toplanan yumurtadan bahsederken aman ödem oluşmasın ohhs olabilme ihtimali var doktora söleyin transferi ertelesin öylebir durum olursa diyecektim ve tepki almaktan çekindim ve hevesinizi heyecanınızı kırmak gibi olurdu onun için sustum ama korkma allahın izniyle bebeği tutarsa ilk 3 ay biraz sorun olur damardan su takviyesi yapılırken,karından su çekebilriler tabi bu sadece ihtimal illa olacak diye bişey yok allah hayırlsıını versin gönlünü ferah tutu allahın izniyle dualarımız kardeşinin yanında bol su içmesini sölemiştir zaten doktor
sağol canımm allah razı olsun biliyorumki sizlerin duaları sayesinde gebelik sürecim tamamlanıyor başındna beri erken doğum riski vardı şükür bugüne çıktık allah sizden razı olsun hepinizin gönlündeki muradı hayırlı zamanda hayırlı bi şekilde nasip etsin...tuğbacım ne diyeceğimi bilemiyorum canım rabbim hayırlı zamanda kolay doğum nasip etsin inşallah....dualarım seninle canım
benimde yeğenim çok hasta yüksek ateşten ağzının içi komplle yara olmuş 4 gündür hiçbirşey yemiyor onada dua edin lütfen baya zayıflamış 4 günde rabbim şafi ismiyle cümlesine içindede eylül ecrinime şifa versin inşallah amiin
sağol canımm allah razı olsun biliyorumki sizlerin duaları sayesinde gebelik sürecim tamamlanıyor başındna beri erken doğum riski vardı şükür bugüne çıktık allah sizden razı olsun hepinizin gönlündeki muradı hayırlı zamanda hayırlı bi şekilde nasip etsin...tuğbacım ne diyeceğimi bilemiyorum canım rabbim hayırlı zamanda kolay doğum nasip etsin inşallah....dualarım seninle canım
benimde yeğenim çok hasta yüksek ateşten ağzının içi komplle yara olmuş 4 gündür hiçbirşey yemiyor onada dua edin lütfen baya zayıflamış 4 günde rabbim şafi ismiyle cümlesine içindede eylül ecrinime şifa versin inşallah amiin
yetercim kardeşin için ççok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah.....pek bilgim yok sonucu nasıl etkiler bu durum dr bişey dedimi acaba...
tuğbacım ne diyeceğimi bilemiyorum canım rabbim hayırlı zamanda kolay doğum nasip etsin inşallah....dualarım seninle canım
nurcanım umarım bebeğin ceee der sana yarın testin sonucunu sabırsızlıkla bekliyor olucam..
çiğdem lara seyhan duru ve hatırlayamadığım arkadaşlarım sizlerde iyisinizdir inşallah ...
ya kim düşünüyor beni sizler kadar gerçekten canlarımsınız iyiki sizleri tanıdm sağolun kızlar iyiki varsuınız ay baaa bişi oliyyyyyy:111::111::111:
işte korktuğumda buydu aklımada geldi bendede olmuşru çünkü 39 yumurtadan sonrasen 30 larda toplanan yumurtadan bahsederken aman ödem oluşmasın ohhs olabilme ihtimali var doktora söleyin transferi ertelesin öylebir durum olursa diyecektim ve tepki almaktan çekindim ve hevesinizi heyecanınızı kırmak gibi olurdu onun için sustum ama korkma allahın izniyle bebeği tutarsa ilk 3 ay biraz sorun olur damardan su takviyesi yapılırken,karından su çekebilriler tabi bu sadece ihtimal illa olacak diye bişey yok allah hayırlsıını versin gönlünü ferah tutu allahın izniyle dualarımız kardeşinin yanında bol su içmesini sölemiştir zaten doktor
sağol canımm allah razı olsun biliyorumki sizlerin duaları sayesinde gebelik sürecim tamamlanıyor başındna beri erken doğum riski vardı şükür bugüne çıktık allah sizden razı olsun hepinizin gönlündeki muradı hayırlı zamanda hayırlı bi şekilde nasip etsin...
eylül ecrin yavrucak allahtan acil şifalar dliyorum bebeğim tarfil yüksek ateş için sirke çok iyi geliyo diyolar acaba denesenizmi koltuk altı dizaltı bacak arası popo kulak arkası boyun bölesine aynı anda uygulanınca ateşi düşüürmğüş vücudun mikrobunu kırarmış diye duymuştum geçmişler olsun canımmm
Pınar tarifini kopyaladım cnaım anladım nasıl olduğunu deniyeceğim ilk fırsatta ellerine sağlık canım
ayşecim en kısa zamanda yapıp resimlicem bugün yapcaktım ama 1 saat önce oturdum yoruldum artık ama en kısa zamanda yapıcam şeklini göstericem nuska böreği gibi şekli sanırım tamda bilmiyom nuska börğeini :))
yeteerr geçmiş olsun yaa iyiki hemen doktora gitmişsiniz ciddi bir olay çünkü bu inşallah sorun olmadan tedavisi biter sağlıcakla..
Tarfilcim geçmiş olsun canım nasılsın bakalım.bu arada yeğenine rabbim acil şifalar versinn
Tiramisu tarifinide yazmışsın tarfilcim bende yazayım canım kendime göre yaptığım tarif
malzemeler:
1 ad. Hazır kakaolu kek
1 adet 3 ü bir arada nescafe
kreması için: 1 çay bardağı toz şeker
1 adet yumurta
1 çay bardağı un
1 litre süt
200 gr.labne peynir
kakaolu kekin heryerini kuru kalmıcak şekilde 3ü bir arada nescafe ile ıslıyorum (eğerki daha keskin kahve tadı istersen pınarın dediği gibi nescafe şeker su ile de yapabilirsin)
krema için: Süt şeker un yumurtayı iyice karıştırarak pişir.katılaşıp kaynamaya başlayınca labne ğpeyniri koyup karıştırıp ılımaya bırakın.sonra kekin alt bölümünün üstüne bolca dökün,sonra ikinci keki yerleştirin sonra üzerine ve yanlarını güzelce krema ile bulayın.. Eğerki üzerine sevenler kakao koyabilirler ben kakao yerine çikolata rendeyip dolaba soğumaya bırakıyorum sonrada afiyetle yiyoruz
yeter kardeşine ne olmuş ben anlamadın
niye yattı hastaneye
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
benim bugün anam ağladı resmen
kurstan geldiğim gibi temizliğe giriştim tabiki kendi temizliğim değil
eşimin dayısgiller bizim üst katta taşınıyorlar ben kurstan gelir gelmez daha sokakta el salladılar biz burdayız sende çık gel diye ayy sinir oldum
zaten yorgun argın geliyorum eve(bilmeyende ne yapıyorum sanacak bu kadar yoruluyorum)
üstümü değiştirdiğim gibi çıktım birde bir yağmur yağıyorki sormayın en son teras katında fayanslarınıda fırçaladık ama sırılsıklam olduk hastalanmasam iyidir tir tir titriyorum hala, çok üşüyüroum
tarfil yeğenine Allah acil şifalar versin canım çarçabuk iyileşir inşallah
yetercim kardeşin üzülmesin ohss sorunu tutunmayı etkilemez bizim bir tanıdıkta öyle olmuştu karnından su çektiler şırıngayla kaç defa ama maşallah kucağına bile aldı bebeişini darısı kardeşininde başına
tuba yok yapmıycam zaten canım, eşimde izin vermiyor sonra ikimizde boşu boşuna üzülüyoruz biraz daha geçsin adet olmazsam kanda baktıracam
idrar tahlilinide emin olduktan sonra yapıcam oda
sırf içimde ukte kaldığı için yapacam o ikinci çizgiyi görmek nasıl bir duygudur çok merak ediyorum :86:
sevom böreğin tarifini merakla bekliyorum ayrıca bugn beni merak edip aradığın için teşekkür ederim bacım
yeter canım allah yardımcısı olsun kardeşiyin inşallah korktuğuna uğratmaz rabbim hayırlısıyla yavrusu sımsıkı tutunur annesine
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ilk defa duydum böyle birşey demek ki çok yumurta gelişmesi iyi değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?