Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar mrhb nasılsınız :26::26::26: ben pek iyi değilimmm :26::26:bu gün eşim için has gittim geldim :26::26::26:saat 14 00 gibi kız kardeşim aradı abla çok şişkinlik var bende rahatsız edecek derecede dediii bende normaldir her halde dedimmmm (hala iğğneler kulanıyor )ama sen genede dr bir ara dedim :44::44::44:aramış dr gel demiş hemen kalkıp dr gittik yol biraz uzun 1 saat falan sürüyor vardık dr muayene etti ohss oluşmuş dediiiii yatış verdi yatış işlemleri falan derken şimdi girdim içeriye bir çay yapıp içeceğim sabahta erkenden gideceğim yanına refakatçı almadılar bizde hazırlıksız gitmiş sabah biraz eşya falan götüreceğim inşş bir şey olmaz kızlar yyyaaaa:18::18::18::18:

yetercim kardeşin için ççok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah.....pek bilgim yok sonucu nasıl etkiler bu durum dr bişey dedimi acaba...

tuğbacım ne diyeceğimi bilemiyorum canım rabbim hayırlı zamanda kolay doğum nasip etsin inşallah....dualarım seninle canım

nurcanım umarım bebeğin ceee der sana yarın testin sonucunu sabırsızlıkla bekliyor olucam..

çiğdem lara seyhan duru ve hatırlayamadığım arkadaşlarım sizlerde iyisinizdir inşallah ...

benimde yeğenim çok hasta yüksek ateşten ağzının içi komplle yara olmuş 4 gündür hiçbirşey yemiyor onada dua edin lütfen baya zayıflamış 4 günde rabbim şafi ismiyle cümlesine içindede eylül ecrinime şifa versin inşallah amiin

kamerrr münüş sancı yapmış duana amin diyorun inşallah bi gider 9 ay gelmez 9 aydan sonra lohusalık döneminde gelirmiş sonra süt verdiğin süre içind egelmezmiş diye duydum haydi inşallah bacım

sevom teşekkrüler canım sesini duydumçok mutlu oldum ama galiba günlük 12 dk mış öyleyse çok üzülürüm çenem düştü ya çok yazdımı acabaa sen artık çağrı atarsın ben arraım canım

nurcan nerde gelmemiş hiç...onun genelde 3,4 gün gecikiyo ben 6.günü görmedne test yap demem hevesle ümitle yapıyo her ne kadar "nasılsa yoktur" desede o 5 dk boyunca o aptal testten gözünü ayırmıyo iç sıkıcı bi duurm inşallah yüce rabbimden dileğim şu topicteki herkesin müjdesini ard,arda alayım
tarfil çarşamba tikişlerindne kurtulyosun haydi geçmiş olsun canımm
kıvanççiğdemm sen nedne böyle sıkhasta oluyosun ya beslenmenemi dikkat etmiyosun kendinemi anlamaıdm
şifada yok ne zamandır
tostide gelmemiş minnak ta yok nerde bu millet
ipeğin bebesi nasıl olduacaba
nevoyuda özledik
durucuk şekercik sende eskisi gibi aktif değilsin noliyyiiii aaay herkesin kulağını çınlattım öpeyimde kaçayım bari

karnım ve belim fena ağrıyo münüşede garip bi baskı hissediyorum aboooooo oturdum plakamın üzerine kalkamıyorum ağrıdan

sağol canımm allah razı olsun biliyorumki sizlerin duaları sayesinde gebelik sürecim tamamlanıyor başındna beri erken doğum riski vardı şükür bugüne çıktık allah sizden razı olsun hepinizin gönlündeki muradı hayırlı zamanda hayırlı bi şekilde nasip etsin...

eylül ecrin yavrucak allahtan acil şifalar dliyorum bebeğim tarfil yüksek ateş için sirke çok iyi geliyo diyolar acaba denesenizmi koltuk altı dizaltı bacak arası popo kulak arkası boyun bölesine aynı anda uygulanınca ateşi düşüürmğüş vücudun mikrobunu kırarmış diye duymuştum geçmişler olsun canımmm

sağol canımm allah razı olsun biliyorumki sizlerin duaları sayesinde gebelik sürecim tamamlanıyor başındna beri erken doğum riski vardı şükür bugüne çıktık allah sizden razı olsun hepinizin gönlündeki muradı hayırlı zamanda hayırlı bi şekilde nasip etsin...

eylül ecrin yavrucak allahtan acil şifalar dliyorum bebeğim tarfil yüksek ateş için sirke çok iyi geliyo diyolar acaba denesenizmi koltuk altı dizaltı bacak arası popo kulak arkası boyun bölesine aynı anda uygulanınca ateşi düşüürmğüş vücudun mikrobunu kırarmış diye duymuştum geçmişler olsun canımmm

kızlar sağolunnn allah razı olsunnn
kız tuğba tepki çekmekmi hiç olumu öyle şey bebğimmm benim için sizlerin söyledikleriniz dr söylediği kadar önemliii:44::44::44: ben kardeşimede söyledim böyle bir durum olabilir diyebol bol su iç diye içtide :44::44::44: ama transferden önce muayene etti dr:26::26: bir sıkıntı yok transfer yapalım dedii ,, bu gün dr gidince bende sordum tekrar neden önce fark edilmedi bu durum dedim dr önce yoktu dedii transferden sonra gelişmiş bir durum dedii:26::26::26: tedavi olabilir tutunmaya zararı olacak bir şey değil dedii:18::18::18: hatta yumurta sayısı çok olan bazı kadınlarda gebeliğin ilk aylarında bile bu durumla karşılaşıyoruz dediii
ama kardeşim çok üzgündü has çok ağladı bende çok üzüldüm onu öyle görünce rabbim yardım etsin inşşşşş herkese kardeşimede

aminn canım inşallah seneyede bize nasip olur yavrularımızı kucağımıza almak ....sende bizler için az dua etmedin tatlım sendende allah razı olsun ...seni çok seviyorummm tel nonu vermek istersen telefonlada görüşmek isterim seninle canım..

canım şükür ateşi düştü ama ağzının içi dili yanakları ateşe bağlı olarak komple yara oldu ve hiçbirşey yiyemiyor... bugün naptı biliyomusun canı neistediyse simit poğaça domates salatalık peynir ayran meyva suyuçay fanta yoğurt çikolata ve daha bisürü şey herkesi masaya topladı kendi elleriyle servis etti tabaklara paylaştırdı hepimizi oturttu masaya ama yemek yasak onun iyileşmesini bekleyecekmişiz o iyileşince hep beraber yiyecekmişiz 4 saat oturduk sofra başında sadece zorla bi yudum su içebildi kardeşim nasıl ağlıyo canı istiyo çok acıkmışş ama yiyemiyor yavrucak ...neyse çok uzattım canım iyi geceler tutmayım seni dinlen

Pınar tarifini kopyaladım cnaım anladım nasıl olduğunu deniyeceğim ilk fırsatta ellerine sağlık canım

ayşecim en kısa zamanda yapıp resimlicem bugün yapcaktım ama 1 saat önce oturdum yoruldum artık ama en kısa zamanda yapıcam şeklini göstericem nuska böreği gibi şekli sanırım tamda bilmiyom nuska börğeini :))

yeteerr geçmiş olsun yaa iyiki hemen doktora gitmişsiniz ciddi bir olay çünkü bu inşallah sorun olmadan tedavisi biter sağlıcakla..

Tarfilcim geçmiş olsun canım nasılsın bakalım.bu arada yeğenine rabbim acil şifalar versinn

Tiramisu tarifinide yazmışsın tarfilcim bende yazayım canım kendime göre yaptığım tarif

malzemeler:

1 ad. Hazır kakaolu kek
1 adet 3 ü bir arada nescafe

kreması için: 1 çay bardağı toz şeker
1 adet yumurta
1 çay bardağı un
1 litre süt
200 gr.labne peynir

kakaolu kekin heryerini kuru kalmıcak şekilde 3ü bir arada nescafe ile ıslıyorum (eğerki daha keskin kahve tadı istersen pınarın dediği gibi nescafe şeker su ile de yapabilirsin)
krema için: Süt şeker un yumurtayı iyice karıştırarak pişir.katılaşıp kaynamaya başlayınca labne ğpeyniri koyup karıştırıp ılımaya bırakın.sonra kekin alt bölümünün üstüne bolca dökün,sonra ikinci keki yerleştirin sonra üzerine ve yanlarını güzelce krema ile bulayın.. Eğerki üzerine sevenler kakao koyabilirler ben kakao yerine çikolata rendeyip dolaba soğumaya bırakıyorum sonrada afiyetle yiyoruz

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşşş

tuğbişim canım günlük 12 dk değil aylık toplamda 120 dk var bol bol konuşma serbest canım merak etme yani :80:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
benim bugün anam ağladı resmen
kurstan geldiğim gibi temizliğe giriştim tabiki kendi temizliğim değil
eşimin dayısgiller bizim üst katta taşınıyorlar ben kurstan gelir gelmez daha sokakta el salladılar biz burdayız sende çık gel diye ayy sinir oldum
zaten yorgun argın geliyorum eve(bilmeyende ne yapıyorum sanacak bu kadar yoruluyorum)
üstümü değiştirdiğim gibi çıktım birde bir yağmur yağıyorki sormayın en son teras katında fayanslarınıda fırçaladık ama sırılsıklam olduk hastalanmasam iyidir tir tir titriyorum hala, çok üşüyüroum

tarfil yeğenine Allah acil şifalar versin canım çarçabuk iyileşir inşallah
yetercim kardeşin üzülmesin ohss sorunu tutunmayı etkilemez bizim bir tanıdıkta öyle olmuştu karnından su çektiler şırıngayla kaç defa ama maşallah kucağına bile aldı bebeişini darısı kardeşininde başına

tuba yok yapmıycam zaten canım, eşimde izin vermiyor sonra ikimizde boşu boşuna üzülüyoruz biraz daha geçsin adet olmazsam kanda baktıracam
idrar tahlilinide emin olduktan sonra yapıcam oda
sırf içimde ukte kaldığı için yapacam o ikinci çizgiyi görmek nasıl bir duygudur çok merak ediyorum :86:

sevom böreğin tarifini merakla bekliyorum ayrıca bugn beni merak edip aradığın için teşekkür ederim bacım

Son düzenleme:
yeter kardeşine ne olmuş ben anlamadın
niye yattı hastaneye

kuzum yumurta toplama işleminden sonra (çok sayıda yumurtası toplanan has gelişen bir durum )yumuratlık su topluyor (ohss)karın bölgesinde şişlik nefes alış verişte zorluk vs sorunlar oluyo kardeşimdede bu olay gelişti (ben ohss opu dan sonra hemen gelişen bir durum sanıyordum ama transferden hatta gebelik esnansındada oluşaan bir durumuş )işte bunun tedvaisi için hayırdılar hass transferin 4 . günüydü bu günnn

yeter canım allah yardımcısı olsun kardeşiyin inşallah korktuğuna uğratmaz rabbim hayırlısıyla yavrusu sımsıkı tutunur annesine
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ilk defa duydum böyle birşey demek ki çok yumurta gelişmesi iyi değilmiş

BEBEĞİM SAĞOLUN YAAAAA hepinizzzzzz çok iyi geldi yazdıklarınız kadeşimede okudum yazdıklarınızı onada moral oldu söylediklerinizzz sağolun YOL ARAKADAŞLARIMM

evet kuzummm fazla sayıda yumurta toplanmasından dolayıymışş
sağol kuzum allah razı olsun sizden

kızlar size iyi geceler ben yatacağımmmm öptüm hepinizi tek tek

kızlar yardım edin ben cevap yazamıyorum bunu nasıl yazmaya başladı şaşırdım nereye girsem reklam geliyor üye olun diyip duruyor sinirlerim oynadı sizede oluyormu nerden çıktı bu anlamıyorum bir anda oldu yetere cevap yazdım tekrar yazmaya giremiyordum bu nasıl oluyor anlamdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…