Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm kızlar hasta olanlara gecmıs olsun uyuyanlara ıyı geceler herkes ıyıdır umarım ben cok kotuyuuuuuuuuuum moralım sıfııır 24 eylulde asılama yapıldı doktor 15 gun sonra hamılelık testı yap dedı 8 ekımde 15 gun doldu ben 10 ekımde yanı bu gun kanda test yaptırdım ama

bugun gıttık sonuc husran yanı test negatıf cok uzgunum bu gun adet olmam gerkıyodu ne adet belırtısı nede adet var beklemedeyım bebek te yok adette ne oldu bılmem stresten bebekte gelmedı adette ole ıste yarın doktorumu arıycam bakalım ne dıycek tekrar asılama olcak galıba yanı aynı tas aynı hamam tedavıye devam dıycek doktorda sız ne dıyorsunuz testte negatıf cıktı ama bı ıhtımal hamıs olabılırmıyım yoksa strestenmı adet gelmıo cıldırıcııym lutfen cevap yazın:84:

ne demek canım her zaman kendi ailem kendi parçalarımışsınız gibi aklımdaısnı allah şahidimki her duamda önceliğim sizlersiniz nasıl unuturum benim için yaptığınız duaları benimle ağlayıp benimle güldünüz bi çoğunuz ulan öyle bi gaz agelmiş yazıyorumki galiba ben gerçekten ölüme yaklaşıyıorum tövbeeeee

anaaamm tel no vermek istersenmi sen iste herşeyimi vereyim annemmm hırrrrrrr ayyy soytarılık yapmayıd apek özlemişim valla verrim canım ne demek hatta sen yaz bana özelden ben döneyim sana yarındna sonra
aah yavrumm inşallah bir an önce iyileşir peki teşhis konuşdumu nedir durumdsadece yüksek ateşmi gerçi oda hafif bişey değil allah saklasın

tuğbişim canım günlük 12 dk değil aylık toplamda 120 dk var bol bol konuşma serbest canım merak etme yani :80:
aay üzülmüştüm bende hay çeneme dediydim neyysee peki o zaman ara beni hercanın istediğindeee ,çılgın şeyler aklına geldiğindeee dırının dırının dırınınnn bayılarak d,nlediğim bir parça
bencede yapma durbekle inşallah bu ay gördüğümüz rüyalar hayra çıksın ama unut sen unut stres yapma aynen bizd eyapmıştık defalarca kanda katlanna değeri görüğümüz halde evde sidik testinden çıkacak çizgiyle evet evet hamileyim demiştimde kocam kıçıyla gülmüştü bana halbuki o almıştı o testide

zahidem gurbanın olam kötü olma annem rabbim hayırlı görmemiş de nasiop değilmiş de sorunun nedir bilmem onun için yorum yapmak erken ve yanlış olabilir bence. inşallah en kısa zamanda hayırlı haberinle bizlerid esevindirirsin değerler sıfırmı çıktı canım adette olmamışsın acı ama gerçek gebelik olmadıysa ilaçların etkisindne bi kaç gün gecikebilir adetin yinede dikkat et canım

canımm allahım yardımcınız olsun inşallah bebişini annesinin karnına sıkı sıkı tutunurrrrrr

sende iyi ki varsın tubişim benimmm

iyiyim ablacım grip dışında iyiyim çok şükür yeğenin için çok üzüldüm inşallah hemen iiyileşir allahım acil şifalar versin inşallahhh

tubişim ben kendimi bildim bileli hastayımmm bide kendime ne kadar çok iyi bakarsan pinti olursam az hasta olurum bi salayım kendimi bi daha çek babam çek pazar günü eşimle çarşıya çıkmıştık ordan arkadaşşına yemeğe giderken yağmura yakalandık omzum bacaklarım su gibi oldu ayaklarımda dondu dünde gribe yakalandım buyurunnn işte böyleee

kıyamammm allahım bir an önce şifa versin inşallahhhhh

bu akşam yapacam bu tarifiii çok merak ettim

nurcanımm kıyamam sana inşallah hasta olmazsın sıcacık suyu ayağına tutt canım karnına daa
allahım o güzel yüreğine göre versin inşallahh herşey gönlünce olsun nurcanımmm

günaydın canlarım kuzularımmm nabarsınız bu topiğe noldu böyle hadiseli madiseliiii sevmem pek kendisini deee

günaydın canlarım
yeterim çok geçmiş olsun kardeşine canım inşanlahh rahat atlatır bu durumu stres yapmayın canım tutunmaya engel bişey değilmiş nasılsabende ilk defa duydum böyle bişeyi allah allah şifa versin bebişleri sıkı tutunsun canım

tuğbam he kız münüş fenaydı dün çok şükür bugün iyiyiz biraz dahabacım yaw sorma büyük konuşmak istemiyorumda 9 ay dinlenirim beee bıktım artık her ay bu ağrıdan yaw
seninde bugün doktor kontrolün var haydi güzel haberler bekliyozzbence bu hafta doğacak bebiş

sevom bebkdlm ellerinize sağlık bacılarr enfes tarifler valla hepsinide yapacam bu hafta ama sevom sen kapatma işlemini tekrar anlat

nurcikim al işte en sinir olduğum şeylerden biride bu bacımkimin ne işi var sen koşuyorsun çocuk yok evde meşgalen yokyahep boş ve musaitsinev temizliği, hasta bakımı, alışveriş yardımı, düğün bayram heryere çağırılırsın senin işin düşünce birinemesala hastasın ayyyyyy onlar gelemez yardıma çocuklara geçer, taşınak olursun çocuklarla zor olur, çocuk hasta olur çocuğun okulu olurolurda olurrrrrrr sinirrr oldum bende şimdi geneeeee çalışmaya başladımda rahatladım valaaaa

bu arada nurcikim inşallah hevesin kursağında kalmaz ama çok heves yapma olurmu canım üzülmene üzülürüm

tarfilim alllah yeğenine şifa versin canımbu arada ateşli hastalarda bebklerde özellikle saf gül suyu ateşini almaya çok iyi geliyormuş, hep sirke bilirdik ama sirke bazen içe vurdururmuş ateşi :26::26:nasıl oluyorsa ama gül süyuyla silince her tarafını rahatlık sağlayomuş ayrıca ateşini alıyomuşbiz ıspartadan yeğenlere getirtiyoruz canım aklınızda bulunsun

aklımda bunlar kaldı unutmamışımdır inşallah kimseyi

çiğdemim günaydın canım ılık suyla ısla gitsin keki sanırım o kadar önemli değil o ıslatma işi

herkese günaydınlarr nasılsınızz bakalımm

çiğdemcim ılık su ile yapabilirsin canım

tamam kızlar bu akşam inşallahh katlama işini göstericem size

nurcik çok yormuşlar seni yaa aman dikkat etde hasta olma cnaım test olayınıda olurna bırak madem canım

bende dün işten çıktığımda baya yağmur yağıyodu ayağımda convers dondu resmen bi baktım operasyon yerlerim buram buram sancılar girdi hemen eve gidip ayaklarımı sıcak su ile yıkadım bi güzel sıkıca giyindim gecede ağrım vardı ama çok değildi allaha şükür.ama bugün resmen kışı getirdim ayağımda botlar içi yünlü falan amann napimm hasta olmamdan iyidir sonuçta dimi herkes kışı getirmişsin diyo ama

günaydın ablacım tamam ablacım dikkat et ablacım sıkı sıkı giyinmek lazım ee bende dünden beri kilotlu çorap giyiyorum altıma 2 çift çorap var şuanda ama kışlık montumu giymeyi düşünüyorum soğuduuuu havalarr

günaydın canım iyi yapmışsın boşver sen üşümede millet ne derse desinbenimde ayağımda bot var valla dünden berinapıyım bot harici ne giysem su alacak biliyorum zaten sancım var kimseyi düşünemicemsende öyle yapmışın oh iyi yapmışın bacım
ama dün komıkti patronlar hala yazlıktalar yazlıktada hiç kapalı giysileri yok doğal olarak dün halimize baksanız gülerdiniz bende bot uzunkollu bluz patroniçede kapri altta sandalet üstte sıfır kol badibirbirimize güldük valla

en iyisini yapmışsın canım

hadi yaaa hayal ettim şimdi sizi öle Harbiden komik bi görüntü
Ama sende anormallik yok sen temkinli giyinmişsin patroniçe ateşli

en iyisini yapmışsın canım

hadi yaaa hayal ettim şimdi sizi öle Harbiden komik bi görüntü
Ama sende anormallik yok sen temkinli giyinmişsin patroniçe ateşli

diyo zaten kendisi
sevo bende akşam arayamadım seni yoksa aklımdaydın hatta tuğbişide arayım diye düşünüyodum seninle birlikteeve gittim kocacım su tulumunu dodurdu karnıma koydu sofamızı hazırladı yedik felan sonra battaniyenin altında uyumuşum telefonla uyandım misafirimiz geldi musaitmisiniz diye aramışlaryani misafir vardı ondan arayamadım cicoşalar

günaydın kızlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim....amaan sizde ayaklarınızı sıcak tutun üşüyünce rahimde iltihap oluyo ben yazın bile ayağımdan çoraplarımı çıkarmadım gecede dahil .eşimde dalga geçiyo hep çoraplarını giydinmi istersen patik bot falanda giydireyim diyo geceleri...

nurcancım bencede beklemen daha iyi insan ne kadar olmadığını bilsede hayal kırıklığı yaşıyo ...
sende baya yorulmuşsun ..larama katılıyorum canım yaa çocuk yok diye kimin neyi olsa ilk akıllarına gelen sen oluyosun malesef artık bu durumdan çok bunalanlardanım inşallah en yakın zamanda bizlerde anne olup bu durumdanda kurtuluruz..

neyse kızlar ben çıkayım dün hiç ev işi yapamadım bugün çok işim var öptüm hepinizi

yetercim inşallah etkilemez sonucu canım içini ferah tut rabbim istedikten sonraa gerisi hikaye

ne güzel eşin bakmış sana misafirlerinde gelmiş hep böle olur zaten hasta iken birileri gelir banada öle olur
hiç sorun değil canım zaten demiştimya bugün ben seni arayacağım

çiğdem sen neden hadiyesi sevmiyon bakim yoksa kıskanıyonmu hatunu ben saçlarını beğeniyorum hep hayalim öle bukle bukle yapıp uzun olması ama nerdeeee

kısçelerrr napıyonuz beeee bende faceye gittim geldim biraz artık face sıkıyor beni 10 dk dan fazla duramıyorumpatron geldi de bi tarafatanda işlere bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…