ne demek canım her zaman kendi ailem kendi parçalarımışsınız gibi aklımdaısnı allah şahidimki her duamda önceliğim sizlersiniz nasıl unuturum benim için yaptığınız duaları benimle ağlayıp benimle güldünüz bi çoğunuz ulan öyle bi gaz agelmiş yazıyorumki galiba ben gerçekten ölüme yaklaşıyıorum tövbeeeeeaminn canım inşallah seneyede bize nasip olur yavrularımızı kucağımıza almak ....sende bizler için az dua etmedin tatlım sendende allah razı olsun ...seni çok seviyorummm tel nonu vermek istersen telefonlada görüşmek isterim seninle canım..
canım şükür ateşi düştü ama ağzının içi dili yanakları ateşe bağlı olarak komple yara oldu ve hiçbirşey yiyemiyor... bugün naptı biliyomusun canı neistediyse simit poğaça domates salatalık peynir ayran meyva suyuçay fanta yoğurt çikolata ve daha bisürü şey herkesi masaya topladı kendi elleriyle servis etti tabaklara paylaştırdı hepimizi oturttu masaya ama yemek yasak onun iyileşmesini bekleyecekmişiz o iyileşince hep beraber yiyecekmişiz 4 saat oturduk sofra başında sadece zorla bi yudum su içebildi kardeşim nasıl ağlıyo canı istiyo çok acıkmışş ama yiyemiyor yavrucak ...neyse çok uzattım canım iyi geceler tutmayım seni dinlen
aay üzülmüştüm bende hay çeneme dediydim neyysee peki o zaman ara beni hercanın istediğindeee ,çılgın şeyler aklına geldiğindeee dırının dırının dırınınnn bayılarak d,nlediğim bir parçatuğbişim canım günlük 12 dk değil aylık toplamda 120 dk var bol bol konuşma serbest canım merak etme yani :80:
bencede yapma durbekle inşallah bu ay gördüğümüz rüyalar hayra çıksın ama unut sen unut stres yapma aynen bizd eyapmıştık defalarca kanda katlanna değeri görüğümüz halde evde sidik testinden çıkacak çizgiyle evet evet hamileyim demiştimde kocam kıçıyla gülmüştü bana halbuki o almıştı o testidetuba yok yapmıycam zaten canım, eşimde izin vermiyor sonra ikimizde boşu boşuna üzülüyoruz biraz daha geçsin adet olmazsam kanda baktıracam
idrar tahlilinide emin olduktan sonra yapıcam oda
sırf içimde ukte kaldığı için yapacam o ikinci çizgiyi görmek nasıl bir duygudur çok merak ediyorum :86:
zahidem gurbanın olam kötü olma annem rabbim hayırlı görmemiş de nasiop değilmiş de sorunun nedir bilmem onun için yorum yapmak erken ve yanlış olabilir bence. inşallah en kısa zamanda hayırlı haberinle bizlerid esevindirirsin değerler sıfırmı çıktı canım adette olmamışsın acı ama gerçek gebelik olmadıysa ilaçların etkisindne bi kaç gün gecikebilir adetin yinede dikkat et canımslm kızlar hasta olanlara gecmıs olsun uyuyanlara ıyı geceler herkes ıyıdır umarım ben cok kotuyuuuuuuuuuum moralım sıfııır 24 eylulde asılama yapıldı doktor 15 gun sonra hamılelık testı yap dedı 8 ekımde 15 gun doldu ben 10 ekımde yanı bu gun kanda test yaptırdım ama
bugun gıttık sonuc husran yanı test negatıf cok uzgunum bu gun adet olmam gerkıyodu ne adet belırtısı nede adet var beklemedeyım bebek te yok adette ne oldu bılmem stresten bebekte gelmedı adette ole ıste yarın doktorumu arıycam bakalım ne dıycek tekrar asılama olcak galıba yanı aynı tas aynı hamam tedavıye devam dıycek doktorda sız ne dıyorsunuz testte negatıf cıktı ama bı ıhtımal hamıs olabılırmıyım yoksa strestenmı adet gelmıo cıldırıcııym lutfen cevap yazın:84:
kızlar mrhb nasılsınız :26::26::26: ben pek iyi değilimmm :26::26:bu gün eşim için has gittim geldim :26::26::26:saat 14 00 gibi kız kardeşim aradı abla çok şişkinlik var bende rahatsız edecek derecede dediii bende normaldir her halde dedimmmm(hala iğğneler kulanıyor )ama sen genede dr bir ara dedim :44::44::44:aramış dr gel demiş hemen kalkıp dr gittik yol biraz uzun 1 saat falan sürüyor vardık dr muayene etti ohss oluşmuş dediiiii yatış verdi yatış işlemleri falan derken şimdi girdim içeriye bir çay yapıp içeceğim sabahta erkenden gideceğim yanına refakatçı almadılar bizde hazırlıksız gitmiş sabah biraz eşya falan götüreceğim inşş bir şey olmaz kızlar yyyaaaa:18::18::18::18:
ya kim düşünüyor beni sizler kadar gerçekten canlarımsınız iyiki sizleri tanıdm sağolun kızlar iyiki varsuınız ay baaa bişi oliyyyyyy:111::111::111:
işte korktuğumda buydu aklımada geldi bendede olmuşru çünkü 39 yumurtadan sonrasen 30 larda toplanan yumurtadan bahsederken aman ödem oluşmasın ohhs olabilme ihtimali var doktora söleyin transferi ertelesin öylebir durum olursa diyecektim ve tepki almaktan çekindim ve hevesinizi heyecanınızı kırmak gibi olurdu onun için sustum ama korkma allahın izniyle bebeği tutarsa ilk 3 ay biraz sorun olur damardan su takviyesi yapılırken,karından su çekebilriler tabi bu sadece ihtimal illa olacak diye bişey yok allah hayırlsıını versin gönlünü ferah tutu allahın izniyle dualarımız kardeşinin yanında bol su içmesini sölemiştir zaten doktor
yetercim kardeşin için ççok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah.....pek bilgim yok sonucu nasıl etkiler bu durum dr bişey dedimi acaba...
tuğbacım ne diyeceğimi bilemiyorum canım rabbim hayırlı zamanda kolay doğum nasip etsin inşallah....dualarım seninle canım
nurcanım umarım bebeğin ceee der sana yarın testin sonucunu sabırsızlıkla bekliyor olucam..
çiğdem lara seyhan duru ve hatırlayamadığım arkadaşlarım sizlerde iyisinizdir inşallah ...
benimde yeğenim çok hasta yüksek ateşten ağzının içi komplle yara olmuş 4 gündür hiçbirşey yemiyor onada dua edin lütfen baya zayıflamış 4 günde rabbim şafi ismiyle cümlesine içindede eylül ecrinime şifa versin inşallah amiin
kamerrr münüş sancı yapmış duana amin diyorun inşallah bi gider 9 ay gelmez 9 aydan sonra lohusalık döneminde gelirmiş sonra süt verdiğin süre içind egelmezmiş diye duydum haydi inşallah bacım
sevom teşekkrüler canım sesini duydumçok mutlu oldum ama galiba günlük 12 dk mış öyleyse çok üzülürüm çenem düştü ya çok yazdımı acabaa sen artık çağrı atarsın ben arraım canım
nurcan nerde gelmemiş hiç...onun genelde 3,4 gün gecikiyo ben 6.günü görmedne test yap demem hevesle ümitle yapıyoher ne kadar "nasılsa yoktur" desede o 5 dk boyunca o aptal testten gözünü ayırmıyo iç sıkıcı bi duurm inşallah yüce rabbimden dileğim şu topicteki herkesin müjdesini ard,arda alayım
tarfil çarşamba tikişlerindne kurtulyosun haydi geçmiş olsun canımm
kıvanççiğdemm sen nedne böyle sıkhasta oluyosun ya beslenmenemi dikkat etmiyosun kendinemi anlamaıdm
şifada yok ne zamandır
tostide gelmemiş minnak ta yok nerde bu millet
ipeğin bebesi nasıl olduacaba
nevoyuda özledik
durucuk şekercik sende eskisi gibi aktif değilsin noliyyiiii aaay herkesin kulağını çınlattım öpeyimde kaçayım bari
karnım ve belim fena ağrıyo münüşede garip bi baskı hissediyorum aboooooooturdum plakamın üzerine kalkamıyorum ağrıdan
aminn canım inşallah seneyede bize nasip olur yavrularımızı kucağımıza almak ....sende bizler için az dua etmedin tatlım sendende allah razı olsun ...seni çok seviyorummm tel nonu vermek istersen telefonlada görüşmek isterim seninle canım..
canım şükür ateşi düştü ama ağzının içi dili yanakları ateşe bağlı olarak komple yara oldu ve hiçbirşey yiyemiyor... bugün naptı biliyomusun canı neistediyse simit poğaça domates salatalık peynir ayran meyva suyuçay fanta yoğurt çikolata ve daha bisürü şey herkesi masaya topladı kendi elleriyle servis etti tabaklara paylaştırdı hepimizi oturttu masaya ama yemek yasak onun iyileşmesini bekleyecekmişiz o iyileşince hep beraber yiyecekmişiz 4 saat oturduk sofra başında sadece zorla bi yudum su içebildi kardeşim nasıl ağlıyo canı istiyo çok acıkmışş ama yiyemiyor yavrucak ...neyse çok uzattım canım iyi geceler tutmayım seni dinlen
Pınar tarifini kopyaladım cnaım anladım nasıl olduğunu deniyeceğim ilk fırsatta ellerine sağlık canım
ayşecim en kısa zamanda yapıp resimlicem bugün yapcaktım ama 1 saat önce oturdum yoruldum artık ama en kısa zamanda yapıcam şeklini göstericem nuska böreği gibi şekli sanırım tamda bilmiyom nuska börğeini :))
yeteerr geçmiş olsun yaa iyiki hemen doktora gitmişsiniz ciddi bir olay çünkü bu inşallah sorun olmadan tedavisi biter sağlıcakla..
Tarfilcim geçmiş olsun canım nasılsın bakalım.bu arada yeğenine rabbim acil şifalar versinn
Tiramisu tarifinide yazmışsın tarfilcim bende yazayım canım kendime göre yaptığım tarif
malzemeler:
1 ad. Hazır kakaolu kek
1 adet 3 ü bir arada nescafe
kreması için: 1 çay bardağı toz şeker
1 adet yumurta
1 çay bardağı un
1 litre süt
200 gr.labne peynir
kakaolu kekin heryerini kuru kalmıcak şekilde 3ü bir arada nescafe ile ıslıyorum (eğerki daha keskin kahve tadı istersen pınarın dediği gibi nescafe şeker su ile de yapabilirsin)
krema için: Süt şeker un yumurtayı iyice karıştırarak pişir.katılaşıp kaynamaya başlayınca labne ğpeyniri koyup karıştırıp ılımaya bırakın.sonra kekin alt bölümünün üstüne bolca dökün,sonra ikinci keki yerleştirin sonra üzerine ve yanlarını güzelce krema ile bulayın.. Eğerki üzerine sevenler kakao koyabilirler ben kakao yerine çikolata rendeyip dolaba soğumaya bırakıyorum sonrada afiyetle yiyoruz
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
benim bugün anam ağladı resmen
kurstan geldiğim gibi temizliğe giriştim tabiki kendi temizliğim değil
eşimin dayısgiller bizim üst katta taşınıyorlar ben kurstan gelir gelmez daha sokakta el salladılar biz burdayız sende çık gel diye ayy sinir oldum
zaten yorgun argın geliyorum eve(bilmeyende ne yapıyorum sanacak bu kadar yoruluyorum)
üstümü değiştirdiğim gibi çıktım birde bir yağmur yağıyorki sormayın en son teras katında fayanslarınıda fırçaladık ama sırılsıklam olduk hastalanmasam iyidir tir tir titriyorum hala, çok üşüyüroum
tarfil yeğenine Allah acil şifalar versin canım çarçabuk iyileşir inşallah
yetercim kardeşin üzülmesin ohss sorunu tutunmayı etkilemez bizim bir tanıdıkta öyle olmuştu karnından su çektiler şırıngayla kaç defa ama maşallah kucağına bile aldı bebeişini darısı kardeşininde başına
tuba yok yapmıycam zaten canım, eşimde izin vermiyor sonra ikimizde boşu boşuna üzülüyoruz biraz daha geçsin adet olmazsam kanda baktıracam
idrar tahlilinide emin olduktan sonra yapıcam oda
sırf içimde ukte kaldığı için yapacam o ikinci çizgiyi görmek nasıl bir duygudur çok merak ediyorum :86:
sevom böreğin tarifini merakla bekliyorum ayrıca bugn beni merak edip aradığın için teşekkür ederim bacım
çiğdemim günaydın canım ılık suyla ısla gitsin keki sanırım o kadar önemli değil o ıslatma işi
çiğdemim günaydın canım ılık suyla ısla gitsin keki sanırım o kadar önemli değil o ıslatma işi
herkese günaydınlarr nasılsınızz bakalımm
çiğdemcim ılık su ile yapabilirsin canım
tamam kızlar bu akşam inşallahh katlama işini göstericem size
nurcik çok yormuşlar seni yaa aman dikkat etde hasta olma cnaım test olayınıda olurna bırak madem canım
bende dün işten çıktığımda baya yağmur yağıyodu ayağımda convers dondu resmen bi baktım operasyon yerlerim buram buram sancılar girdi hemen eve gidip ayaklarımı sıcak su ile yıkadım bi güzel sıkıca giyindim gecede ağrım vardı ama çok değildi allaha şükür.ama bugün resmen kışı getirdimayağımda botlar içi yünlü falan amann napimm hasta olmamdan iyidir sonuçta dimi herkes kışı getirmişsin diyo ama
herkese günaydınlarr nasılsınızz bakalımm
çiğdemcim ılık su ile yapabilirsin canım
tamam kızlar bu akşam inşallahh katlama işini göstericem size
nurcik çok yormuşlar seni yaa aman dikkat etde hasta olma cnaım test olayınıda olurna bırak madem canım
bende dün işten çıktığımda baya yağmur yağıyodu ayağımda convers dondu resmen bi baktım operasyon yerlerim buram buram sancılar girdi hemen eve gidip ayaklarımı sıcak su ile yıkadım bi güzel sıkıca giyindim gecede ağrım vardı ama çok değildi allaha şükür.ama bugün resmen kışı getirdimayağımda botlar içi yünlü falan amann napimm hasta olmamdan iyidir sonuçta dimi herkes kışı getirmişsin diyo ama
günaydın ablacım tamam ablacım dikkat et ablacım sıkı sıkı giyinmek lazım ee bende dünden beri kilotlu çorap giyiyorum altıma 2 çift çorap var şuanda ama kışlık montumu giymeyi düşünüyorum soğuduuuu havalarr
günaydın canım iyi yapmışsın boşver sen üşümede millet ne derse desinbenimde ayağımda bot var valla dünden beri napıyım bot harici ne giysem su alacak biliyorum zaten sancım var kimseyi düşünemicem sende öyle yapmışın oh iyi yapmışın bacım
ama dün komıktipatronlar hala yazlıktalar yazlıktada hiç kapalı giysileri yok doğal olarak dün halimize baksanız gülerdiniz bende bot uzunkollu bluz patroniçede kapri altta sandalet üstte sıfır kol badi birbirimize güldük valla
en iyisini yapmışsın canım
hadi yaaa hayal ettim şimdi sizi öleHarbiden komik bi görüntü
Ama sende anormallik yok sen temkinli giyinmişsin patroniçe ateşli
diyo zaten kendisi
sevo bende akşam arayamadım seni yoksa aklımdaydın hatta tuğbişide arayım diye düşünüyodum seninle birlikteeve gittim kocacım su tulumunu dodurdu karnıma koydu sofamızı hazırladı yedik felan sonra battaniyenin altında uyumuşum telefonla uyandım misafirimiz geldi musaitmisiniz diye aramışlar yani misafir vardı ondan arayamadım cicoşalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?