- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
çiğdem sen neden hadiyesi sevmiyon bakim yoksa kıskanıyonmu hatunuben saçlarını beğeniyorum hep hayalim öle bukle bukle yapıp uzun olması ama nerdeeee
anacım onlar ne paralar yatırıyodur kuaföre kimbilir sende yatır sevom o parayı sende olursun nolcek
gerçi sende az para yatırmıyon anladığım kadariyle
kızlar aklıma geldi söyleyim sizede biz taşınmaya karar verdik kesn olarakkocacık istiyor bu sefer taşınmayı, bu ay ev bul taşınalım dedi sebebide karşı apartmanla bizim apartman çok yakın birbirine oraya yeni evli olduklarını devamlı fingirdeşmeelrinden anladığımız yeni komşularımız taşındı kız evini süpürüyor camlar açıkken sanki süpürge benim evde çalışıyor o denli yakınız yani bunlarda bahane oldu zaten bende istiyordum biliyorsunuz eğer güzel bir yer bulursam bu ay taşınabiliriz yada bulduğum zaman deyim
kıskanıyorum benim kociş beğeniyormuş hadiseyiihiç güzel değil bence hıhhhhh
aaa hadi gözün aydın canımmmmmmm inşallah gönlüne göre bulursunnn
günaydın kızzlar sabah 6 da kalktım herzaman ki gibi eşime kahvaltı hazırladım 6 30 da birlikte kahvaltı yaptık onu işe yolladım 7 30 da sonra tv nin karşısında uyumuş kalmışım bi açtım gözümüsaat 11 e geliyo sizler iyimisiniz dünden beri
anacım onlar ne paralar yatırıyodur kuaföre kimbilir sende yatır sevom o parayı sende olursun nolcek
gerçi sende az para yatırmıyon anladığım kadariyle
kızlar aklıma geldi söyleyim sizede biz taşınmaya karar verdik kesn olarakkocacık istiyor bu sefer taşınmayı, bu ay ev bul taşınalım dedi sebebide karşı apartmanla bizim apartman çok yakın birbirine oraya yeni evli olduklarını devamlı fingirdeşmeelrinden anladığımız yeni komşularımız taşındı kız evini süpürüyor camlar açıkken sanki süpürge benim evde çalışıyor o denli yakınız yani bunlarda bahane oldu zaten bende istiyordum biliyorsunuz eğer güzel bir yer bulursam bu ay taşınabiliriz yada bulduğum zaman deyim
kıskanıyorum benim kociş beğeniyormuş hadiseyiihiç güzel değil bence hıhhhhh
aaa hadi gözün aydın canımmmmmmm inşallah gönlüne göre bulursunnn
demek kociş beğenyor öylemi napsın bacım oda çok güzel kıvtttırıyor maşallah onu beğeniyodur seninki sende öyle oynayabiliryonmu ben hiç beceremem
demek kociş beğenyor öylemi napsın bacım oda çok güzel kıvtttırıyor maşallah onu beğeniyodur seninki sende öyle oynayabiliryonmu ben hiç beceremem
günaydın kızzlar sabah 6 da kalktım herzaman ki gibi eşime kahvaltı hazırladım 6 30 da birlikte kahvaltı yaptık onu işe yolladım 7 30 da sonra tv nin karşısında uyumuş kalmışım bi açtım gözümüsaat 11 e geliyo sizler iyimisiniz dünden beri
aaa taşınma nedeniniz ne kadar farklıkısz onlar fingirdeşirken sizde boş durmayın işte canlı canlı erotizm ayy sapıklaşmaya başladımm libidom yerine geldiii
hadi hayırlı olsun canım kafana göre makul bir ev bulursun inşallah
ben saçıma hımmm çok para harcamıyom ya boyatıyom 2 ayda bir işte ama evde bakım kremlerim yağlarım şampuanlarım var tabisiama yine mısır püskülü yine mısır püskülü hep yıpranmış görünüyor o yüzden koyuya çevirebilirm saçımı tabi cesaret edebilirsem
anladım zaten öle olduğunu kesin eşi beğeniyodur dedimbenimki asumanı,yabancı teniscileri,yabancı şarkıcılardan isimlerini bilmiyom onları beğeniyor bende anca beğenmekle kalırsın sen kim onlar kim diyerek yerini belirliyorum
günaydın oh çok güzel yapmışsın canım zaten bu havada en iyisi uyumak bencevalla yerinde olmayı çok isterdim:82::82::82::82::82:iyiyiz çok şükür sen nasılsın
ben güzel kıvırtırımkınaların oyun başı benimdir evde de oynarım ama benim eşim pek haz etmez
günaydın canım ne güzel uyumuşsun tam uyuma havası zatenbende sabahtan beridir gözümü hala açamadım uyku modundayım sabahtan kalma gibiyim
e bacım bizde öle yapıyık zaten tabiki kocam bakamıyoda ben arada perdeyi aralayıp bakıyom napıyım insan merak ediyor:82: onlarda camını perdesini kapatsınaaa taşınma nedeniniz ne kadar farklıkısz onlar fingirdeşirken sizde boş durmayın işte canlı canlı erotizm ayy sapıklaşmaya başladımm libidom yerine geldiii
hadi hayırlı olsun canım kafana göre makul bir ev bulursun inşallah
ben saçıma hımmm çok para harcamıyom ya boyatıyom 2 ayda bir işte ama evde bakım kremlerim yağlarım şampuanlarım var tabisiama yine mısır püskülü yine mısır püskülü hep yıpranmış görünüyor o yüzden koyuya çevirebilirm saçımı tabi cesaret edebilirsem
anladım zaten öle olduğunu kesin eşi beğeniyodur dedimbenimki asumanı,yabancı teniscileri,yabancı şarkıcılardan isimlerini bilmiyom onları beğeniyor bende anca beğenmekle kalırsın sen kim onlar kim diyerek yerini belirliyorum
hadi yaa brovo sana dansözüm benimm ben heç yapamamben istesem mezdekeyide geçerimmmm sinirimden kıvıramıyorummm
abowwwww sevom kırmızıları giyip yatakta yap haz eder o zamanben güzel kıvırtırımkınaların oyun başı benimdir evde de oynarım ama benim eşim pek haz etmez
günaydın canım ne güzel uyumuşsun tam uyuma havası zatenbende sabahtan beridir gözümü hala açamadım uyku modundayım sabahtan kalma gibiyim
ahh canım yaaa ben de çalışanlara uyuyamadıkları için çok üzülüyorum ama nolursa olsun çalışmak çok güzel kız lara sen antalyanın neresindesin 3 kere gittim sadece bilmem ama biz balayındaa ordaydık bi yerde bi kahvaltı yaptık menemen yemiştik tadı hala damağımda atatürk parkıydı sanırım antalyanın merkezi mi orası neresi oluyo falez otel ve sheraten otele yakın deniz ayaklarının altında faceden bakabilirsin var resmim canım oarası neresi biliyon mu
ben de gidip bişeyler yiyim görüşürüz
günaydın seyhan şimdi gördüm yazını daha ayy uykusuzluk çok kötü yapıyo insanı
e bacım bizde öle yapıyık zaten tabiki kocam bakamıyoda ben arada perdeyi aralayıp bakıyom napıyım insan merak ediyor:82: Onlarda camını perdesini kapatsıngeçen balkona çıktım sandalyede oturdum kahve içiyorum Bunlar balkona çıktılar o ara adam arkasını bana döndü napsın yazık gözgöze gelecez yoksa Konuşsa olmaz konuşmasa olmaz döndü ve kız bana baktı baktı sonra başladı kocasının yanağını boynunu okşamaya Gerizekalı kıskandı heralde benden kocasını Sahipsiz değil demeye getiriyo yani
çok uğraşırsan saçınla öyle olur tabi kendi haline bırak biraz
Hadi yaa brovo sana dansözüm benimm ben heç yapamam
abowwwww sevom kırmızıları giyip yatakta yap haz eder o zamanValla ben becersem ne hayellerm varda becreerimiyom bacım
O gördüğün sahil konyaaltı sahili bacım ataürk parkıda güzeldir kahvaltı yerleri baya çoktur içindehatta plan yaptık kaçkere gidemedik kahvaltıya 10 lira kişi başı menileri zengin ve güzelmiş gelin hep beraber gidelim kızlar
orası merkezi yer sayılır canım benim çocukluk dönemlerim orda geçti, şu an lara dayım ben ordan bu tarafa taşındık burdada kaldım 15 yıldır burdayız burasıda çok güzeldir denize yakın yürüme mesafesindeyim
inşallah bir hada gelirseniz görüşelim
heh evet konyaaltı işte ben çok beğendim kahvaltılıklarını lezzetliydi hepsi 10 tl ye de çok iyi ist.da 20 tl kahvaltı kızlar gelince nurcan ve seyhan orda kahvaltı yaparsınız ne güzel işte inşallah ben de yaza anca gelirim belki tatil için larayı da biliyorum teyzemin kızının kocasının bi akrabasına gitmiştik 2 gün kalmıştık lara da sonra da kemere otele geçmiştik eşimle daha tanışmadıydım o zaman
afiyet olsun canım
ya gece en az 1 saat yatakta uykuya dalmaya çalışırım devamlı yaşanan yada hayaller beynimi bırakmazki dalayım uykuya galiba o yüzden canım bide sabahları 6,30 kardeşim eşim giderken uyanıyorum bi daha dalmaya çalışıyorum falan dengem şaşıyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?