biz şubat ayında orada olacazya canım açık olurmiki oralar :26: açık olursa neden olmasın gideriz tabisibu arada pınarcım sevdamce de bizimle olacak oda başlıcak
ayy ben de öleyim en az yarım saat uyuyamam şimdiye kadar yatar yatmaz hiç uyuyamadım ama eşim daha yastığı kafasını koymadan uyuyo nasıl oluyo anlamıyorum:26:
kapalı yeride vardı sanki lara daha iyi bilir ama mutlaka gidin menemen yiyin seyhan ayy ne güzel 4 ünüz birden başlıyosunuz yaa inş. kırklarınız karışır hatta karışmaz bile aynı zamanlarda halime kalın inşalahhhh hep dua ediyorum hepinize
oh ne güzel yapmışınız gelirsiniz o zaman tekrar görüşelim canımheh evet konyaaltı işte ben çok beğendim kahvaltılıklarını lezzetliydi hepsi 10 tl ye de çok iyi ist.da 20 tl kahvaltı kızlar gelince nurcan ve seyhan orda kahvaltı yaparsınız ne güzel işte inşallah ben de yaza anca gelirim belki tatil için larayı da biliyorum teyzemin kızının kocasının bi akrabasına gitmiştik 2 gün kalmıştık lara da sonra da kemere otele geçmiştik eşimle daha tanışmadıydım o zaman
zilloş sanki benim kocam yokdemek öle yapıyonuz
Hımm kıskanmıştır seniBenim eşim çok pimpiriklidir perde cam olaylarına hep tartışırız o konuda her tarafı örter evin içinde bişey giysem sen bölemiydin biri görür der başlar her tarafı kapatmaya ya böle iş yapmıyorum bi yere çıkmadım desemde ıhıh ya biri görürse Bide kimsenin yanında öle içli dışlı olmayız öle öpme sarılma ıhıh eşime ters banada
Sorma bacım yaa renkten renge girince böle oluyo
biz şubat ayında orada olacazya canım açık olurmiki oralar :26: açık olursa neden olmasın gideriz tabisibu arada pınarcım sevdamce de bizimle olacak oda başlıcak
inşallahh canımmm güzel dileklerin ve duaların için allah razı olsun
belkide nurcikin ihtiyacı kalmıcakbugün adet tarihinin 6. günü hala gelmedi yani 6 gün gecikti
oh ne güzel yapmışınız gelirsiniz o zaman tekrar görüşelim canımkızlar gelsinlerde ben onlara ne kahvaltılar yaptırırımm
valla 10 lira burda kahvaltı en son patroniçeler gitmişti onlar söylediydi banada
zilloş sanki benim kocam yok
oynama saçınla başınla tedavi öncesi
olur canım olur gel sen onların açık kapalı bölümleri var ben sizi götürürümhatta hava güzel olursa çakırlara bile ggötürürüm antalyanın meşhur kahvaltı köyüdür
gözlemeler semaverler gelsin gitsin bol bol ayyyy heyecanlandım gızzzkahvaltıdan sonrada okey oynarız
kızlar benim karnımdan top tüfek sesleri gelmeye başladı bişeyler yiyim sonra gene gelirim bu arada ben de bayılır okeye
süper olur demiiiiii ayy inşallah, benim facede kahvaltı keyfi resimlerim var görmüşsündür belki orası çakırlar işte biraz uzak ama duruma göre orayada gideriz inşallahayy ne güzel yermiş laracımmm ayy inşallahh canımm giderizzz süper geçer
kızlar benim karnımdan top tüfek sesleri gelmeye başladı bişeyler yiyim sonra gene gelirim bu arada ben de bayılır okeye
tamam canım afiyet olsun sana
ben uzun zamandır okey oynamıyorum 5 yıl oldu sanırım :26: bende severim okeyi ama batak ihale gibi oyunları daha çok severim sabahtan akşama kadar oynarım
tam benliksin sevommmmmm gelde oynayalım
tamamm gelince oynayalımmm ama seni yenerim dermişimmihaleyide 2 senedir oynamıyomm oynıcak kimse yokki
çok iddaalı konuşma derim daha dün akşam arkadaşlara baklava ısmarlattık
geçen haftada dondurma ısmarlamışlardı
merhaba kızlar nasılsınızz ben kötüyümm(midem bulanıyor başım hafiften dönüyor kasıklarım ağrıyor(rahmime doğru ince bir ağrı var)belim çok kötü ağrıyo bacaklarıma kadar vuruyor ...son bir haftadır iştahım çok iyiydii hatta kurstan geldiğim gibi üstümü değiştirmeden dolaba koşardım o derece ama bugün ıhıh hiç bişey yemek istemiyorum üfff bilmiyorum belitrilerde hep yanıltıcı oldu bu zamana kadar ama acaba demektende kendimi alamıyorum iki gündür:86: :86:
hoşgeldin bacım senin ağzın neler diyor böleeeeya nurcikim eğerki beklemek istemiyorsan ve her iki sonucada hazır isen evde de test varsa yap derim sonuçta bugün adetin geçeli 6 gün oldu zaten çıkar testte canım inşallahh bu belirtiler bir mucizenin belirtisidirrrrrr inşallahhhh yarabbimmmm akıntın falan varmı ne durumdasın canım adetten hiç ses seda yok dimi
selammmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?