Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

biz şubat ayında orada olacazya canım açık olurmiki oralar :26: açık olursa neden olmasın gideriz tabisi bu arada pınarcım sevdamce de bizimle olacak oda başlıcak

kapalı yeride vardı sanki lara daha iyi bilir ama mutlaka gidin menemen yiyin seyhan ayy ne güzel 4 ünüz birden başlıyosunuz yaa inş. kırklarınız karışır hatta karışmaz bile aynı zamanlarda halime kalın inşalahhhh hep dua ediyorum hepinize

inşallahh canımmm güzel dileklerin ve duaların için allah razı olsun

belkide nurcikin ihtiyacı kalmıcak bugün adet tarihinin 6. günü hala gelmedi yani 6 gün gecikti

oh ne güzel yapmışınız gelirsiniz o zaman tekrar görüşelim canım kızlar gelsinlerde ben onlara ne kahvaltılar yaptırırımm
valla 10 lira burda kahvaltı en son patroniçeler gitmişti onlar söylediydi banada
zilloş sanki benim kocam yok

oynama saçınla başınla tedavi öncesi
biz şubat ayında orada olacazya canım açık olurmiki oralar :26: açık olursa neden olmasın gideriz tabisi bu arada pınarcım sevdamce de bizimle olacak oda başlıcak

olur canım olur gel sen onların açık kapalı bölümleri var ben sizi götürürüm hatta hava güzel olursa çakırlara bile ggötürürüm antalyanın meşhur kahvaltı köyüdür
gözlemeler semaverler gelsin gitsin bol bol ayyyy heyecanlandım gızzzkahvaltıdan sonrada okey oynarız

inşallahh canımmm güzel dileklerin ve duaların için allah razı olsun

belkide nurcikin ihtiyacı kalmıcak bugün adet tarihinin 6. günü hala gelmedi yani 6 gün gecikti

ayyy inşallah öledir ben dedim zaten geçen gece ona oda bu ay imkansız falan dedi ama hiç belli olmaz nurcanla 2 gün arayla oluyoduk ben bittim o daha olmadı olmaz da inşallahh

ayyyy o benim kocamdada var sinir oluyorum kafa yastığa düşmeden uyuyorben 1 saat dönerim hele dün gece sinir oldum 30 dk uyudum yemekten sonra misafir gelcek diye kalktım sonra gece 2 ye kadar döndüm durdum benimki kızar bana yatınca uyumak bilmezsin uyuyuncada uyanmak bilmezsin diye

ayy ne güzel yermiş laracımmm ayy inşallahh canımm giderizzz süper geçer

kızlar benim karnımdan top tüfek sesleri gelmeye başladı bişeyler yiyim sonra gene gelirim bu arada ben de bayılır okeye

kızlar benim karnımdan top tüfek sesleri gelmeye başladı bişeyler yiyim sonra gene gelirim bu arada ben de bayılır okeye

tamam canım afiyet olsun sana
ben uzun zamandır okey oynamıyorum 5 yıl oldu sanırım :26: bende severim okeyi ama batak ihale gibi oyunları daha çok severim sabahtan akşama kadar oynarım

ayy ne güzel yermiş laracımmm ayy inşallahh canımm giderizzz süper geçer
süper olur demiiiiii ayy inşallah, benim facede kahvaltı keyfi resimlerim var görmüşsündür belki orası çakırlar işte biraz uzak ama duruma göre orayada gideriz inşallah

iyi canım haydi afiyet olsun gelince devan ederizz

çok iddaalı konuşma derim daha dün akşam arkadaşlara baklava ısmarlattık
geçen haftada dondurma ısmarlamışlardı

yok yaa gözüm korktu şimdi :18: yok canım iddialı değilim dediğim gibi zaten uzun zamandır oynamıyorum ama çok severim kıran kırana ihaleleri batmaları

merhaba kızlar nasılsınızz ben kötüyümm (midem bulanıyor başım hafiften dönüyor kasıklarım ağrıyor(rahmime doğru ince bir ağrı var)belim çok kötü ağrıyo bacaklarıma kadar vuruyor ...son bir haftadır iştahım çok iyiydii hatta kurstan geldiğim gibi üstümü değiştirmeden dolaba koşardım o derece ama bugün ıhıh hiç bişey yemek istemiyorum üfff bilmiyorum belitrilerde hep yanıltıcı oldu bu zamana kadar ama acaba demektende kendimi alamıyorum iki gündür:86: :86:

hoşgeldin bacım senin ağzın neler diyor böleeee ya nurcikim eğerki beklemek istemiyorsan ve her iki sonucada hazır isen evde de test varsa yap derim sonuçta bugün adetin geçeli 6 gün oldu zaten çıkar testte canım inşallahh bu belirtiler bir mucizenin belirtisidirrrrrr inşallahhhh yarabbimmmm akıntın falan varmı ne durumdasın canım adetten hiç ses seda yok dimi

hoşbuldum sevom

aslında ben her iki sonucada hazırım
testide yapamyı çok istiyorum ama eşim kesin kararlı konuştu dün akşam
10 gün gecikmeden yapmıyalım dedi bende tamam dedim şimdi kalkıp bir test yapayım dersem ve negatif çıkarsa hem üzülür hem ben demiştim sana diyecek eminim evde test yok olsa düşünmeden yapacaktım aslında yarın bir doktora gitsemmi diyorum ..bu kadar gecikmesinde bir anormallik var eğer ilaçlar etkilemediyse ve kist falan yoksa neden geciksinki?adetim biliyorsun genelde 28 güünde bi olur şaşmaz çok ama geciktiği zamanda en fazla 3 bilemedin 4 gün gecikirdi bu arada 6 günmü gecikti ben 5 biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…