hoşbuldum sevom
aslında ben her iki sonucada hazırım
testide yapamyı çok istiyorum ama eşim kesin kararlı konuştu dün akşam
10 gün gecikmeden yapmıyalım dedi bende tamam dedim şimdi kalkıp bir test yapayım dersem ve negatif çıkarsa hem üzülür hem ben demiştim sana diyecek eminim evde test yok olsa düşünmeden yapacaktım aslında yarın bir doktora gitsemmi diyorum ..bu kadar gecikmesinde bir anormallik var eğer ilaçlar etkilemediyse ve kist falan yoksa neden geciksinki?adetim biliyorsun genelde 28 güünde bi olur şaşmaz çok ama geciktiği zamanda en fazla 3 bilemedin 4 gün gecikirdi bu arada 6 günmü gecikti ben 5 biliyordum
selammm nevommm nasılsınn canım benim gelmedin uzun zamandır iyimisiniz
hoşbuldum sevom
aslında ben her iki sonucada hazırım
testide yapamyı çok istiyorum ama eşim kesin kararlı konuştu dün akşam
10 gün gecikmeden yapmıyalım dedi bende tamam dedim şimdi kalkıp bir test yapayım dersem ve negatif çıkarsa hem üzülür hem ben demiştim sana diyecek eminim evde test yok olsa düşünmeden yapacaktım aslında yarın bir doktora gitsemmi diyorum ..bu kadar gecikmesinde bir anormallik var eğer ilaçlar etkilemediyse ve kist falan yoksa neden geciksinki?adetim biliyorsun genelde 28 güünde bi olur şaşmaz çok ama geciktiği zamanda en fazla 3 bilemedin 4 gün gecikirdi bu arada 6 günmü gecikti ben 5 biliyordum
hoşgeldin nevo gardaş nasılsın bücürkler nasıl keyifleri yerindemi
hele bir şey de nevom 6 gün gecikmişim sence varmıdır bişey he ne dersin
ama en önemliside ateşim düşük seyirde sevom ,36.2 çıktı bu sabah(
ayyyyy nurcanım neler diyon gardaşım bi geldim konuya daldım hemen inşallah canım ya inşallah hamilesindir.
eğer hamileysen şu sevgili günlük var ya oraya öyle güzel bişiler yazacam ki herkese anlatacam duygularımı....
hamdolsun bi tanem iyiyim canımcım sana tekrardan geçmiş olsun der gelecek bebeğini öperim yanacıklarından.
merhaba kızlar
nurcan valla kaç gündür adetiyin geçtiğini okuyordum ama düzensizliktir diye önemsemiyordum ama son yzdığın belirtiler benide umutlandırdı hadi hayırlısı rabbim artık yüzünü güldürsün inşallah
ben senin yerinde olsam hiç zaman kaybetmez hemen bir test yapardım
varmıdır senceayyyyy nurcanım neler diyon gardaşım bi geldim konuya daldım hemen inşallah canım ya inşallah hamilesindir.
eğer hamileysen şu sevgili günlük var ya oraya öyle güzel bişiler yazacam ki herkese anlatacam duygularımı....
hamdolsun bi tanem iyiyim canımcım sana tekrardan geçmiş olsun der gelecek bebeğini öperim yanacıklarından.
adet sancılarım azdı şuanolmazsa yarın doktora git canım gecikme 7 gün olmadan bişey yapmıyolar ki seninde yarın 7 gün oluyor6 ekim adet günündü olmadın bugün 11 ekim ve 6.günün yani bugün evet bukadar gecikme hiç yaşamamıştın canım o yüzden bende çok meraklandımm ya eşini dinlicen 10 olmadan gitmicen yada yarın doktora gitcen yada kendin test alıp yapıp sonucu söylemicen eşine
ben zaten sizin gördüğünüz rüyalardanda ümitliyim sen gördün duru gördü tuba gördü ondan sonra yeni bir arkadaş katılmıştı aramıza (hamile, adını unuttum) geçen özelden bana mesaj atmış msn adresini vermiş acilen konuşmamız lazım diye ekledim geçen konuştuk oda görmüş rüyasında beni onu anlattı ve sen tedavi olmadan hamile kalacaksın dedi kaç defa vurguladı hatta :))ya şimdi ben vardır demek istiyorum rüya görmüştüm ya ama boşuna da umutlandırmak istemem ya yap bi test ha 3 gün önce ha 3 gün sonra
benim belirtiler hep yanıltır amamerhaba kızlar
nurcan valla kaç gündür adetiyin geçtiğini okuyordum ama düzensizliktir diye önemsemiyordum ama son yzdığın belirtiler benide umutlandırdı hadi hayırlısı rabbim artık yüzünü güldürsün inşallah
ben senin yerinde olsam hiç zaman kaybetmez hemen bir test yapardım
36.2 bazende36.3le olurdum bacımhımm bak bu olmadı işteeseni ümitlendirmek istemem canım böle gecikmelerde bilirim insan çok fena oluyo ozaman sen yarın en iyisi doktora git ne var ne yok öğrenirsin canım :44:
sağolasın nevom geçti bitti inşallahhh cnaımgelecek bebeğimii hee oda güzelmiş
varmıdır sencebir tarafım olabilir diyor bir tarafım bu ay ne yaptınızki olsun diyo :))bilmeiyorum işte karmakarışığım gardaş
kız ne yacaksan şimdi yaz merak ederim farzetki hamileyim hadi yaz bekliyorum
adet sancılarım azdı şuan
yarına kadar olmazsam(inşallah olmam yüce Rabbim yalvarıyprum sana) kurstan çıkınca benim doktora gideyim idrar testlerine güvenmiyorum kanda baktıracam önce hem yoksa bile neden gecikti ultrasonla bakar doktor
evet bacım en iyisi doktora gitmen ne olduğunu ancak ozaman anlarız net bir şekilde inşallahhh YARADAN bir can yaratmıştırolmazsada canımız sağolsun dimi bacım şurada ne kaldıki tedaviye
varmıdır sencebir tarafım olabilir diyor bir tarafım bu ay ne yaptınızki olsun diyo :))bilmeiyorum işte karmakarışığım gardaş
kız ne yacaksan şimdi yaz merak ederim farzetki hamileyim hadi yaz bekliyorum
adet sancılarım azdı şuan
yarına kadar olmazsam(inşallah olmam yüce Rabbim yalvarıyprum sana) kurstan çıkınca benim doktora gideyim idrar testlerine güvenmiyorum kanda baktıracam önce hem yoksa bile neden gecikti ultrasonla bakar doktor
olmaz nurcik şimdi yazamam doğaçlama gelişecek herşey o anki duygularımı yazacam inan şimdi aklımda yok.
serinkanlı ol canım sabırla bekle bakalım inşallah müjde verirsin bize yarın git ama vazgeçme
zaten önümüzde tedavi var ya bu yüzden adet olsam bile üzülmüycem bu sefer bacım :93::93:
seyhan akşam ilk defa tiramisu yaptım ayrıca ilk defa yedim
ilk tatığımda labneden dolayı biraz ekşi gelmişti ama ben kahveyi çok severim sabah yediğimde daha lezzetliydi kekindeki kahve üzerindeki kakoğ acılığını çok sevdim artık tatlı listemin başında uzun bir süre bir numara
heh şölee sakın üzme kendinibak 2012 yılların sonuna doğru düşünüyodu eşin daha öncesine aldık şurada sayılı günlerimiz kaldı canım bugün olmazsan yarın olursan adet 3 gün falan aramız oluyo oda benim erken olur o şekilde inşallah denk gelecek canım ama sevdamcenin baya farkı var bizimle 30 günde bir oluyomuş normalde ama bu ay 28 günde bir olmuş 30 günde bir olmaya devam ederse oda bize yaklaşır sen şimdi adetini falan filan herşeyi sil kafandan lütfen olursa süpriz olur olmasada zaten planımız devam ediyor
merhaba kızlar nasılsınızz ben kötüyümm(midem bulanıyor başım hafiften dönüyor kasıklarım ağrıyor(rahmime doğru ince bir ağrı var)belim çok kötü ağrıyo bacaklarıma kadar vuruyor ...son bir haftadır iştahım çok iyiydii hatta kurstan geldiğim gibi üstümü değiştirmeden dolaba koşardım o derece ama bugün ıhıh hiç bişey yemek istemiyorum üfff bilmiyorum belitrilerde hep yanıltıcı oldu bu zamana kadar ama acaba demektende kendimi alamıyorum iki gündür:86: :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?