ağzın neler diyi nurcik kızzzvalla ben burda çatlarım heralde meraktan nasıl sabrediyosun bacım:44::44::44::44::44:sonuç ne çıkarsa çıksın hazırlıklıklı olduğun için yap bence canım bizide kendinie meraktan kurtarr, kocanada söylemezsin yaptığını
zaten en çokta buna seviniyorum adetlerimiz nasıl yapsakta aynı zamanlara denk getirsek diye düşünürken allahın işin bak nerdeyse aynı zamanlara denk geliyor sevom:) birde aklıma gelmişken sorayım odalar kaç kişilik ?aynı odaları ayarlasalar süpersonik olacak valla ben kaç gündür hep hayal ediyorum 3ümüz bir arada sabah çıkar akşam döneriz antalyanın altını üstüne getiririz pınarın meth ettiği kahvaltı yerinede gideriz ohh kıskananlar çatlasınnn
bilmem labnenin tarihi yeni ama benim damaklezzetime değişik geldi muhallebinin içinde peynir sonradan sevdim dinlenince daha hoş olmuştu
labnesizde yapanlar var demek istedin galiba
ben her zaman süte kahve karıştırır kek fırından çıkar çıkmaz dökerim kuru kek sevmem sütle ıslattığım kekle pasta yapardım bunun farkı labnesi değilmi ozaman tiramisu olurmu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tuğbişşş doğuma sezeryana girecek alalım demişler hemen suyu iyice azalmış panik yapmış eve gidip gelicem demiş birazdan hastaneye gidecekler yeniden çok korkuyoo çok panik neden eve gittiğimi de bilmiyorum diyo :18: ayy ben sesini duyunca bende panik oldummtitriyorum şuann Yarabbim herşeyy yolunda gitsinn inşallahhhhhh
kızlar hemen dualara başlayalım evde olanlar kuran okuyabilirmiii lütfennnn iş yerindekiler de ayetel kürsi falan okusunn lütfennn
kızlar hanginiz görüşüyonuz tuğbayla arıyom meşgulll
kızlar hanginiz görüşüyonuz tuğbayla arıyom meşgulll
ayşe yasin okuyabilirsin canım
laracım ezbere olan herşeyi okuyabilirsin canım
aradımmmmmmmabowww çok heycanlıyım lan ben ondan heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?