Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bilmem labnenin tarihi yeni ama benim damaklezzetime değişik geldi muhallebinin içinde peynir sonradan sevdim dinlenince daha hoş olmuştu
labnesizde yapanlar var demek istedin galiba
ben her zaman süte kahve karıştırır kek fırından çıkar çıkmaz dökerim kuru kek sevmem sütle ıslattığım kekle pasta yapardım bunun farkı labnesi değilmi ozaman tiramisu olurmu

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tuğbişşş doğuma sezeryana girecek alalım demişler hemen suyu iyice azalmış panik yapmış eve gidip gelicem demiş birazdan hastaneye gidecekler yeniden çok korkuyoo çok panik neden eve gittiğimi de bilmiyorum diyo :18: ayy ben sesini duyunca bende panik oldumm titriyorum şuann Yarabbim herşeyy yolunda gitsinn inşallahhhhhh

kızlar hemen dualara başlayalım evde olanlar kuran okuyabilirmiii lütfennnn iş yerindekiler de ayetel kürsi falan okusunn lütfennn

yok yok ümitlenmeyin benim belirtiler hep yanıltı beni ve sizi:))
yarına olmazsam gidecem canım

bu arada ben acil çıktım demin kıslar kusura bakmayın valla misafir geldide
bu akşam bende yapıyorum lan tiramisu insanı çileden çıkarıyosunuzzaten tatlı diye ölecem

evet canım denk geliyor hayırlısı ile
odalar çift kişilik yatak hepimizin sonuçta eşleri gelecek belirli zaman içinde o yüzden hepimizin odaları yanyana olur eşler yokken zaten hep birlikte yatarız canım ayaralarız yani merak etme

benim kuzen labnesiz yapıyor güzel oluyor diyo ben hiç denemedim cnaım

haydiiiiiiiiiiiiiiii dualaraaaaa kızlarrr

aaaaaaaaaaaaaaa hakketmi kız çok sevindim yaww demek akşama tubişin kollarını dolduracak kızı inşallahhmaşallahh hemen başlayalım sevom dualara çok haycanlandım ya

aaaa bugün alıyorlarmı bebeğiiiiabowwwwww Allah yardımcısı olsun dularımız onunla aklımda olan bütün ayetleri okuycam inşallahh herşey yolunda gider sağlıkla alır kucağına kızınıı çektiği bunca sıkıntıları bebeğini kucağına aldığı gibi geçer gider inşallah

Son düzenleme:
sevo ne diyon Rabbim tubinin yardımcısı olsun ben regl dönemindeyim
kuran vs. okuyamam ama okunabilecek tesbihlerden okurum artık
Allah yardımcısı olsun sağlıkla kucağına alsın inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…