Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

allah akadaşımızın yanında olsun inşallahsağlıklı nalsınlar en kıymetlilerini kucaklarına aminne zaman giriyomuş sevo ben valla ne konuştum anlayamadım çok kısa kestim bide meşgul etmemek için zaten çok telaşlı gibiydi

ya bende konuştum ama onu çok konuşturmadım zaten konuşacak durumda değildi beni doğuma alıyolar çok korkuyorum falan dedi bende panik oldum korkma bak istediğimiz şeydi artık kızına kavuşacaksın bugün sakın korkma sonunu düşün dedim eğer telaş yaparsan tansiyonun oynar kızınıda endişelendirme daha fazla dedim..dualar edicez sana dedim.oda işte eve gidiyodu eşi ile neden gidiyom onuda bilmiyom dedi panikle iştee eve gidicem diye tutturmuş :18: eve gidip gelecek canım ondan sonra alınır sezeryane

anam nurcanımmm inşallah hamilesindir inşallalhhhhh

yemin ediyorum var ya ben saçmalıyorum dedim sabah uyanır uyanmaz aklıma tubiş geldi bugün doğuma gidecek dedim kendi kendime ayetel kürsi okudum ona hala da okuyorum allahımmm inşallah sorunsuz bi şekildee alacak kızını kucağına inşallahhhh

bu heyecana benim adet gelmezse dahada gelmezzzyolunu bulamayasıca
bulamayasıcainşallah bulamaz bacım
yaaa insan panik olur tabiki olmazmı offf allahım yrdımcıları olsun, zaten ağlıyodu sanırım çok panikliydi

sevooo en çokta neyi düşünüyorum biliyomusuntuğbanın yanında kimse yok demi şu an nasıl halledecekler eşiyle birlikte
sezeryandan sonra 1 gün felan biri olması lazım yanında

amin canimm aminnnn

laracım annesi çıkmış yola 2 saate kadar yanında olacakmış bende sordum o yüzden içim rahatladı annesinin geleceğini duyunca

çiğdem içine doğdu demekkii sabahh

temiz kalpli arkadaşım içine doğmuş demekki

Son düzenleme:
Ben 20 dk içinde nasıl okudum bilmem heyecanla 70 tane ayetel okumuşum Allahım kabul eylesin daha da okuyacağım inşallahh

laracım annesi çıkmış yola 2 saate kadar yanında olacakmış bende sordum o yüzden içim rahatladı annesinin geleceğini duyunca

çiğdem içine doğdu demekkii sabahh

evet ama çok şaşırdım bi yandan seviniyorum artık rahatlayacak prensesini kucağına alacak allahım ne güzel yaaa hayalini kurdum anammmmmmm bizede yaşatsın rabbim inşallah tubişin kollarında kızını hayal ettimde o kadar ggüzel canlandı ki gözümeee

temiz kalpli arkadaşım içine doğmuş doğmuş demekki

canım benim doğmuş canım inanıyorum sizde bebişlerinizi alacaksınız allahım izniyleee inşallahhhhhhh

Ben 20 dk içinde nasıl okudum bilmem heyecanla 70 tane ayetel okumuşum Allahım kabul eylesin daha da okuyacağım inşallahh

bende okuyorummmm

ayy Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh...

inaşallah canım inşallah hepimiz yaşıycaz bu duyguları bu heyecaları
yaa kaç gündür şifa geliyo aklıma ama göremiyorum hiç nerelerde bu kız uğramıyo artık

edacım hoşgeldin nasılsın
bulantıların azalmıştır umarım

duru bacım sende hoşgeldin ismini aşağıda gördüm

şifa hep facede oluyor ama buraya uğramıyor bende merak ettim aslında hemşomu neden gelmiyor acaba:26::26::26::26::26:
ben saymıyorum sevo öyle okuyorum allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…