- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
tamam ben çıkıyorum
hemen okuyacağım söyleyin tuğbaya benim adımada dua etsin
rabbim hepimizin hasretini sonlandırsın
selamımı söyleyin
allah akadaşımızın yanında olsun inşallahsağlıklı nalsınlar en kıymetlilerini kucaklarına amin ne zaman giriyomuş sevo ben valla ne konuştum anlayamadım çok kısa kestim bide meşgul etmemek için zaten çok telaşlı gibiydi
merhaba kızlar nasılsınızz ben kötüyümm(midem bulanıyor başım hafiften dönüyor kasıklarım ağrıyor(rahmime doğru ince bir ağrı var)belim çok kötü ağrıyo bacaklarıma kadar vuruyor ...son bir haftadır iştahım çok iyiydii hatta kurstan geldiğim gibi üstümü değiştirmeden dolaba koşardım o derece ama bugün ıhıh hiç bişey yemek istemiyorum üfff bilmiyorum belitrilerde hep yanıltıcı oldu bu zamana kadar ama acaba demektende kendimi alamıyorum iki gündür:86: :86:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tuğbişşş doğuma sezeryana girecek alalım demişler hemen suyu iyice azalmış panik yapmış eve gidip gelicem demiş birazdan hastaneye gidecekler yeniden çok korkuyoo çok panik neden eve gittiğimi de bilmiyorum diyo :18: ayy ben sesini duyunca bende panik oldummtitriyorum şuann Yarabbim herşeyy yolunda gitsinn inşallahhhhhh
kızlar hemen dualara başlayalım evde olanlar kuran okuyabilirmiii lütfennnn iş yerindekiler de ayetel kürsi falan okusunn lütfennn
bulamayasıcainşallah bulamaz bacımbu heyecana benim adet gelmezse dahada gelmezzzyolunu bulamayasıca
yaaa insan panik olur tabiki olmazmıya bende konuştum ama onu çok konuşturmadım zaten konuşacak durumda değildi beni doğuma alıyolar çok korkuyorum falan dedi bende panik oldum korkma bak istediğimiz şeydi artık kızına kavuşacaksın bugün sakın korkma sonunu düşün dedim eğer telaş yaparsan tansiyonun oynar kızınıda endişelendirme daha fazla dedim..dualar edicez sana dedim.oda işte eve gidiyodu eşi ile neden gidiyom onuda bilmiyom dedi panikle iştee eve gidicem diye tutturmuş :18: eve gidip gelecek canım ondan sonra alınır sezeryane
anam nurcanımmm inşallah hamilesindir inşallalhhhhh
yemin ediyorum var ya ben saçmalıyorum dedim sabah uyanır uyanmaz aklıma tubiş geldi bugün doğuma gidecek dedim kendi kendime ayetel kürsi okudum ona hala da okuyorum allahımmm inşallah sorunsuz bi şekildee alacak kızını kucağına inşallahhhh
laracım annesi çıkmış yola 2 saate kadar yanında olacakmış bende sordum o yüzden içim rahatladı annesinin geleceğini duyunca
çiğdem içine doğdu demekkii sabahh
anam nurcanımmm inşallah hamilesindir inşallalhhhhh
yemin ediyorum var ya ben saçmalıyorum dedim sabah uyanır uyanmaz aklıma tubiş geldi bugün doğuma gidecek dedim kendi kendime ayetel kürsi okudum ona hala da okuyorum allahımmm inşallah sorunsuz bi şekildee alacak kızını kucağına inşallahhhh
laracım annesi çıkmış yola 2 saate kadar yanında olacakmış bende sordum o yüzden içim rahatladı annesinin geleceğini duyunca
çiğdem içine doğdu demekkii sabahh
temiz kalpli arkadaşım içine doğmuş doğmuş demekki
Ben 20 dk içinde nasıl okudum bilmem heyecanla 70 tane ayetel okumuşumAllahım kabul eylesin daha da okuyacağım inşallahh
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tuğbişşş doğuma sezeryana girecek alalım demişler hemen suyu iyice azalmış panik yapmış eve gidip gelicem demiş birazdan hastaneye gidecekler yeniden çok korkuyoo çok panik neden eve gittiğimi de bilmiyorum diyo :18: ayy ben sesini duyunca bende panik oldummtitriyorum şuann Yarabbim herşeyy yolunda gitsinn inşallahhhhhh
kızlar hemen dualara başlayalım evde olanlar kuran okuyabilirmiii lütfennnn iş yerindekiler de ayetel kürsi falan okusunn lütfennn
nurcik bacımm içimiz hep aynıı heee hep aynı şeyi düşünüyosanladın senn
evet ama çok şaşırdım bi yandan seviniyorum artık rahatlayacak prensesini kucağına alacak allahım ne güzel yaaa hayalini kurdum anammmmmmm bizede yaşatsın rabbim inşallah tubişin kollarında kızını hayal ettimde o kadar ggüzel canlandı ki gözümeee
canım benim doğmuş canım inanıyorum sizde bebişlerinizi alacaksınız allahım izniyleee inşallahhhhhhh
bende okuyorummmm
he ya seninle aklımız hep aynı şeyleri söylüyor
kaç gramlık aklımız var acaba
inaşallah canım inşallah hepimiz yaşıycaz bu duyguları bu heyecaları
yaa kaç gündür şifa geliyo aklıma ama göremiyorum hiç nerelerde bu kız uğramıyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?