Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

edacım hoşgeldin nasılsın
bulantıların azalmıştır umarım

duru bacım sende hoşgeldin ismini aşağıda gördüm

iyiyim ablacım iki gündür iyiyim çok şükür hiç kafam kalkmıyodu inşallah geçmişir bidaha olmaz bundan sonrası rahat geçer inşallah gerçi bunada şükür sağ sağlim kucağımıza alalımda unutulur bunlar...sen nasılsın?bişeyler okudum inşallah hamişsindir rahat bi hamilelik geçirirsin..

inşallah canım hamile kalayımda 9 ay bulansın midem, demiyimmm
tubada buna benzer bişeyler söylemişti 9 ay bulantıları oldu garibin

bencede deme öğürmeken içim ağrıyodu artık kasıklarım ağrıyodu serum iyi geldi inşallah daha olmaz 3 aydan sonra genelde biter yada azalır diyolar benim bebiş 3.ayında şimdi bakalım görücez....bu hafta kontrole gidicem işte inşallah iyidir bebişde cinsiyetini çok merak ediyorum rabbim hayırlısını versin inşallah....

hu huuuuuuuuuuuu selam kızlar geçmişi okuyamıyorum herzamanki gibi
şu pc yi kırıp atsam işyeri beni kapının önüne kormu çok yavaş yafffffff
1-2 sayfa ilerde tubiş doğumamı girdi okudum daha doğrusu oukyamadım kimin adeti gecikti heyy neler oliii biri baaa özet geçsiinnnnnnn

eda hoşgeldin ne güzel mide bulantın geçmiş ee 3 ayını doldurunca kesilmiş direk maşallahh daha olmaz inşallahh

şifa hep facede oluyor ama buraya uğramıyor bende merak ettim aslında hemşomu neden gelmiyor acaba:26::26::26::26::26:
ben saymıyorum sevo öyle okuyorum allah kabul etsin inşallah

inşallahhhh nurcanım inşallahhh
evet bende farkettim şifayı bide sevdamce de hiç gelmiyor
biz farkında olmadan bişeyemi kırıldıki acaba :26::26:

en önemlisi zaten sağlıkla kucağına almak gerisi gelip geçicidir
inşallah canım dualarını eksik etme

cuma günü geldi gitti selam verip durmadı

hımmmm :44::44:

hoşgeldin duru sultanımm

yeni pc gelse bir an öncede bitse bu işkencen yaa

tuğbiş evet doğuma girecek canım bebeğin suyu iyice azalmış hemen alalım demişler

nurcikin adeti 6 gün geçti

eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat olsunda kızda olsa oğlanda olsa senin

ben olsam 1000 parçaya bölmüştümm o bozuntu pcyi
günü geciken benim ama ümitlenmiyoruz :86luruna bırakyor ve yolunu bulamayasıca diye beddua ediyoruz :86::86::86:
evet tubanın doğumu var bugün ..hepimiz heyecanla bekliyoruz doğum haberini

hoşgeldin duru sultanımm

yeni pc gelse bir an öncede bitse bu işkencen yaa

tuğbiş evet doğuma girecek canım bebeğin suyu iyice azalmış hemen alalım demişler

nurcikin adeti 6 gün geçti

annnnooooooooommmmmmm kızımız doğuyomu hayırlısı ile doğsun ayy heyecan yaptım yaaaa
nurciikkk geciktinmi hemde 6 gün bir kere daha aanooooooooommmmmm

biz farkında olmadan bişeyemi kırıldıki acaba :26::26:

en önemlisi zaten sağlıkla kucağına almak gerisi gelip geçicidir
inşallah canım dualarını eksik etme

hımmmm :44::44:

bilmemmmmm:26::26::26::26::26::26::26::26:
edacım sen nasılsın iyi olmana sevindim canım
bende geç yazıyorum bi taraftan iş tubişime dua okuyorum 100 tane ayetel kürsi okudum okumaya devam edecem allahım hayırlsııyla sağlıklıca kucağına almayı nasip etsinn inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

allahh kabul eylesinnn çiğdemimmmm sende hızlısınn maşallahhhh

kızlar yaa çok heyecanlandım demek tubi doğuruyo tühh ya tel nomu özelden yazmıştım arayacaktı beni ama okuyamadı demek ...sizlerden biriniz bana özelden atabilirmi nosunu bende bi arayayım yaa

nurcancım inşallah hamilesindir canım yaaa nolur yarın dra git ve bize müjdeyi ver

bende biyandan okuyorum bi yandan işlerimi yapıyorum bi yandan da buraya yetişiyom
Allah kolaylık versin bacıma
aslında çıkıp yatmak istiyorum ama burdanda ayrılamıyorum

yarın bir aksilik çıkmazsa (adet olmazsam)gidecem canım

telefonu yazıyorum özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…