başımız çok ağrıyorya demekki bayağı gramajı fazla
ayy nurcan ablammmm hamişsindir inşallah çok rahat bi hamişlik geçirirsin amiiiiiiinnnnnnnn
edacım hoşgeldin nasılsın
bulantıların azalmıştır umarım
duru bacım sende hoşgeldin ismini aşağıda gördüm
inaşallah canım inşallah hepimiz yaşıycaz bu duyguları bu heyecaları
yaa kaç gündür şifa geliyo aklıma ama göremiyorum hiç nerelerde bu kız uğramıyo artık
inşallah canım hamile kalayımda 9 ay bulansın midem, demiyimmm
tubada buna benzer bişeyler söylemişti 9 ay bulantıları oldu garibin
iyiyim ablacım iki gündür iyiyim çok şükür hiç kafam kalkmıyodu inşallah geçmişir bidaha olmaz bundan sonrası rahat geçer inşallah gerçi bunada şükür sağ sağlim kucağımıza alalımda unutulur bunlar...sen nasılsın?bişeyler okudum inşallah hamişsindir rahat bi hamilelik geçirirsin..
şifa hep facede oluyor ama buraya uğramıyor bende merak ettim aslında hemşomu neden gelmiyor acaba:26::26::26::26::26:
ben saymıyorum sevo öyle okuyorum allah kabul etsin inşallah
biz farkında olmadan bişeyemi kırıldıki acaba :26::26:inşallahhhh nurcanım inşallahhh
evet bende farkettim şifayı bide sevdamce de hiç gelmiyor
en önemlisi zaten sağlıkla kucağına almak gerisi gelip geçicidiriyiyim ablacım iki gündür iyiyim çok şükür hiç kafam kalkmıyodu inşallah geçmişir bidaha olmaz bundan sonrası rahat geçer inşallah gerçi bunada şükür sağ sağlim kucağımıza alalımda unutulur bunlar...sen nasılsın?bişeyler okudum inşallah hamişsindir rahat bi hamilelik geçirirsin..
cuma günü geldi gitti selam verip durmadı
hu huuuuuuuuuuuu selam kızlar geçmişi okuyamıyorum herzamanki gibi
şu pc yi kırıp atsam işyeri beni kapının önüne kormu çok yavaş yafffffff
1-2 sayfa ilerde tubiş doğumamı girdi okudum daha doğrusu oukyamadım kimin adeti gecikti heyy neler oliii biri baaa özet geçsiinnnnnnn
eda hoşgeldin ne güzel mide bulantın geçmiş ee 3 ayını doldurunca kesilmiş direk maşallahh daha olmaz inşallahh
eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat olsunda kızda olsa oğlanda olsa seninbencede deme öğürmeken içim ağrıyodu artık kasıklarım ağrıyodu serum iyi geldi inşallah daha olmaz 3 aydan sonra genelde biter yada azalır diyolar benim bebiş 3.ayında şimdi bakalım görücez....bu hafta kontrole gidicem işte inşallah iyidir bebişdecinsiyetini çok merak ediyorum rabbim hayırlısını versin inşallah....
hu huuuuuuuuuuuu selam kızlar geçmişi okuyamıyorum herzamanki gibi
şu pc yi kırıp atsam işyeri beni kapının önüne kormu çok yavaş yafffffff
1-2 sayfa ilerde tubiş doğumamı girdi okudum daha doğrusu oukyamadım kimin adeti gecikti heyy neler oliii biri baaa özet geçsiinnnnnnn
hoşgeldin duru sultanımm
yeni pc gelse bir an öncede bitse bu işkencen yaa
tuğbiş evet doğuma girecek canım bebeğin suyu iyice azalmış hemen alalım demişler
nurcikin adeti 6 gün geçti
eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat olsunda kızda olsa oğlanda olsa senin
ben olsam 1000 parçaya bölmüştümm o bozuntu pcyi
günü geciken benim ama ümitlenmiyoruz :86luruna bırakyor ve yolunu bulamayasıca diye beddua ediyoruz :86::86::86:
evet tubanın doğumu var bugün ..hepimiz heyecanla bekliyoruz doğum haberini
biz farkında olmadan bişeyemi kırıldıki acaba :26::26:
en önemlisi zaten sağlıkla kucağına almak gerisi gelip geçicidir
inşallah canım dualarını eksik etme
hımmmm :44::44:
bilmemmmmm:26::26::26::26::26::26::26::26:
edacım sen nasılsın iyi olmana sevindim canım
bende geç yazıyorum bi taraftan iş tubişime dua okuyorum 100 tane ayetel kürsi okudum okumaya devam edecem allahım hayırlsııyla sağlıklıca kucağına almayı nasip etsinn inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben bir yandan ayetler okuyorum bir yandanda faceye bakıyorum
Allah kolaylık versin bacımabende biyandan okuyorum bi yandan işlerimi yapıyorum bi yandan da buraya yetişiyom
kızlar yaa çok heyecanlandım demek tubi doğuruyo tühh ya tel nomu özelden yazmıştım arayacaktı beni ama okuyamadı demek ...sizlerden biriniz bana özelden atabilirmi nosunu bende bi arayayım yaa
nurcancım inşallah hamilesindir canım yaaa nolur yarın dra git ve bize müjdeyi ver
ben bir yandan ayetler okuyorum bir yandanda faceye bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?