Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gönderdim canım sana mesaj

kızlar ben okuyorum biyandan bir yandan fax gönderiyorum bir yandan patronların isteklerine yetişiyom bi yandan buraya yetişemiyom

sewgi54 özel mesaj yazmak için 100 adet mesaj yazmış olman lazım canım
mesaj sayın dolmadan özel mesaj gönderemiyorsun
çok özel değilse burdan yazabilirsin

kızlar ben geldim anaaaaammmm tuğba doğuma giriyomuş çok heyecanlandım ben de şimdi hazır banyodan çıktım tertemiz abdest almıştım yasin okuyım bari arkadaşıma inşallah hemencecik ayaklanır ağrısı sızısı olmadan yavrusuna kavuşsun

biraz rahatladım sizle sohbet edebilirim
ben 50 kadar anca okumuşumdur kızlar
saymadım çünkü zaten 2 okuyup 1 işe yetişiyorum şuanada

Son düzenleme:
nurcancım ve seyhancım teşekkür ederim aradım tubiyi ama eşi açtı telefonu müsait değilmiş tuğba

allahh kabul eylesinnn çiğdemimmmm sende hızlısınn maşallahhhh

bende biyandan okuyorum bi yandan işlerimi yapıyorum bi yandan da buraya yetişiyom

bende seninle aynı durumdayım ablacımmm

allahım kabul etsin inşallahhhh

ayy allah razı olsun pınarımm allah kabuıl eylesinn

biraz rahatladım sizle sohbet edebilirim
ben 50 kadar anca okumuşumdur kızlar
saymadım çünkü zaten 2 okuyup 1 işe yetişiyorum şuanada

allah kabul etsin laracım iş yerinde olunca böle oluyo elimizden geldiği kadar

Fıstıklar ben çıkıyorum biraz kesitrdikten sonra gelirim yine kalın sağlıcakla

tamam canımmm byy güle güleee bal kaymaklımmmmm
ya kızlar ben yerimde duramıyorum bi heyecan yaptım imkanım olsa şimdi hemen tubişin yanına uçmak istiyorum kıpır kıpırımmmmm allahım merakta ediyorummm

tamam bacımm benim yerimede uyuuu :13:

bende heyecanlı ve tedirginim keşke aynı yerlerde olsakta yanında olsak ama ne yazıkki canım hayırlısıyla iyi olduklarının haberini alalımda bi rahatlayalım :26:

ahh ahh keşke beraber olsaydıkkk aahhhhh evet sevommmm inşallah hayırlısıyla güzel haberleri alırız da rahatlarızzzz

sewgi54 özel mesaj yazmak için 100 adet mesaj yazmış olman lazım canım
mesaj sayın dolmadan özel mesaj gönderemiyorsun
çok özel değilse burdan yazabilirsin

yok canım özel değil msjım.sadece durumunu merak etmiştim.yazılarını gördüm bi kaç tane çok üzüldüm.bende bebek hasreti çekenlerdenim.tabi benm durumum daha farklı.senin tedavinin nasıl gittiğini sorucaktım?

kızlar okudum yasin allah kabul etsin inşallah kurandan okuyunca biraz da acami olunca yavaş okuyorum yanlış okumamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…