- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
kızlar yaa çok heyecanlandım demek tubi doğuruyo tühh ya tel nomu özelden yazmıştım arayacaktı beni ama okuyamadı demek ...sizlerden biriniz bana özelden atabilirmi nosunu bende bi arayayım yaa
nurcancım inşallah hamilesindir canım yaaa nolur yarın dra git ve bize müjdeyi ver
slm sana özel msj gönderdim geldimi acaba?
allahh kabul eylesinnn çiğdemimmmmsende hızlısınn maşallahhhh
bende biyandan okuyorum bi yandan işlerimi yapıyorum bi yandan da buraya yetişiyom
kızlar ben geldim anaaaaammmm tuğba doğuma giriyomuş çok heyecanlandım ben de şimdi hazır banyodan çıktım tertemiz abdest almıştım yasin okuyım bari arkadaşıma inşallah hemencecik ayaklanır ağrısı sızısı olmadan yavrusuna kavuşsun
kızlar ben geldim anaaaaammmm tuğba doğuma giriyomuş çok heyecanlandım ben de şimdi hazır banyodan çıktım tertemiz abdest almıştım yasin okuyım bari arkadaşıma inşallah hemencecik ayaklanır ağrısı sızısı olmadan yavrusuna kavuşsun
biraz rahatladım sizle sohbet edebilirim
ben 50 kadar anca okumuşumdur kızlar
saymadım çünkü zaten 2 okuyup 1 işe yetişiyorum şuanada
ayy allah razı olsun pınarımm allah kabuıl eylesinn
allah kabul etsin laracım iş yerinde olunca böle oluyo elimizden geldiği kadar
Fıstıklar ben çıkıyorum biraz kesitrdikten sonra gelirim yinekalın sağlıcakla
Fıstıklar ben çıkıyorum biraz kesitrdikten sonra gelirim yinekalın sağlıcakla
tamam canımmm byy güle güleee bal kaymaklımmmmm
ya kızlar ben yerimde duramıyorum bi heyecan yaptım imkanım olsa şimdi hemen tubişin yanına uçmak istiyorum kıpır kıpırımmmmm allahım merakta ediyorummm
tamam bacımm benim yerimede uyuuu :13:
bende heyecanlı ve tedirginim keşke aynı yerlerde olsakta yanında olsak ama ne yazıkki canımhayırlısıyla iyi olduklarının haberini alalımda bi rahatlayalım :26:
sewgi54 özel mesaj yazmak için 100 adet mesaj yazmış olman lazım canım
mesaj sayın dolmadan özel mesaj gönderemiyorsun
çok özel değilse burdan yazabilirsin
kızlar tubişten bir haber varmı doğuma kaçta gircek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?