nihayet geldim bacılar bir haber varmı ayyyyyyy şu an ameliyatta gibi bir his var içimde yaw
kızlar okudum yasin allah kabul etsin inşallah kurandan okuyunca biraz da acami olunca yavaş okuyorum yanlış okumamak için
allahım kabul etsin inşallahhhhhhh
ayyyyy yazık kocası şu an ne haldedir kimbilir bide yalnızsa yanında kimse yoksa
allah kimseleri bu durumlarda yalnız koymasın inşallah olanlarında yanında olsun işleri kolaylıkla olsun bitsin
aminnnnnnnn ablam inşallah
okurken içime bi huzur geldi inşallah herşey yolunda rahat bi doğum olur
Kızlar tuğbiş daha girmemiş bekleme imiş şuan sonta falan takmışlar yarım saate kadar alacaklarmış şimdi sesi daha iyiydi o panik hali gitmiştiYanındada bir arkadaşı varmış yalnız bırakmamış aileside yoldaymış işte öle kızlar sizlere selamı var bol bolll
ayyy tubicik doğuam mı giriyor hadi hayırlısıyla sağ salim minnakıyla çıksın inşallah Rabbimin izniyle.abovv heyecanlandım bee sanki bende az sonra giricem gibi ,nasıl atıyordur kalbi şimdi güm güm küükk tankerin.yükünü boşaltsın ve kucağına alsın minnak prensesini nasıl bambaşka gelir şimdi ona dünya.merak oldum merak merak
selamun aleyküm yavrular nasılsınız görüşmeyeli var mı bi vukuat haber atraksiyon
ayyy tubicik doğuam mı giriyor hadi hayırlısıyla sağ salim minnakıyla çıksın inşallah Rabbimin izniyle.abovv heyecanlandım bee sanki bende az sonra giricem gibi ,nasıl atıyordur kalbi şimdi güm güm küükk tankerin.yükünü boşaltsın ve kucağına alsın minnak prensesini nasıl bambaşka gelir şimdi ona dünya.merak oldum merak merak
Hoşgeldin minnak evet tuğbiş doğuma girecek hayırsılşı ile
Laracımm bizde yaşayacağızz inşallahhh canım bu duyguları az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?