Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nihayet geldim bacılar bir haber varmı ayyyyyyy şu an ameliyatta gibi bir his var içimde yaw

allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah amin
vallahi bilmiyorum pınarım heralde psikolojik durumuna göre o anda karar verirler bence öyle

ayyyyy yazık kocası şu an ne haldedir kimbilir bide yalnızsa yanında kimse yoksa
allah kimseleri bu durumlarda yalnız koymasın inşallah olanlarında yanında olsun işleri kolaylıkla olsun bitsin

Kızlar tuğbiş daha girmemiş bekleme imiş şuan sonta falan takmışlar yarım saate kadar alacaklarmış şimdi sesi daha iyiydi o panik hali gitmişti Yanındada bir arkadaşı varmış yalnız bırakmamış aileside yoldaymış işte öle kızlar sizlere selamı var bol bolll

ayyyyy yazık kocası şu an ne haldedir kimbilir bide yalnızsa yanında kimse yoksa
allah kimseleri bu durumlarda yalnız koymasın inşallah olanlarında yanında olsun işleri kolaylıkla olsun bitsin

inan ki istanbulda olsaydı eşimden izin alır giderdim yanına kalırdım 1 gece refakatçi olarak o kadar çok insanın yanında kaldım ki has.de alışığım ben

aminnnnnnnn ablam inşallah
okurken içime bi huzur geldi inşallah herşey yolunda rahat bi doğum olur

bende okurken rahatladım ablacım aynı hisler bende de olduuu inşallah dediğimiz gibi olur inşallahhhh

şükür sevindim iyi olmasına hayırlısıyla sağlıcakla alacak allahım izniyle inşallahhhhhh bi nebze de olsa rahatladık şimdilik

aleyküm selam sevom çok sevindim iyi çok şükür 1 saate kadar kucağında olacak inşallah yavrusu ayyy ne duygulandım aa bizde görürmüyüz o günleri acabaa

ayyy tubicik doğuam mı giriyor hadi hayırlısıyla sağ salim minnakıyla çıksın inşallah Rabbimin izniyle.abovv heyecanlandım bee sanki bende az sonra giricem gibi ,nasıl atıyordur kalbi şimdi güm güm küükk tankerin.yükünü boşaltsın ve kucağına alsın minnak prensesini nasıl bambaşka gelir şimdi ona dünya.merak oldum merak merak

Hoşgeldin minnak evet tuğbiş doğuma girecek hayırsılşı ile

Laracımm bizde yaşayacağızz inşallahhh canım bu duyguları az kaldı

ahh canım sende şurda 5 ay sonra aynıı şeyleri yaşayacaksın inşallah sağlıklı doğsunda bebişleriniz bize dua edin bizde görelim o günleri yawwkocam 50 ye ben 40 a dayanmadan

selamun aleyküm yavrular nasılsınız görüşmeyeli var mı bi vukuat haber atraksiyon

aleyküm selam ablacım demiii nasılda heyecanlıdır ben bile heyecanlandımmm valla

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum iyi akşamlar gelişmeleri daha sonra öğrenirim sizlerden birazdan dünyaya bi canlı daha gelecek süper bişey yaaa allah hepimize tattırsın inşallah bu duyguyu valla ben de duygulandım klavye ıslanmadan çıkıyım barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…