Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

güle güle canım

ahh canım sende şurda 5 ay sonra aynıı şeyleri yaşayacaksın inşallah sağlıklı doğsunda bebişleriniz bize dua edin bizde görelim o günleri yawwkocam 50 ye ben 40 a dayanmadan

he valla laram doğru diyon 5 ay yok bile haftasonu beş ayı bitiricez..her zaman dualarımdasınız yavruslarım merak etmeyin hatta diyorum doğuam giderken göbükime isimlerinizimi yazsam hu haha yeni bir akım başlar mı dersiniz..tez vakitte rabbim isteyen herkese nasip etsin innşallah.

Kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlarrr Hepinizden allah razı olsun dualarınız kat ve kat size geri dönsün inşallahhh En kısa zamanda bebek özlemi çeken tüm arkadaşlarımızda (bende dahil) bu anları yaşayacak allah nasip ederse içiniz ferah olsun Minnak sırada senmi vardın canım şimdi :18:

topu topu kaç kişi kaldık şurda hamile listesindekilerde bizim gibi bekleyip sonunda bebeğine kavuşan ve kavuşacak olanlar neden bizde o listede olmayalım ki Olacağız hepimiz allah kısmet ederse

yaz valla sorarlarsa dövme yaptırdım dersinsenin el yazın güzeldir öğretmensinyaanlamazlar
bu arada çalışma hayatın nasıl gidiyor bebekle birlikte

topu topu kaç kişi kaldık şurda hamile listesindekilerde bizim gibi bekleyip sonunda bebeğine kavuşan ve kavuşacak olanlar neden bizde o listede olmayalım ki Olacağız hepimiz allah kısmet ederse

aminnnn sevom aminnnnnnnn
iyiakşamlar canım

güle güle ablacımmmm tattıracak inşallah ablacımmmm inşallahhh

amin inşallahhh

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

bilmem sanırım öyle mart başı gibi allah nasip ederse

bende çıkıyorum canlarım hepinize iyi akşamlarrr az önce sabah iş gelir demiştim ya şimdi geldiiii hadi öptüm hayırlı haberleri bekliyorummmmmm

kızlar çıktım bende hava gene çıldırdı burda
tuğbişimizin hayırlı haberlerini hepimiz bekliyoruz iyiakşamlarr

kızlar tuğbişimin arkadaşı ile görüştüm tuğbişte kızımızda çok iyiymiş çok tatlıymış tuğbişin ağrısı vrmış normal olarak kum torbası koyuyolarmış şuan allah şükür güzel haberlerini aldımm artık rahat rahat uyuyablirim

slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz cok şükür annem geldi yanıma o yüzden pek giremiyor tugbişi merak ettim bende doğuma girmiş harhal hayırlısıyla alsın bebişini kucagına inş.. darısı başımıza ve isteyen tüm arkadaşlarımıza inş.

[COLOR="#FF0000"]ay maşallah maşallah
allahım şükürler olsun tugba dogurdu sonunda
çatlak ana
rabbim ona bağışlasın [/COLOR]

Haydi gözümüz aydııın hayırlı uğurlu olsun prensesimiz Allahın izniyle gelmiş sağsalim hoşgelmiş safalar getirmiş çok şükür.maşallah diyelim annesinde minnakada

güzelikler iyi akşamlr ben geldim geç geldim bu günnn canlarım kardeşimin sıkıtıları hala devam ediyor bu gün tüp beb yapan dr gittim gelip siz bir kontrol edin diye sağolsun geldi yarım muayene edecek gerek görürse (diğer dr mutlaka yapılmalı dedi)karın boşluğuna girilip birikmiş olan su boşaltılacakkkkk iyi bakın kendinize ben kaçtımmm

tuğbammmmmmmmmm anne olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşş canımmmm gözün aydınn sağlıcakla inşşşşş

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahhhhh darısı bizlere

oh şükür bir arkadaşımızın hasreti sonlandı yavrusuna kovuştu
darısı başımıza rabbim büyük bizimde hasretimiz sonlanacak inşallah

şifam canım içim rahatladı mesajını okuyunca bir sıkıntı olmadığına sevindim
işlerini çabuk hallet kafanda rahatlayınca yine sohbetlerimize katıl kendini özletme bize bak kızlarda merak etti
seyhan nurcan meg seni soruyorlardı

akşam tubayı aradım sesi biraz yorgun geliyordu ama herşey yolunda çok şükür bebişide iyi Allah sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmek nasip etsin inşallah darısı bizim gibi hasretle bekliyenlerinde başına

yarın için randevu almıştım saat 4te, ama bizimki yolunu buluyor galibakahverengi lekenmelerim başladı, yarına bulur yolunu kör olasıca
acayipte sancım var offff

şifam ismini aşağıda görüyorum nasılsın canım ne zamandır uğramıyordun bugün msnde çevrim içi görünce yazdım ama cevap vermedin :44:gerçi hemen akabinde çevrimdışı oldun
neyse şifam ben çıkıyorum yatacam hayırlı geceler iyi bak kendine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…