Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

sevom adet oldum :)
şimdi hesapladımda ocak 1 ve ocak 28 benim adet tarihlerim,tabi 28 günde bir olursam ,
eşimle konuşmadım ama ocak ayın ilk haftası başlarız herhal

bacım yeni bir hesap daha yapsana adet günlerimiz ne alemde

gece bir yandan adet sancısı bir yandan dişlerimin ağrısı mahvetti uyutmadı beni dişçiye gidecem ve sanırım yine antibiyotik yazacak doktor bitince gel demişti ama ben üşengeç geçti diye gitmedim ama artık ihmal etmemek lazım

bizim smleyler uçmuş gitmiş bende gözükmüyorlar valla
rastgele bir numara yazayım bakalım hangi smley çıkacak

Son düzenleme:

:78: :18:

allahım şükürler olsun şükürlerrr msjı alınca var ya havalara uçtum nasıl dua ettim herkese tubişimeeee şükür allahım sonunda hayırlısıyla aldı bebeişini kucacığınaaaaa

canım çok geçmiş olsun innşallahh herşey gönlünüzce olurrrr

günaydın nurcanım oldun mu hadi gözünaydın canım inşallahh sevoyla sevdamceyle tutturursunuz adetlerinizi inşallah rabbim o güzel gönüllerinize göre versin inşallahhhhhh canlarım benim ayy nasıl heyecanlıyım var yaa nasıl merak ediyorum tubişin bebişini göz rengi ne kime benziyor ayyyy kucağıma alasım geldi birden şimdiiii allahım hepimize tattırsınnnnnnn

günaydın canlarım nasılsınız bakalımmm rabbim inşallah hepimizn gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

Günaydın akidelerim cicoşlarım
tubişim hayırlısı ile anne oldun darısı burdaki arkadaşlarıma
nurcik adetmi oldun canım bu adetin akabinde hamiş ol
nasılsınız cicoşlarım

canlarım ballarım bollll çikolatalı tramisularım günaydınnnnnnn hepinize
biraz önce tuğbişi aradım bebekte kendiside çok iyiymiş maşallah maşallahh
allahım arkadaşımızın hasretini sonlandırdı darısı inşallah hayırlısıyla hepimizin başına

nurcikim gelemeyesice gelmiş bacım eeee bende adetliyim şu an birlikteyiz o halde tedavide gün farkımız pek olmıycak haydi hayırlısı bacımm

günaydınnn canım tiramisu dedin de dün akşam sevomla konuştum çok iyi oldu vallaaa sesini duydum dahada bi memnun oldum dün akşam eve gider gitmez tiramisu yaptım muhallebisi bi kase dolusu fazla çıktı birde hastayım ya tat falan alamıyorum yedim ama tatsız eşim yine kahveli mi yaptın diye kızdı zoraki yedi ben sevmiyorum dedi üzüldümmmmmm(((((ya ağzımın tadı olsada baksammm nasıl olmuş diye işe de getirmedim ya kötü yaptıysam diye utancımdannnnnnnn

ayy canım geçmiş olsun bol bol bitki çayı iç bitanem
bende akşam tramisu yaptım ve sevoyla konuştuk ben abimleri çağırdım canım eşim abim gelinimiz ve ben yarısını bitirdik valla herkes çok sevdi kvamı ve tadı çok güzel olmuştu ben artırmadım bol bol svadım kremayı canım ama biraz sıcakken yapmaya başladım akışkanlığını toparlamak zorunda kaldım sonra kendini topladı ve halloldu

günaydınnnnnnnn allaha şükür tuğba anne oldu bebe kte kendisi de iyiyimiş çok sevindim mis gibi kokar şimdi ooo ayy benimde akucağıma alıp yanağını yanağıma koyasım geldi meme sanıp hemen kapmaya çalışıyolar yaaa bayılıyorum o hallerine darısı başımıza kızlar:)

oohhhh kızlar tramisuları yapmışsınız benim can kurtarıcı tatlımdır oo hemen biri gelince yaparım yarım saat bile sürmüyo evlilik yıldönümümüz yaklaşıyo ben de evde pasta yapmak istiyorum şöle değişik bişey kalp şeklini de veririm ne yapsam acaba var mı bilen

ayyyy ne güzel demi bende çok severim hep yaparım bebişlere o yanağıma dayamaya bayılırım süt kokularını offf off

valla düz kremalı bi pasta yap dediğin gibi pandispanyayı kalp yap şimdi bürsürü çeşit çeşit pasta süsleri var bak marketten kafana göre güzel kırmızılı felan pasta süsü bulabilirsin kalpli bile vardır bence:))beyaz pasta yaparsın üzerini güzel süslersin

ben de bayılırım yeni doğmuş bebeğe kim olursa olsun yeter ki bebek olsun laracım ben de kalpli kalıp var sade pandispanya yapıp 2 ye bölerim kalp şeklini verip içine artık çikolata eritip falan dökerim yeter ki çikolatalı olsun eşim bayılıyo internetten de bakayım barii bu sefer kendi ellerimle yapacam pastayı kocacıma

o zaman keki ve ortasına koyduğun krema çikolatalı olsun hatta damla çikolayada koy:) ama dışını beyaz yap daha şık olur ve kırmızı bişeylerle süsle sexy olur hatta tam alt kenarına kırmızı kurdala bile bağlayabilirsin iyice donunca bağlanır yani:)))

anladım olabilir canım kırmızı kurdela fikri bayağa iyi çok sağol

içiyorum ablacım o kadar çok içiyorum kiii ne bileyim tadı nasıl oldu merakta ediyorum ağzım tat almıyorum yiyorum ama öylesineee

günaydın ablacımmm benimde çok hoşuma gidiyorrrr amin inşallahhhhhhhhh:)

pandispanyadan yapabilirsin ablacımmmm

günaydın çiğdemcim evet kakaolu pandispanya yapıp arasına krema koyarım laranın dediği gibi damla çikolata en üstüne de benmari usülü çikolata eritip dökerim belki beyaz çikolatadan yaparım en üstünü daha 2 kasıma çok var düşünürüm bişeyler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…