Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sen şimdiden planla hazırla ablacımmmm kıyafet bile düşün :))) yaa ben iyice fena oluyorum yaaaa aman kimse hasta olmasın grip ne kadar kötü bişi yaaaa((

ah ahhh eskiden ne pastalar börekler yapardım çalışmaya başlayınca inanırmısınız insanın el becerisi bile kalmıyor ev hanımlığını unutuyor valla eeee yapmaya yapmaya nolcek demi yani

ben geldimmmm
dişime dolgu yapıldı şükür haftaya tekrar kontrole gidecem ama hala sol yanağım uyuşuk ne kadar sürecek böylee yaa bir tuhaf hisediyorum kendimi

ben geldimmmm
dişime dolgu yapıldı şükür haftaya tekrar kontrole gidecem ama hala sol yanağım uyuşuk ne kadar sürecek böylee yaa bir tuhaf hisediyorum kendimi

geçmiş olsun nurcikimm
2 saate kadar geçer canım sabret birascık oh kurtulmuşsun ama iyi olmuş benimde diş dohtoruna gitmem lazımmmmmm

sevo nerde kızlar bu sabah

sen şimdiden planla hazırla ablacımmmm kıyafet bile düşün :))) yaa ben iyice fena oluyorum yaaaa aman kimse hasta olmasın grip ne kadar kötü bişi yaaaa((

geçmiş olsun canım yaaa sen çok sık hasta oluyosun bee ablam bağaşıklık sistemin zayıf sanırım inşallah ortaköy polis evine gidicez yemeğe (tabii her yıldönümüzde ki gibi birileri gelmesse) geçen gittik çok güzel boğazın kenarı hemen manzarası süper ama benim regli dönemime geliyo gene

ah ahhh eskiden ne pastalar börekler yapardım çalışmaya başlayınca inanırmısınız insanın el becerisi bile kalmıyor ev hanımlığını unutuyor valla eeee yapmaya yapmaya nolcek demi yani

olsun canım yaaa bence süper lezzetli şeyler yapıyosundur eminim ben

geçmiş olsun nurcikimm
2 saate kadar geçer canım sabret birascık oh kurtulmuşsun ama iyi olmuş benimde diş dohtoruna gitmem lazımmmmmm

sağol balımm..valla hiç ihmal etme hem önümüzde tedavimiz var bu dişleri düzeltmek lazım bir an önce
hamile olunca ağrıdan ölsek ne çekilir nede ilaç içilir

geçmiş olsun nurcikimm

sağol balımm..valla hiç ihmal etme hem önümüzde tedavimiz var bu dişleri düzeltmek lazım bir an önce
hamile olunca ağrıdan ölsek ne çekilir nede ilaç içilir

ben geldimmmm

geçmiş olsun canım bikaç saat sonra geçer bi başladımı hemencecik geçiyo uyuşukluk ayy bu arada ben çok korkarım dişçiden ödüm patlar

pınar özel günlerde gelir illakki bacım o benim 5 yıldır hep denk geliyodu bu yl gelmedi şükürr sinir şey

nurcikim doğru diyosun bende istiyorum aslında bacım ama devlet hastanesine uzağım özel hastanelerde ne kadar ücret çıkarır kimblir

abooowwwwwwww 5 senedir mii vay insafsız şey beee iyi bari bu sene yırtmışsınız hadee gene iyisiniz :))

pınar bak bir tarif buldum yapmak istersen not et
http://1.bp.blogspot.com/-prVuGQCB2...Wq43wUe6Mdo/s1600/Kalpli_yas_pasta_resimi.jpg
Kalpli Yaş Pasta Tarifi Resimli Pasta Tarifleri

Pastanın Malzemeleri
Pandispanya Malzemeleri
3 adet yumurta
10 yemek kaşığı su
1 paket Pandispanya Un
1 su bardağı ögütülmüş ceviz

Pasta dolgusu için Malzemeleri.
1 poşet Krem Şanti
1 su bardağı süt
1 adet muz

Pasta kreması için malzemeleri
1 paket Vanilinli Pasta Kreması 1,5 su bardağı soğuk süt
Sos için 1 poşet Meyveli Sos, 2 çay bardağı su

Resimli Kalpli Pastanın Hazırlanması.

Pandispanyanın Hazırlanması:
Pandispanya unu yumurta ve su ile 8 10 dakika çırpılır. Cevizler ilave edilip bir dakika daha çırpılır. Yağlı kağıt serilmiş kare tepsiye ve küçük kalpli kalıba paylaştırıp pişirilir.
Önceden ısıtılmış fırında 160C derecede 35-45 dakika kadar pişirilir. Soğutulduktan sonra ikisi de enlemesine ikiye kesilir.

Kalp Pastanın Dolgusunun Hazırlanması:
Krem şantiyi 1 su bardağı soğuk süt ile çırpın. Bu şantiden süslemek için 1 su bardağı ayırıp kalanının içine ezdiğiniz muzu ilave edin ve iyice karıştırın. Kare pastanın üzerine muzlu dolgunun 2/3'ünü sürün ve ikinci kare pastayı kapatın.

Kalp Yaş Pastanın Kremasının Hazırlanması:
Pasta kremasını 1,5 su bardağı sütle çırpılır. Bir miktarıyla kare pastanın üzerini kaplayın. Kalp şeklindeki pastaya kalan muzlu krem şantiyi sürüp üzerine ikinci pastayı kapatın. Kare pastanın üzerine yerleştirip kalan pasta kremasıyla kaplayın.

özel hastane muayne için ayrı dolgu veya yapılacak işleme göre ayrı para alıyorlar diye biliyorum ama tam emin değilim canım
valla öyle yada böyle bir şekilde hallet canım

Son düzenleme:

çok sağol nurcacım bunu da yapabilirim çok güzele benziyo

bugün halk eğitimden aradılar haftaya çarşamba takı kursum başlıyor nihayett
yaa smileylere ne olduu sizde varmı?

pınarım tamda kastettiğim şeyi bulmuş eklemiş nurcik aynen öyle bişeyler yap ve altınada kurdela bağla bence daha güzel olur

ahh nurcikim evet gitmeliyim canım en azından muayne olup fiyat çıkarttırırsam taksitli felan halledebilirim belki
yakınımızda diş hastanesi var araştırıyım bakiyim orayı bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…