günaydın çiğdemcim evet kakaolu pandispanya yapıp arasına krema koyarım laranın dediği gibi damla çikolata en üstüne de benmari usülü çikolata eritip dökerim belki beyaz çikolatadan yaparım en üstünü daha 2 kasıma çok var düşünürüm bişeyler artık
ben geldimmmm
dişime dolgu yapıldı şükür haftaya tekrar kontrole gidecem ama hala sol yanağım uyuşuk ne kadar sürecek böylee yaa bir tuhaf hisediyorum kendimi
sen şimdiden planla hazırla ablacımmmm kıyafet bile düşün :))) yaa ben iyice fena oluyorum yaaaa aman kimse hasta olmasın grip ne kadar kötü bişi yaaaa((
ah ahhh eskiden ne pastalar börekler yapardımçalışmaya başlayınca inanırmısınız insanın el becerisi bile kalmıyor ev hanımlığını unutuyor valla eeee yapmaya yapmaya nolcek demi yani
geçmiş olsun nurcikimm
2 saate kadar geçer canım sabret birascık oh kurtulmuşsun ama iyi olmuş benimde diş dohtoruna gitmem lazımmmmmm
sevo nerde kızlar bu sabah
geçmiş olsun nurcikimm
2 saate kadar geçer canım sabret birascık oh kurtulmuşsun ama iyi olmuş benimde diş dohtoruna gitmem lazımmmmmm
sevo nerde kızlar bu sabah
ben geldimmmm
dişime dolgu yapıldı şükür haftaya tekrar kontrole gidecem ama hala sol yanağım uyuşuk ne kadar sürecek böylee yaa bir tuhaf hisediyorum kendimi
pınar özel günlerde gelir illakki bacım o benim 5 yıldır hep denk geliyodu bu yl gelmedi şükürr sinir şey
nurcikim doğru diyosun bende istiyorum aslında bacım ama devlet hastanesine uzağımözel hastanelerde ne kadar ücret çıkarır kimblir
pınar özel günlerde gelir illakki bacım o benim 5 yıldır hep denk geliyodu bu yl gelmedi şükürr sinir şey
nurcikim doğru diyosun bende istiyorum aslında bacım ama devlet hastanesine uzağımözel hastanelerde ne kadar ücret çıkarır kimblir
pınar bak bir tarif buldum yapmak istersen not et
http://1.bp.blogspot.com/-prVuGQCB2...Wq43wUe6Mdo/s1600/Kalpli_yas_pasta_resimi.jpg
Kalpli Yaş Pasta Tarifi Resimli Pasta Tarifleri
Pastanın Malzemeleri
Pandispanya Malzemeleri
3 adet yumurta
10 yemek kaşığı su
1 paket Pandispanya Un
1 su bardağı ögütülmüş ceviz
Pasta dolgusu için Malzemeleri.
1 poşet Krem Şanti
1 su bardağı süt
1 adet muz
Pasta kreması için malzemeleri
1 paket Vanilinli Pasta Kreması 1,5 su bardağı soğuk süt
Sos için 1 poşet Meyveli Sos, 2 çay bardağı su
Resimli Kalpli Pastanın Hazırlanması.
Pandispanyanın Hazırlanması:
Pandispanya unu yumurta ve su ile 8 10 dakika çırpılır. Cevizler ilave edilip bir dakika daha çırpılır. Yağlı kağıt serilmiş kare tepsiye ve küçük kalpli kalıba paylaştırıp pişirilir.
Önceden ısıtılmış fırında 160C derecede 35-45 dakika kadar pişirilir. Soğutulduktan sonra ikisi de enlemesine ikiye kesilir.
Kalp Pastanın Dolgusunun Hazırlanması:
Krem şantiyi 1 su bardağı soğuk süt ile çırpın. Bu şantiden süslemek için 1 su bardağı ayırıp kalanının içine ezdiğiniz muzu ilave edin ve iyice karıştırın. Kare pastanın üzerine muzlu dolgunun 2/3'ünü sürün ve ikinci kare pastayı kapatın.
Kalp Yaş Pastanın Kremasının Hazırlanması:
Pasta kremasını 1,5 su bardağı sütle çırpılır. Bir miktarıyla kare pastanın üzerini kaplayın. Kalp şeklindeki pastaya kalan muzlu krem şantiyi sürüp üzerine ikinci pastayı kapatın. Kare pastanın üzerine yerleştirip kalan pasta kremasıyla kaplayın.
çok sağol nurcacım bunu da yapabilirim çok güzele benziyo
bugün halk eğitimden aradılar haftaya çarşamba takı kursum başlıyor nihayett
yaa smileylere ne olduu sizde varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?