Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aklınıza takılan bişey varsa söyleyin hemen guggl emmim ve görsel teyzem kıyak yapıyorlar bana ;:))

o sarı kafalar bende de yok kızlar attım bakalım ne çıkacak

pınar içini nasıl istersen öyle yap çikolatayı doldur ama üzerini bu pasta gibi yap

o sarı kafalar bende de yok kızlar attım bakalım ne çıkacak

pınar içini nasıl istersen öyle yap çikolatayı doldur ama üzerini bu pasta gibi yap

evet canım zaten istediğimde bölee bişeydi kırmızı kurdaleyi de unutmucam tabiii ben güzelce yaparmışım sıra kırmızı kurdaleye gelirmiş tam bağlarkene pasta paramparça olurmuş

evet canım zaten istediğimde bölee bişeydi kırmızı kurdaleyi de unutmucam tabiii ben güzelce yaparmışım sıra kırmızı kurdaleye gelirmiş tam bağlarkene pasta paramparça olurmuş

yok canım o kadar sıkmazsın heralde en alt kısmına geleceği için kurdela hafif bağlayıverirsin maksat görüntü olsun önce başka bişeyde bağlama pratiği yap sonra pastada bağla

sewgi merhaba dün sormuşsun tedav durmunu canım tedavim ocak ayında başlıyor
senin sorun ne kaç senedir evlisin

yok canım o kadar sıkmazsın heralde en alt kısmına geleceği için kurdela hafif bağlayıverirsin maksat görüntü olsun önce başka bişeyde bağlama pratiği yap sonra pastada bağla

vay beeee doğru diyon haaa süper sonik gibisin kıssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…