canım benimmm sana geçmiş olsun bile yazamadımmm kusuruma bakmaçok geçmiş olsun yavrus valla salgın var dikkat et ben 15 gündür atlatamadım.koru kendini dinlen iyi beslen ılık su iç ıhlamur iç,Rabbim şifa versin canım
Becerdiiiiiimmmmmmmmmmmmmbeğendin mi?olmuş mu?
grip kafaya vurmuş benimcanım benimmm sana geçmiş olsun bile yazamadımmm kusuruma bakmadiğer gözündende operasyon oldun dimi Rabbim acil şifalar versinnn tez zamanda sağlığınla birlikte bebişine kavuşasın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş öpüyorum çokkk valla ben evdeyim o salgını kocişim getirdi bana bana dikkat etmeye çalışmaya çalışıyıommmm
canım benimmm sana geçmiş olsun bile yazamadımmm kusuruma bakmadiğer gözündende operasyon oldun dimi Rabbim acil şifalar versinnn tez zamanda sağlığınla birlikte bebişine kavuşasın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş öpüyorum çokkk valla ben evdeyim o salgını kocişim getirdi bana bana dikkat etmeye çalışmaya çalışıyıommmm
cnm az evvel cevap yazdım ancak aldı kafacığım minnoşum kusuruma bakma adres şaşırttımha ha bende değiştirdim avatarımı minnakım acık koca kafalı ama çok sevimli be..neyse yavrular bende kaçar toce birazdan damlar bende sıvışayım dimi öperim hepiciğinizi şifam sanada tekrar bol şifalar
grip kafaya vurmuş benimkız ben seni tarfil sandım onun avatarıda aynı buydu galiba nicke bakmadan avatardan yazdımmmmmm şimdi dank etti çizelgenden anladım sen sen olduğunu minnoşummmm
cnm gribim yaaa kafa gitti işte tarfil sandım senioperasyon ??? anlayamdım şifaaa ne diyon bunadın mı annem kimle karıştırdın ben bişe oladım sadece gribim yaaaaa
evet sen bir harikasın cnmgüle güle kullan canın değiştirmek istedikçe seç beğen al
kız galiba aynıydı yada çokkk benziyo senin arka planın pembe onunki değil galibahaha şöyle bende diyorum bu hatun unuttu mu beni.hımm avatar aynı mı tarfille o zman değiştireyim pişti olmayalım eminmisin kuzum
olsun cnm ne demek elimden geldiğince yardımcı olmayı pek bi severimçaktırma sen tarif etmesen yapamazdım
olsun cnm ne demek elimden geldiğince yardımcı olmayı pek bi severim
hımmmm ha sana bakmışız ha bu avatar haaasağol canım Allah razı olsun yanlız bu resim aynı biz eşim öyle zayıf ben dana gibi:) aynı biz yani
hımmmm ha sana bakmışız ha bu avatar haaaolsun cnm senin bebişin göbişinde ondan dombilisin başta sağlık olsun
aman cnm Rabbim beterlerinden korumuş onlarla geçmiş olsunnormaldede öyleydim zayıflama ilacı maduruyum bende önce verdim sonra önlenemez yükseliş bsşladı sonra zaen adet düznim falan bozuldu benim yoksa normadi sonra adetten kesildim yumurtalıklarım küçüldü falan salaklık bendeydi yani sakın kullanmayın inanmayın öyle ürünlere ben bide kullandığımda 43 kiloydum 17-18 yaşlarında kullandım 40 ilo olayım die 1haftada 30 kiloya düştüm 3 gün yoğun bakımda kaldım falan sonrası malüm işte....
şifam geldim hemşom ama çıkıyorum kusura bakmazsanbiraz erken çıkayım bugün pazara gitçem eşimde geç gelecek bende anca hallederim onsuz seni çok öperimmmm
edacım hayırlı olsun tosuncuk paşa olsun sağlıkla doğsunn
maiberf edaya erkek diyecektimmmmmm
neyse gevezeliği bırakıp çıkıyorummm hepinizi öpüyorum iyiakşamlar ve iyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrrrr
hemşom hg yarın izinlisin galiba ( yarım günde olsa çalışıyordun diye hatırlıyorum :26: ) haydi güle güle hemşom iyi alışverişler iyi tatiller iyi akşamlarşifam geldim hemşom ama çıkıyorum kusura bakmazsanbiraz erken çıkayım bugün pazara gitçem eşimde geç gelecek bende anca hallederim onsuz seni çok öperimmmm
edacım hayırlı olsun tosuncuk paşa olsun sağlıkla doğsunn
maiberf edaya erkek diyecektimmmmmm
neyse gevezeliği bırakıp çıkıyorummm hepinizi öpüyorum iyiakşamlar ve iyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?