Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aman cnm Rabbim beterlerinden korumuş onlarla geçmiş olsun olsun sağlık sorunu olmadığı sürece kilo almakta vermekte riskli helede risk oluşturabilecek ilaçlarla

tam deli zamanlar işte ozamanlar bunada şükür.sağlıkğım yerinde olsun da kilo önemi değil amaaaannnnnnn can buğazdan gelir şekerimmmmm doğumdan sonra veririm diyorum ama kendim bile inanmıyorum

tam deli zamanlar işte ozamanlar bunada şükür.sağlıkğım yerinde olsun da kilo önemi değil amaaaannnnnnn can buğazdan gelir şekerimmmmm doğumdan sonra veririm diyorum ama kendim bile inanmıyorum
yok cnm haklısın can boğazdan gelir incede olsak kalında olsak ölümlü dünya beeeeaa dediğim gibi hepimizde sağlık olsun gerisi hallolur öyle yada böyle

selam kızlar nasılsınız ben geldim ne var ne yok bakemmm sizleri çok özledimmmm

ne haber kızlar nasılsınız
ben çok yorgun ve sinirliyim eşime ilaç yazzdırmaya gitmiştim 3 ay önce ilaçlar için rapor çıktı çukurova ünverst den o ilaçlardan birisini almak için aile hekimine gittim yadı ilacı eczaneye gittim ama raporda bu ilaç yok dediler devlet has gir endokrine yazdır koooşşşşşşşşşşşş git gel al offf maf oldummm
kızlar ya her has böylemi yoksa bizimbu ünvrst mi böyle hep bir şeyler eksik yapılıyorrr

selam kızlar nasılsınız ben geldim ne var ne yok bakemmm sizleri çok özledimmmm
a.s. caniş hoşgeldin bende özledim seni seni ben gribim :2: sen nasılsın

canım benim geçmiş olsun uff ya oturdukları yerden rahat rahat iki satır yazı yazıyorlar onuda yarım yamalak seni yormuşlar sinirlenmekte haklısın cnm ben henüz burdaki fakülteye gitmedim fakat giden bikaç komşularımın yorumları olumlu değildi sen yine dua et ilacı yazmayı unutmuş komşum diyorki sabah erkenden gitmeme rağmen beni ordan oraya gönderiyorlar fakültenin içini dışını ezberletiyorlar mesai bitimine kadar ( buraya değil şuraya git , gidiyomuş yanlış geldin seni buraya kim yolladı diyolarmış ) falan filan yani düşmeye gör hastane işleri çok gıcıkkk yaaaaaa Rabbim acil şifalar versin eşine kızkardeşinin test sonucu ne zaman valla dualarla aklımdasınız

heyoooooooo herkes nerde geçmişi okumaya çalıştım aklım sıraa bi iki sayfayı okuyup geldim hepinizi çok seviyorum allahım sizlerden razı olsun eminim son dakika heyecan ve korkumun aniden yok oplması sizleirn duası sayes,nde oldu...
doğum öncesi sonrası arayan arayamayan dualarıyla yanımda olan olamayan herkese çook teşekkür ederİm SİZLER İÇİN çok dua ediyorum her zaman ameliyat hanede kızımın sesini ilk duyduğumda gözyaşlarına boğularak diledim sizler için rabbim hepinize nasilp etsin inşallahh tez vakitte

nurcik adetoldumu
herkes iyimi
sık sık gelemesemde her fırsatta kaçıcam yanınıza
deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum bişey olurda göremem boğulur diye korkuyorum uyuyan bebeğin başını bekliyorum sabaha kadar evet evet beb deliyim hakkat yaaaaaa

neyse şimdilik sizleri öper kaçarım diğer tARAFA Bİ CE EE DEYİP MEMELERİMİ SIKMAYA BAŞLICAM UCU YOK BEBE BİBORANA ALIŞIYO GİBİ ACİLEN EMZİRMEM LAZIM SEVOOOOOOO ALCENMİİ GIIII

SİNANI KANDIRABİLİRSEM MEMUKLARI VERCEM UÇ ÇIKARSIN ODA YAPAMAM DELİRDİNMİ SAPIKMISIN DEYİP DURUYO AMA ŞAKA Bİ YANA SARILIK OLMASINDNA KORKUYORUM KIZÇE ÇOK UYUYO AZ YİYO NEYSE YAZACAK ÇOK ŞEYİM VAR MÜSAİT BİR ZAMANDA GELCEM ÖPERİM SİZLERİ ÇOK ÇOOOOOOKKKK

Gözün aydın Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin hayırlı uzun ömürlü evlat olsun inşallah Rabbim bizede o günleri göstersin inşallah sağlıkla büyüt geçmiş olsun diyeceğim ama onun yüzünü görünce hiç bir şeyin kalmamıştır.kendine bebişine dikkat et...

iyi akşamlar kızlar akşam üzeri bilgisayarcı geldi bilgisayarımı aldı götürdü sorun olduğu için o yüzden çıkarken haber veredim sizlere..

edacım gözün aydın canım sağlıcakla oğluşun geliyomuş maşallahh diyorum ve çok farklı bir isim bulmuşsunuz ilk defa duydum ama anlamı çokk güzelmişşş

minnakımm sen gelmişsin ben çıkmışım canım yaa

ooo şifaaa hanımm nerelerdesin sen bakim siteye giriyosun hiç selam sabah vermiyosun ne zamandan beridir. neyse iyi olda gelsende gelmesende sağlık olsun..

serapçımda bir ceee demiş çıkmışşş

yetercimm hep aksilikler seni buluyoo yaa nedir bölee

tuğbişimm hoşgeldin canım evet müsait zamanda detaylarını yazmanı isteriz..demek uçlarınnn yokkk gelll senn banaaaa gelllll evet bir an önce emzirmen lazım canım alışmasın biberona hemde dediğin gibi sarılıktan en iyi anne sütü korur.

Son düzenleme:
Rabbim dualarımızı kabul ediyor bir bir cnm sağlıkla güzellikle huzurla büyütün inşallah cici kızını bende seni çokk seviyorum memişlerini cici kızın kapsın süt koyversin inşallah

caniş gelmedim , gelemedim ama aklımda hepiniz ayrı ayrı kalbimdesiniz öpüyorum kocamnnnnnn

nur topu gibi bir oğluşun olacak Allahın izni ile
ay anacım öyle mi diyon bana da kız geliyor ama bakalım hangimizin ki tutacak saglıkla gelsinde kız erkek hiç farketmez
sağol kuşum inş. darısı başına inş. en güzel zamanda
çok şükür gözün aydın kuzummm hep böyle devam etsin inşşşşş sorunsuzca gelsin bebeğin
amin amin amin tün isteyenlere nasip etsin rabbim hep dualarımdasınız
cok şükür sevom şimdilik bi sıkıntımız yok bakalım

heyyyt çılgın ana teşrif etmiş topiğe tugbik demek uyuyan bebeğin başını beklıyorsun he bende bazen düşünüyorum bunları ama bende olsam aynı şeyi yapardım herhalde o kadar bekledikten sonra insan cok pinpirikli olur herhalde allahım korusun minnakını ve seni sizleri hayırlı uzun hep beraber güzel bir ömür versin

cumartesi tatilinde herkes evde yatarken tek çalışan benden hepinize günaydın yavruşlarrr
tek umudum bugün ecicik erken çıkabilmek inşallahhhh çıkarımm

tuğbişimmmmmmmaşallah güzeller güzeli anne aldın kısçeni geldin bile eve maşallahh canım hayat şaka gibi yaaa geçen hafta neler konuşuyoduk bugün neler konuşup yaşıyoruz hayata gözlerini açan güzel yok yok çirkin kızın sağlıklı sıhatli yaşasın seninle ve babsıyla canım, allah uzun ömürler versin inşallah amin
bu arada göğüslerini ılıktan biraz daha sıcak suyla yulardan aşağıya doğru elinle masaj yaparak yıka canım süt damarlarının açılmasına yardımcı olur, aradada ılık havlu koy üzerine ama bunlar çok sıcak olmasın kızçenin sütü bol olsun canım kendinize dikkat edin çok öperim koklarım sizi

hemşomm geldim ama duramadım canım sohbet edemedik öperim seni k.i.b.

yeterimmmm allah yardımcın olsun canımmm her zaman duamdasın allah önce eşine sağlık sonrada kucağınıza tosun bir bebecik versin canımmm

kimseler yok bende çıkarım kızlar herkes kendine iyi baksın pazartesi görüşürüzz

Son düzenleme:

sağol ablam inşallah evet isim biraz değişik arapça kökenli genelde hintliler kullanıyormuş dünyada 431 kişide varmış sadece türkçe anlamı varmak gimek arapçadaki anlamı oymuş değişik olsun dedik Rabbim ismiyle yaşatsın inşallah sağlıkla koymayı nasip etsin...

canım evet doğru demişler kim nereye denen göndrliyor belli değil üstelik gönderen gönderiyor gittiğin yerde bir sürü laf işitiyor has ve has yakınları (ben biraz cirkef geliyorum o nedenle bana bulaşmıyorlar )ama eşim has yatalı 8 oldu verdikleri her evrakta mutlaka eksik yanlış bir şey oluyor bu insanlar ünverst bitirmiş bu işin eğtimini almış insalar yılardır bu işi yapanlar var (bu son hattayı yapan kişi emekli olmak üzre )denen bu kadar ok yanlış yapılıyor bilmiyorummmm anlamıyorummmm

canım sağol dualrınız için kardeşimin test günü pzrts idrardan bakalım dedim olmaz dediii size sonucu yazarımm

canım yazdıklarını okurken ne kadar duygualnım anlatamama(gözü sulu bir garı oldum yaaa son günlerde ) RABBİM TÜM YOL ARKADAŞLARIMA YAŞATSIN İNŞŞŞ ANNELİĞİ sağlıkla büyüt meleğini

canım bir bilsem ahhhhhhhhhh bir bilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…