aman cnm Rabbim beterlerinden korumuş onlarla geçmiş olsunolsun sağlık sorunu olmadığı sürece kilo almakta vermekte riskli helede risk oluşturabilecek ilaçlarla
yok cnm haklısın can boğazdan gelirtam deli zamanlar işte ozamanlar bunada şükür.sağlıkğım yerinde olsun da kilo önemi değil amaaaannnnnnn can buğazdan gelir şekerimmmmm doğumdan sonra veririm diyorum ama kendim bile inanmıyorum
yok cnm haklısın can boğazdan gelirincede olsak kalında olsak ölümlü dünya beeeeaa dediğim gibi hepimizde sağlık olsun gerisi hallolur öyle yada böyle
a.s. caniş hoşgeldin bende özledim seni seniselam kızlar nasılsınız ben geldimne var ne yok bakemmm sizleri çok özledimmmm
canım benim geçmiş olsunne haber kızlar nasılsınız
ben çok yorgun ve sinirliyim eşime ilaç yazzdırmaya gitmiştim 3 ay önce ilaçlar için rapor çıktı çukurova ünverst den o ilaçlardan birisini almak için aile hekimine gittim yadı ilacı eczaneye gittim ama raporda bu ilaç yok dediler devlet has gir endokrine yazdır koooşşşşşşşşşşşş git gel al offf maf oldummm
kızlar ya her has böylemi yoksa bizimbu ünvrst mi böyle hep bir şeyler eksik yapılıyorrr
heyoooooooo herkes nerde geçmişi okumaya çalıştım aklım sıraa bi iki sayfayı okuyup geldim hepinizi çok seviyorum allahım sizlerden razı olsun eminim son dakika heyecan ve korkumun aniden yok oplması sizleirn duası sayes,nde oldu...
doğum öncesi sonrası arayan arayamayan dualarıyla yanımda olan olamayan herkese çook teşekkür ederİm SİZLER İÇİN çok dua ediyorum her zaman ameliyat hanede kızımın sesini ilk duyduğumda gözyaşlarına boğularak diledim sizler için rabbim hepinize nasilp etsin inşallahh tez vakitte
nurcik adetoldumu
herkes iyimi
sık sık gelemesemde her fırsatta kaçıcam yanınıza
deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum bişey olurda göremem boğulur diye korkuyorum uyuyan bebeğin başını bekliyorum sabaha kadar evet evet beb deliyim hakkat yaaaaaa
neyse şimdilik sizleri öper kaçarım diğer tARAFA Bİ CE EE DEYİP MEMELERİMİ SIKMAYA BAŞLICAM UCU YOK BEBE BİBORANA ALIŞIYO GİBİ ACİLEN EMZİRMEM LAZIM SEVOOOOOOO ALCENMİİ GIIII
SİNANI KANDIRABİLİRSEM MEMUKLARI VERCEM UÇ ÇIKARSIN ODA YAPAMAM DELİRDİNMİ SAPIKMISIN DEYİP DURUYO AMA ŞAKA Bİ YANA SARILIK OLMASINDNA KORKUYORUM KIZÇE ÇOK UYUYO AZ YİYO NEYSE YAZACAK ÇOK ŞEYİM VAR MÜSAİT BİR ZAMANDA GELCEM ÖPERİM SİZLERİ ÇOK ÇOOOOOOKKKK
Rabbim dualarımızı kabul ediyor bir birheyoooooooo herkes nerde geçmişi okumaya çalıştım aklım sıraa bi iki sayfayı okuyup geldim hepinizi çok seviyorum allahım sizlerden razı olsun eminim son dakika heyecan ve korkumun aniden yok oplması sizleirn duası sayes,nde oldu...
doğum öncesi sonrası arayan arayamayan dualarıyla yanımda olan olamayan herkese çook teşekkür ederİm SİZLER İÇİN çok dua ediyorum her zaman ameliyat hanede kızımın sesini ilk duyduğumda gözyaşlarına boğularak diledim sizler için rabbim hepinize nasilp etsin inşallahh tez vakitte
nurcik adetoldumu
herkes iyimi
deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum bişey olurda göremem boğulur diye korkuyorum uyuyan bebeğin başını bekliyorum sabaha kadar evet evet beb deliyim hakkat yaaaaaa
neyse şimdilik sizleri öper kaçarım diğer tARAFA Bİ CE EE DEYİP MEMELERİMİ SIKMAYA BAŞLICAM UCU YOK BEBE BİBORANA ALIŞIYO GİBİ ACİLEN EMZİRMEM LAZIM SEVOOOOOOO ALCENMİİ GIIII
SİNANI KANDIRABİLİRSEM MEMUKLARI VERCEM UÇ ÇIKARSIN ODA YAPAMAM DELİRDİNMİ SAPIKMISIN DEYİP DURUYO AMA ŞAKA Bİ YANA SARILIK OLMASINDNA KORKUYORUM KIZÇE ÇOK UYUYO AZ YİYO NEYSE YAZACAK ÇOK ŞEYİM VAR MÜSAİT BİR ZAMANDA GELCEM ÖPERİM SİZLERİ ÇOK ÇOOOOOOKKKK
iyi akşamlar kızlar akşam üzeri bilgisayarcı geldi bilgisayarımı aldı götürdü sorun olduğu için o yüzden çıkarken haber veredim sizlere..
edacım gözün aydın canım sağlıcakla oğluşun geliyomuş maşallahh diyorum ve çok farklı bir isim bulmuşsunuz ilk defa duydum ama anlamı çokk güzelmişşş
minnakımm sen gelmişsin ben çıkmışım canım yaa
ooo şifaaa hanımm nerelerdesin sen bakim siteye giriyosun hiç selam sabah vermiyosun ne zamandan beridir. neyse iyi olda gelsende gelmesende sağlık olsun..
serapçımda bir ceee demiş çıkmışşş
yetercimm hep aksilikler seni buluyoo yaa nedir bölee
tuğbişimm hoşgeldin canım evet müsait zamanda detaylarını yazmanı isteriz..demek uçlarınnn yokkk gelll senn banaaaa gelllllevet bir an önce emzirmen lazım canım alışmasın biberona hemde dediğin gibi sarılıktan en iyi anne sütü korur.
ay anacım öyle mi diyon bana da kız geliyor ama bakalım hangimizin ki tutacak saglıkla gelsinde kız erkek hiç farketmeznur topu gibi bir oğluşun olacak Allahın izni ile
sağol kuşum inş. darısı başına inş. en güzel zamandagünaydınnnnnnnnnn
yeterim bebekdls nin dediği gibi önce teyze sonrada anne ol olurmu canım
tosti iyi olmanıza bende sevindim hep iyi olun canım
nurcikimm günaydın bacım kurstan dönünce uğra bacım hemen kasayı devirme uyuya uyuya şişecen iyiceegerçekten iyi fiyat vermiş demi merkez ayy inşallah bacım tutarda ilk seferde bir daha uğraşmayız inşallahh
hepinizi kocaman koklar öperim kızlar kimseler yokken faceye bakim geliyim
amin amin amin tün isteyenlere nasip etsin rabbim hep dualarımdasınızçok şükür gözün aydın kuzummm hep böyle devam etsin inşşşşş sorunsuzca gelsin bebeğin
cok şükür sevom şimdilik bi sıkıntımız yok bakalımherkese günaydınlar hayırlı cumalar
tosti maşallahhh herşey yolunda bebeğinde iyimiş
nurcik doktor elinizde olan ilaç varsa getirin tabi ona göre devam ederiz dedi yeterin dediği gibi yanidiğer olaydada dediğin gibi bana yazılan ilaçlardan artıcaksa neden olmasın kullanırsın tabi turşunumu kurucam sanki
laracım neden miden bulanıyor aç falan değilsin demi yada yağlı bişey mi yedin bende öle olurda
heyoooooooo herkes nerde geçmişi okumaya çalıştım aklım sıraa bi iki sayfayı okuyup geldim hepinizi çok seviyorum allahım sizlerden razı olsun eminim son dakika heyecan ve korkumun aniden yok oplması sizleirn duası sayes,nde oldu...
nurcik adetoldumu
herkes iyimi
iyi akşamlar kızlar akşam üzeri bilgisayarcı geldi bilgisayarımı aldı götürdü sorun olduğu için o yüzden çıkarken haber veredim sizlere..
edacım gözün aydın canım sağlıcakla oğluşun geliyomuş maşallahh diyorum ve çok farklı bir isim bulmuşsunuz ilk defa duydum ama anlamı çokk güzelmişşş
ooo şifaaa hanımm nerelerdesin sen bakim siteye giriyosun hiç selam sabah vermiyosun ne zamandan beridir. neyse iyi olda gelsende gelmesende sağlık olsun..
tuğbişimm hoşgeldin canım evet müsait zamanda detaylarını yazmanı isteriz..demek uçlarınnn yokkk gelll senn banaaaa gelllllevet bir an önce emzirmen lazım canım alışmasın biberona hemde dediğin gibi sarılıktan en iyi anne sütü korur.
a.s. caniş hoşgeldin bende özledim seni seniben gribim :2: sen nasılsın
canım benim geçmiş olsunuff ya oturdukları yerden rahat rahat iki satır yazı yazıyorlar onuda yarım yamalak seni yormuşlar sinirlenmekte haklısın cnm ben henüz burdaki fakülteye gitmedim fakat giden bikaç komşularımın yorumları olumlu değildi sen yine dua et ilacı yazmayı unutmuş komşum diyorki sabah erkenden gitmeme rağmen beni ordan oraya gönderiyorlar fakültenin içini dışını ezberletiyorlar mesai bitimine kadar ( buraya değil şuraya git , gidiyomuş yanlış geldin seni buraya kim yolladı diyolarmış ) falan filan yani düşmeye gör hastane işleri çok gıcıkkk yaaaaaa Rabbim acil şifalar versin eşine kızkardeşinin test sonucu ne zaman valla dualarla aklımdasınız
nurcik adetoldumu
herkes iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?