- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
ben baktım buraya ama çoğunlukla yabancı dil yazılmış cevaplar ağırlıkta :44:arkadaslar Amerika'da yaşayan çok başarılı bir arkadaşım fertiliteyle ilgili bir web sitesi hazırlıyor. Yakında hayata geçecek. Şu anda kısa ipuçları veriyor twitter'da. Dilerseniz takip edin. Tüp bebek sahibi bir anne olarak ben çok şey öğrendim.
https://twitter.com/#!/FertiliteRehber
canım aminn inşallah en önemlisi hayırlı sağlıklı olsun inşallah yakında senin bebişinde cinsiyeti belli olıcak dimiamin amin amin tün isteyenlere nasip etsin rabbim hep dualarımdasınız
canım hemşom evet dün kısmet olmadı olsun sonra bol bol konuşuruz nasılsacumartesi tatilinde herkes evde yatarken tek çalışanbenden hepinize günaydın yavruşlarrr
tek umudum bugün ecicik erken çıkabilmek inşallahhhh çıkarımm
tuğbişimmmmmmmaşallah güzeller güzeli anne aldın kısçeni geldin bile eve maşallahh canım hayat şaka gibi yaaa geçen hafta neler konuşuyoduk bugün neler konuşup yaşıyoruz hayata gözlerini açan güzel yok yok çirkin kızın sağlıklı sıhatli yaşasın seninle ve babsıyla canım, allah uzun ömürler versin inşallah amin
bu arada göğüslerini ılıktan biraz daha sıcak suyla yulardan aşağıya doğru elinle masaj yaparak yıka canım süt damarlarının açılmasına yardımcı olur, aradada ılık havlu koy üzerine ama bunlar çok sıcak olmasınkızçenin sütü bol olsun canım kendinize dikkat edin çok öperim koklarım sizi
hemşomm geldim ama duramadım canım sohbet edemedik öperim seni k.i.b.
yeterimmmm allah yardımcın olsun canımmm her zaman duamdasın allah önce eşine sağlık sonrada kucağınıza tosun bir bebecik versin canımmm
kimseler yok bende çıkarım kızlar herkes kendine iyi baksın pazartesi görüşürüzz
aminn Edacığım aminn bende severeim değişikliği inşallah başta tüm evlatlarımız sağlıklı ve hayırlı olsunlar isimleriyle yaşasınlar inşşşsağol ablam inşallah evet isim biraz değişik arapça kökenli genelde hintliler kullanıyormuş dünyada 431 kişide varmış sadece türkçe anlamı varmak gimek arapçadaki anlamı oymuş değişik olsun dedik Rabbim ismiyle yaşatsın inşallah sağlıkla koymayı nasip etsin...
eferim bacıma maşallah kök söktür o gıcıklara her daim cnmcanım evet doğru demişler kim nereye denen göndrliyor belli değil üstelik gönderen gönderiyor gittiğin yerde bir sürü laf işitiyor has ve has yakınları (ben biraz cirkef geliyorum o nedenle bana bulaşmıyorlar)ama eşim has yatalı 8 oldu verdikleri her evrakta mutlaka eksik yanlış bir şey oluyor bu insanlar ünverst bitirmiş bu işin eğtimini almış insalar yılardır bu işi yapanlar var (bu son hattayı yapan kişi emekli olmak üzre )denen bu kadar ok yanlış yapılıyor bilmiyorummmm anlamıyorummmm
canım sağol dualrınız için kardeşimin test günü pzrts idrardan bakalım dedim olmaz dediii size sonucu yazarımm