Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben baktım buraya ama çoğunlukla yabancı dil yazılmış cevaplar ağırlıkta :44:

amin amin amin tün isteyenlere nasip etsin rabbim hep dualarımdasınız
canım aminn inşallah en önemlisi hayırlı sağlıklı olsun inşallah yakında senin bebişinde cinsiyeti belli olıcak dimi

canım hemşom evet dün kısmet olmadı olsun sonra bol bol konuşuruz nasılsa ama dün iyi tatiller yazınca bugün çalışmıyacaksın sanmıştım :44: neyse çoktan mesain bitti bile yarın dinlenmene bak bolca pazartesi görüşürüzz

aminn Edacığım aminn bende severeim değişikliği inşallah başta tüm evlatlarımız sağlıklı ve hayırlı olsunlar isimleriyle yaşasınlar inşşş

eferim bacıma maşallah kök söktür o gıcıklara her daim cnm valla dediğin gibi boşuna okumuşlar ordakiler ALLAH ım kimseleri düşürmesin muhtaç etmesin inşş tekrar eşine acil ve bol şifalar cnmm aaaaaaa bişi kalmamış hadi inşallah o heyecanlı bekleyişin sonunda yüzümüz gülecek müjdenle topik sallanacak inşşşşş

sağol bebeğimmm

merhaba arkadaşlar. Bebek özlemi çekenlerdenim. Yorumlarınızı okudukça yalnız olmadığımı anlıyorum. Bugün 2. aşılamamı yaptırdım. Ne eşimde ne de ben de bir sorun var. Herşey çok iyi ama olmuyor. Rabbim istiyen herkese nasip etsin.

iyi akşamlar çiğdem inşallah sonucun pozitif olur

inşşşş pozitif görürsünnnn

Amin canım inşallahhhhhh

sağol bebeğimmm
rica ederrimm

cnm hoşgeldin aramıza ama inşşşşş aşılaman tutsun müjdenle gel aramıza amin cnm aminnnn

kızlarrrr nerdesiniz benim canım çok sıkıldı gelinde accık sohbet edelim
ben iffet izlemekle meşguldümm

Amin canım inşallahhhhhh

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyi pazarlar

günaydın arkadaşlar. mesajlarınız için çok teşekkür ederim. inanın moral buluyorum. allah bütün dileklerinizi kabul etsin.

mrhb kızlarrrr kız kardeşimin test günü yarındı biz bu gün test yaptırdık (beta hcg) malesef negatiffffçok üzgünüm kızlar :14

mrhb kızlarrrr kız kardeşimin test günü yarındı biz bu gün test yaptırdık (beta hcg) malesef negatiffffçok üzgünüm kızlar :14

canım bi kaç gün sonra tekrar yaptır doktormu negatif dedi benim bildiğim değerler böyle bu değerlere göre pozitif olması gerekiyor ben mi yanılıyorum....en düşüğü 5 ve üzeri olması gerekiyo sizinki 14 yanılıyorsan düzelt lütfen eğer negaifse çok üzüldüğümüde bilmeni isterim....
3. hafta 5 – 130

4. hafta 75 – 2.600

5. hafta 850 – 20.800

6. hafta 4.000 – 100.200

7/12. hafta 11.500 – 289.000

13/16.hafta 18.300 – 137.000

17/24.hafta 1.400 – 53.000

25/40.hafta 940 – 60.000

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyi pazarlar
bendende iyi akşamlar mutlu pazarlar

günaydın arkadaşlar. mesajlarınız için çok teşekkür ederim. inanın moral buluyorum. allah bütün dileklerinizi kabul etsin.
çoğumuz aynı dertten evlat hasretinden muzdaribiz inşallah dualarımızla hepimiz anne olucaz mutluluklar , güzellikler konuşacağız

canım yaaa inan bende çokkkk üzüldüm Yüce Rabbim mucizesini tez zamanda sana ve kızkardeşine yollıcak bakkk inşallah bu zor evreyi çabucak atlatın diye dua ediyorumm ne mucizeler duyuyoruz okuyoruz burda cnmmm inşşşşşşş tez zamanda inşş hayırlıca

edacığım cnm galiba sonuç 14 değil smile kullanmış ya yeter ağlayan smile onun kodu bu 14 inşşş dualarımız kaabul olacak

canım smile kodu çıkmışşş malesef ama sıfır canım :26::26::26::26::26:

canım sağol ama benim kendimle ilğili hiç umudum yok öncede çok umudum yoktu ama eşimin rahatsızlığından sonra ve yaşadığım tedavilerden sonra hiç umudum kalmadııı anne olamayacakmışım gibi geliyorrr bu çok köt bir his:18: ama böyle hisediyorummmm kız kardeşimede çok üzülüyorumm rabbim bilir ama neden böyle oluyor neden hep sözün bittiği yerde buluyoruz kendimizi rabbim dualrımız geri çevirmesin inşşşş

iyi akşamlar girer girmez moralim bozuldu yetercim allah sabır versin sizlere çok ama çok zor bi durum

öyleymiş canım ben hiç düşünemedim onu Rabbim en kısa zamanda bebişini versin inşallah

Bacılar yıldızdan haberi olan varmı?Ben mail attım ama dönmedi geri merak ediyorum.Haberi olan yada haber alabilen banada bilgi verirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…