ama cnm benim koymermek yok bu yol zorlu yol hasret yolu ama eninde sonunda hepimiz anne olucazz inşş lütfen umudunu yitirme lütfen başta sağlık sonra yuvalarımıza huzur sonrada Rabbim bizi cici anniş yapsın inşşşşcanım sağol ama benim kendimle ilğili hiç umudum yoköncede çok umudum yoktu ama eşimin rahatsızlığından sonra ve yaşadığım tedavilerden sonra hiç umudum kalmadııı anne olamayacakmışım gibi geliyorrr bu çok köt bir his:18: ama böyle hisediyorummmm kız kardeşimede çok üzülüyorumm rabbim bilir ama neden böyle oluyor neden hep sözün bittiği yerde buluyoruz kendimizi rabbim dualrımız geri çevirmesin inşşşş
iyi akşamlar girer girmez moralim bozuldu yetercim allah sabır versin sizlere çok ama çok zor bi durum
amin cnm benim aminnnhmm anladım çok üzüldüm Rabbim tez zamanda kendisinden versin bebişi inşallah tüm isteyenlere Rabbim kardeşinede sabır versin inşallah...
anlıyorum cnm o sayı keşke çıkan sayı olsaydıöyleymiş canım ben hiç düşünemedim onu Rabbim en kısa zamanda bebişini versin inşallah
yıldızazeriyi soruyorsun dimi :26: valla cnm o yok hiç göremiyommm :26: peki profiline tıkladığında son aktive tarihi ne görünüyordu ? yani en son ne zaman uğramış kk yaBacılar yıldızdan haberi olan varmı?Ben mail attım ama dönmedi geri merak ediyorum.Haberi olan yada haber alabilen banada bilgi verirmisiniz?
allah rızası için bize dua edin kızlar bebeğim doğduğu gün ciddi bi tıkanma yaşdı sonrasındada o kadar şiddetli olmasada aynı sorunu yaşıyoruz az önce tekrar oldu ve uzun sürdü kendimi yere attım gitti diye
çok korkuyorum onu kaybetmekten ama resmen elimde gidip geri geliyo ne yapabilirim bu durumda bişeyd eokuyamıyorum
kamer senin kardeşlerin gelinlerin bilriler bi sorarmısın bu durumda ne yapabiirm ben
selamsız geldim ama inanın hala ayaklarım titriyo allaha emanet olun bize dua edin kızlar allah yavrumuzu bize bağışlasın ona bişey olursa gerçekten yaşamanın anlamı olmaz benim için
slm canlarım ben geldimmm biraz daha iyi oldum şükürr ama sesim düzelmedi hiç olmazsa öksürüğüm azaldı bide burnum akmıyor artık özlemişim sizi geçmişi okuyacam diye işte yapmadım bi ton yığın işler beni bekliyor
tubişim korkma canımmm ben her bebekte görüyorum normal olduğunu duymuştum canım dualarımız hep siizinleeeee
yeterim canım inan çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim ama rabbim hepimize en güzel duyguyu yaşatacak bak görürsün yeter ki rabbim hayırlısını nasip etsinnn
laracım sevom nurcanım durum minnak şifam pınar abla papatya sizler nasılsınız bakalımmm unuttuğum varsa affolaaa
hadi ben işimin başına öptümmm muck muck muck
geçmiş olsun tekrar canım iyi olmana sevindimkolay gelsin
teşekkür ederim canım benimmmm şimdi tekrar hasta olacam diye korkuyorum nedden mi iş yerimizin kaloriferleri ısınmamış daha yeni açmışlar allahım nasıl titriyorum montla aşlla oturuyorum ellerim buz gibi iş var sürekli ısınmak bilmiyor :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ah canım ya o kadar soğukmu oralar kız:26::26::26::26:bol bol sıcak bişeyler iç canım aman dkkat et kendinee
aaaaa gerçekten karmı yağdı:26::26: biz dün denize balık tutmaya gittik o kadar pişman oldumki mayomu götürmediğime çok sıcaktı havahemde nasıl soğukkk cumartesi akşamı bide dün burda hafif kar yağdıı şimdi yeni yeni ısınıyorum ama eller soğuk içiyorum ablacım durmadan bitki çayları ama ellerim ısınmıyorrr
merhaba kızlar..
dahaönce erkek infertilitesi bölümüne giriyordum.
burayı yeni farkettim..
bebeklerine kavuşanlara yeni melekleriyle bir ömür boyu mmutluluk diliyorum..
benim gibi bekleyenlerede Rabbimden sabır istiyorum..
hepimizi mucizelerine kavuşturur inşallah...
günaydın hepinize canlarımm
yeterim çok çok üzüldüm canım allahım inşallah dondurulmuşlarıyla yaşatsın o mutluluğu en kısa zamandaallaha şükür ki dondurulmuşları var canım kendinizi çok üzmeyin 1-2 ay sonra tekrar denersiniz ve inşallah bu sefer pozitifi görürsünüzz
tuğbammmm korkma canım artık böyle şeylere alışman lazım maalesef bunları sık yaşayacaksınama eğer bebeği devamlı yan yatırıyosan kussada boğazına kaçmaz, kusunca hemen karnına elini koyup, ters çevirip sırtına pıt pıt yap tıkandıysa eğer bunu yap tıkanmadıysa kendisi kusar zaten. ama kusmadan morarıp nefessiz kalıyorsa doktora bi götür istersen, bazen burnu ve boğazı tıkalı olabiliiyor bebeklerin doğumdan sonra iyi temizlenmemiş oluyor tekrar temizliyolar nasıl olduğuna dikkat edip ona göre hareket edin canım, ama sakın korkma cesaretlendir kendini ben bakacam üstesinden gelecem dee ayrıca sen ne kadar panik olursan bebek o kadar huzursuz olur, sen herşeyin üstesinden gelip en iyisini yapacaksın sadece birazcık zamana ihtiyacınız var ikiniz içinde kendinize iyi bakın
ama cnm benim koymermek yok bu yol zorlu yol hasret yolu ama eninde sonunda hepimiz anne olucazz inşş lütfen umudunu yitirme lütfen başta sağlık sonra yuvalarımıza huzur sonrada Rabbim bizi cici anniş yapsın inşşşş
amin cnm benim aminnn
anlıyorum cnm o sayı keşke çıkan sayı olsaydıama inşş yakında müjdelerini alıcaz Yeterin ve kızkardeşinin inşşşşşşşşşş
yıldızazeriyi soruyorsun dimi :26: valla cnm o yok hiç göremiyommm :26: peki profiline tıkladığında son aktive tarihi ne görünüyordu ? yani en son ne zaman uğramış kk ya
iyi akşamlar girer girmez moralim bozuldu yetercim allah sabır versin sizlere çok ama çok zor bi durum
hmm anladım çok üzüldüm Rabbim tez zamanda kendisinden versin bebişi inşallah tüm isteyenlere Rabbim kardeşinede sabır versin inşallah...
allah rızası için bize dua edin kızlar bebeğim doğduğu gün ciddi bi tıkanma yaşdı sonrasındada o kadar şiddetli olmasada aynı sorunu yaşıyoruz az önce tekrar oldu ve uzun sürdü kendimi yere attım gitti diye
çok korkuyorum onu kaybetmekten ama resmen elimde gidip geri geliyo ne yapabilirim bu durumda bişeyd eokuyamıyorum
kamer senin kardeşlerin gelinlerin bilriler bi sorarmısın bu durumda ne yapabiirm ben
selamsız geldim ama inanın hala ayaklarım titriyo allaha emanet olun bize dua edin kızlar allah yavrumuzu bize bağışlasın ona bişey olursa gerçekten yaşamanın anlamı olmaz benim için
Günaydın kızlar zor girdim siteye
tubiş canım yan yatır bebeği lütfen doktoruna mutlaka göster dua gönderdim
yeterrr canım nageatif olmasına çok üzüldüm birşey diyemiyorum Allah en kısa zmanda bebek nasip etsin
kızlar sizler nasılsınız şimdi yemeğe iniyorum görüşürz
selammm canişlerr
yeter kardeşine üzüldüm canım Allah sabrını versin ..inşallah dondurulmuşlara gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişi
tuba töbe de kız öyle deme bebeklerde olabiliyor tıkanmalar, ben çok kez şahit oldum her seferind elim ayağım boşaldı.. annem bir keresinde yeğenimi banyo yaparken tıkandığını gördüm ben nasıl bağırıyorum annem yok bişey bebeklerin nefesi kuvetsiz olduğundan olabiliyor dedi ..eltimde bir keresinde bebeğini emzirirken aynı şey oldu süt boğzaında kalmıştı herhalde ben kesin gitti dedim yine bağırıyorummeltim okadar sakinki ters çevirdi hemen açıldı nefesi ..sanırım bende senin gibi olurum panik yaparım tedirgin olurum ama alışrısın sende ,sen yinede doktora görütmeyi ihmal etme.. inşallah önemli bişey değildir Rabbim korusun meleğini
aaaaa gerçekten karmı yağdı:26::26: biz dün denize balık tutmaya gittik o kadar pişman oldumki mayomu götürmediğime çok sıcaktı havaama bugün bozuk biraz kapalı yağmur geliyorrrr
aminnnn canım inşallahhh aminnnnnnnn
ne güzellll valla şimdi şimdi yeni ısınıyorum
nurcanım naberrrrr işe başlamadan bi bakayım dedimmm
iyilik güzellik canım ne olsun kızkardeşim bende oturuyoruz birazdan çıkacam o oturacak arkadaşlarıyla görüşecekmiş
üşüyonmu sende ben gibivalla bugün tir tir titredim kursta hoca klimayı açtı ama maşallah herkes bir ateşliki kapattırdılar ben dondum valla (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?