ayyy canım benim kıyamam evet hemen üşüyorum bende canım yaaa nolacak halimiz ben kat kat giyiniyorum burda millet mini etekli şortlu incecik çorapla dekolteli dolaşıyorlar ulan dedim bi kere olsun ateşli olmadım yaa yani demek istediğim üşümesem şaşarımmm :)))[/QUO mrb cnm bende şaşırıyorum o mini etekli şortlu bayanlara ben kocakarı gibi kat kat giyom dahada ısısnamıom utanıom valla gençliğimden oldum olası üşüyorum ne ısınmaz kanım varmış .(((
evet bende anlamıyorum bazı insanlar hiçmi üşümez yaa ..ben kat kat giyinsemde farketmiyo bacım ayaklarım ve ellerim buz gibi hepayyy canım benim kıyamam evet hemen üşüyorum bende canım yaaa nolacak halimiz ben kat kat giyiniyorum burda millet mini etekli şortlu incecik çorapla dekolteli dolaşıyorlar ulan dedim bi kere olsun ateşli olmadım yaa yani demek istediğim üşümesem şaşarımmm :)))
yemekler yenmiş kızlar toplanmışş
nabersiniz güzeller güzeli hatunlarr
sevo bugün gelmemişmi kızlarr
nurcanım benim jeton geç düşüyor kusuruma bakma emiii kızkardeşinle babn gelmiş gözünaydın canımmm
laracım hakkat sevom nerde gelmedi hiç bende iş bekliyorum
nurcikimmmmmm hakket canım baban kardeşin geldi dimi senin gözün aydın canımm
burda da hava fena bozdu bacılar:18::18::18:tşöt giyip üzerine inceceik hırka aldım bende böyle iyi ama benim potroniçe yazlık tiril tiril elbise altında açık ayakkabıyla duruyotam ateşli hatun
anammmmmm ateşli hatunlara bakın yaa azıcık o ateşten bizede verseler yaaaaaaaa
ablacım sende dikkat et kendine bu havalar insanı hasta eder :18::18::18:bende daha iyiyim ama şimdide ayaklarım üşüyor bide içimde içlik örgü çorap normal çorap bluz örgü hırka montum ve en kalından şallll düşün artıkkk
abooooooooo çiğdemim ateşin çıkar kız belkide ateşin vardır ondan o kadar üşüyosan canım:26::26::26::26:daha bu kadar sarınmaya erken gerçekten :26::26::26::26:bende ince bir tşört bide penye gibi ince bir hırka var o kadar
ayyy canım benim kıyamam evet hemen üşüyorum bende canım yaaa nolacak halimiz ben kat kat giyiniyorum burda millet mini etekli şortlu incecik çorapla dekolteli dolaşıyorlar ulan dedim bi kere olsun ateşli olmadım yaa yani demek istediğim üşümesem şaşarımmm :)))[/QUO mrb cnm bende şaşırıyorum o mini etekli şortlu bayanlara ben kocakarı gibi kat kat giyom dahada ısısnamıom utanıom valla gençliğimden oldum olası üşüyorum ne ısınmaz kanım varmış .(((
evet canım aynen bende koca karı gibi giyinirim dr a dedim kansızmıyım diyeee kan verdim herşey normal dedi bünyenden kaynaklanıyor dedi yok anam ısınamıyorum hele biz cumartesi akşamı düğüne gitmiştik hafif karda yağıyordu hava nasıl soğuk anlatamam düğün sahipleri kızkardeşleri arkadaşları bacaklları kolları omuzları çıplacık anam baktıkça dondum üşümüyormusun dedik yanıyorum çok ateşliyim bak ateşime dedişaşırdım arkadaş merağına gidermek için baktı hakketten yanıyor bu kız dedi
sağolun kızlar evet geldiler haftasonu..dün babam marmarise gitti erkek kardeşim orda yanına uğruycam dedi
hadi tekrar gözünaydın canım tamam canım topiğe gözümüz gibi bakarız sen merak etme muckkk
çiğdem bugün buranın hali ne böyle ne gelen var ne gidenn
çiğdemde gitmiş bende gidiyim bariiii
merhaba hanımlar
geçmişi okudum sonuna doğru canım sıkıldı
yeterin kardeşinden haber almak için girmiştim ne yazıkki olumsuz sonuçlanmış
elden bişey gelmiyor rabbim sabır versin inşallah evlat sahibi olur
kusura bakmayın sohbet edemiycem
çünki ev çok soğuk ellerim dondu bu kaloriferler ne zaman yanacak ben çok üşüyorum ev sahibi bu havada kalorifermi yanar diyor bendemi sorun var yoksa evsahibimi çok ateşli anlamadım
neyse allaha emanet olun
bende hemen sıcak bişeyler hazırlayıp battaniyemin altına gireyim
görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?