ama cnm benim koymermek yok bu yol zorlu yol hasret yolu ama eninde sonunda hepimiz anne olucazz inşş lütfen umudunu yitirme lütfen başta sağlık sonra yuvalarımıza huzur sonrada Rabbim bizi cici anniş yapsın inşşşş
amin cnm benim aminnn
anlıyorum cnm o sayı keşke çıkan sayı olsaydıama inşş yakında müjdelerini alıcaz Yeterin ve kızkardeşinin inşşşşşşşşşş
yıldızazeriyi soruyorsun dimi :26: valla cnm o yok hiç göremiyommm :26: peki profiline tıkladığında son aktive tarihi ne görünüyordu ? yani en son ne zaman uğramış kk ya
ben bugün gene topikteki kızları gördüm ama unuttum rüyamısabah 6 da çişe kalktım aklımdaydı o zaman yattım 7 de tekrar kalktım unutmuşummm
bende bu gun rüyamda hamileler ve anneler listemizi gördüm listede bir değişiklik olmuştu ama kimin eklendiğini hatırlayamıyorum:26:
bazen rüyalarım çıkar bakalım bu gerçekleşecekmi inşallah yeni bir arkadaşımızın ismi eklenir hamile listesine
kızlar ben biraz kız kardeşime gitmiştim nasıl diye bir bakayım dedim (bıdıkın annesinnin yanıda kalıyordu bu süreçte )eh toparlanmış (şaşırtıcı ama çok iyi ben bile daha üzğünüm ondan ) ama çok ilginç bir şey oldu (ilk kez duyuyorum )kız kardeşim has aradı durumunu haber vermek için onlarda kardeşime SİZİN DONDURULMUŞLARINIZ VAR ANCAK BU DONDURULMUŞLARI ŞİMDİ KULANIRSANIZ (bu kardeşimin ilk denemesi hem devletten hemde genel olarak ilk denemesiydi)İKİNCİ HAKINIZ DEVLETTEN ÖLÜYOR DEMİŞLER şaşkınlıklar içindeyim
sağolun kızlar allah razı olsun sizlerden ben gerçekten fena haldeyim günlerdir uykusuzum dün gecedne bu saate sürekli hıçkıtıklar içindeyim ve korktuğum oldu dün o olayı
eşimle inanılmaz kavga ettik evi terk edecekti zor durdurdum kafayı yedin diyo olacaksa engel olmazsın falan dedi sen bu çocuğa bakamıcaksın dedi çok ağırımaa gitti gerçekten korkuyla yaşamak çok zormuş yarın sabah doktora gidicem bu geceyi hayırlısıyla atlatmak nasip olur inşallah bu akşamda hafif atlattı allah yardımcımız olsun ne diyeyim çaresizlik kadar zor bişey yokmuş bu durum yaşadığım hiç bir tecrübeye benzemiyo
herkesler iyidir inşallah kusura bakmayın sizleride soramıyorum telaşemden inşallah kısa zamanda hayatım normale dönerde eskisi gibi muhabbet ederiz
günaydın canlarım
yeter kardeşinle ilgili durum çok gıcıkmış canım bu ne böyle dondurulmuş olunca 2. karşılamıyormuymuş devletne biçim sağlık sektörümüz var tedaviyi karşılıyolar ama insanın canınıda çıkarıyolarr
tuğbamsanırım birazda bu durumun lohusalıktan kaynaklanan bişey canım biraz sakin olmaya çalış panikatak olursun yaw
gidip gelin bakalım doktora ne diycek minik prensesealah sağlık versin ikinzede
kızlarrrrrr bende çok uyukusuzum gene yawwsigarayı bırakınca erim hiperaktif bişey oldu enerjisini nasıl atacağını şaşırıyor yaww ahanda bende uyukusuz kalıyom
bide dün b.m den vakumlu torbalar varmış ne zamandır istiyordum dün onu aldımayyy harika bişeymiş o yaww evin bütün dağınığını topladı sanki 4 tane yorgan hemde yün yorgan yastıklar battaniyelerr obowww bürsürü şey yaaaa hepsini akşam kocamla doldurduk doldurduk vakumladım bazanın altına attık yorganlar bazanın altına sığmıyordu normalde anca giysilerimiz doluydu altında şimdi hepsi altında valla harika bişeymiş bu yaa kulanmamış olanlara şidettle tavsiye ederim kullanmadığım entel dantel bütünnnnnn çayizlerimi bile doldurdum valla süperr
günaydın ...minnak ve eda hayırlı olsun bir paşa bir prenses geliyomuş sağlıkla gelsin inşallah ...tubiş doktoruna mutlaka götür bebişini ama korkma ömerinde ağlarken nefesi kesiliyodu hala da kesilir arada ayn senin gibi bende ilk gün ölüyo sanmıştım rahat ol panik yapma ...kanki sevo kamer şifa çiğdem yeter duru sizler nasılsınız ege nasıl duru
günaydın ipeğimmm iyyim sen nasılsın ömer paşamız nasıllar iyisiniz demi hastalığı atlattınız sanırımmm
günaydın canlarım ben bugün geç girdim oda arkadaşlarımızdan bazıları birbirine küsler bende aradaki buzları eritmek için kahvaltı sofrası hazırladım herkese davet ettim tabi dünden de dedim kahvaltı yapmadan gelin diye iyi oldu valla buzlar eridi ama fazla konuşmuyorlar yakında susturamıyacazzzzzneyse küslük olmasında yeter kiii
iyi de oldu vallaaa neyse ben işimin başına döneyim çok ihmal ettim topikteyim arada bakarımmm muckkk
kızla ben çıkıyorum aslında bugün işim yoktu erkenden geldim herkesle karşılaşıp konuşmak için ama annem geliyomuş
kusura bakmayın herkesi öpüyorum
çok şükür atlattık hasalıkları iyiyiz canım annem geliyomuş aradı çıkıp biraz toparlamam lazım o gelene kadar .....ne güzel bi şey yapmışsın küsleri barıştırmşsın allah razı olsun
günaydın ipek çiğdemm
ipekim iyiyz çok şükür sen ve ömerde iyisiniz maşallahhömerin elerji durumu düzeldimi ipek ilaç kullanıyomusunuz hala
çiğdem iyi yapmışsın canım ne güzel düzeltmişsin aralarınısorm şimdi akadaşımı aradım onada tavsiye ettim ne güzel bişeymi bu yaaa bende 2 tane küçük ayırdım yazlık giysileri vakumlayıp kaldıracam 1 hafta daha bekleyim havalar daha sıcak :26:
kızla ben çıkıyorum aslında bugün işim yoktu erkenden geldim herkesle karşılaşıp konuşmak için ama annem geliyomuş
kusura bakmayın herkesi öpüyorum
kızlar sevo nerde yaa dünde gelmedi
evet barıştırdım valla gönlüm el vermiyordu şimdi iyi oldu hiç olmazsaa üstüme düşeni yapayım da gerisini onlar bilir dedim çokta iyi olduu
demi ablacım :))iyi oldu
yaa ablacım sen kaça aldın vakumları içinde kaç tane vardı
ne kusuru canım benim hadi kolay gelsin öptümmmmm muckkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?