Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Evet canım onu soruyorum burdanda yazdım kendi mailinede yazdım ama cvp alamadım biraz sorunlu diyordu hamileliği için en son geldiğindede kırıldım falan demişti nezamandır aklımda umarım iyidir sağlıkla bebişini kucağına almıştır...

ben bugün gene topikteki kızları gördüm ama unuttum rüyamısabah 6 da çişe kalktım aklımdaydı o zaman yattım 7 de tekrar kalktım unutmuşummm

bende bu gun rüyamda hamileler ve anneler listemizi gördüm listede bir değişiklik olmuştu ama kimin eklendiğini hatırlayamıyorum:26:
bazen rüyalarım çıkar bakalım bu gerçekleşecekmi inşallah yeni bir arkadaşımızın ismi eklenir hamile listesine

en önemli kısmı unuturmu insan

hayırlara çıksın inşşşşş canım benimmmm

sağolun kızlar allah razı olsun sizlerden ben gerçekten fena haldeyim günlerdir uykusuzum dün gecedne bu saate sürekli hıçkıtıklar içindeyim ve korktuğum oldu dün o olayı
eşimle inanılmaz kavga ettik evi terk edecekti zor durdurdum kafayı yedin diyo olacaksa engel olmazsın falan dedi sen bu çocuğa bakamıcaksın dedi çok ağırımaa gitti gerçekten korkuyla yaşamak çok zormuş yarın sabah doktora gidicem bu geceyi hayırlısıyla atlatmak nasip olur inşallah bu akşamda hafif atlattı allah yardımcımız olsun ne diyeyim çaresizlik kadar zor bişey yokmuş bu durum yaşadığım hiç bir tecrübeye benzemiyo

herkesler iyidir inşallah kusura bakmayın sizleride soramıyorum telaşemden inşallah kısa zamanda hayatım normale dönerde eskisi gibi muhabbet ederiz

canlarım günaydınlar biradan eşimi dr götüreceğim size bir günaydın dyeyeim dedim çıkmadan

QUOTE=s.tugba;21346653]sağolun kızlar allah razı olsun sizlerden ben gerçekten fena haldeyim günlerdir uykusuzum dün gecedne bu saate sürekli hıçkıtıklar içindeyim ve korktuğum oldu dün o olayı
eşimle inanılmaz kavga ettik evi terk edecekti zor durdurdum kafayı yedin diyo olacaksa engel olmazsın falan dedi sen bu çocuğa bakamıcaksın dedi çok ağırımaa gitti gerçekten korkuyla yaşamak çok zormuş yarın sabah doktora gidicem bu geceyi hayırlısıyla atlatmak nasip olur inşallah bu akşamda hafif atlattı allah yardımcımız olsun ne diyeyim çaresizlik kadar zor bişey yokmuş bu durum yaşadığım hiç bir tecrübeye benzemiyo

herkesler iyidir inşallah kusura bakmayın sizleride soramıyorum telaşemden inşallah kısa zamanda hayatım normale dönerde eskisi gibi muhabbet ederiz[/QUOTE]

canım dr güzel haberlerle gel inşşşş

günaydın canlarım
yeter kardeşinle ilgili durum çok gıcıkmış canım bu ne böyle dondurulmuş olunca 2. karşılamıyormuymuş devletne biçim sağlık sektörümüz var tedaviyi karşılıyolar ama insanın canınıda çıkarıyolarr

tuğbamsanırım birazda bu durumun lohusalıktan kaynaklanan bişey canım biraz sakin olmaya çalış panikatak olursun yaw
gidip gelin bakalım doktora ne diycek minik prensesealah sağlık versin ikinzede

kızlarrrrrr bende çok uyukusuzum gene yaww sigarayı bırakınca erim hiperaktif bişey olduenerjisini nasıl atacağını şaşırıyor yawwahanda bende uyukusuz kalıyom

bide dün b.m den vakumlu torbalar varmış ne zamandır istiyordum dün onu aldım ayyy harika bişeymiş o yaww evin bütün dağınığını topladı sanki 4 tane yorgan hemde yün yorgan yastıklar battaniyelerr obowww bürsürü şey yaaaa hepsini akşam kocamla doldurduk doldurduk vakumladım bazanın altına attık yorganlar bazanın altına sığmıyordu normalde anca giysilerimiz doluydu altında şimdi hepsi altında valla harika bişeymiş bu yaa kulanmamış olanlara şidettle tavsiye ederim kullanmadığım entel dantel bütünnnnnn çayizlerimi bile doldurdum valla süperr

günaydın ...minnak ve eda hayırlı olsun bir paşa bir prenses geliyomuş sağlıkla gelsin inşallah ...tubiş doktoruna mutlaka götür bebişini ama korkma ömerinde ağlarken nefesi kesiliyodu hala da kesilir arada ayn senin gibi bende ilk gün ölüyo sanmıştım rahat ol panik yapma ...kanki sevo kamer şifa çiğdem yeter duru sizler nasılsınız ege nasıl duru

canım ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallahhh ne diyeyimmm

tubişim yanında annen falan olsa belki sen bu kadar stresli panik olmazdın canım hayırlısıyla herşey düzelecek hele sen bi dr a git gelll inşallah önemli bişeyi yokturrr rabbim yardımcın olsun

günaydın ablaaa demek dün gece ateşli geçtiii
evet ya şu vakumlu çok iyi bişey bende alacam 2tane almıştıım 2 yün yorgan alabildi bi tanesinde bende ancak ama bi kaç tane daha almam lazım benim yastıklar için bide giymediğim kullanmadığım giysiler var onlarıda koymam lazımmm az yer kaplıyıor bide nasıl koyduysan aynen öyle tertemiz çıkıyor kırışmıyor

günaydın ipeğimmm iyyim sen nasılsın ömer paşamız nasıllar iyisiniz demi hastalığı atlattınız sanırımmm

günaydın canlarım ben bugün geç girdim oda arkadaşlarımızdan bazıları birbirine küsler bende aradaki buzları eritmek için kahvaltı sofrası hazırladım herkese davet ettim tabi dünden de dedim kahvaltı yapmadan gelin diye iyi oldu valla buzlar eridi ama fazla konuşmuyorlar yakında susturamıyacazzzzzneyse küslük olmasında yeter kiii
iyi de oldu vallaaa neyse ben işimin başına döneyim çok ihmal ettim topikteyim arada bakarımmm muckkk

günaydın ipeğimmm iyyim sen nasılsın ömer paşamız nasıllar iyisiniz demi hastalığı atlattınız sanırımmm

çok şükür atlattık hasalıkları iyiyiz canım annem geliyomuş aradı çıkıp biraz toparlamam lazım o gelene kadar .....ne güzel bi şey yapmışsın küsleri barıştırmşsın allah razı olsun

kızla ben çıkıyorum aslında bugün işim yoktu erkenden geldim herkesle karşılaşıp konuşmak için ama annem geliyomuş
kusura bakmayın herkesi öpüyorum

günaydın ipek çiğdemm
ipekim iyiyz çok şükür sen ve ömerde iyisiniz maşallahhömerin elerji durumu düzeldimi ipek ilaç kullanıyomusunuz hala

çiğdem iyi yapmışsın canım ne güzel düzeltmişsin aralarınısorm şimdi akadaşımı aradım onada tavsiye ettim ne güzel bişeymi bu yaaa bende 2 tane küçük ayırdım yazlık giysileri vakumlayıp kaldıracam 1 hafta daha bekleyim havalar daha sıcak :26:

evet barıştırdım valla gönlüm el vermiyordu şimdi iyi oldu hiç olmazsaa üstüme düşeni yapayım da gerisini onlar bilir dedim çokta iyi olduu

demi ablacım :))iyi oldu
yaa ablacım sen kaça aldın vakumları içinde kaç tane vardı

kızla ben çıkıyorum aslında bugün işim yoktu erkenden geldim herkesle karşılaşıp konuşmak için ama annem geliyomuş
kusura bakmayın herkesi öpüyorum

ne kusuru canım benim hadi kolay gelsin öptümmmmm muckkk

paketin içinde 7 tene var 4 tanesi100-e/80 öbürleride biraz daha küçük 29 tl gibi bişeydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…