sevoya mesaj gönderdim bakalım neden gelmiyomuş inşallah cevap verirr
paketin içinde 7 tene var 4 tanesi100-e/80 öbürleride biraz daha küçük 29 tl gibi bişeydi canım
merhabalar bayanlar...
aranıza yeni katıldım yani topiğinize..
nasılsınız???
güzel günler sizin olsun...
hoşgeldin canımmerhabalar bayanlar...
aranıza yeni katıldım yani topiğinize..
nasılsınız???
güzel günler sizin olsun...
bilmiyorum valla ilk kez aldığımdan çiğdem fiyat konusunuinşallah cvp verirrrr iyimiş ablacım uygun fiyata almışsın tam yetmiştir sana ben 2 tanesini 15 mi ne almıştım sanırım
[video=youtube;4MVDAOiYoIU]http://www.youtube.com/watch?v=4MVDAOiYoIU[/video]
hoşgeldin canım
bilmiyorum valla ilk kez aldığımdan çiğdem fiyat konusunu
bu aradaa benim patroniçe diyoki ben geçensene almıştım yaptım 1 hafta sonra tekrar hava aldı esk haline geldi
senide oldumu böyle bişeyy
bayılırım volkan konağa ama şu ana dinleyemiyorum patronlar var
çiğdemcim biraz çıkıyorum ben canım işim var yazamıyorum zaten
şifaaaaaaa hemşom geldin gittin gözümden kaçmadı ALEYKÜM SELAM
sevodan mesaj geldi
pc bakımdaymış yeni gelmişama biraz işi varmış sonra gelecekmişşşş
tamam çiğdemcim benimde işim var zaten mesajı haber vereyim diye geldim
haydi sonra görüşürüz gelirim sonraaaaa
sağol canım benim merağımız da gittiii :))))
ivettttnaber napıyosun nasılsın
yokk tadı tuzu yok buranın bu günlerdeçıkıyorum facede takılıyım biraz sonrada ders çalışıyım azıcık yavaştan çalışmalara başlıyorum ben kızlarr çok sık gelemezsem merak etmeyin beni tammmı şimdiden söyliyimde tedaviye başlarsam eğer 1-2 aya kadar ders mers almaz kafam ondan şimdiden çalışıp depolamalıyım bilgileri ocakta sınavım var o zamanda güncellerim artık neyse çok konuştum çıktımmm
sağolun kızlar allah razı olsun sizlerden ben gerçekten fena haldeyim günlerdir uykusuzum dün gecedne bu saate sürekli hıçkıtıklar içindeyim ve korktuğum oldu dün o olayı
eşimle inanılmaz kavga ettik evi terk edecekti zor durdurdum kafayı yedin diyo olacaksa engel olmazsın falan dedi sen bu çocuğa bakamıcaksın dedi çok ağırımaa gitti gerçekten korkuyla yaşamak çok zormuş yarın sabah doktora gidicem bu geceyi hayırlısıyla atlatmak nasip olur inşallah bu akşamda hafif atlattı allah yardımcımız olsun ne diyeyim çaresizlik kadar zor bişey yokmuş bu durum yaşadığım hiç bir tecrübeye benzemiyo
herkesler iyidir inşallah kusura bakmayın sizleride soramıyorum telaşemden inşallah kısa zamanda hayatım normale dönerde eskisi gibi muhabbet ederiz
anaaaaaa kimsecikler yok nerdesiniz kızlar nöörüyonuz
slm ablacım naberr bende işime ara verdim bi bakayım dedimmmm ne zamandır gelmiyorsun ablaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?