Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhabalar bayanlar...
aranıza yeni katıldım yani topiğinize..
nasılsınız???
güzel günler sizin olsun...

sevoya mesaj gönderdim bakalım neden gelmiyomuş inşallah cevap verirr

paketin içinde 7 tene var 4 tanesi100-e/80 öbürleride biraz daha küçük 29 tl gibi bişeydi canım

inşallah cvp verirrrr iyimiş ablacım uygun fiyata almışsın tam yetmiştir sana ben 2 tanesini 15 mi ne almıştım sanırım

merhabalar bayanlar...
aranıza yeni katıldım yani topiğinize..
nasılsınız???
güzel günler sizin olsun...
hoşgeldin canım
inşallah cvp verirrrr iyimiş ablacım uygun fiyata almışsın tam yetmiştir sana ben 2 tanesini 15 mi ne almıştım sanırım
bilmiyorum valla ilk kez aldığımdan çiğdem fiyat konusunu
bu aradaa benim patroniçe diyoki ben geçensene almıştım yaptım 1 hafta sonra tekrar hava aldı esk haline geldi
senide oldumu böyle bişeyy
[video=youtube;4MVDAOiYoIU]http://www.youtube.com/watch?v=4MVDAOiYoIU[/video]

bayılırım volkan konağa ama şu ana dinleyemiyorum patronlar var

canım ben çektikten sonra kapağını kapatırken sesi dinliyorum havası çıkıyor mu çıkmıyor mu diye anlarsın havası çıkmazsa uzun süre öyle durur mesela ben iyi yerden aldım ama iyi çıkmadı havası çıkıyordu en sonunda bantladım havası çıkmıyor 1 haftayı geçti hala aynı

çiğdemcim biraz çıkıyorum ben canım işim var yazamıyorum zaten
şifaaaaaaa hemşom geldin gittin gözümden kaçmadı ALEYKÜM SELAM

çiğdemcim biraz çıkıyorum ben canım işim var yazamıyorum zaten
şifaaaaaaa hemşom geldin gittin gözümden kaçmadı ALEYKÜM SELAM

tanan ablacım zaten bende bi iş yapıyorum bi müzik dinliyorum bi buraya bakıyorummm :)))) şimdi öğle molası yemeğe çıkıyorum bende öptüm by muckkk afiyet olsun canımmmmm

sevodan mesaj geldi
pc bakımdaymış yeni gelmişama biraz işi varmış sonra gelecekmişşşş

tamam çiğdemcim benimde işim var zaten mesajı haber vereyim diye geldim
haydi sonra görüşürüz gelirim sonraaaaa

sağol canım benim merağımız da gittiii :))))

yokk tadı tuzu yok buranın bu günlerde çıkıyorum facede takılıyım birazsonrada ders çalışıyım azıcık yavaştan çalışmalara başlıyorum ben kızlarr çok sık gelemezsem merak etmeyin beni tammmı şimdiden söyliyimdetedaviye başlarsam eğer 1-2 aya kadar ders mers almaz kafamondan şimdiden çalışıp depolamalıyım bilgileri ocakta sınavım var o zamanda güncellerim artıkneyse çok konuştum çıktımmm

ivettttnaber napıyosun nasılsın

canım kusura bakma görmedim işime odaklanmışım işleri bitirmeye çalışıyorum napayım canım aynııı işteeee

tamam canım iyi çalış allah zihin açıklığı versin canım inşallah bu derslerdende kurtulursunnnn hadi bende kaçtım işime öptüm muck muck muck

tuğbacım allah yardımcın olsun canım bu ilk günler maalesef zor geçiyo anne ve babalar için ama inan bana hepsi geçecek her namazımın arkasından yavruna dua ediyorum canım inşallah bian evvel bitecek bu üzüntülerin öpüyorum seni

kimsecikler yokkkközledim hepiniziiiii
akşam oldu çok şükür yarım saat sonra çıkacam bari biraz faceye takılayım hepinizi çok çok öptüm muck muck muckkkkk iyi akşamlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…