- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
çiğdem laracım beni merak etmişsiniz canlarım benimaslında nurcike söylemiştim ama oda hiç uğramamış. kardeşi falan geldi ya pc de o oturuyomuş sanırım.cuma akşamı pc yi verdim bugün getirdiler anca ama hala olmamış kendini resetliyo hala ve ben sinir krizi geçiriyorum resmen..patrona dedim ne yapacaksınız yapın artık diye
yeterr kardeşinin sonucu olumsuz olmuş ama kendini çabucak toparlamış maşallahhhdondurulmuşları varmış ne güzel inşallah onlar tutar. bu arada donduruşlarda demekki tedaviden sayıp hakkı bitiyo
tuğbişimm seni arayacaktım ben ama müsait olamadım ne yaptınız gittinizmi doktora canım.
laracım bende kullanıyorum vakumlu poşet kıyafetler için ama yorganda hiç dneemedim bak iyi fikirmiş benimde bazam rahatlar o şekilde..benim hiç hava kaçırmadı ben açana kadar canım güzelce kapandığını görüyorum iyice çekip hemen kapatıyorum ve bir gün kaldırmıyorum yerine her ihtimale karşı
ayşe rüyan hayrolsun canım inşallah ,içimizden biri daha bebeğine kavuşurrrkeşke en önemli yerini de unutmasaydın bide doğalgaz merkezi sistemmi canım ev sahibi bu havalara soğuk demiyorsa sibirya paklar onu donuyoruz biz yaaa
günaydın kızlar nasılsınızz
günaydın kızlarrrrnasılsınız bugün bakalım
sevom hoşgeldin canım özledik senivala bu vakumlu poşetler yüzünden 2 gündür evde iş yapmaktan canım çıktı yaa dün akşamda kışlıkları çıkarıp yazlıkları vakumladım yorganlar süper oldu bak sana diyim bazanın altına sığmıyordu şimdi her şey bazanın altında yorganlar yastıklar kullanılmayan giysilerr ayyy pek rahat oldu
yeterim kardeşinin rapor alması çokmu zor oldu ne problemleri vardı onların:26::26::26:bazen diyorumki böyle boş beklemektense rapor içinmi uğraşsam acaba :26::26::26::26:hastanede çok uzak oda benim sorunum oluyor çalışmasam sorun yok amaolmuyor işte
hakkınızda hayırlı olsun canım, kardeşin bebişini tez zamanda göbüşe kondursun inşallah darısı senin başınaa
papatyam rüyan hayır olsun canım
çiğdemim yazımı özledin canım
günaydın yeterin iyiyiz sen nasılsınn canım
ben dinleyemiyorum canımmgünaydın ablacımmm valla çok özledimmm yaz geri gelsinnnn((ya ben dünden beri cemal süreyya yı dinliyorum hasta oldum adama yine bi tane bişey paylaşacammmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrr 24 tane şehit varmışşşşşşşşşşş
ben dinleyemiyorum canımm
sorma yeterim bende facede onun haberlerini okuyup paylaşıyodum allah aiilelerine sabırlar versin bu gidişat hiç iyi değil bugün de gelir şehit haberleri bu olaydan sonra çatışmalar başlar ((( ne olacak bunun sonuu
günaydın kızlar nasılsınızzz evet şehit haberini bende okudum gözlerim dolu dolu oldu kimbilr bu haberi duyupta orada evlatları olanlar acaba evladım yaşıyormu yaralımı diyip nasıl duracaklar çok acı bişeybu durum hiç bitmez türkiyeye karşı kışkırtmak isteyen ülkeler yardım ettikçe içimizdeki insanların bunlarla işbirliği yapıldıkça maalesef bitmez..ne bu hükümet nede başkası bitirebilir ama daha fazla daha çıkan olmaması için herkesin bilinçlendirilmesi gerekir özellikle doğudaki insanlarımızın bilinçlenmesi lazım..
ayşe nasıl bir tesisat bu anlamadım gitti canım neyse en kısa zamanda sorun hallolur inşallah
çiğdemim demek beni düşünerek yattın ne hayal ettin bakimmm
lara seni iyi anlıyorum rapor konusunda çalışınca olmuyo maalesef. bir kere gidip halledilecek bişey değilki defalarca gitmek gerekir buna izin verecek patron bulmak lazım
keşke dinleyebilsennnevet bu şehit haberleriii nolacak bu güzel türkiyemin hali allahım ailelerine sabır güç kuvvet versin off offff
günaydın sevommm :) nasılmı düşündüm nerde sevommm diye düşündüm valla iyice özletti kendini dedim :))))
valla ev iş mekik devam ediyo canım ama çokkk işim var yapacak insan yok bunaldım artık
sen nasılsın bakalım nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?