Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın kızlar nasılsınız
ben dün acillik oldum gıda zehirlenmesi yaşadım çok berbat bişeydi 2 serumla kendime zor geldim içim dışıma çıktı resmen

şehit haberlerini şimdi burda okudumm Allahım ne zaman bitecek bu haberler ne zaman bitecek bu sorun neyin derdindeler anlamıyorum bu vatan hepimizin neyi paylaşamıyoruz ..doğudaki insanlar (tabi hepsi değil)bilinçli aslında ama korkularından bişey yapamıyorlar.. hep diyorum ya orda yaşamak lazım ordaki insanları ANLAMAK için..
sevomunda dediği gib ikışkırtan yardım eden ülkeler olduğu sürece bu sorun bitmeyecek gibi gözüküyor sadece bildiğim körpecik evlatlar körü körüne şehit oluyor anne babaların, içi yanıyor ..Allahım sabırların en büyüğünü versin

amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar ben girdim ama hemen çıkıyorum çok kötü oldum bu haber mahfetti beni hepinizi öpüyorum

geçmiş olsun nurcanımm

26 şehit 22 de yaralı varmış içlerinden durumu ağır olanlar varmış inşallah düzelirler

nurcancım çok geçmiş olsun canım şehit haberlerinin acısından görmemişim kusura bakma

çiğdemcim müsait zamanda bana çağrı yap ben seni ararım canım bedavam var merak etme.sen daha yeni sildin dolapları hemen kirlendimi aspiratörün yokmu canım

nurcik geçmiş olsun canım nasıl neyden zehirlendinki böle :26: geçmiştede böle olmuştun hatırladığım kadarıyla acaba aynı şeyi yiyincemi oldunki.

bende netten haberleri devamlı takip ediyorum Rabbim yaralı olanlara sağlık versin inşallah,umarım daha fazla ölü haberi duymayız

içim yanıyor
allah bu kkkkkkkkkkkkkkkklerin belasını versin
topunu birden helak etsin inşallah aileleriyle beraber
soyları kurusun inşallah inşallah rabbim helak etsin onları nankörler

nurcanım noldu çok geçmiş olsun canımmmm
allahım ailelere sabır versinnn

tamam canım ben ama knt aldım bende arayabilirim canım maalesef aspiratörüm yok canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…