Şimdi Yine uçaklar kalkacak, kuzey ırak yerlebir edilecek, geniş kapsamlı operasyon başlatılacak, Yüzsüz politikacılar çıkıp lanetleyecek, başsağlığı, eskisi gibi olamayak-sabrımız taştı falan filan 4-5 yaşında bebelerin bile kıçıyla güldüğü laflar edecekler, yarın yürüyüşler mitingler, ertesi gün hayata devam. Ağlarsa anam ağlar diye boşa dememişler. Masaya yumruk vuracak bi Yiğit yok şu ülkede. Ahhhh Mustafa Kemal ahhhh, erken öldün............. Taş üstünde taş bırakmayacak, oluk oluk kan akıtacak milyonlarca TÜRK var ama masaya yumruğunu vurup "Yeter, Haydi" diyecek bi lider yok. Erken öldün Mustafa Kemal....
mrb kızlar nasılsınız
biz dün dr gititk şükürler olsun doktor olumsuz bişey sölemedi dahaçok küçük genzi dar olabilir bu çok normal dedi ferah ve cesur ol dedi bebeğine müdahale etmen için senin relax olman lazım dedi banada kızdı doğurduysna bakacaksın ne bu gözler filan dedi
burun altı ve çöenede hafif morluk var gibi dedim bu çok normal her yeni doğanda olur dedi rahat edemiceğimi anlayınca haftaya salı işitme ve troid testine geldiğinde kardiyolokta baksın ddi bizde haberle böyle uykusuz yorgunum bugün arkadaşım geld, aaa yüzün çok zayıflamış dedi 49 ile hamile kalmıştım 66.5 la noktalamıştım bugün 58i gördüm aslında zayıflamasam iyi eski zayıflığıma dönmek istemiyorum ama iştah yokki sadece süt yapan çaylar kompostolarla besleniyorum pöfff sütüm gitti çok üzgünüm çoook
hepinize duacıyız kızımla kızlar
ahhhh ahhhhhhŞimdi Yine uçaklar kalkacak, kuzey ırak yerlebir edilecek, geniş kapsamlı operasyon başlatılacak, Yüzsüz politikacılar çıkıp lanetleyecek, başsağlığı, eskisi gibi olamayak-sabrımız taştı falan filan 4-5 yaşında bebelerin bile kıçıyla güldüğü laflar edecekler, yarın yürüyüşler mitingler, ertesi gün hayata devam. Ağlarsa anam ağlar diye boşa dememişler. Masaya yumruk vuracak bi Yiğit yok şu ülkede. Ahhhh Mustafa Kemal ahhhh, erken öldün............. Taş üstünde taş bırakmayacak, oluk oluk kan akıtacak milyonlarca TÜRK var ama masaya yumruğunu vurup "Yeter, Haydi" diyecek bi lider yok. Erken öldün Mustafa Kemal....
mrb kızlar nasılsınız
biz dün dr gititk şükürler olsun doktor olumsuz bişey sölemedi dahaçok küçük genzi dar olabilir bu çok normal dedi ferah ve cesur ol dedi bebeğine müdahale etmen için senin relax olman lazım dedi banada kızdı doğurduysna bakacaksın ne bu gözler filan dedi
burun altı ve çöenede hafif morluk var gibi dedim bu çok normal her yeni doğanda olur dedi rahat edemiceğimi anlayınca haftaya salı işitme ve troid testine geldiğinde kardiyolokta baksın ddi bizde haberle böyle uykusuz yorgunum bugün arkadaşım geld, aaa yüzün çok zayıflamış dedi 49 ile hamile kalmıştım 66.5 la noktalamıştım bugün 58i gördüm aslında zayıflamasam iyi eski zayıflığıma dönmek istemiyorum ama iştah yokki sadece süt yapan çaylar kompostolarla besleniyorum pöfff sütüm gitti çok üzgünüm çoook
hepinize duacıyız kızımla kızlar
günaydın canlarımakşam saat 9,5 ta yattığım halde gene gözlerim kapanıyor bu ne yaaaa
çiğdemim insan sinir oluyor dimiallah sağlıklı bir gebelik nasip etsin arkadaşına inşallahh
işlerim var çıkıyorum arkadaşlarrgelirim sonraaa
herkese günaydınlar nasılsınız kızlarr
tuğbiş allaha şükür bak korkulacak hiçbişey yokmuş dediğim gibi artık silkelenip kendine gel canım sen elinden gelenin en iyisini yap başkada yapabilecek bişeyin yok kendinede bebeğinede veee eşinede lütfen iyi bak.
çiğdem Rabbim işte can verecekse engel tanımaz herşekilde hamile kalır bir kadın.. teyzemin haberini duydum bende haftasonu spiral vardı hamile kalmış farkındada değilmiş düşük yapıp kürtaj olmak zorunda kalmış psikoloji bozulmuş o durumları yaşadığı için. düşün yani kazara bile o sperm o yumurtanın zamanını bulup o engelleri geçip yinede döllenip bebek haline gelebiliyo..o yüzden bizler elimizden geleni yapıp gerisini Rabbime bırakmamız lazım belkide bizim şer dediğimiz şey bizim için en hayırlısıdır dimi cnaım
laracım bende uykusuzumm yaa bitkinimm sabahları kalkmakta okadar zorlanıyorum ki her sabah uflayıp pufluyorum
hiiişşşştt piişşşşttt huuuuuuuuuu cicoşlarım nerdesiniz bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?