Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bayrak astım büroya kızlarr asabilecekler varsa evde iş yerinde bayrak asın eve gidince balkonumada asacamm

nasılsınız kızlar gene yalnız kalmış burası
of akşam olsun artık evime gitmek istiyorum bugün yemeğimde hazır ohhhhh akşam uzun oturup dinlenecem inşallah yorulmuşum 2 gündürr

Şimdi Yine uçaklar kalkacak, kuzey ırak yerlebir edilecek, geniş kapsamlı operasyon başlatılacak, Yüzsüz politikacılar çıkıp lanetleyecek, başsağlığı, eskisi gibi olamayak-sabrımız taştı falan filan 4-5 yaşında bebelerin bile kıçıyla güldüğü laflar edecekler, yarın yürüyüşler mitingler, ertesi gün hayata devam. Ağlarsa anam ağlar diye boşa dememişler. Masaya yumruk vuracak bi Yiğit yok şu ülkede. Ahhhh Mustafa Kemal ahhhh, erken öldün............. Taş üstünde taş bırakmayacak, oluk oluk kan akıtacak milyonlarca TÜRK var ama masaya yumruğunu vurup "Yeter, Haydi" diyecek bi lider yok. Erken öldün Mustafa Kemal....

mrb kızlar nasılsınız
biz dün dr gititk şükürler olsun doktor olumsuz bişey sölemedi dahaçok küçük genzi dar olabilir bu çok normal dedi ferah ve cesur ol dedi bebeğine müdahale etmen için senin relax olman lazım dedi banada kızdı doğurduysna bakacaksın ne bu gözler filan dedi
burun altı ve çöenede hafif morluk var gibi dedim bu çok normal her yeni doğanda olur dedi rahat edemiceğimi anlayınca haftaya salı işitme ve troid testine geldiğinde kardiyolokta baksın ddi bizde haberle böyle uykusuz yorgunum bugün arkadaşım geld, aaa yüzün çok zayıflamış dedi 49 ile hamile kalmıştım 66.5 la noktalamıştım bugün 58i gördüm aslında zayıflamasam iyi eski zayıflığıma dönmek istemiyorum ama iştah yokki sadece süt yapan çaylar kompostolarla besleniyorum pöfff sütüm gitti çok üzgünüm çoook
hepinize duacıyız kızımla kızlar

ahh mustafa kemal ahhhhhhhh

tubişim dün seni çok aradım meşgüldün çok merak etmiştim bak gördün mü korkulacak bişey yokmuş bu arada daha ne zaman doğum yaptında bu kadar kilo verdin tubişim nolur bak kendine sen iyi olursan prensesinde iyi olur sen cesur güçlü bi kızsın haftaya da tekrar gidecekmişsin iyi olur hem için iyice rahatlar dualarımız seninle ama sende artık üzme kendini çok yıpratıyorsun tubişim çok üzülüyorum vallaaa kıyamam sana keşke yakınında olsam her allahın hergünü yanında olurdummmm offf offf

günaydın canlarım nasılsınız benden 1 ay önce evlenen arkadaşım doğum kontrol hapı kullanıyordu hamile kalmamak için ve kullanmasına rağmen hamile kalmış bugün facede fotolara baktımda içim gitti rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin biliyorum olacak hepimizin amaaa ne bileyim rabbim yeter ki herşeyin hayırlısını nasip etsin versin inşallahhh allahım kalbimizden gönlümüzden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin inşallah
bende işimin başındayım haberiniz olsun sayfa açık öptüm muck muck mcuk

ahhhh ahhhhhh allah o analara sabır versin

çok geçmiş olsun minik nidaya tekrarmaşallah bişeyi yokmuş baksende kendine dikkat etmen lazım artık rahatla biraz tuğba bak sütün gitmişbeslenmene çok dikkat et canım kendinize iyi bakın

günaydın canlarımakşam saat 9,5 ta yattığım halde gene gözlerim kapanıyor bu ne yaaaa

çiğdemim insan sinir oluyor dimiallah sağlıklı bir gebelik nasip etsin arkadaşına inşallahh

işlerim var çıkıyorum arkadaşlarrgelirim sonraaa

evet canım doğum yaptıda sanırım faceye yeni üye oldu kızının fotolarına baktım da maşallah 1.5 yaşında şimdi biz 2.5 senelik evliyiz benden 1 ay önce evlendi hemen hamile kalmış rabbim yeterki hayırlısını nasip etsin analı babalı sağlıklı bi şekilde büyütmek nasip etsin arkadaşıma çok duygulandım o konuşmalarımız geliyorda aklıma zaman ne çabuk geçiyor diyorummm

herkese günaydınlar nasılsınız kızlarr

tuğbiş allaha şükür bak korkulacak hiçbişey yokmuş dediğim gibi artık silkelenip kendine gel canım sen elinden gelenin en iyisini yap başkada yapabilecek bişeyin yok kendinede bebeğinede veee eşinede lütfen iyi bak.

çiğdem Rabbim işte can verecekse engel tanımaz herşekilde hamile kalır bir kadın.. teyzemin haberini duydum bende haftasonu spiral vardı hamile kalmış farkındada değilmiş düşük yapıp kürtaj olmak zorunda kalmış psikoloji bozulmuş o durumları yaşadığı için. düşün yani kazara bile o sperm o yumurtanın zamanını bulup o engelleri geçip yinede döllenip bebek haline gelebiliyo..o yüzden bizler elimizden geleni yapıp gerisini Rabbime bırakmamız lazım belkide bizim şer dediğimiz şey bizim için en hayırlısıdır dimi cnaım

laracım bende uykusuzumm yaa bitkinimm sabahları kalkmakta okadar zorlanıyorum ki her sabah uflayıp pufluyorum

Günaydın kızlar nasılsınız

tubiş bak doktorda sölemiş rahat ol bacım sen sürekli paniklersen kızında hisseder
süt olması için bol bolda suu içmeyi ihmal etme

herkesler nasıl iyimi

geldim haber vermeden çıkmak zorunda kaldım kızlar kusura bakmayın
şimdilik işlerim bitti patroniçe gelince yenilerini çıkarmazsa eğerro gelene kadar burdayımmm

naber nasılsınız bakiyim görüşmeyeliçiğdemim ben yanlış okumuşum canım1 ay önce evlenen arkadaşım diye okumuşummhatta vay be dedim bu ne hızzzz

sevomm hoşgeldin canımm havalardan sanırım böyle yorgunluğumuz saattler ileri alınınca biraz daha rahat kalkarız canım:26::26::26: saatler ne zaman ileri alınıyor bileniniz varmıı:26:
bu arada hakkarıde mayın patlaması sonucu bir şehit daha varmış bugünardı arkası kesilmiyor çok acıı o annelerin babaların halini düşünemiyorumm allahım sabırların en büyüğünü versin onlaraaa

eeee ben yazdım yazdım ama okuyacak kimse yokki
bide patroniçe gelene kadar burdaım diyorummnapiyim tek başıma çıkıyım bariiii

haklısın sevommm rabbim istedikten sonra dediğin gibi hayırlısını versin rabbim inşallahhh

kızlar nasılsınız pc yoktu iki gündür gelemedimmmmm
tuba bebkte sorun yok dmeiş dr çok sevindim ama bencede kardyoloğ görsün mutlak
kızlar nasılsınız bir slm verip kaçacağımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…