s.a kızlar uzun zamandır siteye girmiyodum.bu topiğede ilk defa geldim.2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebeğimizi bekliyoruzeşimi sonunda ikna edebildim spermiogram için ama sonucu alınca yıkıldım sperm sayısı 6 milyon çıktı normal değerler 40- 100 milyon arası..napıcaz şimdi bi fikri olan var mı
çiğdem merhaba canım nasılsın
mrh ablacım iyiyim sen nasılsınnn
s.a kızlar uzun zamandır siteye girmiyodum.bu topiğede ilk defa geldim.2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebeğimizi bekliyoruzeşimi sonunda ikna edebildim spermiogram için ama sonucu alınca yıkıldım sperm sayısı 6 milyon çıktı normal değerler 40- 100 milyon arası..napıcaz şimdi bi fikri olan var mı
çiğdemcim ben çıkıyorum canım görüşmek üzere öptüm seni
meraba kızlar nasılsınızzzgözlerim mahvoldu sabahtan beri bilgisayarda iş yapmaktan yaww kızlarrrrrrrrr iş merkezine müşteri çıktı inşallah satılırrrrr oranın satilması demek benim tüp bebe yaptırmam dimekk dua edin olurmu satılsın inşallahhh şubata kadar beklemeyimm eğer tutmazsa ve dondurulmuşum olursa onları kullanırım şubata ayyyyyyyyyy hayal ediyorum beeee hayali bile güzell vallaa
inşallah satılır canımmmmeraba kızlar nasılsınızzzgözlerim mahvoldu sabahtan beri bilgisayarda iş yapmaktan yaww kızlarrrrrrrrr iş merkezine müşteri çıktı inşallah satılırrrrr oranın satilması demek benim tüp bebe yaptırmam dimekk dua edin olurmu satılsın inşallahhh şubata kadar beklemeyimm eğer tutmazsa ve dondurulmuşum olursa onları kullanırım şubata ayyyyyyyyyy hayal ediyorum beeee hayali bile güzell vallaa
Günaydın hayırlı cumalar herkes nasıl
Günaydın hayırlı cumalar herkes nasıl
iyi akşamlar gerçi kimse yok ama olsun
lara bacım ne iş merkezi sizin iş merkezinizmi vardı satılık anlamadım ama inşallah Rabbim gönlündekini nasip eder.
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş kuzum hadi bakalımmmm
hayırlı cumalar canımGünaydın hayırlı cumalar herkes nasıl
inşallah satılır canımmm
günaydın hayırlı cumalar ablacım
AMİNNNNHAYIRLI CUMALAR...
Rabbim bu mübarek Cuma gününde sen darda olanlara ferahlık, hasta olanlara hayırlı şifalar nasip et... Yüreklerimizden geçen dileklerimizi kabul buyur ya Rabbimmmm... Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışla, evlerimize huzur mutluluk sağlık ver Allahımmmmm... AMİNNNNNNN
cumanız mübarek olsun arkadaşlar bütün dualarınız ve muradlarınız gerçekleşsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?