Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

s.a kızlar uzun zamandır siteye girmiyodum.bu topiğede ilk defa geldim.2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebeğimizi bekliyoruz eşimi sonunda ikna edebildim spermiogram için ama sonucu alınca yıkıldım sperm sayısı 6 milyon çıktı normal değerler 40- 100 milyon arası..napıcaz şimdi bi fikri olan var mı

iyi günler sare inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine spermiogramı kendiniz labaratuvarda ya da has. mi çektirdiniz yoksa ilk önce eşinle birlikte kadın doğumcuya gittiniz mi

Merhaba,

Sakın strese girme sakin ol. Bende seninle aynı durumdayım. 3 yıllık evliyim 2 yıldır 3 kere başarısız mikroenjeksiyon denemesi geçirdim. Benim eşimin sperm sayısı 2 milyondu. ALLAHIMIZ o kadar büyük ki emin ol yürekten istersen sanada hayırlı bir evlat nasip eyler. Ben normal yollarla fakında olmadan kendiliğinden hamile kaldım. Şuanda 8 haftalık hamileyim. Ancak benimde sıkıntılarım var. Ama yinede şükürler olsun RABBİME. ALLAH isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebek ihsan eylesin. Derdi veren ALLAHIMIZ dermanınıda verir.
Ayrıca eşin süt, turşu, baharatlı gıdalar ve şerbetli tatlılar tüketmesin.

hoş geldinnn evet sayınız az ama bu doğal gebelik için böylee ayrıca sadece sayıya bakara bir şey söylenmez ileri hareket morfoloji hepsi önemlidir
bu sayı ile size tüp bebek yapın derler ama şunu bilmeni isterimki saynızı az ama var bu sitede dolaşırken görmüşsündür hiç spermi olmayan hatta tesede bile sperm çıkmayan arkadaşlarımız var bence şanslısın sperminiz var asla üzülme ve eşine mutlaka destk ol inşşşş en kısa zamanda buraya bende hamileyim yazarsınnn

meraba kızlar nasılsınızzz gözlerim mahvoldu sabahtan beri bilgisayarda iş yapmaktan yawwkızlarrrrrrrrr iş merkezine müşteri çıktı inşallah satılırrrrr oranın satilması demek benim tüp bebe yaptırmam dimekk dua edin olurmu satılsın inşallahhh şubata kadar beklemeyimm eğer tutmazsa ve dondurulmuşum olursa onları kullanırım şubata ayyyyyyyyyy hayal ediyorum beeee hayali bile güzell vallaa

neyse bacılar benim gözlerim feci valla çıkıp dinlendireyim birazbide sanki nezle olacak gibiyim birazda onun etkisi var gözlerim kapanıyorr
haydi hepinizi öperim bacılar iyiakşamlarrrrrr

inşşşşşşşşşşşşşşşşşş kuzum hadi bakalımmmm

iyi akşamlar gerçi kimse yok ama olsun

lara bacım ne iş merkezi sizin iş merkezinizmi vardı satılık anlamadım ama inşallah Rabbim gönlündekini nasip eder.

inşallah satılır canımmm
Günaydın hayırlı cumalar herkes nasıl

günaydın hayırlı cumalar ablacım

HAYIRLI CUMALAR...
Rabbim bu mübarek Cuma gününde sen darda olanlara ferahlık, hasta olanlara hayırlı şifalar nasip et... Yüreklerimizden geçen dileklerimizi kabul buyur ya Rabbimmmm... Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışla, evlerimize huzur mutluluk sağlık ver Allahımmmmm... AMİNNNNNNN

cumanız mübarek olsun arkadaşlar bütün dualarınız ve muradlarınız gerçekleşsin inşallah

iyi akşamlar gerçi kimse yok ama olsun

lara bacım ne iş merkezi sizin iş merkezinizmi vardı satılık anlamadım ama inşallah Rabbim gönlündekini nasip eder.
bacım çok güzel espiri yapıyosunnpatronların bacım iş merkezi ne bizimmiiiorası satılırsa içerde toplu alacağım para var onu alıp hemen tedaviye başlarımondan yanii
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş kuzum hadi bakalımmmm

Günaydın hayırlı cumalar herkes nasıl
hayırlı cumalar canım
inşallah satılır canımmm

günaydın hayırlı cumalar ablacım
hyaırlı cumalarr
AMİNNNNhayırlı cumalar canım
cumanız mübarek olsun arkadaşlar bütün dualarınız ve muradlarınız gerçekleşsin inşallah

hayırlı cumalar canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…