Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Herkese günaydınlar hayırlı cumalar diliyorum ve hemen kaçıyorum işyerinde biraz gerginlik var

Laracım ne bilim iş merkezimiz diyince bizden gizli yoksa bu kız zenginde bize mi böle yapıyo didim dermişim Keşkeee sizin olsaydıı dimi aman olsunn sen alacğaın parayı alda kar kardır

çiğdem duru yeter pınar sizleri gördüm geçmişte herkes iyidir inşallah

ben pek iyi sayılmam işyeri ile ilgili sıkıntılarım var Allahımmm bizee bir kapı aç hayırlısıyla muhtaçlıktan kurtulalımm

günaydın canlarımm2 saattir elektrikler yoktu yeni geldirüyamı yazıyım diye girdim yazıp çıkacam işim varr
sevo ben sevdamce nurcik hepimiz tedaviye başlıyomuşuz ama tedavi için nurckin evinde kalacakmışız nurcikin evinde salona koltuklara 3 yatak yapılıyor sevoyla ben birlikte yatıyoruzsevdamce nurcik ayrı ayrı yataklarda muhabbet ediyoz hep birliktesevo muhabbete katılmıyor benim arkamda yatağın içine girip kafasına yorganı çekip uyumaya çalışıyor biz onu uyutmuyoz diye bize kızıyordu
nurcanın babasıyla kardeşi varmış evde onlar ayrı odadalarmış onları rahatsız etmemeye çalışıyoruz, sonra nurcandan üzerime giyemek için kyafet istiyorum bana hamile bluzu veriyordu:26::26::26:giyiyorum önce sonrada of nurcan diyorum bu iğrenç sigara kokuyor ben bunu giymem deyip çıkarıyodum sonrada:26::26::26:ikitane varmış biri nurcanda birinide bana giydirmek istiyordusevdamce beyaz tenli kısa saçlı kısa boyluydu rüyamda ve yanaklarında erkek sakalı gibi kıl vardı:26::26::26:sonra başka bir mekanda oluyoruz hepimiz ve ıssız harabe bir yerde kilitli oluyoruz :26rdan ilginç bir şekilde çıkıyoruz kayalıklardan aşağıya inip kaçıyoruz(ilginç dediğim açık pencereden kaçıyoruz ama dışarı çıkmamızı engelleyen bir güç var o gücü hava boşluğu gibiyarıp çıkıyoruz)bir mahalleye giriyoruz sokaklarda çamurlar vardı ben çıplak ayağımla çamua basıyorum, hayvanlar varmış sokakta ben ayıya bakın kızlar diyorum sevdamcede bana diyoki o ayı değil domuz sonra domuz olduğunu anlıyorum ve hemster geçiyor yanımızdan bir kaçtane fare değil ama hemstermiş ve biz hala çamurda yürüyoruz ve bir eve gidiyoruzz:26::26::26rda ayaklarımızın çamurunu temiz suyla yıkayıp içeri girriyoruz:26:1 kadın ve 2 çocuğu varmış o evde oturuyoruz sohbet felan ediyoruz ama ne olduğunu hatırlamıyorummmm.
oh çok uzun oldu okuyabilene helal olsun kızlarçok karışık ve uzun rüya kısaltarak anlattım bide heee
neyse benim işim var çıkıyorum gelecem sonraaaaaaaa

hayırlı cumalar nuraycım

sevo acele çıktım bacım işim var diye senin yazını dikkatli okumamışım şimdi okudum ve üzüldüm düzelmeyecek bir problem değildir inşallahh:26::26:sonuçta her iş yerinde olur ufak tefek şeyler sende biliyorsun inşllah düzelir canımmm akşam görüşelimmi telefonda

arkadaşlar benim rüyama yorum yapın lütfen bu rüyayada nasıl yorum olursa artık:26::26:

slm sevom sanada hayırlı cumalar aynı sorun bizim iş yerimizde de var sabah sabah beni çok kızdırdı cadı abla var demiştim sana hatırlıyorsan işte bugün kalbimi kırdııı bende işe girdiğimden beri 2.ci bağırışıp oldu ama sonra kendime çok kızdım çünkü onun seviyesine düştümm çok kızdım kendime çokkkk

rüyanın yorumuna bakılırsa laracım baya karıışık uzun görmüşsünn:)benim kendimce düşüncem önce bi kaç zorluklarla(sıkıntılar) uğraşıp sonra feraha kavuşup bebişleriniz olacak diyorum ben öyle düşünüyorum inşallah o zorluklar geçici basit zorluklar diye düşünüyorum inşallahhh

herkese hayırlı cumalar kızlarr

hayırlı cumalar canım

arkadaşlar benim rüyama yorum yapın lütfen bu rüyayada nasıl yorum olursa artık:26::26:

yaptım ben bakalımmm inşallah hayırlısıyla sağ salim hayırlı evlat nasip eder rabbim

bugün sabah öğlene kadar canım sıkıldı yukarda anlattım iş yerimle ilgili öğlen sela okununca babaannemi aradım cumanız mübarek olsun diye babaannemde amcamın oğlunun eşi hamileydi bugün doğum yapmş sülalede ilk kız benden şimdi 2.kızımız geldi dedi nasıl sevindim var ya havalara uçtum şuanda içim içime sığmıyor allahtan hastanede iş yerime o kadar yakındı bugün iş çıkışı gidip bakacam yeğenimeeee ayy hala oldum bennn inşallah hayırlısıyla sağlıklı analı babalı büyütmek nasip eder rabbimmmm inşallahhh çok mutluyum kızlarrr

hayırlı olsun bebişiniz canım allah analı babalı büyütsün inşallahh
rüyama yaptığın yorumu beğendiminşallah dediğin gibi olur canım
kalabalık iş ortamlarında olur öyle tartışmalarr canım boşver sen kimsenin seviyesine inme
ben şimdi tek çalışıyorumya rahatım e patronlara kafa tutacak halim yok ya
ama önceden çok kalabalık yerde çalıştım ayda bir tartışmalar olurdu cadıyımdır ben asla altta kalmam bide

hayırlı cumalar
lara rüyan baya karışıkmış ben rüya yorumundan anlamam
inşallah hayra çıkar.
çiğdem hayırlı olsun demek ikinci kız geldi darısı başına
seyhan işyerinde sıkıntıların varmış allah yardımcın olsun

ben çok şükür iyim yaramazlık yok topiğe girip çıkıyorum sayfalar hiç ilerlemiyor geçmişi okumak çok kolay oluyor
nerdesiniz hatunlar yoksa benim gibi bilgisayarınız soğuk odada ondan mı giremiyorsunuz
neyse ben çıkıyorum lara çiğdem sizlerle sohbet etmek isterdim amma ellerim dondu çıkmak zorundayım biraz ısınıp gelirim yine

amin inşallah rabbim en güzelini yaşatsın bize
ee bende cadıyımdır hatta keçi derler bana hani geçenlerde size demiştim ya küsleri barıştırdım diye biz odada 2 bayanız o abla çok abartıyor bide o kadar ki insanın bunaltmayı acaip becerir bu hafta herkesle kavga etti küstü bugünde bende sadece kendimi savundum bana herşeye cvp vererek iyi yaptığını düşünüyorsun dedi ya bilgisayarı geçirecektim sus çiğdem dedim içimden ve ben her tartışmada hiç sesimi yükseltmem tartışmaya bile girmem ama bugün damarıma bastıı konuysa bi boğaca neden telefonla sipariş veriyormuşum hadi bakalım ne alakaa demii

canım benim o kadar soğukmu kız sen kansızmısın yoksa vitamin felan al canım biraz:26::26: haydi güle güle gelirsin gene

amin inşallah canım
seninde ev sahibine allah yüreğine merhamet versin yazık size hala yakmıyorlar mı (

o kadın strese girmiş ha bire çatacak yer arıyor demekkiboşver sende tatlı dilinden ödün verme o ve çevredekiler kimin hatalı olduğunu anlasın

Son düzenleme:

o kadın strese girmiş ha bire çatacak yer arıyor demekkiboşver sende tatlı dilinden ödün verme o ve çevredekiler kimin hatalı olduğunu anlasın

Son düzenleme:

zaten herkes biliyor o kadını nasıl bi insan olduğunu bana hep sen iyi idare ediyorsun derler rapor aldığım zaman tel ederler bana çabuk dön kadının çenesini çekemiyoruz diyorlar valla şimdi artık benimde sabrım kalmadı sanırım :)))şimdi bana hiç bişey olmamış gibi davranıyor ey allahım sen büyüksün dedim geçiyorum napayımmm

boşver üstünde durmacanım sıkıldı çiğdem geneneye biliyomusunnn
çorumda şehit olan askerin annesi vafat etmiş yazık dayanamamış evladının acısınaa allah kimseye evlat acısı göstermesin AMİNNN

ben çıkıyorum biraz kendimi işe veriyimde bitsin çabucak 1,5 saat sonra görüşürüz kızlarrrr

selam kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar.gelemiyorum çünkü okul çok yoruyor eve gelince yemeği hallediyorum ancak.zaten karın büyüyüm ağrılarıda beraberinde taşıyor.eee ne var ne yok sizler nasılsınız görüşmeyeli

hoşgeldin canımmm iyiyiz sen nasılsın ee normal canım hem iş hem ev işi bide bebiş karnında kolay değil allah yardımcın olsun canım herşey aynı canım
benim amcamın torunu olduda akşamı iple çekiyorum yeğenimi merak ediyorum görmeye gidecem çok heyecanlıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…