Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aaa gözünüz aydın kız mı erkek mi ismi ne oyyy mis gibi kokuyordur şimdi,dün kas gelişimi için ayrıntılı ultrasonumuz vardı orda beklerken yenş doğmuş bebişler vardı ayy bakakaldım bi ağlıyorlar kedi gibi sesleri bile zor çıkıyor.bizde mehlikamızı gördük boyu posu yerindeymiş normalmiş çok şükür..

çitos bayramda napıyorsun bakıyım bi plan var mı yoksa sadece akraba ziyaretimi.ben tatilin kısa olmasına nedense çok seviniyorum aceboo kaynanaya gidecek olmamızdan mı huha haaa

ecem koymuş abim gelinimiz zehra ismini istemişti bende zehra isimlerini de hiç sevmem allah için nedensee ecem koyduklarına çok sevindimmm sezeryan olmuş aslında dr hazır gelmişkenizz alalım ha 10 gün duurmuş durmamış demiş bunlarda hemen tamam demişler o konuda kafam takıntılı ama sağlıkları yerindeyumiş maşallahaman bişey olmasın
melikacım kızına da maşallahhh
bende bayramda fazla tatil olmamasındn dolayı mutluyum herzamanki gibi akraba ziyareti inan ki eski bayramları arıyorum sanki normal bi gün gibi geliyor neşemiz sevincimiz hiç yok bide çok sıkılıyorum artık nedeni kaynana yüzünden geçen gün bi fırça çektim bu bayram köye gidelim diyin vallahi sizi ve eşimi babama(kayınpeder) söylerim kavga çıkartırım ciddiyim dedimee napayım bunalttılar beni bayramda acele acele dolaştırıyor 1.günü akşam yola çıkıyoruz gece varıyoruz 2 gün kalıp geliyoruz diğer günlerde gidemediğimizi gidemiyoruz neden bizim koca sıkılmış bıkmış bunalmış oluyorrroff offf ele karışmak zormuş be yaaaa

melika değiiil ben melikeyim kızımda mehlika olacak çitosum karıştırmyalım tezesi.ayy sorma yavrum yaa şimsdiden doğumda kim gelecek derdi yani işin özü evlendin mi herşey sorun illa bi bölünme olacak.bizde ramazanda annemlere kurbanda kaynanaya gidiyorum ee uzak yerler ikisine birden olmuyor.ama kuran bayramları hep uzun oluyordu bu kez kısaa yuppiii.sadece ziyeretle kalsa bide hizmet beklerler gittiğin yerde yani bayram millete eziyeti gelinlere

nabersiniz ballar çiçeklerrr maiberf yavrunun niyi olmasına çok sevindim maşallahhhh

kızlar iyiakşamlar çıkıyorum bnde pazartesii görüşürüzzzzzzz

canlar bu gün annemi ziyarete gittik köye yeni geldikkk
siler nasılsınız

slm mi,llet herkes nasıl ben şükürler olasun iyiyim bunu yalnızca bebeğimin iyi olmasına borçluyum içinde bulunduğum psikoljik bunalım stres gerginlik herşey vız geliyo nidam iyi oldukça allahım herkesin evladına içindede benim minik kuzuma can sağlığı versin anneli babalıbüyütmek nasip etsin el açıp isteyen dileyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah her kızımı kucakladığımda aynı duaları ediyorum inşallah rabbim kabul etsin...

kıvnççiğdemm çok mahcubum sana karşı aradığında bebeği emziriyodum onun telaşı gelen giden derken bi türlü dönemedim kusura bakma en kısa zamanda ilk fırsatta aracayımm

minnakkk kızçenmi geliyoo öperim ben onuuu hayırlı olsun canımmm darısı diğer kızlara olsun

kızlar benim için yazdığınız mesajlarııokudum hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi fışkırtıyorumm önemsediğiniz için desteğiniz için
durucuk suyu içmeye çalışıyorum en bolundann
kamer sevo çiğdem sağolun canlarrr
de bana müsade yarın annem gidiyo kaldıkmı tosunla başbaşa gerçi ilk gü
nden bu güen ev işini yemeği bebek bakımını ben yapıyodum ama evde birinin olması bana cesaret veriyodu bakalım bundna sonrası nasıl olucak

bu arada kızçemi resimlemek için sabırsızlanıyorum normalde 40ının çıkmasını beklemeyi düşünüyodum ama sizler benim canlarımsınız sizlerin dualarıyla bu günlere geldik bin şükür en kısa zmanada eklicem kızçeyi

şimdilik hoşçakalın fırsat buldukçagelirim

canlar bu gün annemi ziyarete gittik köye yeni geldikkk
siler nasılsınız

iiyi sayiliriz canimm son günlerdeki olaylar üzüyor benii askerlere ve ailelerine cok üzülüyorumm ALLAH yardimcilari olsunn

canim kardesinin olayini okudum ayyy dedimm elimde olmadan. yinede hakkinizdan hayirlisi buymus demekki.
RABBIMM sana kardesine hepimize saglikli,hayirli bebsiler nasip etsinnnnnnn
bizim imtahanimiz da buymus demekkii ahhhhhhhhh ahhhhhhhh :18: herife diyom bir bebgimiz olmadi yanlizligimmiz bitmediii

sen nasilsin canimm moralin nasilll

tuba canim dogum yapmissin ALLAH saglikla, hayirlisiyla büyütmeyi nasip etsinn
ALLAH kolaylik versinn.kardesim derdi yeni dogmus bebege alismak biraz zor oluyormuss :18:
umarim kizinla ve ailenle huzur icinde yasarsinnnnn

canım sağol allah razı olsun evet bizim sınavımız da bu rabbim muaffak olmayı nasip etsin inşşşş:26::26::26::26:
şehitlerimz her birisi için yüreğim parçalandı günlerdir ağlıyorum dua ediyorum ama benim yaşadığım hissetiklerimm o annelerin babaların eşlerin acısının yanında ne ki ne kadarını hisetmiş olabilirimkiii:26::26::26::26:
keşke elimden daha fazlası gelseydi ama RUHLARI ŞAD MEKANLARI CENNET OLSUN RABBİM AİLELERİNE SABIR VERSİNN

SEN VE BEBĞİN İYİ OLUP BURAYA İYİYİZ YAZDIĞINDA BİZDE İYİ OLURUZ ve seviniyoruz ben çok iyi biliyorum kiiii (bu ilk günlerin getirdiği bir teleş )sen bu korkularını yenipppp bebeğinle çok güzel günler geçireceksin ve arkandan gelen yeni annelre yol gösreteceksinnnnn O MİSSSS KOKULU MELEĞİ ÖP BENİM İÇİN

günaydın arkadaaşlar iyi pazarlar 1 saat önce kalktım eşim ne zamandır zeytinli açma sayıklıyodu ben de internetten baktım bi tanesini deneyim dedim şimdi mayaladım hamurunu bakalım nasıl olacak eşim hala uyuyo açmaların kokusunu alınca kalkar nasılsaa sizler nasılsınız

evet keske elimizden bise gelseydii ates düstügü yeri yakarmisss ALLAH sabir versin geride kalanlaraa

INSALLAH makamlari cennet olur canimmm. bizde bütün asker aileleri gibi cok endiseli yasiyoruzz

benim yiyende batman da subay. yolu bile olmayan bir karakolda görev yapiyor. dün geceden beri icimiz titriyorr.gece hic uyumadimm

abiside van da görevlii ayy ALLAHIM yiyenlerimi ve bütün mehmetcikleri koruuuuuu hepsi ana kuzusuuu

artik bebgim olmadigina cok üzülmüyorum. yiyenlerimde benim evladimm.ALLAH onlara zeval vermesinn

öyle cigerliki hepsi.benim bebgim olmuyor diye benden bile cok üzülüyorlar diyebilirimmm.onlariii cokk seviyorummmm

Son düzenleme:
kızlaaarrrrr açmam harika oldu isteyenlere veririm tarifini:125::125::125:
canım isterim isterim bende tarif isterim bu arada afiyetler olsun sizede yarasın
hadi INSALLAHHHH müjdeli haberlerinizi bekliyoruzz.tedavimi görüyorsunnn. ALLAH yardimciniz olsunnn
bende yürekten INSALLAHHH hayirlisiyla bebegine kavusursunnnnnnnnnnnnnn
canım benim inşallah bi aksilik olmazsa bikaç ay sonra ev taşıma ihtimalimiz var ( ilçeden il merkeze ) taşınıp yerleştikten sonra tüp bebek tedavisine kolları sıvayalım diyoruz bakalımm ilk olacak tedavimmm inşallah yıl sonu gelmeden hepimizin sırayla müjdeleri dolu dolu olur , özlemimiz son bulur bu arada aramıza hoşgeldin tenıştığıma memnun oldum canım tekrar görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…