hoşgeldin canımmm iyiyiz sen nasılsın ee normal canım hem iş hem ev işi bide bebiş karnında kolay değil allah yardımcın olsun canım herşey aynı canım
benim amcamın torunu olduda akşamı iple çekiyorum yeğenimi merak ediyorum görmeye gidecem çok heyecanlıyım ben
aaa gözünüz aydın kız mı erkek mi ismi ne oyyy mis gibi kokuyordur şimdi,dün kas gelişimi için ayrıntılı ultrasonumuz vardı orda beklerken yenş doğmuş bebişler vardı ayy bakakaldım bi ağlıyorlar kedi gibi sesleri bile zor çıkıyor.bizde mehlikamızı gördük boyu posu yerindeymiş normalmiş çok şükür..
çitos bayramda napıyorsun bakıyım bi plan var mı yoksa sadece akraba ziyaretimi.ben tatilin kısa olmasına nedense çok seviniyorum aceboo kaynanaya gidecek olmamızdan mı huha haaa
ecem koymuş abim gelinimiz zehra ismini istemişti bende zehra isimlerini de hiç sevmem allah için nedensee ecem koyduklarına çok sevindimmm sezeryan olmuş aslında dr hazır gelmişkenizz alalım ha 10 gün duurmuş durmamış demiş bunlarda hemen tamam demişler o konuda kafam takıntılı ama sağlıkları yerindeyumiş maşallahaman bişey olmasın
melikacım kızına da maşallahhh
bende bayramda fazla tatil olmamasındn dolayı mutluyum herzamanki gibi akraba ziyareti inan ki eski bayramları arıyorum sanki normal bi gün gibi geliyor neşemiz sevincimiz hiç yok bide çok sıkılıyorum artık nedeni kaynana yüzünden geçen gün bi fırça çektim bu bayram köye gidelim diyin vallahi sizi ve eşimi babama(kayınpeder) söylerim kavga çıkartırım ciddiyim dedimee napayım bunalttılar beni bayramda acele acele dolaştırıyor 1.günü akşam yola çıkıyoruz gece varıyoruz 2 gün kalıp geliyoruz diğer günlerde gidemediğimizi gidemiyoruz neden bizim koca sıkılmış bıkmış bunalmış oluyorrr off offf ele karışmak zormuş be yaaaa
canlar bu gün annemi ziyarete gittik köye yeni geldikkk
siler nasılsınız
slm mi,llet herkes nasıl ben şükürler olasun iyiyimbunu yalnızca bebeğimin iyi olmasına borçluyum içinde bulunduğum psikoljik bunalım stres gerginlik herşey vız geliyo nidam iyi oldukça allahım herkesin evladına içindede benim minik kuzuma can sağlığı versin anneli babalıbüyütmek nasip etsin el açıp isteyen dileyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah her kızımı kucakladığımda aynı duaları ediyorum inşallah rabbim kabul etsin...
kıvnççiğdemm çok mahcubum sana karşı aradığında bebeği emziriyodum onun telaşı gelen giden derken bi türlü dönemedim kusura bakma en kısa zamanda ilk fırsatta aracayımm
minnakkk kızçenmi geliyoo öperim ben onuuu hayırlı olsun canımmm darısı diğer kızlara olsun
kızlar benim için yazdığınız mesajlarııokudum hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi fışkırtıyorumm önemsediğiniz için desteğiniz için
durucuk suyu içmeye çalışıyorum en bolundann
kamer sevo çiğdem sağolun canlarrr
de bana müsade yarın annem gidiyo kaldıkmı tosunla başbaşa gerçi ilk gü
nden bu güen ev işini yemeği bebek bakımını ben yapıyodum ama evde birinin olması bana cesaret veriyodu bakalım bundna sonrası nasıl olucak
bu arada kızçemi resimlemek için sabırsızlanıyorum normalde 40ının çıkmasını beklemeyi düşünüyodum ama sizler benim canlarımsınız sizlerin dualarıyla bu günlere geldik bin şükür en kısa zmanada eklicem kızçeyi
şimdilik hoşçakalın fırsat buldukçagelirim
o güzel duana yürekten aminnnnnnnnn diyorum ALLAH razı olsun cnm inşallah yakındır müjdelerimizdiger arkadaslar INSALLAH sizlerde hayirlisiyla bebeklerinize kavusursunuzz
iiyi sayiliriz canimmson günlerdeki olaylar üzüyor benii askerlere ve ailelerine cok üzülüyorumm ALLAH yardimcilari olsunn
canim kardesinin olayini okudum ayyy dedimm elimde olmadan. yinede hakkinizdan hayirlisi buymus demekki.
RABBIMM sana kardesine hepimize saglikli,hayirli bebsiler nasip etsinnnnnnn
bizim imtahanimiz da buymus demekkii ahhhhhhhhh ahhhhhhhh :18: herife diyom bir bebgimiz olmadi yanlizligimmiz bitmediii
sen nasilsin canimm moralin nasilll
slm mi,llet herkes nasıl ben şükürler olasun iyiyimbunu yalnızca bebeğimin iyi olmasına borçluyum içinde bulunduğum psikoljik bunalım stres gerginlik herşey vız geliyo nidam iyi oldukça allahım herkesin evladına içindede benim minik kuzuma can sağlığı versin anneli babalıbüyütmek nasip etsin el açıp isteyen dileyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah her kızımı kucakladığımda aynı duaları ediyorum inşallah rabbim kabul etsin...
kıvnççiğdemm çok mahcubum sana karşı aradığında bebeği emziriyodum onun telaşı gelen giden derken bi türlü dönemedim kusura bakma en kısa zamanda ilk fırsatta aracayımm
minnakkk kızçenmi geliyoo öperim ben onuuu hayırlı olsun canımmm darısı diğer kızlara olsun
kızlar benim için yazdığınız mesajlarııokudum hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi fışkırtıyorumm önemsediğiniz için desteğiniz için
durucuk suyu içmeye çalışıyorum en bolundann
kamer sevo çiğdem sağolun canlarrr
de bana müsade yarın annem gidiyo kaldıkmı tosunla başbaşa gerçi ilk gü
nden bu güen ev işini yemeği bebek bakımını ben yapıyodum ama evde birinin olması bana cesaret veriyodu bakalım bundna sonrası nasıl olucak
bu arada kızçemi resimlemek için sabırsızlanıyorum normalde 40ının çıkmasını beklemeyi düşünüyodum ama sizler benim canlarımsınız sizlerin dualarıyla bu günlere geldik bin şükür en kısa zmanada eklicem kızçeyi
şimdilik hoşçakalın fırsat buldukçagelirim
kızlaaarrrrr açmam harika oldu isteyenlere veririm tarifini:125::125::125:
o güzel duana yürekten aminnnnnnnnn diyorum ALLAH razı olsun cnm inşallah yakındır müjdelerimiz
canım sağol allah razı olsun evet bizim sınavımız da bu rabbim muaffak olmayı nasip etsin inşşşş:26::26::26::26:
şehitlerimz her birisi için yüreğim parçalandıgünlerdir ağlıyorum dua ediyorum ama benim yaşadığım hissetiklerimm o annelerin babaların eşlerin acısının yanında ne ki ne kadarını hisetmiş olabilirimkiii:26::26::26::26:
keşke elimden daha fazlası gelseydi amaRUHLARI ŞAD MEKANLARI CENNET OLSUN RABBİM AİLELERİNE SABIR VERSİNN
canım isterim isterim bende tarif isterimkızlaaarrrrr açmam harika oldu isteyenlere veririm tarifini:125::125::125:
canım benim inşallah bi aksilik olmazsa bikaç ay sonra ev taşıma ihtimalimiz var ( ilçeden il merkeze ) taşınıp yerleştikten sonra tüp bebek tedavisine kolları sıvayalım diyoruz bakalımm ilk olacak tedavimmm inşallah yıl sonu gelmeden hepimizin sırayla müjdeleri dolu dolu olur , özlemimiz son bulurhadi INSALLAHHHH müjdeli haberlerinizi bekliyoruzz.tedavimi görüyorsunnn. ALLAH yardimciniz olsunnn
bende yürekten INSALLAHHH hayirlisiyla bebegine kavusursunnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?