evet keske elimizden bise gelseydiiates düstügü yeri yakarmisss ALLAH sabir versin geride kalanlaraa
INSALLAH makamlari cennet olur canimmm. bizde bütün asker aileleri gibi cok endiseli yasiyoruzz
benim yiyende batman da subay. yolu bile olmayan bir karakolda görev yapiyor. dün geceden beri icimiz titriyorr.gece hic uyumadimm
abiside van da görevlii ayy ALLAHIM yiyenlerimi ve bütün mehmetcikleri koruuuuuuhepsi ana kuzusuuu
artik bebgim olmadigina cok üzülmüyorum. yiyenlerimde benim evladimm.ALLAH onlara zeval vermesinn
öyle cigerliki hepsi.benim bebgim olmuyor diye benden bile cok üzülüyorlar diyebilirimmm.onlariii cokk seviyorummmm
Günaydın kızlar
önce terör şimdi deprem çok üzgünüm hemde çok
kızlar dün esrayı depremden yarım saat sonra aramaya başladım ancak 1 saat sonra ulaşabildim iyiydi 6 katta oturuyorlarmış banyodaymış nasıl çıktığımı bilemedim dedi çok korktum dedi burda evler çatlak dedi yıkılan binalar var dedi yiğitin üzerine birşey alamadan indim dedi kendi annesi yanındamış , eşi kayınvalidesinemi bakmaya gitmişorayı pek anlayamadım öğretmenler evinden bahsetti topalntı olduğunu oranın yıkıldığnı söyledi teli çok uzun tutumadım şarjı bitmesin diye bir daha aramadım
günaydın nevom abaln için çok üzüldüm allah yavrularına bağışlasın şu an hamilemi yoksa doğum yaptımı
tubiş kendin daha güzel bakarsın merak etme evde birileri olunca her kafadan bir ses çıkıyo
geçmişi okyamadım kızlar
şükürler olsun iyilermiş gece uykularım kaçtı çok üzgünüm ben de. biz sıcak evimizde yatarken oradaki insanlar çocuklar üşüyo belki de açlar ya kayıpları olanlar üstün
e bi de o acı Allahım çok zor yardım et...
canım kızlar anasınıfına başlamışlardı bu yıl bayramda gördüm en son
Esrada dedi bu gece sanırım dışarda kalcaz yasemin dedi bende esra canınıza birşey olmadı ya dedi yardımlar geliyor bölgeye dedim komşulardan yiğitin üzerine birşeyler bulayım dedi sanırım kendiside bornozla çıkmış
canım ya okula başladılar demek allah acil şifalar versin yarularına bağışlasın
senin kuzular nasıl
ay canım ya biliyo musun akşam yatarken yanıma dış kıyafeti koyup yattım eşimle deprem oldursa neler yapacağımızı konuştuk bana diyoki sen kendini kurtar ben çocukları alıp çıkarım ikisini nasıl taşıyacaksa insan panik halinde ne yapacağını bilemiyo gerçekten ülkemizin gerçeği deprem ama çaabuk unutuyoruz işte. yanıbaşıma çanta hazırladım acil ihtiyaçlar koydum valla paronayak gibi oldum iyice napim...
canım bizimkiler iyiler ama biraz tembeller hala yürümediler daha ege ne kadarlıkken atmıştı ilk adımlarını tecrübelerine ihtiyacım var zararlı diye yürüteç almadım...
durucum esra için elimden geleni yaparım acil bi ihtiyaç ne bilim bişey olursa haberim olsun
bizimkiler uyandı kahvaltılarını vereyim görüşürüz inşallah
esranın iyi haberlerini aldım ya rahatladım çok şükür
günaydın çiğdemmmmm
çok iyi yapmışın çanta hazırlamakla ben onu bile yapmadım hazırlamak gerek
yerim kuzuları ege 5-6 aylıkken dikiliyodu yaşında yürüyodu ben yürüteç almadım zararlı diye doktora sordum pekde önermedi özellikle erkek çocuklarına pek önermiyorrlar eğer mecbur kalır oturtursan günde en fazla 1 saat dedi ben o yüzden hiç almadım bile oyunçitleri var eşim ondan almıştı dört bir yanı kapalı içine koyduk kendisi tutunarak düşe kalka onun içinde hem oynadı hem ayağa kalktı hem adım attı yaşında yürüyodu
ne kadar oldular nevom
slm mi,llet herkes nasıl ben şükürler olasun iyiyimbunu yalnızca bebeğimin iyi olmasına borçluyum içinde bulunduğum psikoljik bunalım stres gerginlik herşey vız geliyo nidam iyi oldukça allahım herkesin evladına içindede benim minik kuzuma can sağlığı versin anneli babalıbüyütmek nasip etsin el açıp isteyen dileyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah her kızımı kucakladığımda aynı duaları ediyorum inşallah rabbim kabul etsin...
kıvnççiğdemm çok mahcubum sana karşı aradığında bebeği emziriyodum onun telaşı gelen giden derken bi türlü dönemedim kusura bakma en kısa zamanda ilk fırsatta aracayımm
minnakkk kızçenmi geliyoo öperim ben onuuu hayırlı olsun canımmm darısı diğer kızlara olsun
kızlar benim için yazdığınız mesajlarııokudum hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi fışkırtıyorumm önemsediğiniz için desteğiniz için
durucuk suyu içmeye çalışıyorum en bolundann
kamer sevo çiğdem sağolun canlarrr
de bana müsade yarın annem gidiyo kaldıkmı tosunla başbaşa gerçi ilk gü
nden bu güen ev işini yemeği bebek bakımını ben yapıyodum ama evde birinin olması bana cesaret veriyodu bakalım bundna sonrası nasıl olucak
bu arada kızçemi resimlemek için sabırsızlanıyorum normalde 40ının çıkmasını beklemeyi düşünüyodum ama sizler benim canlarımsınız sizlerin dualarıyla bu günlere geldik bin şükür en kısa zmanada eklicem kızçeyi
şimdilik hoşçakalın fırsat buldukçagelirim
diger arkadaslar INSALLAH sizlerde hayirlisiyla bebeklerinize kavusursunuzz
kızlaaarrrrr açmam harika oldu isteyenlere veririm tarifini:125::125::125:
günaydın canlarım...umarım herkes iyidir. bizde bi yaramazlık yok ama ben de aynen sizin gibi çok üzgünüm önce terör şimdi deprem
nurcan sevo esradan haber alırsanız bana yazın olur mu onu çok merak ediyorum Rabbim onları korusun inşallah.
yetercim Rabbim hem senin hem kardeşinin yüzünü güldürür inşallah tez zamanda kaderden öteye geçemiyoruz duadan başka silahımız yok her zaman duacıyım canım.
tuğbiş Allah analı babalı büyütsün sizi hiiiiç ayırmasın anneler güçlü olur sen de öyle olacaksın ben ki minnacık bebeği tutabildim hiç bilmediğim halde sen hayli hayli yaparsın cesur ol unutma onun sana ihtiyacı var.
şifacım inş. sen nurcik sevo sevdamce lara çiğdem (unuttuğum yoktur umarım tedaviye başlayacak olanlardan) sırayla müjdeleri vereceksiniz
bölük pörçük okuduğum geçmişten aklımda bu kadar kaldı kızlar atladığım varsa affola...
umutlubirben inşallah olacak canım sen de anne olacaksın inşallah adın gibi yeterki umudumuzu kaybetmeyelim
kızlar yakın zmanda çok acı bi haber aldım ağlayıp duruyorum 38 yaşında tüp bebekle ikiz kızlarına kavuşmuş bi ablam var çok sevdiğim eşimin akrabası ama çok severim onu tedavi sırasında ben ağırlamıştım onları...göğüs kanseri olmuş ilk etapta göğsü alınacak inşallah yok olur gider şu hastalık vücudundan Rabbim onu çocuklarına bağışlasın tam mutluluğu yakalamışken çok ağlıyo çok üzülüyo ama elden bişey gelmiyo duadan başka.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimizi korusun canınızı sıktım çok doluyumsizi seviyorum...
durucum esra için elimden geleni yaparım acil bi ihtiyaç ne bilim bişey olursa haberim olsun
bizimkiler uyandı kahvaltılarını vereyim görüşürüz inşallah
esranın iyi haberlerini aldım ya rahatladım çok şükür
günaydın çiğdemmmmm
evet canım ben de o yüzden almadım yürüteç 14 aylıklar ama düzeltilmiş olarak bir yaşında hesaplıyo dr. erken doğdukları için
koltuklara tutunarak bütün evi geziyolar ama daha yürüme yok
maşallah egeye
kızlar Allaha emanet olun bu zor dünyada Rabbim yardımcımız olsun bizleri korusun...
tamam canım sen bak kuzulara öp benim yerirme kendine iyi bak frsatını bulunca gel canım allaha emanetimsin
çiğdemim günaydın bacım nasılsın nasıl oldun
evet canım ben de o yüzden almadım yürüteç 14 aylıklar ama düzeltilmiş olarak bir yaşında hesaplıyo dr. erken doğdukları için
koltuklara tutunarak bütün evi geziyolar ama daha yürüme yok
maşallah egeye
kızlar Allaha emanet olun bu zor dünyada Rabbim yardımcımız olsun bizleri korusun...
günaydın yasemin ablacım iyiyim sen nasılsın bomba gibiyim maşallahhhhama son zamanlarda belim çok ağrıyor en ufak bişeyde kemiklerim kırıldı sanki diyorum kambur gibi duruyorum düz yatıyorum 1 saate kadar geçiyor sonraa neden böyle oluyor bilmem
sen napıyorsun ablacım dün kayınvalidemlerdeydik inşaat vardı evde depremi akşama doğru duyduk çok korktuk hepimiz allahım çok üzüldümmm allahım hepimze yardım etsinnnn
günaydın canlarımmm ben cuma günü erkenden çıktım bebişimizi görmeyeee dr çıkartmadı mikrop kapar dedi bebişi göremedim ama annemiz çok iyi maşallahhhhbugün taburcu olacakalrmış yarın gidecem görmeye çok merak ediyorum kuzumu allahım hayırlı evlat nasip etsin analı babalı büyütmek nasip etsin inşalalhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?