Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nazraca fazla düşünme canım ben düşündüm ve sadece kendimi yordum
biliyorum insanın elinde değil...
ilgini başka taraflara çek tatlım
abdest meselesine gelince ben abdest aldım namaz da kıldım
deiğin gibi özür oluyo...

ipeğim inşallah bizi sevinçten havalara uçurursun canım...

sevdam yapma canım böyle yaaa üzülme nolur bak ben üzüntüden romatizma oldum..ve şunu anladım hayatta sağlıktan daha değerli bişi yok...

diğer kızlar tek tek cevap yazamadım acele yazıyorum şu an eşim geldi
yeni gelenler hoşgelmiş

yıldız seni de çok özledim

tubiş merak ettim dra gittiysen yaz canım...

ıyı akŞamlar arkadaŞlar...
Geldım ama gene kımseler yok...
Bu gÜn yazdıklarınızı taık ettım cep telefonundan gırebıldım ama cevap yazamadım sıze...
Sevdam ıpeĞım dalga geÇtınız benle gereÇktende okuyupta cevap yazamamak Çok zor... Yaaa...
ıpeĞım adetın gecıktı sanırım yarın haberı nı okuacam yıne cevap yazamasamda ınŞallah Çıft Çızgıyı gÖrÜrsÜn canım...
Kedersızım canım bende kendım ıÇın olanları okudum... Allahım kabul etsın...
Bu hafta okunacak arkadaŞlar ıÇınde okurum kısmet olursa...
Hadı hepınızı Çok ÖptÜm ıyı akŞamlar...

cnm nereye gıttın yaaaa gormedım kusura bakma sen nsl oldun cnm bebısın nsllll

ne kusuru canım eşim gelmişti yoksa beklerdim...ben iyiyim hamdolsun bebişi daha görmedik dr. hemen çağımadı...ilaçlara devam et dedi 10 gün sonra gidicem bakalım hayırlısı olsun tatlım..

ayrılık çok zor böyle seviyorken....

tubiş nurcanı alıkoymuşsun burda gece yarıları
şimdi yok piyasada uyumuştur tabi....
şaka bi yana doktora gittin mi canım naptın

tubiş nurcanı alıkoymuşsun burda gece yarıları
şimdi yok piyasada uyumuştur tabi....
şaka bi yana doktora gittin mi canım naptın

mrb canım sorma kaynattık gece az moralim bozuktu saolsun moral vermeden gitmedi dr gittim bütün gün hastanefdeydim kan idrar ultrason karaciğer filmi ve röntgen verdim yarın sabah 9 da alcam sonuçları ama sol kasığımda aşırı ağrı var bakalım ne çıkcak yarın sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik

ayyy hoşgeldiniz güzeller tuğbiş oku oku bitiremedi geçmişi
burda kendim yazıp kendim okuyom
şimdi de siz okursunuz
o arada benim herif uyanır

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nevbahar76, cicek00, Kedersiz+, nazraca+, s.tugba+

selam kızlar bugün sizinle olamadım eltim geldi oğlu ağlayarak annesine anne nurcan yengeye gidelim demiş kuzum benimmm ....biraz oturduktan sonrada eşimin dayısının hanımı geldi kalktım kısır yaptık oturduk dedikodu yaptık biraz eltimle kaynanam tartışmışlar. akşama kadar kaynanayı çekiştirdi eltim kaydirigubbakcemile3 ohh iyi olmuş eltime:1closedeyes:

Son düzenleme:
ben burdayım güzeller güzelii annemle konuşuyorum ağlattı beni yine gaci yaa

selam kızlar bugün 1 haftam doldu aradım doktorumu salıya kadar bekle olmazsan gebesin dedi sositososito kadersiz ablam ilgin için teşekkür ederimdualarınızı eksik etmeyinnn...

ESRA ıÇıN
ipek ................. 800 OKUDU
bynkutluay......... 644 OKUDU
nevbahar............ 500 OKUDU
esra...................500
bulut..................200 OKUDU
jollita..................800 OKUDU
sevda.................600 OKUDU
fatma.................200 OKUDU
arkadaşı............200 OKUDU

TOPLAM 4444

FATMA ıÇıN
ipek.................. 800 OKUDU
bynkutluay.........200 OKUDU
nevbahar............500 OKUDU
esra...................200 OKUDU
bulut...................200 OKUDU
jollita................1000 OKUDU
sevda...............400 OKUDU
fatma..............1000 OKUDU
nevo.................144 OKUDU

TOPLAM 4444

AYNUR ıÇıN
ipek................... 800 OKUDU
bynkutluay.......... 500 OKUDU
nevbahar............. 500 OKUDU
esra....................200 OKUDU
bulut....................200 OKUDU
jolita...................1444 OKUDU
sevda...................400 OKUDU
fatma...................205 OKUDU
tuyaneda............200 OKUDU

TOPLAM 4444

Son düzenleme:

inşallah sonuçların temiz çıkar canım...sen yine de suya devam et....

ben daha pek bişeyin farkında değilim tatlım ya...ne bilim tuhaf bi durum ne eşim seviniyo ne ben...hele bi görelim inşallah o zaman farkına varırız..

CıCEK HOŞGELDıN BACIM GEÇEN BENDE YAZMIŞTIM SANA AMA GÖRMEDıN GALıBA
ÇEKıNME CANIM HEPıMıZıN DERDı AYNI SONUÇTA ALLAH DAHA FAZLA BEKLETMEDEN GÖNDERSıN MELEKLERıMıZi

TubİŞ umarım senİn tahlİllerde benİmkİ gİbİ temİz Çıkar canım

inşallah ama ümidim yok günde bi paket sigara içiyorum ciğer filminden umutlu değilim sırtımda ağrı var çünkü aman ben ne çıkarsa çıksın sonuçta toprak olup gitmicezmi sanki:roflol:

eda bırak salıya kadar bekleme allah aşkına nasıl dayanacaksın ozamana kadar yarın hemen bir test al yap nasıl dayanaıyorsunuz yaa

inşallah annesi göstercek o melek kendini size oy kurban olurum onu verene inşallah rabbim sana evladını kucaklamyı nasip etsin yarın havada çok dua edicem inşallah benim için olmasada sizler için olanı kabul etsin rabbim benim umudum yok çünkü

inşallah ama ümidim yok günde bi paket sigara içiyorum ciğer filminden umutlu değilim sırtımda ağrı var çünkü aman ben ne çıkarsa çıksın sonuçta toprak olup gitmicezmi sanki:roflol:

atın ölümü arpadan olsun hesabı dimi ama yok öyle tubiş daha gençsin aşkım daha önümüzde uzun yıllar var daha ne sevinçler ne dertler görecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…